Anglia vs Elveția Cote Pariuri

euro 2024

Sâmbătă, 6 iulie, de la ora 19:00, Anglia și Elveția joacă pentru un loc în semifinalele Euro 2024. S-ar putea spune că e un meci între una din marile dezamăgiri ale acestui european, Anglia, și una dintre marile surprize. Și fix din acest motiv acest meci reprezintă o oportunitate uriașă pentru pariori. În rândurile următoare, îți voi oferi câteva ponturi pentru meciul Anglia vs Elveția, din sferturile Euro 2024, îți voi arăta unde găsești cele mai bune cote la pariuri și îți voi prezenta alte informații foarte utile.

Dată fiind diferența mare de valoare între loturile celor două echipe, cei de la WinBet îi văd favoriți pe englezi ca să câștige meciul. Conform cotelor, Anglia are 63% șanse la victorie.

 • 63%
  Anglia
  2.25
  3.95
  Elveția
  37%

Anglia vs Elveția – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

winbetanglia Angliameci egalMeci Egal elveția Elveția
1X22,253,203,95a
Golul 1 (X – niciun gol)1,837,002,53
Pauză sau Final1,891,622,85
Victorie (DNB)1,472,48
Ultimul gol1,836,502,60
Anglia vs Elveția Cote Pariuri: 05.07.2024

Chiar dacă s-a calificat prima din grupa sa, Grupa C, și a reușit să ajungă în sferturile Euro 2024, Anglia a dezamăgit la acest european. A jucat mult sub așteptări, chinuindu-se cu echipe pe care mulți se așteptau să le bată. În plus, marile vedete ale englezilor nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Da, Bellingham și Kane au marcat amândoi câte 2 goluri, dar nu a fost destul.

De altfel, trebuie spus că Anglia a marcat doar de 4 ori la acest Euro, de 2 ori în grupe și tot de 2 ori în faza optimilor, unde a câștigat în prelungiri. Așadar 4 goluri marcate în 4 meciuri jucate. E prea puțin pentru o națională plină de vedete. Însă, există aici și un plus. Apărarea Angliei a mers bine. A încasat doar 2 goluri până acum, fiind una dintre cele mai bune apărări ale turneului.

De partea cealaltă, nimeni nu prea avea mari așteptări de la Elveția, echipă de care România a trecut în grupa sa de calificări. Totuși elvețienii au arătat o altă față la turneul final. În Grupa A, au jucat alături de Germania, Ungaria și Scoția. A fost o grupă nu foarte grea, dar nici foarte ușoară. Elveția a terminat însă pe locul 2, fără să piardă. A învins Ungaria cu 3-1, a făcut egal cu Scoția, 1-1, și tot egal a făcut cu Germania, scor 1-1. Trebuie spus însă că germanii au reușit să egaleze cu mult noroc, pe final de partidă, marcând golul egalizator prin rezerva Fullkrug, în minutul 90+2.

Elveția a mers mai departe și a produs marea supriză a optimilor, reușind să învingă Italia cu 2-0. Elvețienii sunt într-o formă foarte bună și par să se simtă excelent la acest euro. Cu Anglia, vor avea însă un meci mult mai greu. Englezii sunt sub o foarte mare presiune, așa că în niciun caz nu îi vor subestima pe elvețieni.

Ca să nu ne mai lungim, însă, iată ce ponturi am pentru tine

Cote Pariuri Anglia vs Elveția: 1X2

Pariuri Anglia vs Elveția: 1X2winbet
Anglia2,25
Meci Egal3,20
Elveția3,95
Anglia vs Elveția Cote Pariuri: 05.07.2024

Chiar dacă Anglia nu a încântat la Euro 2024, a reușit totuși să se califice în sferturi. Și rămâne una dintre marile favorite la câștigarea trofeului. Din acest motiv, voi începe lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Anglia vs Elveția cu următoarea recomandare: Anglia câștigă meciul în timp regulamentar. Pariul vine cu o cotă de 2,25 la WinBet.

Nu e plăcut să fii Gareth Southgate în aceste zile. Sau oricare din vedetele Angliei. Presa din insulă și chiar și cea internațională au dat de pământ cu naționala engleză după jocul slab făcut până acum. Valul de critici a fost uriaș după meciul din optimi, pe care Anglia l-a câștigat cu greu, împotriva Sloveniei, în prelungiri. Ne putem aștepta așadar ca, pentru meciul cu Elveția, Anglia să fie la un nivel maxim de concentrare.

Dar asta nu e tot. M-am uitat și peste istoricul întâlnirilor dintre cele două naționale. În total, Anglia și Elveția au jucat împreună 27 de meciuri. Anglia a câștigat 19 dintre acestea, în timp ce 5 partide s-au terminat la egalitate iar elvețienii au câștigat doar 3. Chiar mai mult, ultima victorie a Elveției cu Anglia a vut loc în 1981.

În ultimii 10 ani, Anglia și Elveția au jucat 5 partide, 2 amicale și 3 oficiale. Anglia le-a câștigat pe toate.

Ultimul meci dintre cele două a avut loc acum nu foarte mult timp, pe data de 26 martie, în 2022. A fost câștigat de englezi cu 2-1. A fost un meci amical.

Se poate observa așadar destul de ușor că elvețienii nu se simt deloc bine în meciurile cu Anglia. În aceste condiții, cel mai prudent pariu posibil este cel pe victoria englezilor. Iar cota de 2,25 e și ea una foarte bună, de care orice parior ar trebui să profite.

Pronosticuri Anglia vs Elveția: Victorie Anglia – Cotă 2,25 la WinBet

Cote Pariuri Anglia vs Elveția: Ambele echipe marchează

Pariuri Anglia vs Elveția: Ambele echipe marcheazăwinbet
Da2,18
Nu1,67
Anglia vs Elveția Cote Pariuri: 05.07.2024

Aș vrea să ne uităm puțin la ultimele 5 întâlniri dintre Anglia și Elveția:

 • 26 martie, 2022, Anglia vs Elveția, 2-1
 • 9 iunie 2019, Elveția vs Anglia, 0-0
 • 11 septembrie 2018, Anglia vs Elveția, 1-0
 • 8 septembrie 2015, Anglia vs Elveția, 2-0
 • 8 septembrie 2014, Elveția vs Anglia, 0-2

Se poate observa așadar că nu se întâmplă foarte des ca Elveția să marcheze în poarta Angliei. Așadar, următorul meu pont din lista de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Anglia vs Elveția din sferturile Euro 2024 este: nu vor marca ambele echipe. Pariul vine cu o cotă decentă, de 1,67, la WinBet. Nu e o cotă uriașă, dar îți poate aduce un profit frumușel. Și e un pariu aproape sigur.

Spun asta pentru că nu am luat în calcul doar istoricul întâlnirilor dintre cele două. Am luat în calcul și prestațiile lor la Euro. Chiar dacă jocul englezilor a fost greoi, defensiva lor a funcționat foarte bine. Au luat un singur gol în faza grupelor și încă unul în optimi.

De partea cealaltă, Elveția a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui european, dar a arătat deja că are slăbiciuni. A luat gol și a terminat la egalitate meciul cu Scoția, una dintre cele mai slabe naționale de la acest turneu final. E adevărat că au învins Italia, însă italienii au tratat meciul cu prea mare relaxare. Acest lucru nu se va întâmpla în meciul cu Anglia.

Pronosticuri Anglia vs Elveția: Nu marchează ambele echipe – Cotă 1,67 la Winbet

Cote Pariuri Anglia vs Elveția: Marchează oricând

Pariuri Anglia vs Elveția: Marchează oricândwinbet
Harry Kane3,00
Anglia vs Elveția Cote Pariuri: 05.07.2024

Voi continua lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Anglia vs Elveția cu recomandarea să pariezi că Harry Kane va marca oricând. WinBet oferă o cotă mărită de 3,00 pentru acest pariu. Este o cotă care poate să îți aducă un câștig destul de bun.

Harry Kane e principala gură de tun a englezilor. Chiar dacă Southgate are în lot și alți atacanți centrali buni, pe Watkins și Toney, a demonstrat deja că își pune baza în Kane.

În optimi, cu Slovacia, Kane a jucat 106 minute și a marcat golul calificării, în minutul 91. Cu Slovenia, a jucat tot meciul. Cu Danemarca a jucat 69 de minute și a marcat primul gol al meciului. Cu Serbia a jucat tot meciul.

E așadar imposibil ca Harry Kane să lipsească din partida cu Elveția. Vorbim totuși despre cel mai bun marcator din Europa în sezonul trecut. Kane a marcat de 36 de ori pentru Bayern în chiar primul său sezon în Bundesliga. E un atacant experimentat, în formă și, foarte important, în creștere de formă la acest turneu. Da, Kane a pornit greu, dar pe parcurs a arătat de ce e folosit titular.

Dacă e să marcheze cineva în meciul Anglia – Elveția, Kane este cu siguranță omul cu cele mai mari șanse să o facă.

În plus, Kane are deja două goluri marcate împotriva Elveției. A marcat în meciul din 2022 și în cel din 2015.

Pronosticuri Anglia vs Elveția: Harry Kane marchează oricând – Cotă 3,00 la WinBet

Cote Pariuri Anglia vs Elveția: Cine merge mai departe

Pariuri Anglia vs Elveția: Cine merge mai departewinbet
Anglia1,58
Elveția2,43
Anglia vs Elveția Cote Pariuri: 05.07.2024

Însă poate că Anglia nu te-a convins. Și e de înțeles dacă gândești așa, dat fiind jocul modest al oamenilor lui Southgate. În cazul acesta, voi continua lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Anglia vs Elveția cu un pont cu grad foarte redus de risc. Recomandarea mea e să pariezi că Anglia va fi echipa care merge mai departe. Acest pariu are o cotă de 1,58 la WinBet. Nu e o cotă mare, dar e decentă. E o cotă de care te poți folosi cu siguranță.

Și gradul de risc este redus la acest pariu. Astfel, dacă se întâmplă cumva ca cele două echipe să fie la egalitate după primele 90 de minute, pariul tău nu va fi automat pierzător. Și trebuie să iei în considerare faptul că e cât se poate de clar că elvețienii au probleme când joacă cu englezii. Poate că reușesc să țină de un egal, dar cât?

De bine, de rău, Anglia a arătat că are putere de luptă la acest european. Cu Slovacia, a arătat că poate reveni și că poate întoarce un rezultat. Oamenii lui Southgate nu trebuie așadar desconsiderați. Încă mai au timp să ”aducă trofeul acasă”, așa cum le place să spună.

Predicții Anglia vs Elveția: Anglia merge mai departe – Cotă 1,58 la WinBet

Cote Pariuri Anglia vs Elveția: Total Cornere

Pariuri Anglia vs Elveția: Total Cornerewinbet
Sub 8,5 cornere1,93
Peste 8,5 cornere1,80
Anglia vs Elveția Cote Pariuri: 05.07.2024

La acest Euro, situația Angliei e următoarea:

 • În meciul Anglia – Serbia au fost 3 cornere, din care 1 corner a fost al Angliei.
 • În meciul Anglia – Danemarca au fost 6 cornere, din care 2 au fost ale Angliei.
 • În meciul Anglia – Slovenia au fost 6 cornere, din care toate 6 au fost ale Angliei.
 • În meciul Anglia – Slovacia au fost 10 cornere, din care 9 au fost ale Angliei.

Situația Elveției a fost următoarea:

 • În meciul Elveția – Ungaria au fost 8 cornere, din care 6 au fost ale Elveției.
 • În meciul Elveția – Scoția au fost 13 cornere, din care 8 au fost ale Elveției.
 • În meciul Elveția – Germania au fost 11 cornere, din care 2 au fost ale Elveției.
 • În meciul Elveția – Italia au fost 10 cornere, din care 4 au fost ale Elveției.

Ce concluzii putem trage de aici? Anglia nu mai este echipa care se bucura la cornere ca la un penalty. Și acest lucru e ușor de înțeles dacă te uiți la media înălțimii lotului englez. Media sa este 182 cm. Anglia este una dintre cele mai scunde echipe de la Euro. Doar Scoția și Spania au medii de înălțime mai mici decât cea a lotului englez.

În meciul cu Serbia, în care au deschis scorul în minutul 13, englezii au avut un singur corner pentru că nu au presat. Și nu au presat nici cu Danemarca, unde au deschis scorul în minutul 18, chiar dacă au fost egalați în prima repriză.

Numărul de cornere a crescut în meciul cu Slovenia, dar asta și pentru că Slovenia a tras de rezultatul de egalitate. Cu Slovacia, meci în care au fost conduși până în minutul 90+5, englezii au avut 9 cornere pentru că au fost disperați. Dar, să nu fi fost așa, cel mai probabil nu ar fi forțat deloc.

De partea cealaltă, Elveția a avut mai multe cornere în meciurile pe care le-a controlat, cu echipe mai slabe, și mai puține în cele în care a jucat împotriva unor echipe mai tari. Anglia e o națională puternică. Așa că elvețienii, a căror medie de înălțime nu e nici ea foarte mare, doar 184 cm, sigur nu vor presa.

Așadar, recomandarea mea este să pariezi că vor fi sub 8,5 cornere în această partidă. Elvețienii nu au nicio șansă să controleze jocul cu Anglia. Iar dacă Anglia va deschide scorul prima, cu siguranță va închide jocul, așa cum a făcut cu Serbia sau Danemarca.

Singurul scenariu în care am avea mai mult de 8 cornere în acest meci e cel în care Elveția deschide scorul prima iar Anglia pornește cursa după egalare. Însă, am văzut în istoricul meciurilor directe că Elveția nu prea are viață ușoară cu Anglia. E puțin probabil așadar ca elvețienii să marcheze în poarta Angliei.

Predicții Anglia vs Elveția: Sub 8,5 cornere – Cotă 1,93 la WinBet

Voi încheia lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Anglia vs Elveția, din sferturile Euro 2024, cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal Anglia vs Elveția cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul Anglia vs Elveția, 6 iulie, Sferturi Euro 2024

Partida dintre Anglia și Elveția va avea loc în sferturile Euro 2024. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, 6 iulie, de la ora 19:00, ora României. Meciul va avea loc la Dusseldorf, pe Merkur Spiel-Arena, un stadion cu o capacitate de aproximativ 55 de mii de locuri.

Presiunea puternică de pe umerii jucătorilor englezi îi va face cu siguranță pe aceștia să atace din primul minut. Nu vor fi iresponsabili. Vor fi atenți, dar vor ataca. Vor dori să controleze partida, mai ales din moment ce știu că Elveția poate fi un adversar periculos.

Elvețienii au avut un parcurs frumos la Euro 2024, dar e greu de crezut că vor merge mai departe. Elveția a fost o surpriză plăcută, dar a arătat și că are multe slăbiciuni. De acestea vor căuta cu siguranță să profite oamenii lui Southgate.

Lotul Angliei pentru Euro 2024

Anglia abordează Euro 2024 cu un lot plin de vedete. Acesta este format din:

anglia
 • PORTARI: Jordan Pickford (Everton), Dean Henderson (Crystal Palace), Aaron Ramsdale (Arsenal)
 • FUNDAȘI: Kyle Walker (Manchester City), Ezri Konsa (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), Kieran Trippier (Newcastle United), Joe Gomez (Liverpool), John Stones (Manchester City), Lewis Dunk (Brighton), Marc Guehi (Crystal Palace)
 • MIJLOCAȘI: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Declan Rice (Arsenal), Adam Wharton (Crystal Palace), Kobbie Mainoo (Manchester United), Conor Gallagher (Chelsea), Jude Bellingham (Real Madrid), Eberechi Eze (Crystal Palace)
 • ATACANȚI: Mateo Retegui (Genoa), Giacomo Raspadori (Napoli), Federico Chiesa (Juventus), Gianluca Scamacca (Atalanta), Mattia Zaccagni (Lazio), Stephan El Shaarawy (Roma)

Ne putem aștepta ca primul 11 al Angliei să fie:

Pickford – Walker, Stones, Konsa, Trippier – Mainoo, Rice – Saka, Foden, Bellingham – Kane

Grupa C
Echipa MJ V E I
G
Golaveraj
P
Pct.
1 Anglia 1 : 1 0 : 0 1 : 0 3 1 2 0 1 5
2 Danemarca 1 : 1 1 : 1 0 : 0 3 0 3 0 0 3
3 Slovenia 0 : 0 1 : 1 1 : 1 3 0 3 0 0 3
4 Serbia 0 : 1 0 : 0 1 : 1 3 0 2 1 -1 2

Lotul Elveției pentru Euro 2024

Murat Yakin, selecționerul Elveției, a venit la Euro 2024 cu următorul lot:

elveția
 • Portari: Yann Sommer (Inter Milan), Yvon Mvogo (Lorient), Gregor Kobel (Borussia Dortmund)
 • Fundași: Ricardo Rodriguez (Torino), Fabian Schär (Newcastle United), Manuel Akanji (Manchester City), Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach), Silvan Widmer (Mainz 05), Cédric Zesiger (VfL Wolfsburg), Leonidas Stergiou (VfB Stuttgart).
 • Mijlocași: Granit Xhaka (Bayer Leverkusen), Xherdan Shaqiri (Chicago Fire), Remo Freuler (Bologna), Denis Zakaria (Monaco), Michel Aebischer (Bologna), Fabian Rieder (Rennes), Ardon Jashari (Luzern), Vincent Sierro (Toulouse).
 • Atacanți: Breel Embolo (Monaco), Steven Zuber (AEK Atena), Ruben Vargas (Augsburg), Renato Steffen (Lugano), Noah Okafor (Milan), Zeki Amdouni (Burnley), Dan Ndoye (Bologna), Kwadwo Duah (Ludogorets Razgrad).

Ne putem aștepta ca primul 11 al Elveției să fie:

Sommer – Schar, Akanji, Rodriguez, Widmer, Freuler, Xhaka, Aebischer, Ndoye, Vargas, Embolo

Grupa A
Echipa MJ V E I
G
Golaveraj
P
Pct.
1 Germania 1 : 1 2 : 0 5 : 1 3 2 1 0 6 7
2 Elveția 1 : 1 3 : 1 1 : 1 3 1 2 0 2 5
3 Ungaria 0 : 2 1 : 3 1 : 0 3 1 0 2 -3 3
4 Scoția 1 : 5 1 : 1 0 : 1 3 0 1 2 -5 1

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Anglia vs Elveția

Dacă te gândești să faci pariuri pe meciul Anglia vs Elveția, din sferturile Euro 2024, eu te sfătuiesc să pariezi doar la casele de pariuri online legale în țara noastră. Numai la acestea vei fi în siguranță și numai la ele vei găsi cote bune și bonusuri pe măsură.

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 5,11%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Anglia vs Elveția cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul Anglia vs Elveția

Meciul Anglia vs Elveția, din sferturile Euro 2024 este programat sâmbătă, 6 iulie 2024. Partida va avea loc la Dusseldorf. Va fi transmisă în direct începând cu ora 19:00, ora României, pe postul Pro TV, cel care deține drepturile TV ale Campionatului European 2024. Vei putea de asemenea să vezi meciul online, pe Voyo.ro sau pe platformele caselor de pariuri care oferă servicii de live streaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *