Cote Conference League

conference league

A treia competiție europeană de fotbal ca importanță, UEFA Conference League este acum la al doilea său sezon. Dacă anul trecut am avut o singură echipă românească în grupe, două echipe românești joacă acum în această fază a Conference League. Asta cu siguranță îi va încânta pe pariorii care vor să parieze pe această competiție. Pentru ei, am realizat acest articol în care vom vorbi despre cele mai bune cote la pariuri pe Conference League, ponturi, pronosticuri și altele.

Cote Pariuri Conference League 2022 – 2023

Înființarea Conference League este o veste bună pentru pariori, deoarece competiția pare a fi una a extremelor. La ea participă echipe destul de bine cotate din vest, dar și echipe mai slăbuțe, din campionatele slabe ale Europei. Sezonul trecut, AS Roma a câștigat finala jucată cu Feyenoord, pe Arena Kombëtare, din Tirana. Experții în pariuri au dat-o pe Roma favorită la câștigarea Conference League încă de la startul sezonului. Aceasta este o lecție destul de importantă pentru cei care vor să facă pariuri pe Conference League 2022-2023.

Cote Pariuri pe Meciuri de Conference League – Sezonul 2022 – 2023 – Optimi

Cele mai căutate pariuri sunt bineînțeles cele pe meciuri din grupele Conference League. Prima etapă este programată pe data de 8 septembrie. Iată ce cote găsim pentru prima etapă de Conference League, sezonul 2022 – 2023:

Data Meci Cote: superbet
date icon18/05/2023 time icon22:00 Basel Fiorentina
 • 1: 4.40
 • X: 3.90
 • 2: 1.80
date icon18/05/2023 time icon22:00 AZ Alkmaar West Ham
 • 1: 2.80
 • X: 3.40
 • 2: 2.60

Cote actualizate: 15.05.2023

Aici găsiți cele mai bune cote la pariuri pe meciuri din Grupele Conference League. Vom actualiza lista noastră în fiecare etapă, așa că nu uita să vizitezi acest articol înainte de a paria. Atunci când faci pariuri cu cele mai bune cote, indiferent că pariezi pe Conference League sau Champions League, poți să fii sigur că vei obține cel mai bun profit. Noi îți spunem unde găsești cele mai bune cote, tu trebuie doar să faci pariurile.

Cote Câștigătoare Coference League 2022 – 2023

Deși e o competiție nouă, casele de pariuri oferă numeroase tipuri de pariuri pe care un jucător le poate face pe Conference League. Dintre acestea, unul dintre cele mai populare este pariul plasat pe câștigătoarea competiției. Ținând cont de lecția menționată mai sus, am alcătuit acest tabel cu principalele 10 favorite la câștigarea Conference League 2022 – 2023. De asemenea, am trecut în tabel și cele mai bune cote pe care le au aceste echipe și unde le găsiți:

Câștigătoare Conference League 2022 – 2023Cea mai bună cotăOperator
West Ham2,00superbet
Fiorentina5,00superbet
AZ Alkmaar7,00superbet
Basel4,50superbet
Cote Câștigătoare Conference League 2022 – 2023: 15.05.2023

La realizarea acestui tabel ne-am uitat doar la cotele oferite de cele mai bune case de pariuri online legale în România. După cum bine se poate vedea, Villarreal, West Ham și Fiorentina sunt principalele trei favorite la câștigarea trofeului. Echipa spaniolă este de departe cea mai experimentată în cupele Europene, fiind câștigătoarea UEFA Europa League în sezonul 2020-2021. Dacă vrei să pariezi pe ea, cea mai bună cotă o să o găsești la Superbet.

West Ham este a doua favorită. Echipa londoneză nu are la fel de multă experiență în cupele europene, însă vine dintr-un campionat extrem de puternic și are, poate, cel mai valoros lot din acest sezon de Conference League. Dacă vrei să pariezi pe ea, Fortuna îți oferă cea mai bună cotă.

A treia favorită, Fiorentina, este o echipă puternică și cu ambiții mari. Printre obiectivele sale din acest sezon se numără cu siguranță și câștigarea Conference League, mai ales că echipa din Florența are ca exemplu performanța obținută de AS Roma. Dacă vrei să pariezi pe ea, la Betano vei găsi cea mai bună cotă.

Unde poți să faci cele mai bune pariuri pe Conference League 2022 – 2023

 1. Superbet
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Marjă medie la pariuri
  • Conference League 2022 – 2023: 4,90%
 2. Betano
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Marjă medie la pariuri
  • Conference League 2022 – 2023: 4,88%
 3. Fortuna
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Marjă medie la pariuri
  • Conference League 2022 – 2023: 7,05%

Uneori, pentru a obține cel mai bun profit posibil din pariuri pe Conference League, nu e destul să folosești cele mai bune cote. Mai trebuie să ții cont și de alte câteva detalii. De exemplu, profitul tău poate să fie și mai mare dacă marja casei de pariuri este mai mică. Iar dacă joci cu o marjă 0%, profitul tău e maxim!

Marja casei de pariuri și bonusurile oferite sunt două elemente foarte importante de care pariorii trebuie să țină cont. Un bonus de bun venit bun te poate ajuta să câștigi un profit semnificativ, fără să scoți prea mulți bani din propriul buzunar. Iar dacă operatorul la care te-ai înscris oferă și bonus fără depunere, pe care îl poți folosi la pariuri pe Conference League, și mai bine.

Ponturi Pariuri Conference League 2022 – 2023

Dacă scopul tău este să câștigi bani din pariuri pe meciuri din grupele Conference League, avem câteva ponturi pentru tine. Folosește aceste sfaturi înainte să pariezi dar nu uita să te distrezi. Voia bună nu trebuie să dispară niciodată din acest hobby. Altfel, el încetează să mai fie hobby.

Încearcă să fii responsabil atunci când faci pariuri pe meciuri de Conference League

Primul pont pe care ți-l dăm e unul el cărui scop este să te protejeze pe tine, nu neapărat să te ajute să câștigi. Dacă vrei să pariezi pe meciuri din grupele Conference League, încearcă să fii responsabil. Pentru asta, te sfătuim să urmezi acești pași:

 • Stabilește un buget de pariuri și încearcă să te ții de el;
 • Asigură-te că joci doar la case de pariuri care funcționează legal;
 • Nu paria fără să te informezi;
 • Nu paria doar pe cote mari;
 • Evită să fii lacom – dacă ai atins suma pe care ți-ai propus să o câștigi, cel mai bine e să te oprești;
 • Încearcă să fii mereu cu picioarele pe pământ.

Folosește strategia Easy Money la pariuri pe meciuri de Conference League

Strategia Easy Money cere ca jucătorul să parieze o sumă consistentă pe un singur pariu cu cotă foarte mică. În acest caz, riscul este foarte mic. E adevărat, și câștigul este unul mic, însă el este destul de sigur.

Folosind această strategie de mai multe ori, cu mai multe pariuri, vei reuși în cele din urmă să atingi suma pe care ți-ai propus să o câștigi. Strategia Easy Money cere multă muncă, însă acesta este sacrificiul pe care trebuie să îl faci dacă vrei să nu pierzi.

Strategia Easy Money e perfectă pentru meciuri de Conference League. Cum am spus deja, această competiție include destul de multe meciuri dezechilibrate, cu o echipă fiind mare favorită iar cealaltă victimă sigură. În acest caz, favorită are parte de o cotă foarte mică. Câștigul e mic, dar e aproape imposibil ca favorita să piardă, așa că, în același timp, câștigul e și garantat.

Încearcă pariurile sigure

Când ai de-a face cu competiții foarte populare, care sunt acoperite de către foarte mulți operatori, ai posibilitatea de a utiliza o a altă strategie foarte interesantă. E vorba de strategia pariurilor sigure.

A face un pariu sigur înseamnă a paria pe un singur eveniment sportiv la mai multe case de pariuri, acoperind toate variantele. Astfel, poți să fii sigur că unul dintre pariuri va fi câștigător. Iar suma pe care o vei paria îți va returna toți banii cheltuiți plus un micuț profit.

La fel ca în cazul strategiei Easy Money, și cu această strategie trebuie să depui puțină muncă. Înainte de toate trebuie să vezi pe ce evenimente poți juca cu această strategie, pentru că nu toate funcționează. Apoi trebuie să calculezi sumele pe care trebuie să le plasezi la fiecare casă de pariuri, adică la fiecare pariu.

Poți afla cum să câștigi bani cu pariuri sigure din articolul nostru dedicat acestei strategii. Ea este perfectă pentru Conference League, mai ales că noi ți-am spus deja unde găsești cele mai bune cote la pariuri pe această competiție.

Fă pariuri live pe meciuri din grupele Conference League

Noi te sfătuim în primul rând să faci pariuri live pentru a-ți îmbunătăți experiența cu această competiție. Făcând pariuri live, vei ajunge să apreciezi mai mult Conference League și să te distrezi mult mai bine.

În același timp, vei afla în timp real ce se întâmplă la meciul pe care vrei să pariezi. Astfel, vei cunoaște toate datele problemei. Vei vedea dacă merită sau nu să faci un pariu, dacă trebuie să folosești cash out și multe alte informații importante care te vor ajuta să câștigi acel profit pe care îl cauți.

Nu te feri să pariezi pe favoriți

Această diferența de valoare între echipele participante în Conference League poate să te ajute foarte mult. Doar pentru că o echipă are parte de o cotă mică, nu înseamnă că nu trebuie să pariezi pe ea. Din contră.

În Conference League vei întâlni foarte multe meciuri cu super-favorite. Aceste echipe super-favorite for avea cote foarte mici la victorie, dar, așa cum am zis deja, victoriile lor sunt aproape sigure. În mod normal, nu ai paria pe un asemenea meci, care ți-ar aduce un profit foarte mic. Totuși, de data asta ai parte de mai multe astfel de meciuri.

Făcând pariuri pe mai multe meciuri de Conference League unde este destul de clar care echipă va fi câștigătoare vei putea să câștigi o sumă bunicică de bani.

Evită să pariezi pe echipele românești în Conference League

Două echipe românești s-au calificat în acest an în grupele Conference League: CFR Cluj și FC FCSB. Asta este o știre bună pentru iubitorii de fotbal din România dar una nu foarte bună pentru pariori.

CFR Cluj și FCSB au arătat jocuri destul de slabe în acest debut de sezon. Mai mult, acestora le lipsește clar motivația. În Conference League, echipele românești tind să se mulțumească cu calificarea în grupe. Nu prea își propun altceva. Astfel, a paria pe ele înseamnă a-ți asuma un risc foarte mare. Echipele românești pot să câștige meciuri din Conference League, dar la fel de bine pot să le și piardă. Riscul este prea mare, din punctul nostru de vedere. Nu te sfătuim astfel să faci pariuri pe FCSB și CFR Cluj în grupele Conference League, dacă nu cunoști toate datele problemei și dacă nu ești sigur că acestea pot câștiga.

Pronosticuri Conference League 2022 – 2023

Pentru următoarea etapă de Conference League, avem și câteva pronosticuri care sperăm că le vor fi de folos iubitorilor de pariuri. Meciurile au fost analizate de experții noștri, care au luat în considerare numeroase date, precum formele echipelor, situația accidentărilor și a suspendărilor, cum joacă acasă sau în deplasare, jucătorii cheie și forma lor, plus multe alte aspecte care pot influența rezultatul unui meci.

Pronosticuri Conference League: AZ Alkmaar vs West Ham – Pronostic 2 – Cotă 2,60

conference league
Cote Conference League

West Ham a rezolvat în mare parte calificarea în finala Conference League din acest an. Echipa din Anglia a învins în tur AZ Alkmaar cu 2-1. E puțin probabil să piardă calificarea în retur.

West Ham a arătat foarte bine în acest sezon de Conference League, în care a făcut meciuri foarte bune. Formația engleză are un lot foarte puternic, foarte valoros. O ajută de asemenea faptul că vine dintr-una dintre cele mai puternice competiții de pe continent și chiar din lume, Premier League.

Alkmaar a făcut o figură frumoasă, dar e greu de crezut că va reuși să întoarcă scorul în retur. Olandezii vor juca ofensiv, vor risca, pentru că nu au ce pierde. Dar acest tip de joc este exact ceea ce își doresc cei de la West Ham, care au capacitatea de a lovi puternic pe contre. Chiar dacă joacă în deplasare, West Ham este mare favorită să câștige din nou.

Pronosticuri Conference League: AZ Alkmaar vs West Ham – Pronostic 2 – Cotă 2,60

Pronosticuri Conference League: Basel vs Fiorentina – Pronostic 1 – Cotă 4,40

conference league
Cote Conference League

Basel a produs surpriza acestor semifinale de Conference League când a reușit să învingă Fiorentina cu 2-1 chiar în Italia. Acum, elvețienii joacă acasă și vor face tot posibilul pentru a se califica în finala Conference league.

Basel are o cotă excelentă pentru victorie, 4,40. Asta arată că experții caselor de pariuri nu au încredere în elvețieni. Însă această lipsă de încredere a fost prezentă și în tur, când Basel a învins Fiorentina chiar la ea acasă. Nu există niciun motiv pentru care elvețienii să nu repete această performanță în retur. Ba chiar acum au toate avantajele de partea lor. Joacă acasă și au deja o victorie pe tabelă.

Fiorentina va fi nevoită să atace încă din primul minut. Va fi nevoită să joace ofensiv și să se deschidă. Asta înseamnă că le va oferi multe spații jucătorilor elvețieni, care cu siguranță vor profita la maxim de ele.

Pronosticuri Conference League: Basel vs Fiorentina – Pronostic 1 – Cotă 4,40

Despre UEFA Conference League 2022 – 2023

conference league

În ciuda ”tinereții” sale, Conference League este o competiție destul de interesantă. A fost făcută pentru a le da o șansă și echipelor mai mici de a câștiga experiență europeană dar și sume importante de bani.

Primul sezon de Conference League s-a încheiat cu AS Roma câștigând finala jucată împotriva celor de la Feyenoord, pe Arena Kombëtare, din Tirana, Albania. Experții în pariuri au dat-o pe AS Roma favorită la câștigarea Conference League încă de la startul sezonului, iar echipa italiană nu a dezamăgit. Aceasta este o lecție destul de importantă pentru cei care vor să facă pariuri pe Conference League 2022-2023.

Precedentul sezon al Conference League, adică primul din existența sa, a fost unul de test. A fost un test pentru UEFA, pentru cluburi și fotbaliști, dar și pentru fani. Și se pare că noua Conference League a trecut foarte bine peste acest test. De acum, avem o a treia competiție fotbalistică europeană importantă.

E adevărat că nu vom vedea prea multe cluburi-vedetă în Conference League. Competiția e făcută mai degrabă pentru cluburile mai mici, din țările cu un fotbal mai slab. Acestea au posibilitatea de a juca în Europa, de a câștiga bani și experiență. De aici, pot crește și pot, în viitor, să își încerce norocul în competițiile mai puternice, Europa League sau chiar Champions League.

Primele meciuri din grupele Conference League sunt programate să înceapă pe data de 8 septembrie. Sezonul 2022 – 2023 al acestei competiții va lua sfârșit la data de 7 iunie 2023, când este programată finala Conference League, finală care va avea loc pe Fortuna Arena, în Praga.

În ediția din acest an avem și două echipe românești calificate în grupele Conference League: FCSB și CFR Cluj. Cele două își vor încerca norocul și vor da totul pentru a trece în faza următoare a competiției. Concurența este însă una destul de puternică, chiar dacă vorbim despre a treia competiție fotbalistică europeană ca valoare. Iată componența grupelor Conference League în sezonul 2022 – 2023:

Grupele UEFA Conference League 2022 – 2023

GRUPA A
Istanbul Bașakșehir
Fiorentina
Heart of Midlothian
RFS
GRUPA B
West Ham United
FC FCSB
Anderlecht
Silkeborg
GRUPA C
Villarreal
Hapoel Be’er Sheva
Austria Viena
Lech Poznan
GRUPA D
Partizan Belgrad
FC Koln
Nice
Slovacko
GRUPA E
AZ Alkmaar
Apollon Limassol
Vaduz
Dnipro-1
GRUPA F
Gent
Molde
Shamrock Rovers
Djurgardens
GRUPA G
Slavia Praga
CFR Cluj
Sivasspor
Ballkani
GRUPA H
Basel
Slovan Bratislava
Zalgiris
Pyunik

Dacă te-ai întrebat cu cine joacă FCSB și CFR Cluj în UEFA Conference League, acum știi. Adversarii celor două sunt destul de puternici, chiar dacă nu vorbim despre Europa League sau Champions League. Echipele românești calificate în Conference League au astfel o provocare destul de mare în față. Rămâne de văzut cum se vor descurca. Noi le ținem pumnii!

Programul UEFA Conference League 2022 – 2023

Vă prezentăm și programul complet al UEFA Conference League 2022 – 2023?

Faza grupelor

 • Etapa 1 – 8 septembrie 2022
 • Etapa 2 – 15 septembrie 2022
 • Etapa 3 – 6 octombrie 2022
 • Etapa 4 – 13 octombrie 2022
 • Etapa 5 – 27 octombrie 2022
 • Etapa 6 – 3 noiembrie 2022

Play-off eliminatoriu

 • Tur – 16 februarie 2023
 • Retur – 23 februarie 2023

Optimi

 • Tur – 9 martie 2023
 • Retur – 16 martie 2023

Sferturi

 • Tur – 13 aprilie 2023
 • Retur – 20 aprilie 2023

Semifinale

 • Tur – 11 mai 2023
 • Retur – 18 mai 2023

Finala UEFA Conference League 2022 – 2023

 • 7 iunie 2023

Când și cu cine joacă echipele românești în UEFA Conference League 2022 – 2023

Pentru cei care vor să afle când și cu cine o să joace FCSB și CFR în Conference League, avem mai jos un program pentru echipele românești în această competiție:

Când și cu cine joacă FCSB în Conference League

 • Etapa 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
 • Etapa 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
 • Etapa 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
 • Etapa 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
 • Etapa 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
 • Etapa 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Când și cu cine joacă CFR Cluj în Conference League

 • Etapa 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
 • Etapa 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
 • Etapa 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
 • Etapa 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
 • Etapa 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
 • Etapa 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

Cine transmite UEFA Conference League 2022 – 2023 la TV

Dacă te interesează când și cu cine joacă FCSB și CFR Cluj în Conference league, cu siguranță te interesează și cine transmite la TV meciurile jucate în această competiție de echipele românești.

În România, drepturile TV pentru UEFA Conference League 2022 – 2023 sunt deținute de ProTV. Astfel, meciurile jucate de echipele românești în grupele Conference League vor fi transmise pe ProTV și Pro Arena.

Bineînțeles, veți putea urmări această competiție și online, pe site-uri care oferă servicii de live streaming. Noi vă recomandăm să o faceți pe site-urile caselor de pariuri care îți permit să urmărești meciuri live online. Dacă ai deja un cont la una din aceste case de pariuri și mai ales dacă vrei să pariezi live, atunci cel mai bine e să urmărești partida pe platforma casei de pariuri.

Cine transmite finala Conference League la TV

Mai este destul timp până la finala Conference League, dar e normal să te intereseze cine va transmite acest meci la TV. Cum am spus deja, ProTV deține drepturile TV pentru această competiție în sezonul 2022 – 2023. Astfel, fără dar și poate, acest post va transmite finala Conference League la TV.

FAQ

Unde găsești cele mai bune cote la pariuri pe Conference League 2022 – 2023?

În acest articol vei găsi numele caselor de pariuri care oferă cele mai bune cote la pariuri pe Conference League în sezonul 2022 – 2023. Acestea sunt: Superbet, Betano și Fortuna.

Când are loc finala Conference League 2022 – 2023?

Finala Conference League 2022 – 2023 este programată pe data de 7 iunie 2023, pe Fortuna Arena, în Praga.

Câte echipe românești sunt calificate în grupele Conference League?

În sezonul 2022 – 2023, două echipe românești sunt calificate în grupele Conference League, FCSB și CFR Cluj. Dacă vrei să faci pariuri pe ele, pe site-ul nostru vei găsi numele caselor de pariuri care oferă cele mai bune cote pentru Conference League.

Cine transmite Conference League la TV?

ProTV a cumpărat drepturile pentru această competiție în acest sezon. Astfel, meciurile din Conference League vor putea fi urmărite pe ProTV și Pro Arena.

Cine transmite finala Conference League?

ProTV transmite finala Conference League la TV în acest sezon.

Cu cine joacă FCSB în Conference League?

Dacă te întrebi cu cine joacă FCSB în Conference League, răspunsul este: West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Când joacă FCSB în Conference League?

FCSB va juca în Conference League, în faza grupelor, pe 8 septembrie, 15 septembrie, 6 octombrie, 13 octombrie, 27 octombrie și 3 noiembrie.

Unde găsesc cele mai bune pronosticuri și ponturi la pariuri pe Conference League?

Înainte de fiecare etapă, experții noștri vor publica în acest articol cele mai bune pronosticuri și ponturi la pariuri pentru meciuri de Conference League, sezonul 2022 – 2023.

Cât de important este să fac pariuri pe Conference League cu cele mai bune cote?

Dacă scopul tău este să câștigi un profit serios din aceste pariuri făcute pe Conference League, atunci e foarte important să joci cu cele mai bune cote posibile.

Ce cote are la pariuri echipa favorită să fie câștigătoare a Conference League 2022 – 2023?

Experții consideră că Villarreal are cea mai bună șansă de a câștiga în acest sezon. Superbet oferă cele mai bune cote pentru ca spaniolii să câștige Conference League. La această casă de pariuri, Villarreal are cota 7,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *