Bingo Online pe Bani Reali

Foarte popular atât în România cât și în restul lumii, jocul de Bingo a trecut încetul cu încetul și în online, unde astăzi poate fi jucat atât gratis, cât și pe bani reali. În rândurile următoare îți vom arăta cum se joacă bingo, care sunt cele mai bune jocuri, ce strategii să folosești pentru a câștiga și unde poți juca jocuri de bingo online pe bani reali.

Cele mai bune cazinouri pentru bingo online pe bani reali în România

 • UNIBET
  5.0
  Bonus la Bingo: 25 rotiri gratuite cash la minijocul bingo Forgotten Family
  • 10 jocuri de bingo;
  • Bingo cu 75 și 90 bile;
  • Sloturi Bingo;
  • Preț minim bilet: 0,2 lei;
  • Preț maxim bilet: 8 lei;
  • Bingo pe bani reali;
  • Bonus de bun venit: 1000 lei + 150 rotiri gratuite.
 • SUPERBET
  4.8
  Bonus la Bingo: Bingo Supertrivia – 20 bilete gratuite la Bingo Blast
  • 9 jocuri bingo;
  • Bingo cu 75, 90, 8 și 30 bile;
  • Bingo pe bani reali;
  • Preț minim bilet bingo: 0,04 lei;
  • Preț maxim bilet bingo: 1,23 lei;
  • Bonus de bun venit: 1200 lei + 300 rotiri gratuite.
 • VLAD CAZINO
  4.5
  Bonus la Bingo: Misiuni zilnice cu premii cash, rotiri gratuite, vouchere bingo sau lozuri
  • 10 jocuri de bingo;
  • Bingo cu 75 și 90 bile;
  • Sloturi bingo;
  • Bingo pe bani reali;
  • Preț minim bilet bingo: 0,2 lei;
  • Preț maxim bilet bingo: 8 lei;
  • Bonus de bun venit: 1500 lei + 200 rotiri gratuite + 5 tokenuri la JackPOT Poker

Dacă scopul tău este să joci jocuri de bingo online pe bani reali, atunci trebuie neapărat să ții cont de faptul că vorbim despre un joc de noroc. Astfel, ca să fii în siguranță, ca să nu fii amendat, ca datele tale să nu fie furate și ca tu să poți să îți retragi câștigurile, sfatul nostru este să joci acest joc doar la cazinouri online cazinouri online legale în România.

Mai trebuie să spunem și că acest joc este încă la început în online-ul românesc. Așadar, chiar dacă există mai multe locuri unde poți găsi jocuri de bingo online gratis, dacă vrei să joci bingo tradițional pe bani reali, opțiunile tale sunt limitate la doar trei cazinouri: Unibet, Superbet și Vlad Cazino. Dacă alegi însă să joci la acestea, cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

Toate cele trei cazinouri au pregătit foarte bine secțiunile lor de bingo online. Jocurile funcționează foarte bine, fără întreruperi și pot fi accesate atât din browsere, cât și din aplicații. Unibet și Superbet sunt două cazinouri online pe bani reali cu unele dintre cele mai bune aplicații de casino online din România.

Unibet iese în evidență cu numeroasele promoții pentru bingo online, în timp Superbet vine cu un preț foarte mic pentru bilete la bingo, preț care poate ajunge la 0,04 lei. Din păcate, nici Unibet, nici Superbet și nici Vlad Cazino nu oferă jocuri de bingo online gratis, ci doar pe bani reali. Nici măcar sloturile bingo de la Unibet și Vlad Cazino nu pot fi jucate în varianta demo.

Per total, însă, dacă scopul tău este să joci jocuri de bingo online pe bani reali, sigur o să fii mulțumit de ofertele celor 3.

Cele mai bune jocuri de bingo online pe bani reali

Pentru a afla care sunt cele mai bune sloturi online, este destul să te uiți la RTP-urile lor. Cu cât e RTP-ul mai mare, cu atât sunt și șansele tale de a câștiga mai mari. Însă, la bingo online, nu are rost să discutăm despre un RTP anume.

La jocuri de bingo online, calcularea unui RTP este foarte dificilă, deoarece trebuie luate în calcul foarte multe variabile. Un lucru e însă sigur. Fiecare rundă are obligatoriu un câștigător. Așadar, se poate trage concluzia că, pentru cei care vor să câștige bani reali din jocuri de bingo online în România, cel mai bine este să joace jocuri la care participă mai puține persoane.

Este important însă să ții cont de încă un aspect: tipul de bingo online pe care îl joci. Există mai multe tipuri de jocuri de bingo online în România. Varianta cu 75 de bile este cea mai populară și, poate, cea mai simplă.

Jocul Bilete cu 5 linii

superbet bingo

Partea cea mai bună este că în România există un joc care bifează ambele cerințe, plus încă una foarte importantă: premii mari! Acesta este jocul Bilete cu 5 linii, de la Superbet. Este un joc de bingo cu 75 de bile, unde prețul unui bilet este de obicei mai mic de 0,5 lei (0,24 sau 0,34 lei, de cele mai multe ori) și unde nu întâlnești foarte mulți jucători, deoarece rundele noi încep din 5 în 5 minute. De obicei, la un joc participă sub 20 de jucători, ceea ce înseamnă că tu ai posibilitatea de a cumpăra un număr mai mare de bilete și că șansele tale de câștig sunt mai mari.

Foarte important, jocul Bilete cu 5 linii vine cu un jackpot considerabil, de peste 32.000 lei.

Dacă ai obținut bilete gratuite ca bonus la bingo de la Superbet, Bilete cu 5 linii este un joc foarte bun unde să le folosești. Ai șanse foarte mari să le transformi în bani reali, date fiind numeroasele modalități de a câștiga la jocul de bingo online cu 75 de bile. Iar dacă ai noroc, poți câștiga jackpotul.

Velodrome

Altă variantă de bingo online cu 75 de bile este Velodrome. Oferit de Unibet, acest joc de bingo vine cu un preț de 0,6 lei pe bilet, mult mai mare decât prețul de la jocul oferit de Superbet, Bilete cu 5 linii. În schimb, durata de așteptare e mai mică, noi jocuri Velodrome începând din 3 în 3 minute.

Avantajul cel mai mare al acestui joc este însă jackpotul progresiv. În valoare de peste 150 de mii de lei, acesta reprezintă un premiu considerabil. Dacă scopul tău este să câștigi bani din bingo, Velodrome, un joc rapid și cu un preț mic la bilete, ar trebui să fie pe lista ta.

Valea Liliecilor

vlad cazino bingo

Încheiem lista noastră cu cele mai bune jocuri de bingo online cu Valea Liliecilor, un joc de bingo cu 90 de bile, oferit de Vlad Cazino. Și acesta este un joc rapid, noi runde începând din 3 în 3 minute. Prețul unui bilet este de 0,2 lei iar jackpotul este de peste 50 de mii de lei.

Valea Liliecilor este un joc de bingo mai pe placul celor care au obișnuit să frecventeze sălile de bingo offline din România, fiind de același tip ca jocurile oferite în aceste săli. Astfel, dacă dacă ești fan bingo dar nu ai jucat online până acum, s-ar putea ca acest joc să fie mai pe placul tău. Bineînțeles, jackpotul este cel mai atractiv aspect al acestui joc. Și, cel puțin în teorie, el poate fi câștigat mai ușor decât jackpoturile acelor jocuri unde prețul unui bilet poate ajunge la 6 sau 8 lei.

Dacă ai obținut Vlad Cazino pentru bingo, nu ezita să le folosești la acest joc.

Tipuri de bingo online pe bani reali

Dacă îți place jocul de bingo, vestea bună e că nu o să te plictisești prea repede, dacă îl joci. Asta deoarece există mai multe tipuri de bingo, fiecare cu regulile sale, respectând însă principiile de bază ale jocului. Iată așadar tipurile de bingo online pe care le vei găsi în România:

Bingo online cu 75 de bile

bingo online pe bani reali
Bilet de bingo cu 75 bile

Cum am spus deja, varianta cu 75 de bile este cea mai populară și, poate, cea mai simplă. În această variantă, jucătorul primește un bilet cu 5 coloane și 5 linii orizontale, adică cu 25 de pătrate. Dintre acestea, 24 conțin numere de la 1 la 75, în timp ce ultimul pătrat, cel din mijlocul biletului, rămâne liber.

Avantajul acestui tip de bingo online este că vine cu foarte multe variante câștigătoare. Jocul se termină când un jucător realizează un anumit tipar. Acesta poate să fie o linie, o formă simplă sau una complexă. Partea cea mai bună e că, dacă joci bingo online pe bani reali cu 75 de bile, nu trebuie să ții minte toate variantele câștigătoare. Sistemul te declară automat câștigător în momentul în care pe biletul tău s-a format un tipar câștigător.

Bingo online cu 90 de bile

O variantă la fel de populară precum cea cu 75 de bile, varianta de bingo cu 90 de bile este poate mai cunoscută pentru românii care au jucat acest joc offline, în tradiționalele săli de joc. În această variantă, jucătorul primește un bilet cu 3 linii și 9 coloane, adică cu 27 de pătrate. Dintre acestea, sunt completate doar 15, câte 5 pe fiecare linie. Celelalte pătrate sunt goale.

bingo online pe bani reali
Bilet de bingo cu 90 bile

Această variantă de joc are 3 etape de câștig: o linie orizontală, două linii sau completarea întregului bilet, care este de altfel victoria cea mare, Bingo! Jocul are 9 de bile, așa cum spune și numele său, numerotate de la 1 la 90.

Numerele sunt extrase aleatoriu. Există posibilitatea ca un jucător să câștige toate cele 3 premii, dar aceasta ține foarte mult de noroc.

La fel ca varianta cu 75 de bile, varianta 90 de bile a jocului de bingo online este disponibilă atât la Unibet, cât și la Superbet și Vlad Cazino.

Bingo online cu 80 de bile

Jocul de bingo cu 80 de bile a fost creat special pentru a fi jucat online. Este, practic, o variantă de mijloc între cea cu 75 de bile și cea cu 90 de bile. Biletul este format din 4 linii și 4 coloane, fiecare coloană având o culoare diferită. Pentru a câștiga, trebuie să realizezi un anumit tipar, asemeni variantei cu 75 de bile. Printre variantele câștigătoare cele mai des întâlnite sunt cele 4 pătrate din centru, forma X, cele patru colțuri și altele.

Dintre cazinourile din România, doar Superbet oferă această variantă de bingo online.

Bingo online cu 30 de bile

Cea mai rapidă variantă a acestui joc este cea cu 30 de bile. Biletul de joc este unul simplu, cu doar 3 linii și 3 coloane, adică cu 9 pătrățele pe care trebuie să le completezi. Din păcate, ca să câștigi jocul trebuie să le completezi întreg biletul. Nu există variante intermediare de câștig, ca la jocul cu 75 de bile, cel cu 80 de bile sau cel cu 90 de bile.

Popularitatea acestei variante este dată însă de rapiditatea cu care se joacă. Aceste jocuri se termină foarte repede. Drept urmare, jocuri noi sunt programate aproape din 2 în 2 minute, deci nu trebuie să aștepți mult ca să joci din nou.

La fel ca în cazul jocului cu 80 de bile, varianta de bingo online cu 30 de bile poate fi jucată în România doar la Superbet.

Cum se joacă bingo online pe bani reali

Pentru a juca jocuri de bingo pe bani reali în România și, cel mai important, pentru a câștiga, trebuie să urmezi câțiva pași. Sunt pași care te vor ajuta să îmbunătățești șansele tale de a câștiga și care te vor ajuta să obții un profit serios, fără a scoate foarte mulți bani din propriul buzunar. Trebuie însă să înțelegi că acești pași nu vor garanta niciodată succesul.

1. Joacă jocuri de bingo online gratis

Înainte de a porni pe drumul spre câștiguri în bani reali obținute din acest joc, trebuie să te familiarizezi cu el. Poți face acest lucru jucând jocuri de bingo online gratis. Pentru asta, nu trebuie să depui prea mult efort. Există foarte multe site-uri unde poți juca astfel de jocuri.

Poți juca bingo online gratis chiar și pe site-ul nostru, mai jos:

flying pigs
Flying pigs

După ce ai jucat gratuit și după ce te-ai obișnuit cu jocul, poți lua în considerare să îl joci pe bani reali.

Atenție! Varianta online a acestui joc este diferită de cea tradițională, mai ales în ceea ce privește viteza jocului. Te sfătuim așadar să încerci jocul online în varianta gratuită înainte de a paria bani reali, chiar dacă ai experiență și știi cum se joacă bingo.

2. Joacă doar la cazinourile online legale în România

Cum am spus în prima parte a acestui articol, e foarte important să joci jocuri de noroc pe bani reali doar la acele cazinouri care dețin o licență de funcționare pe teritoriul României. În caz contrar, riști să pierzi foarte mulți bani. Iar dacă scopul tău este să câștigi bani din acest joc, atunci cu siguranță vrei să eviți riscurile inutile.

Amenda pentru cei care joacă jocuri de noroc la cazinouri online fără licență este una foarte usturătoare, între 5000 și 10.000 lei. Dar, bineînțeles, dacă alegi să joci la cazinouri nelicențiate, poți avea și alte probleme. În primul rând, sunt șanse foarte mari să nu poți să retragi câștigurile obținute. Este de notorietate faptul că acest tip de cazinouri nu își plătește jucătorii. Mai mult, datele tale pot fi furate. Și aici nu vorbim doar despre datele tale din buletin, ci și informații ce țin de cardurile tale sau alte metode de plată folosite.

Se poate observa astfel că cea mai sigură variantă este cea a cazinourilor legale.

3. Joacă doar la cazinourile cu bonus pentru bingo

După ce ai aflat care cazinouri online funcționează legal în România, poți scurta lista ta și mai mult, eliminând acele agenții care nu oferă bonusuri la bingo. Dacă scopul tău este să câștigi bani din acest joc, atunci trebuie neapărat să te folosești de ofertele promoționale de la cazinourile online.

Știm deja că operatori precum Superbet, Unibet și Vlad Cazino oferă bonusuri la bingo online. E important așadar să te folosești de aceste promoții. Ele îți vor permite să joci mai mult, fără a scoate mai mulți bani din propriul tău buzunar. Jucând mai mult, șansele tale de a câștiga vor crește.

4. Asigură-te că poți juca varianta corectă de bingo

Un lucru foarte important, asigură-te că poți juca la cazinoul ales acea variantă a jocului la care te pricepi cel mai bine. Cum am arătat deja, deși găsești bingo online cu 75 și 90 de bile atât la Unibet, cât și la Superbet și Vlad Cazino, variantele cu 30 și 80 de bile sunt disponibile doar la Superbet.

5. Participă la turnee și joacă jocuri cu jackpot

Nu în ultimul rând, sfatul nostru este să participi la turnee și să joci jocuri cu jackpot. Acestea sunt două metode prin care poți obține câștiguri serioase.

Turneele sunt soluția cea mai bună dacă vrei să înveți cum să câștigi bani serioși la bingo Unibet. Acestea îți oferă posibilitatea de a obține recompense, în timp ce joci jocul tău preferat. Cu mize minime care încep de la 0,05 lei și cu premii de sute de lei acestea sunt o sursă excelentă de distracție și câștiguri serioase.

Superbet, Unibet și Vlad Cazino îți oferă de asemenea posibilitatea de a juca bingo cu jackpot. Valorile jackpoturilor pot să fie destul de mari, de ordinul zecilor de mii de lei. Există două tipuri de jackpot, fix și progresiv, iar ca să le câștigi trebuie să obții un full house, adică un bilet complet, dintr-un număr prestabilit de bilete extrase.

Strategii câștigătoare la bingo online pe bani reali

Ți-am arătat mai sus cum se joacă bingo online pe bani reali și am menționat și câteva sfaturi care să te ajute să îți îmbunătățești șansele de câștig. Nu uita însă că aceste strategii nu garantează câștigul.

1. Nu juca în săli aglomerate

Dacă dorești să joci un joc de bingo online la Superbet, poți vă vezi foarte ușor câți oameni vor juca alături de tine la jocul ales. Superbet prezintă numărul de jucători. În unele cazuri, vorbim de numere mici, sub 10 oameni, în alte cazuri vorbim chiar și de peste 100 de jucători.

Un număr mare de jucători înseamnă un număr mare de bilete cumpărate. Asta la rândul său înseamnă că șansele nu sunt neapărat în favoarea ta. Mai ales dacă scopul tău este să ajungi la acel câștig serios, la premiul mare, atunci nu ai ce căuta într-o astfel de sală online.

Ca să ai șanse mai mari de câștig, cel mai indicat este să joci la un joc unde nu participă foarte mulți jucători și să cumperi mai multe bilete. Totuși, nu cumpăra mai multe bilete decât îți permiți!

2. Joacă jocuri cu bilete mai scumpe

Când joci jocuri unde prețul biletelor este foarte mic, șansele tale de câștig sunt într-adevăr mai mari, deoarece poți cumpăra mai multe bilete, dar câștigul nu o să fie niciodată foarte mare. Din acest motiv, e bine uneori să joci și la acele jocuri cu bilete mai scumpe.

Mai ales dacă ai încredere în norocul tău, dacă ai citit camera, poate ai parte de un număr mai mic de jucători sau de jucători mai puțin experimentați, și dacă ai parte și de un bonus bun, atunci trebuie să îi dai o șansă și acestui tip de joc. Am menționat bonusurile deoarece acestea sunt o parte importantă din această strategie. Ele îți pot oferi un avantaj pe care ceilalți jucători nu îl au și care te poate ajuta să ajungi la marele premiu. E așadar foarte important să vezi ce fel de bonusuri sunt disponibile și dacă pot fi folosite la jocul pe care vrei să îl joci.

3. Sistemul lui Tippet

Un sistem bazat pe teoria statisticianului britanic Tippet, acesta se aplică jocului de bingo cu 75 bile. Conform acestuia, pentru că 38 este (aproximativ) jumătatea lui 75, cu cât durează mai mult un joc, cu atât sunt mai mari șansele ca numere apropiate de 38 să fie extrase. În același timp, dacă jocul e scurt, șansele sunt mai mari ca să fie extrase numere mai apropiate de 1 și de 75.

Folosind acest sistem și interesându-te cât ține un joc, poți să alegi fie bilete cu mai multe numere apropiate de 38, fie bilete cu mai multe numere apropiate de 1 și 75.

4. Strategia lui Granville

Analist financiar, Joseph Granville a stabilit că îți poți crește șansele de a câștiga la bingo dacă alegi bilete cu anumite tipuri de numere. Acesta a observat mai multe jocuri de bingo și a stabilit că, pe termen lung, este extrasă o cantitate egală de numere pare și impare. De asemenea, a observat și că există o distribuție uniformă a numărului mare și mic, dar și că numărul de mingi care se termină cu 1,2,3,4,5,6,7,8,9 au șanse egale de a fi extrase la începutul jocului.

Conform acestei strategii, un jucător ar trebui să cumpere bilete cu:

 • Un număr egal de numere mari și mic;
 • Un număr egal de numere pare și impare;
 • Aceeași cantitate de numere care se termină cu 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

De ce să joci bingo online pe bani reali

În primul și primul rând, ar trebui să joci bingo online pe bani reali pentru că este mult mai simplu decât să joci în sălile tradiționale. Cei care au jucat în săli tradiționale știu cât de dificil este să ții evidența tuturor biletelor cumpărate. La un moment dat, e posibil să pierzi șirul numerelor extras. Astfel, dacă acestea nu sunt bifate pe biletele tale, șansa ta de a câștiga dispare, indiferent de câte bilete ai cumpărat.

Însă această problemă nu apare și dacă joci online. Când joci online, sistemul completează automat biletele, imediat ce numerele sunt extrase. Așadar, în momentul în care ai obținut o linie sau un full house, ești declarat automat câștigător. E mai rapid, e mai simplu și poți să faci totul din confortul propriei tale case.

Nu în ultimul rând, când joci online, poți juca cu bonus. Așa cum am văzut deja, cazinouri precum Superbet, Unibet sau Vlad Cazino oferă bonusuri la bingo online. Adică îți oferă posibilitatea de a juca acest joc pe banii lor. Ce poate fi mai frumos de atât?

FAQ

Unde pot să joc bingo online pe bani reali în România?

Dacă dorești să joci bingo online în România, o poți face la Superbet, Unibet și Vlad Cazino. Aceste cazinouri online oferă atât posibilitatea de a juca varianta online a jocului de bingo, cât și sloturi adaptate după acest joc.

Unde pot să joc bingo online gratis?

Dacă dorești să înveți bingo sau doar să joci bingo online gratis, o poți face chiar pe site-ul nostru. Vei găsi o variantă de bingo gratuit chiar pe această pagină.

Unde pot afla cum se joacă bingo?

Din articolul nostru, vei afla cum se joacă bingo, unde poți juca acest joc online gratuit sau pe bani reali, ce strategii poți folosi pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig și ce greșeli să eviți.

Există bonus fără depunere pentru bingo?

Din păcate, în acest moment, niciun cazinou online nu oferă bonus fără depunere pentru jocuri de bingo.

Unde pot juca bingo online cu bonus?

Dacă dorești să joci bingo online cu bonus, o poți face la Superbet, Unibet și Vlad Cazino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *