Video poker ca la aparate online gratuit pe bani reali

Video poker
Video poker

Dacă ați accesat un cazino online până acum, cu siguranță ați văzut că acestea oferă diferite tipuri de video poker ca la aparate. Înainte de  răspândirea cazinoruilor online, jocul de poker era deja foarte popular fie jucat la mesele speciale de poker, fie la aparatele ce puteau fi găsite în baruri sau cazinouri fizice. Un tip foarte popular de poker jucat pe internet este American Poker 2 online gratis dar vom intra în detalii despre tipuri diferite de jocuri, sfaturi despre cum să câștigați, precum și unde găsiți cea mai diversă gamă de video poker gratis online, în rândurile care urmează.

Cum se Joacă Video Poker?

Indiferent de varianta de care vorbim, toate tipurile de video poker gratuit fără înregistrare sau pe bani reali încep prin afișarea a 5 cărți pe ecran. Aceste cinci cărți formează mâna dumneavoastră și scopul este să formați combinații cât mai bune de cărți. Acest lucru se realizează prin a analiza cărțile pe care le aveți la dispoziție pentru a decide pe care doriți să le păstrați. Puteți decide ce cărți păstrați prin a apăsa pe butonul Hold sau Păstrează iar când terminați de selectat cărțile cu care credeți că veți forma cea mai bună combinație, apăsați Împarte pentru a înlocui cărțile pe care nu ați ales să le păstrați. Înainte de a împărți cărțile, se poate selecta suma pariată pe fiecare mână. În funcție de suma pariată și combinația câștigătoare pe care o formați, veți câștiga diferite premii.

Jocul de Video Joker Poker

Cărțile pe care nu le-ați păstrat vor fi înlocuite cu alte cărți aleatorii și se verifică dacă s-a format o combinație câștigătoare. Iată care sunt principalele mâini câștigătoare la video poker cazino online România și care este componența lor:

  • O pereche – două cărți de aceeași valoare – doi de 9 de exemplu
  • Două perechi – două perechi de câte 2 cărți identice – de exemplu doi de 9 și doi de 6
  • Trei de-un fel – trei cărți identice – trei de 10 de exemplu
  • Chintă – 5 cărți în ordine crescătoara
  • Culoare – toate cele cinci cărți să provină din aceeași suită. De exemplu, 2,7,5,9, A toate de inimă neagră
  • Full House – o mână formată din trei de-un fel și o pereche – trei de 10 și 2 de 7
  • Careu – patru cărți identice – de exemplu 4 de 9
  • Chintă mică – o chintă în care cărțile au și aceeași culoare
  • Chintă roială – o chintă mică dar care începe cu 10 și se termină cu A

Sfaturi pentru Poker Video – Cum să vă Măriți Șansele de Câștig

Pentru a juca video poker pe bani reali cu șanse cât mai mari de câștig, este important să exersați mai întâi pentru a vă asigura că înțelegeți toate regulile și știți ce aveți de făcut în fiecare situație.

Pe lângă o perioadă îndelungată de jucat video poker România gratis, este recomandat să învățați toate combinațiile astfel încât să puteți mereu să luați decizia cea mai bună atunci când păstrați diferite cărți. Este indicat să urmăriți mereu cea mai probabilă combinație de câștig și să nu încercați mereu să realizați o combinație cât mai înaltă. De exemplu, dacă aveți o pereche mică, să spunem de 7, este mai indicat să opriți această pereche decât să opriți o carte mare, juvete, damă. Popă sau As.

Un alt sfat oferit de cei ce joacă video poker gratis online este să stabiliți încă de la început. După ce vedeți cărțile inițiale, combinația pe care încercați să o realizați. Așa cum spune și zicala, cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul.

Bonusuri pentru Video Poker Online Free Slots

Ca în orice alt joc de cazino, șansele dumneavoastră devin mai mari atunci când jucați cu un sold mai mare. Acest lucru poate să fie obținut cu ajutorul unui bonus de bun venit și alte bonusuri oferite de cazinouri pentru jucătorii ce vor să joace poker video. Am analizat cele mai bune oferte de la cazinouri din România și le afișăm aici pentru a vă putea bucura de o experiență cu adevărat extraordinară.

admiral

Cei de la Admiral au o colecție extinsă de jocuri de poker video și în același timp, un bonus de bun venit foarte atrăgător. Toți jucătorii ce își crează un cont nou pot beneficia de un bonus total de 1,000 RON și 50 de rotiri gratuite. Chiar dacă sunteți interesați doar de poker video, rotirile gratuite pot fi o metodă excelentă de a vă măriși mai mult șansele de câștig.

netbet

Unul dintre cele mai diverse cazinouri românești, NetBet vine în întâmpinarea pasionaților de jocuri de cazino și păcănele cu diverse tipuri de poker video și alte jocuri de masă. Un bonus 100% pentru primele trei depozite până la 2,000 RON și 300de rotiri gratis îi așteaptă pe toți cei care vor să se bucure de poker video, ruletă, baccarat sau sloturi online. De asemenea, codul nostru promoțional NetBet îți oferă șansa de a juca cu 50 de rotiri fără depunere.

888 romania

Tot un bonus de 100% este oferit și de 888 cazino pentru jucătorii ce își crează un cont nou. Acest bonus poate atinge valoarea maximă de 3,000 RON și poate fi folosit inclusiv pe video poker. Dintre cazinourile online, jocuri de poker pe bani cum au cei de la 888 nu veți găsi nicăieri. Desigur, vorbim acum despre platforma dedicată pentru poker a acestora – 888 poker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.