888 Sport Bonus

888 Bonus de Bun Venit: Mai 2024

100% până la 500 RON la pariuri sportive pe 888 Sport + 40 rotiri gratuite

Cod Promoțional
PARIURIVIP
Înregistrează-te la 888 Sport
Trebuie să îndeplinești toate cerințele de rulaj pentru a-ți retrage bonusul. Poți găsi cerințele pentru rulaj, cotele minime sau valoarea minimă a depunerii în secțiunea Termeni și Condiții de mai jos, pentru fiecare bonus în parte.

Ultima actualizare a bonusului: 07.05.2024

888 Sport, cu site-ul 888sport.ro, este ramura pentru pariuri sportive dedicată jucătorilor români a operatorului 888 (licența ONJN L1160654W000324, valabilă până la 31 august 2026), cunoscut la nivel mondial atât pentru pariuri sportive, cât și pentru jocurile sale de cazinou și de poker (888 Casino și 888 Poker). La pariuri sportive, 888 Sport România își așteaptă clienții cu un bonus de bun venit foarte interesant. Despre acesta, o să discutăm în rândurile următoare, când o să vă spunem și ce cod bonus 888 sport trebuie să folosiți pentru a-l activa.

Bonus de Bun Venit la 888 Sport România – Mai 2024

CategorieBonusuriRevendică bonusul
888 Sport BonusBonus de Bun Venit până la 500 RON + 40 rotiri gratuite
Promoție exclusivă Pariuri și JocuriPariezi 50 de lei, primești de la 888 Sport free bet-uri de 150 lei
Ofertă actualizată la 07.05.2024

888 Pariuri Bonus

888 sport bonus dan petrescu

Un foarte interesant bonus 888 Sport îi așteaptă pe iubitorii de pariuri sportive în acest an. De altfel, 888 Sport a oferit în ultimele luni mai multe promoții interesante și pare să pregătească și altele.

888 Sport Bonus de Bun Venit

Principalul bonus 888 sport în acest moment, bonusul de bun venit constituie 100% din prima depunere a jucătorului, până la 500 Lei. La această sumă se adaugă un bonus 888 sport suplimentar care constă în 40 rotiri gratuite și care îi este alocat jucătorului pentru cazinou. Bonusul de bun venit este valabil doar pentru clienții noi 888 și doar după depunerea unei sume de cel puțin 20 lei. Bonusul suplimentar, care constă în cele 40 de rotiri gratuite, poate fi folosit numai la cazinou.

Iată care sunt condițiile și termenii acestui bonus 888 sport:

 • Suma depusă de jucător trebuie mizată de cel puțin 2 ori pe cote de minim 1,6 (cumulate) și trebuie să fie pariată integral, pentru ca bonusul să se poată aplica;
 • Cerințele de rulaj pentru bonus sunt de 8x;
 • Rulajul pentru bonus se poate face numai în secțiunea 888 pariuri sportive;
 • Bonusul trebuie pariat doar pe cote de minim 1,60;
 • Termenul de îndeplinire a cerințelor de rulaj este de 60 de zile;
 • Acest 888 bonus de bun venit e valabil doar pentru pariuri sportive;
 • Nu se califică pentru promoție pariurile plasate cu Profit Boost, Free Bet-uri sau cele pentru care s-a folosit Cash Out;
 • Bonusul nu poate fi folosit la Virtuale;
 • Nu sunt eligibili pentru bonus cei care depun bani prin PayPal, Neteller, Paysafecard sau Skrill;
 • Rotirile gratuite pentru cazinou sunt acordate după stabilirea unui prim pariu eligibil de minim 50 lei, plasat pe orice eveniment sportiv, la o cotă de minim 1.60;
 • Rotirile gratuite pot fi folosite la sloturile: Millionaire Genie, Irish Riches, Rise of the Pharaohs, Aztec Realm, Voyage of the Vikings, Mermaid Millions, Pirates Millions, Santa’s Super Slot;
 • Rulajul pentru cele 40 de rotiri gratuite, care pot fi folosit doar în secțiunea cazinou, este de 30X;
 • Valoarea unei rotiri este de 0,75 lei;
 • Câștigul maxim obținut din rotiri este de 50 lei și este creditat ca bonus;
 • Pentru a activa această promoție, trebuie să folosiți următorul cod bonus 888 sport: PARIURIVIP.

Orice câștiguri obținute cu aceste bonus 888 sport pot fi retrase numai după îndeplinirea condițiilor promoției.

Prin acest nou bonus de bun venit, 888 Sport anunță și startul unui nou parteneriat, cu unul dintre cei mai mari fotbaliști români din toate timpurile, Dan Petrescu, jucător al Generației de Aur, care a făcut performanțe uriașe în tricoul naționalei, cel al Stelei București și cel al celor de la Chelsea Londra.

Promoție exclusivă Pariuri și Jocuri – Pariezi 50 lei, primești 150 lei!

Jucătorii care se înscriu la 888 Sport prin intermediul site-ului nostru au parte de o ofertă specială. Dacă depun minim 50 de lei, vor primi 150 de lei în free bet-uri și un bonus la cazinou de 50 de lei.

Pentru a beneficia de această promoție, un jucător trebuie să acceseze site-ul 888 Sport folosind butonul de mai jos.

888 sport

Apoi trebuie să își deschidă un cont la acest operator și să depună minim 50 de lei, folosind următorul cod bonus 888 Sport: 150FB.

Mai departe, jucătorul trebuie să plaseze un prim pariu eligibil, adică un pariu care respectă următoarele condiții:

 • Valoarea pariului să fie de minim 50 lei;
 • Pariul trebuie plasat la o cotă de cel puțin 1,50 pe orice eveniment sportiv;
 • Pariurile multiple se califică doar cu cote cumulate de cel puțin 1,50 sau mai mari.

Free bet-urile de 150 de lei vor fi creditate după plasarea pariului eligibil. Acestea expiră în 7 zile de la primire. Free bet-urile vor fi creditate sub forma a trei jetoane în valoare de câte 50 lei. Jetoanele trebuie folosite în întregime și nu pot fi combinate cu mize în bani reali. Funcția Cash Out nu poate fi folosită pentru pariurile cu jetoane.

Nu se califică pentru această promoție:

 • Pariurile cu Profit Boost;
 • Pariurile anulate sau pentru care s-a folosit Cash Out;
 • Pariuri pe sporturi virtuale;
 • Jucătorii care fac prima depunere prin PayPal, Neteller, Paysafecard sau Skrill.

Bonusul de 50 de lei la cazinou va fi acordat după stabilirea primului pariu eligibil. Acesta poate fi folosit doar în secțiunea cazinou, în cel mult 60 de zile de la primire. Rulajul său este de 30X.

Promoția WIN WIN

Câștigătorii au parte de un bonus 888 sport cu totul special, o cireașă pe tort, dacă vreți. Practic, 888 sport îi răsplătește pe cei care sunt inspirați sau care au noroc. Fiecare pariu câștigat de jucător îi aduce șansa la un nou câștig. Dacă pariul câștigător îndeplinește condițiile promoției, jucătorul primește automat un Pariu Gratuit în valoare de 25 de lei.

Iată care sunt condițiile și termenii acestui bonus 888 sport:

888 Pariuri Romania freebet
 • Pentru a putea beneficia de acest bonus 888 sport, jucătorul trebuie să parieze cel puțin 50 de lei.
 • Pariul efectuat trebuie să fie câștigător;
 • Cotele minime plasate de jucător trebuie să fie de cel puțin 5;
 • Nu este necesară utilizarea unui cod promoțional 888 pentru activare;
 • Bonusul este acordat zilnic până la expirarea promoției;
 • Nu vor fi considerate eligibile pariurile efectuate cu bilete de majorarea a profitului;
 • Acest bonus 888 sport se acordă o singură dată pe zi și expiră în termen de 7 zile de la primire;
 • Acest tip de bonificație nu permite utilizarea opțiunii Cash Out;
 • Cerințele de rulaj pentru acest bonus sunt de 40x;
 • Termenul de îndeplinire a condițiilor de rulaj este de 60 zile.

Alte Promoții 888 Pariuri Sportive

Free Bet 888 Sport de 25 de lei când câștigi – Această promoție e valabilă o dată pe zi, în fiecare zi. Dacă jucătorul face pariuri câștigătoare de cel puțin 50 de lei, pe evenimente cu cota minimă de 5,00, primește un free bet de la 888 Sport în valoare de 25 lei. Acesta este creditat în cel mult 72 de ore și trebuie jucat în cel mult 7 zile.

Super Cote (triple mărite, pariuri speciale și wincast-uri) pentru o gamă extinsă de evenimente sportive în tot decursul anului. Match Combos cu duble și triple pentru fiecare meci important al zilei.

888 Sport Combo Club – înregistrează-te acum și primești free bet-uri săptămânal! – Jucătorii care se înregistrează acum în 888 Sport Combo Club și plasează pariuri multiple (minim 100 Lei, minim 3 selecții și cotă minimă 1.50) ori sau utilizează opțiunea de Creare Pariu vor beneficia în fiecare săptămână de un free bet în valoare de 25 Lei.

Free Bet de 30 de lei fără rulaj la pariuri pe Liga 1 – Dacă faci pariuri de minim 100 de lei prin Bet Builder, în intervalul luni-duminică, primești de la 888 Sport un free bet fără rulaj de 30 de lei.

Înregistrarea la 888sport.ro

Un plus important pe care 888 Sport România îl oferă clienților săi este procesul de înregistrare foarte ușor și foarte rapid. În mai puțin de 2 minute, un jucător se poate înscrie la acest operator, indiferent dacă se pricepe sau nu la internet și tehnologie. Asta deoarece înregistrarea la 888 Sport România a fost gândită pentru a fi cât mai eficientă, ca timpul jucătorului să nu fie irosit fără sens.

888 sport bonus

Astfel, iubitorii de pariuri sportive se pot înregistra la 888 sport în 3 etape.

Procesul începe prin apăsarea butonului ”Înscrie-te acum”. Acesta va deschide o fereastră nouă, deasupra ferestrei principale. Acolo, jucătorul trebuie să introducă numele, prenumele, adresa de e-mail și CNP-ul. Mai trebuie și să bifeze o căsuță prin care declară că are peste 18 ani. La apăsarea butonului ”Continuare”, o să fie dus la a doua etapă, unde va fi nevoit să introducă un nume de utilizator și o parolă. De asemenea, va fi rugat să seteze o întrebare de siguranță, pentru care să dea un răspuns. Acestea vor fi folosite în cazul în care jucătorul își uită datele de logare și e nevoit să le schimbe.

Ultima etapă a procesului de înregistrare îi va cere jucătorului să introducă informații precum țara de origine, orașul, adresa, codul poștal și numărul de telefon. Mai departe, trebuie doar să apeze butonul ”Înscriere” pentru a încheia procesul de înregistrare.

Odată ce procesul de înregistrare e finalizat, jucătorul poate efectua primul sau depozit. Bonusul de bun venit la 888 Pariuri Sportive este de 500 de lei + 40 rotiri gratuite. Pentru a beneficia însă de tot ce are de oferit acest operator, recomandarea noastră este ca jucătorii care se înregistrează la 888 Sport România să își și verifice identitatea.

Aplicația mobilă

aplicație mobilă 888 sport

Ca orice casă de pariuri sportive care se respectă, 888 Sport a pregătit pentru jucătorii săi o aplicație mobilă care să le permită să parieze oriunde și oricând. Aceasta este, bineînțeles, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Aplicația mobilă 888 Sport a fost făcută cu un singur scop în gând: o experiență cât mai plăcută pentru utilizator la pariuri live. De altfel, acesta este cel mai bun motiv pentru care cineva ar trebui să parieze pe mobil. Cu o conexiune decentă la internet și cu un dispozitiv mobil de un nivel acceptabil, poți paria la 888 Sport chiar dacă ești pe stadion, la meci, în fața televizorului, la cumpărături sau oriunde altundeva.

Ușor de folosit și intuitivă, aplicația mobilă 888 Sport e bine optimizată. Informația e așezată eficient, permițându-ți să găsești rapid evenimentele pe care le cauți. Cel mai important, nu este necesar să fii foarte priceput la tehnologie pentru a înțelege cum funcționează aceasta și ce trebuie să faci pentru a plasa un pariu.

Aplicația mobilă 888 Sport le oferă iubitorilor de pariuri sportive aceeași experiență și aceleași beneficii pe care le primesc și de la varianta de PC a site-ului 888sport.ro. Bineînțeles, orice bonus 888 sport poate fi revendicat și de pe mobil.

Depuneri și Retrageri

În ceea ce privește depunerile și retragerile, trebuie să spunem că întreaga platformă 888, fie că vorbim de 888 Sport, 888 Casino sau 888 Poker, este criptată și 100% sigură. Jucătorii pot depunere și pot efectua retrageri în siguranță, fără să se teamă că ar putea să fie furați sau să își piardă banii.

Iubitorii de pariuri sportive au posibilitatea de a depune și de a retrage de la 888 Sport România folosind următoarele metode:

Metodă de depunereDepunere minimă
Carduri de credit/debit (Visa/Mastercard)20 lei
Skrill20 lei
Neteller20 lei
PaysafeCard20 lei
Apple Pay20 lei
Trustly40 lei
Transfer bancar400 lei

Depunerea și retragerea banilor se efectuează din secțiunea “Casierie”, printr-o procedură destul de simplă. Odată logat în contul de joc, jucătorul intră în secțiunea “Casierie” și apasă “Depunere”. Mai departe, trebuie să selecteze metoda de plată preferată, dintre cele menționate mai sus. După ce a făcut acest lucru și după ce a introdus suma pe care dorește să o depună, trebuie doar să treacă la următorul pas și suma îi va fi introdusă în contul de jucător. Va putea folosi banii imediat pentru orice pariuri sportive dorește să efectueze la 888 Sport România.

Retragerile nu sunt cu mult mai complicate decât depunerile și sunt efectuate la fel, în secțiunea Casierie. Trebuie însă reținut că limitele minime sunt diferite de cele de la depunere. Astfel, valoarea minimă a unei retrageri de la 888 Sport România este de 20 de lei pentru toate formele de retragere mai puțin cea prin transfer bancar. În cazul acesteia din urmă, retragerea minimă este de 70 de lei.

În cazul transferului bancar, și timpii de așteptare sunt diferiți. Astfel, pentru o depunere prin transfer bancar, trebuie să aștepți până la 5 zile lucrătoare (nu înseamnă neapărat că atât va dura, dar să nu te surprindă dacă se întâmplă). pentru o depunere prin celelalte metode, aștepți de obicei cel mult 10 minute.

Și la retragere, transferul bancar are cel mai mare timp de așteptare, între 7 și 10 zile. Trebuie să aștepți între 4 și 5 zile pentru retragerile efectuate prin Neteller/Skrill și Trustly și cel mult 8 zile pentru retragerile prin carduri de credit/debit.

Acești timp de așteptare pot părea foarte mari. Ce trebuie știut însă e că 888 Sport România procesează plățile în cel mult 3 zile. Timpii finali de încasare a sumelor retrase depind însă și de procesatorii plăților.

Asistență clienți

Cum am spus deja, platforma 888 Sport nu este una dificilă, pentru care să ai nevoie de cunoștințe importante în ceea ce privește tehnologia, pentru a o folosi. Totuși, dacă există nelămuriri sau dacă un jucător vrea pur și simplu să fie sigur în ceea ce privește un anumit lucru, acesta poate apela fără reținere la serviciul de asistență clienți oferit de 888 Sport. Acesta este disponibil săptămânal, între orele 11:00 și 23:00.

Contact 888 SportInformații
Număr de telefon+44 203 478 1907
Adresă de emailsuport@888.ro

Trebuie spus însă că membrii programului VIP al 888 Sport au câteva avantaje, printre care și un număr special pentru asistență. Acesta este +0800360045.

Din păcate, 888 Sport nu le oferă jucătorilor săi o opțiune de live chat. Pentru solicitări trimise pe e-mail, timpul de așteptare e de obicei 2-3 ore. Cei care solicită ajutorul în cursul nopții vor primi răspuns a doua zi.

Părerea noastră despre 888 Sport

Dacă îți dorești să joci la pariuri sportive, cu siguranță 888 Sport este o alegere bună. Nu numai că este unul dintre operatorii de top din România, dar și oferă o serie de avantaje excelente pentru jucători.

Cu un site sigur, rapid și eficient, cu o aplicație mobilă foarte bună, 888 Sport România merge chiar mai departe și le oferă clienților săi și live streaming, pentru ca aceștia să poată urmări live, pe platforma 888 Sport, evenimentele pe care le-au ales la pariuri sportive. Jucătorii pot alege din zeci de tipuri de pariuri sportive, pe zeci de sporturi care acoperă campionate de e întreg globul.

Faptul că există o secțiune dedicată în totalitate pariurilor sportive este un alt plus. Cei mai mulți operatori își încarcă site-urile cu ofertele de pariuri, cazinou sau poker. La 888, însă, fiecare din aceste categorii are propriul său site. Asta înseamnă că riscul de confuzie pentru jucători e aproape 0.

FAQ

Ce fel de bonus de bun venit găsești la 888 Sport?

Bonusul de bun venit la 888 Sport este unul în valoare de 500 de lei, la care se adaugă și 40 de rotiri gratuite. Pentru activarea sa, trebuie să folosiți următorul cod bonus 888 Sport: PARIURIVIP.

Am nevoie de un cod bonus 888 Sport pentru vreo promoție la acest operator?

Bonusul de bun venit la 888 Sport nu este singurul care are nevoie de introducerea unui cod bonus 888 sport pentru activare. Și alte promoții de la acest operator cer folosirea unui cod bonus. O astfel de promoție este promoția exclusivă oferită prin intermediul site-ului nostru. Jucătorii care se conectează la 888 Sport prin intermediul site-ului Pariuri și Jocuri pot obține free bet-uri de până la 150 de lei de la 888 Sport, dacă efectuează pariuri de cel puțin 50 de lei, folosind următorul cod bonus 888 Sport: 150FB.

Există live streaming la 888 Sport?

Da, 888 Sport transmite live numeroase evenimente sportive pe care jucătorii săi pot, bineînțeles, să și parieze. Calitatea live streaming-ului oferit de 888 Sport este una foarte bună.

Pentru ce evenimente oferă 888 Sport oferte de tip Free Bet?

888 Sport oferă promoții de tip Free Bet la numeroase evenimente sportive. Meciurile din Champions League sunt un exemplu în acest sens.

Am parte de cote mărite la 888 Sport România?

888 Sport România oferă promoții care includ cote mărite la diferite evenimente sportive. În anumite cazuri, precum meciuri din Champions League, cotele sunt mărite foarte mult, cu mult peste media pieței. Spre exemplu, pentru clienții noi, pe perioada Euro 2020, 888 a pregătit o promoție specială. Aceștia puteau primi free bet-uri în valoare de până la 225 lei dacă plasau pariuri de minim 50 de lei și dacă introduceau următorul 888 cod bonus: Get40.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *