Barbut Online pe Bani Reali

barbut online gratis
Barbut Online Gratis Joacă Barbut Online la PariuriPlus

Barbutul este unul dintre cele populare jocuri de noroc din lume, iar în România are o istorie aparte, strâns legată de restricțiile semnificative și de pedepsele dure impuse de regimul comunist. În acest material vom discuta despre istoria barbutului, despre jocul de barbut online, despre cum se joacă barbut, care sunt regulile la barbut și care sunt cele mai bune strategii pentru a câștiga la barbut online pe bani reali.

Unde poți să joci barbut online pe bani reali

Cazinouri OnlineJoc Barbut OnlineGratis/Pe bani realiBonus la CazinouJoacă cu bonus
superbetFirst Person CrapsPe bani reali1200 lei + 300 rotiri gratuiteJoacă acum
maxbetFirst Person CrapsPe bani reali2 X pachet 1000 RON + 100 rotiri gratuiteJoacă acum
BetanoFirst Person CrapsPe bani reali1000 leiJoacă acum
unibetFirst Person CrapsPe bani reali1000 lei + 150 rotiri gratuiteJoacă acum
mr bitFirst Person CrapsPe bani reali2500 lei + 600 rotiri gratuiteJoacă acum
pariuriplusCraps – Play’n GoGratis și pe bani reali2000 lei + 300 rotiri gratuiteJoacă acum

Pentru că este un joc atât de popular în lumea întreagă, barbutul a trecut de la nivelul unui joc practicat la colț de stradă sau în orice alt loc sumar amenajat în cazinourile moderne, iar de aici a ajuns chiar și în mediul online. Dezvoltatorii jocurilor de noroc virtuale au dezvoltat și versiuni de barbut online pe care le poți încerca de oriunde.

În ceea ce privește jocul de barbut online pe bani reali, pe piața din România există câteva opțiuni pe care le poți încerca. Ca întotdeauna, noi te sfătuim să joci barbut online doar la cele mai bune cazinouri online legale în România.

First Person Craps este varianta de barbut online pe bani reali pe care o găsești la cazinouri precum Superbet, Betano, Maxbet, Unibet sau Mr Bit. Este una dintre puținele variante de barbut online disponibile în România. Însă asta nu este o problemă. First Person Craps este un joc care vine cu un RTP foarte mare, de 99,17%.

Trebuie spus însă că, din păcate, acest joc de barbut online, First Person Craps, nu poate fi jucat gratis. Deși cazinourile menționate mai sus le oferă jucătorilor lor posibilitatea de a juca poker online gratis, păcănele cu fructe gratis sau jocuri cunoscute precum Sizzling Hot, Shining Crown, Burning Hot și altele în variantele lor demo, această opțiune nu este disponibilă și pentru jocuri de barbut online. Există însă bonusuri pe care acestea le oferă și care pot fi folosite și la acest joc.

Superbet, spre exemplu, le oferă jucătorilor săi un bonus de bun venit de 1200 lei + 300 de rotiri gratuite care poate fi folosit și la barbut online pe bani reali. E o ofertă bun, care poate fi activată ușor, la prima depunere, cu un cod bonus Superbet.

Bonusul de bun venit al celor de la Betano este mai mic, de doar 1000 de lei, dar și el poate să fie folosit la jocul de barbut online pe bani reali, Frist Person Craps. Pentru activarea sa, nu este necesar un cod promoțional Betano.

MaxBet are unul dintre cele mai mari bonusuri de cazinou de pe piață, în valoare de 3333 lei + 333 rotiri gratuite, bonus care poate să fie folosit și la barbut online pe bani reali. Mai important, la Maxbet ai și un bonus fără depunere, pe care îl poți activa cu un cod bonus Maxbet.

Un cazinou nou pe piața din România, Mr Bit nu se lasă mai prejos, oferind în exclusivitate prin site-ul nostru, Pariuri și Jocuri, un bonus de bun venit excelent, în valoare de 2500 lei + 600 rotiri gratuite, care poate fi folosit și la barbut online pe bani reali. Poți vedea pe site-ul nostru ce cod promoțional Mr Bit este necesar pentru activarea acestui bonus exclusiv.

Nu în ultimul rând, poți juca barbut online pe bani reali, la o calitate excelentă, la Unibet. Cazinoul îți oferă și un bonus de bun venit, pe care îl poți juca și la First Person Craps: 1000 lei + 150 rotiri gratuite. Pentru activarea sa, nu trebuie să folosești un cod promoțional Unibet.

Unde poți juca barbut online gratis

barbut online gratis

Pentru că cele mai multe jocuri de barbut online disponibile pe platformele de betting din România nu au această opțiune, de a juca barbut gratis, noi venim în ajutorul tău cu un astfel de joc pe care îl poți încerca oricând pentru a te familiariza cu regulile. Jocul este disponibil chiar pe această pagină, la începutul său. Nu trebuie să te înregistrezi sau să depui bani pentru a-l juca.

De asemenea, vei găsi foarte multe opțiuni de barbut online gratis pe platformele de jocuri online, dar și pe site-urile de jocuri de noroc din străinătate. Oriunde ai alege să joci barbut online noi îți recomandăm să îți iei suficient de mult timp cu o versiune demo, unde vei juca fără a investi bani reali, pentru a te pune la punct cu tot ceea ce înseamnă jocul de barbut, cu reguli și cu strategii de pariere. Astfel, vei fi sigur că, în momentul în care vei începe să pariezi bani reali, vei avea cele mai mari șanse de câștig.

Înainte de a începe să joci barbut online gratis, este de asemenea important să te asiguri că site-ul ce oferă jocul este cunoscut și licențiat. O altă modalitate de a cerceta nivelul de încredere al unei platforme este să citești recenzii de la alți jucători.

Nu în ultimul rând, poți juca gratis jocul Craps de la Play’n Go pe platforma PariuriPlus. La acest cazinou, poți juca jocul și gratis, dar și cu bani reali. Astfel, poți testa gratuit câteva strategii înainte de introduce banii tăi în ecuație.

Reguli barbut

Așa cum am spus, jocul de barbut este unul cu o istorie lungă și controversată. Originile sale sunt încă disputate și par a data din cele mai vechi timpuri. Într-o formă apropiată de cea din zilele noastre a apărut în Statele Unite, fiind apoi exportat în toată lumea. Regulile jocului de barbut au suferit și ele modificări pe măsură ce jocul a evoluat și a făcut trecerea de la stradă la cazino.

În România, barbutul are o istorie nu foarte fericită. Interzis în timpul regimului comunist, el era totuși jucat la scară destul de largă. Și pentru că pedeapsa pentru cei prinși jucând barbut era închisoarea, jocul a fost asociat multă vreme cu deținuții, fiind considerat un joc al celor care au fost privați de libertate.

Regulile jocului de barbut nu sunt dintre cele mai simple, însă nici foarte complicate, așa că nu e greu să înveți cum se joacă. Dacă nu ai mai jucat până acum barbut online, primul lucru pe care îl vei observa este masa de joc, împărțită pe mai multe zone. Nu trebuie să te sperie pentru că totul este foarte intuitiv și după câteva sesiuni de încercare cu siguranță vei ști majoritatea regulilor.

Jocul de barbut, atât cel clasic, fizic, cât și cel online, este în esență un joc cu zaruri. Ai două zaruri clasice pe care jucătorul le aruncă pe masă, iar în funcție de suma numerelor de pe zaruri avem următoarele cazuri:

  • Natural: dacă totalul numerelor de pe cele două zaruri este 7 sau 11, mâna este câștigătoare, iar jucătorul are dreptul de a arunca din nou cu zarurile.
  • Craps: dacă suma numerelor de pe zaruri este 2, 3 sau 12, atunci mâna este pierdută. Totuși, jucătorul primește șansa de a mai arunca o dată cu zarurile în speranța că de această dată va avea 7 sau 11.
  • Point: dacă suma numerelor de pe zaruri este 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 avem ceea ce poate fi considerată o remiză. Nu câștigi pe loc, dar nici nu pierzi. Point-ul face ca jucătorul să arunce cu zarurile în continuare până când va avea din nou aceeași sumă pe zaruri. Dacă însă suma este 7, runda se încheie și jucătorul pierde. 

Trebuie să știi că la un joc de barbut cu mai mulți jucători, fiecare dintre aceștia va arunca zarurile atunci când vine rândul său. Spre deosebire de alte jocuri de tip casino, unde doar reprezentantul casei are, de exemplu, dreptul de a amesteca și împărți cărțile, la barbut toți jucătorii sunt implicați. De asemenea, poti plasa pariuri și pe mâinile altor jucători.

Regulile de pariere ne readuc la masa de joc împărțită pe mai multe zone. Pariul clasic la barbut online este ”pass line” sau ”don’t pass line”, care este extrem de simplu. Pass line înseamnă că cel care aruncă zarurile nimerește 7 sau 11, caz în care pariul este câștigător.

Don’t pass line îți aduce rundă câștigată dacă suma de pe zaruri este de 2 sau 3. Practic, pass line înseamnă că pariezi pe natural din definiția de mai sus, iar don’t pass line înseamnă că pariezi pe craps. Dacă jucătorul care aruncă zarurile intră în zona de point, se aplică regulile de mai sus: dacă ai pariat pe pass câștigi atunci când jucătorul care aruncă nimerește point-ul și pierzi dacă nimerește 7; la fel, pe don’t pass câștigi dacă jucătorul care aruncă zarurile nimerește 7 și pierzi dacă repetă point-ul.

O notă extrem de importantă este că pariurile acestea se plasează înainte ca zarurile să fie aruncate pentru prima dată în rundă.

După prima aruncare, dacă jucătorul care aruncă zarurile intră în point, poți plasa pariurile ”come” și ” don’t come”. Come înseamnă că vei câștiga dacă jucătorul care aruncă nimerește un 7 sau 11 și vei pierde pe 2, 3 și 12, celelalte numere devenind point-ul tău. Este practic un joc în interiorul altui joc. Pentru point-ul tău ai însă numai 7 aruncări în care numărul poate fi repetat, iar dacă nu se întâmplă asta ai pierdut pariul. Don’t este opusul lui come. Câștigi cu 2 sau 3, 12 pariu nul, pierzi cu 7 și 11, iar orice altă sumă devine point, numai că acum câștigi dacă acest point nu e replicat în 7 aruncări. 

Alte tipuri de pariuri în jocul de barbut online pe bani reali sunt:

  • Pariu pe point: atunci când runda este în modul point și se știe numărul care este necesar pentru a câștiga, poți paria pe el; dacă apare înaintea lui 7, ai câștigat.
  • Pariu pe numere: tot în modul point, poți paria pe oricare dintre numerele 4, 5, 6, 8, 9 și 10, iar dacă jucătorul care aruncă zarurile îl nimerește înainte de 7, atunci ai câștigat.

Cel mai folosit tip de pariu de către jucătorii începători este cel de tip Field. Aici nu contează în ce perioadă este jocul, pariezi doar pe următoarea aruncare a zarurilor. Câștigi dacă suma de pe zaruri este 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12 și pierzi dacă suma este 5, 6, 7 sau 8. Cu aceste reguli simple este ușor de înțeles de ce pariul Field este atât de popular printre jucătorii începători.

Pentru că jocul de barbut online este ofertant, există multe alte tipuri de pariuri care nu sunt altceva decât evoluții ale celor descrise mai sus. Dacă vei învăța aceste reguli de bază, pe măsură ce vei căpăta experiență în barbut online vei putea accesa și alte pariuri ce au cote considerabil mai mari.

Cea mai bună strategie pentru barbut online

Deși barbutul este, în esența lui, un joc de noroc, există câteva strategii și sfaturi pe care, dacă le vei urma, îți poți crește șansele de a câștiga câteva runde și de a obține profit. Hai să vedem așadar cum poți să câștigi la barbut online.

În primul rând, trebuie să cunoști foarte bine regulile de bază în ceea ce privește jocul și parierea și să nu ieși în afara acestei zone de confort. Abia după ce ești convins că ai înțeles foarte bine regulile și că știi foarte bine cum și când se pariază în anumite momente le poți încerca. Iar pentru a grăbi acest proces de învățare îți recomandăm din nou să îți aloci suficient timp unei versiuni demo a jocului de barbut online. Chiar dacă nu vei câștiga bani, nici nu îi vei pierde și vei vedea în timp real cum se desfășoară un joc, care sunt pașii greșiți care se fac și așa mai departe.

Apoi, este la fel de important să fii cât se poate de detașat de joc. Pentru că barbutul presupune implicarea activă a jucătorului, care devine centrul atenției și are iluzia că poate controla suma de pe zarurile pe care el le aruncă, este foarte ușor ca cineva să fie absorbit de joc. Asta înseamnă că începi să crezi că ”următoarea mână” va fi cea norocoasă, te abați de la strategie, investești mai mulți bani decât ți-ai propus și îți pierzi luciditatea. Este foarte important să rămâi tot timpul calm, să ai în vedere șansele de câștig, nu norocul și să te încadrezi în bugetul pe care ți l-ai stabilit pentru joc.

Și pentru că am vorbit despre șansele de câștig, ele reprezintă un element foarte important al strategiei pentru jocul de barbut online și nu numai. Chiar dacă pariurile pe field sunt cele mai populare deoarece sunt și cele mai simple, avantajul casei în cazul lor este foarte mare, de peste 10%. Iar asta înseamnă că șansele tale de câștig sunt considerabil mai mici.

Strategia recomandată mai ales jucătorilor începători de barbut este să meargă pe pariurile unde avantajul casei este mic. Iar aceste pariuri cu avantaj al casei mic sunt pass, cu un avantaj de 1,41%, și don’t come, cu un avantaj de 1,35%. Poți reduce și mai mult avantajul casei în cazul unor pariuri dublate sau triplate, însă pentru ele ai nevoie de experiență pentru a ști exact momentul în care să le plasezi

De ce să joci barbut online pe bani reali?

Barbutul este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume și nimeni nu poate ignora acest lucru. Este un joc în care participanții sunt implicați activ, fac parte din joc și sunt absorbiți în dinamica lui. 

Însă barbutul este și un joc pe care, dacă îl joci bine, îl poți domina și, implicit, poți ajunge să câștigi bani. Mai ales că First Person Craps, varianta acestui joc oferită de cazinourile din România, vine cu un RTP foarte mare, de 99,17%.

Toate aceste avantaje și elemente care îl fac atractiv sunt acum disponibile oricui are un calculator, o tabletă sau un telefon mobil, pentru că jocul de barbut poate fi jucat azi și online, atât gratis cât și pe bani reali. Astfel, cu un efort minim poți practica un joc de noroc interesant și care te va provoca să te gândești la noi strategii pentru a face profit. 

Foarte mult timp, jocul de barbut a fost interzis în România de un regim dictatorial, căruia nu îi păsa de cetățenii săi. Acest lucru s-a schimbat acum. România este o țară liberă iar românii au dreptul de a juca orice jocuri de noroc doresc, chiar și barbut. Dacă îți place așadar acest joc, profită de libertatea pe care o ai și joacă-l online.

FAQ

Ce este barbutul?

Este un joc de noroc în care sunt folosite două zaruri și o masă de joc cu diferite zone de pariere. Fiecare jucător este implicat în meci deoarece fiecare va avea șansa de a arunca zarurile și de a plasa pariuri.

Pot juca barbut online?

Da, au fost dezvoltate mai multe platforme de barbut online pe care le vei găsi pe platformele de betting sau casino la categoria Craps, denumirea lor din limba engleză.

Pot juca barbut online gratis?

Da, vei găsi câteva versiuni de jocuri de barbut online gratis pe platformele din străinătate sau poți încerca jocul pe care îl găsești în cadrul acestui articol.

Pot juca barbut online pe bani reali?

Da, platforme ca Superbet, Betano, Maxbet, Unibet sau MrBit au în ofertele lor jocuri de barbut online unde poți juca pe bani reali direct din contul tău.

Unde pot să joc barbut cu bonus?

Poți juca barbut online cu bonus la Superbet, Betano, Maxbet, Unibet sau MrBit.

Este greu să învăț să joc barbut?

Barbutul este un joc de noroc complex, cu mai multe reguli decât alte jocuri, însă acestea pot fi ușor învățate de oricine își dorește și este dispus să aloce puțin timp exersării în versiuni demo ale jocului.

Există strategii de pariere pentru barbut?

Chiar dacă este un joc de noroc cu zaruri, ai câteva strategii de pariere care, dacă sunt implementate corect, îți pot maximiza șansele de a face profit la barbut online.

Unde pot să învăț cum se joacă barbut?

Poți să înveți cum se joacă barbut chiar pe site-ul nostru. În acest articol, vei găsi toate informațiile necesare despre acest joc, împreună cu sfaturi și strategii folositoare.

Unde poți învăța cum să câștigi la barbut?

Poți învăța cum să câștigi la barbut chiar din articolul nostru. Urmează sfaturile noastre și strategiile propuse și îți vei îmbunătăți semnificativ șansele de a câștiga la acest joc.

Ce reguli are un joc de barbut online?

Un joc de barbut online are aceleași reguli ca jocul normal. Vei găsi pe pagina aceasta toate informațiile de care ai nevoie pentru a învăța cum se joacă și cum să câștigi la barbut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *