Joacă acum concursul de Pronosticuri Euro 2024!

Euro 2024 e aproape aici, așadar distracția trebuie să înceapă. În acest an, Pariuri și Jocuri ți-a pregătit un joc de pronosticuri care să te însoțească pe durata campionatului european. Joacă-l gratuit și poți câștiga premii importante!

De ce să participi la concursul de pronosticuri Pariuri și Jocuri

 • https://pariurisijocuri.ro/wp-content/uploads/2024/05/icon-boot.svg
  Poți juca cu prietenii
 • https://pariurisijocuri.ro/wp-content/uploads/2024/05/trophy-icon.svg
  Participarea e 100% gratuităa
 • https://pariurisijocuri.ro/wp-content/uploads/2024/05/icon-goal.svg
  Poți creea propria ta ligă
 • https://pariurisijocuri.ro/wp-content/uploads/2024/05/icon-ball.svg
  Poți câștiga premii importante

Cum te înregistrezi

Procesul de înregistrare la concursul nostru de pronosticuri pentru Euro 2024 este unul cât se poate de simplu. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de mai jos și să completezi formularul cu numele tău de jucător, adresa de e-mail și parola. Vei putea juca, imediat ce procesul de înregistrare a luat sfârșit.

Premii în valoare de 1000 de euro!

Cei mai inspirați 5 jucători ai concursului de Pronosticuri Euro 2024 vor fi premiați cu vouchere eMag în valoare totală de 1000 euro. Premiile sunt următoarele:

 • Premiul 1: 450 euro
 • Premiul 2: 250 euro
 • Premiul 3: 150 euro
 • Premiul 4: 100 euro
 • Premiul 5: 50 euro
 • Primul loc
  450€
 • Locul al doilea
  250€
 • Primul loc
  150€
 • Primul loc
  100€
 • Primul loc
  50€

Cum joci în jocul de predicții și pronosticuri Pariuri și Jocuri

 • Primul pas este să deschizi un cont de jucător. După înregistrare, vei avea acces la tot ceea ce ține de acest concurs, de la trimiterea pronosticurilor, până la verificarea clasamentelor, dar și crearea unei ligi proprii și invitarea prietenilor.
 • În fiecare etapă a jocului, Pariuri și Jocuri îți va trimite o serie de evenimente legate de meciuri de la Euro 2024. Tu va trebui să ghicești rezultatele unor partide, marcatorii, numărul de goluri și altele.
 • Fiecare etapă a concursului va avea întrebări diferite, cu punctaje diferite. Astfel, și cei care se înscriu mai târziu vor avea posibilitatea de a ajunge pe primele 5 poziții din clasament.
 • La finalul fiecărei etape, răspunsurile trimise de jucători vor fi verificate și punctate. Fiecare jucător va primi puncte în funcție de răspunsurile corecte date.
 • Un clasament va fi stabilit după fiecare etapă, până la finalul Campionatului European. După ultimul meci, în funcție de clasamentul final al concursului de pronosticuri Pariuri și Jocuri, vor fi stabiliți cei 5 câștigători.
 • Dacă dorești, poți să creezi propria ta ligă și să joci împreună cu prietenii tăi.
 • Îți poți invita prietenii în ligă cu ajutorul unui link special.

Joacă împreună cu prietenii tăi

Poate cea mai bună parte a concursului de pronosticuri Pariuri și Jocuri este faptul că îl poți juca împreună cu prietenii tăi. Creează propria ta ligă, invită-ți prietenii, bucurați-vă împreuna de Euro 2024 și jucați pentru a câștiga premiile oferite de Pariuri și Jocuri.

Termeni și Condiții: Regulament Concurs Predictor Euro 2024

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1 Organizatorul Concursului “Predictor Euro 2024” (denumit în continuare “Concursul”) este compania iGamingNuts, cu sediul în Sobótki 5/3 80-247 Gdańsk, Polonia (denumită în continuare “Organizator”).
1.2 Autentificarea și legalizarea Regulamentului, desemnarea și validarea câștigătorului, expedierea premiului vor fi realizate de Organizator. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.
1.3 Regulamentul, precum și detaliile Concursului sunt disponibile fiecărui solicitant în mod gratuit, pe website-ul Organizatorului, la adresa:  pariurisijocuri.ro/predictor/rules/
1.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda Concursul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost realizată și informarea inițială, respectiv pe Pagina de Facebook https://www.facebook.com/pariurisijocuri/ și pe website, cu cel puțin 24 (douăzecișipatru) de ore înainte de intrarea în vigoare a modificărilor.
1.5 Organizatorul poate fi contactat la adresa: info@pariurisijocuri.ro.

SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

2.1 Concursul începe la data de 3 iunie 2024, ora 00:00 și se încheie la data de 14 iulie 2024, ora 22:00 pe pagina web  https://pariurisijocuri.ro/predictor/
2.2 Organizatorul își rezervă dreptul de a reduce/ prelungi în mod unilateral perioada Concursului, după caz, dar nu înainte de a anunța această decizie public, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pariurisijocuri/ și de a actualiza prezentul Regulament înainte de intrarea în vigoare a modificărilor.

SECȚIUNEA 3. DREPTURILE ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

3.1 Poate participa la Concurs orice persoană fizică, cetăţean român cu domiciliul sau reşedinţa în România, sau cetăţean străin ori apatrid rezident pe teritoriul României, care a împlinit vârsta de 18 (optsprezece) ani la data începerii Concursului, care deține o adresă de e-mail la care poate fi contactată şi care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial (denumiţi în continuare „Participanţii”). Persoanele cu vârsta mai mică de 18 (optsprezece) ani la data demarării Concursului nu pot participa.
3.2 Angajații și colaboratorii Organizatorului, precum și rudele de gradul I ale acestora, nu au dreptul de a participa la concurs.
3.3 Participantul la acest Concurs trebuie să fie persoană fizică, “posesor legal” al unei adrese de e-mail în perioada de desfășurare a concursului. „Posesor legal” este denumită orice persoană fizică careia i s-a dat în folosinţă o adresă de e-mail de către un distribuitor de servicii de Internet sau altă organizaţie (firma, instituţie etc.) care are dreptul să creeze şi să desemneze domenii asociate cu adresele de e-mail.
3.4 Pentru a putea participa la Concurs, participantul trebuie să ia la cunoştinţă şi să accepte prezentul Regulament. Participarea echivalează cu acceptarea integrală, fără obiecţiuni, de către Participanţi a prezentului Regulament, inclusiv prevederile acestuia în materia protectiei datelor cu caracter personal.

SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

4.1 Datele personale ale participanților la concurs sunt prelucrate de către organizator cu respectarea prevederilor din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.  
4.2 Datele personale solicitate participanților la concurs sunt numele, prenumele și adresa de e-mail. 
4.3 Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorilor.
4.4 Datele personale ale participanților la concurs vor fi șterse după finalizarea concursului și după premierea câștigătorilor. 

SECȚIUNEA 5. PREMIILE ACORDATE

5.1 În cadrul Concursului, se vor acorda 5 (cinci) premii, constând în carduri cadou eMAG, pentru primii 5 (cinci) participanți din clasamentul general. 
5.2 Cele 5 premii au următoarele valori:
Premiul 1: Un card cadou eMAG având ca valoare echivalentul în lei a 450 de euro
Premiul 2: Un card cadou eMAG având ca valoare echivalentul în lei a 250 de euro
Premiul 3: Un card cadou eMAG având ca valoare echivalentul în lei a 150 de euro
Premiul 4: Un card cadou eMAG având ca valoare echivalentul în lei a 100 de euro
Premiul 5: Un card cadou eMAG având ca valoare echivalentul în lei a 50 de euro
5.3 Valoarea totală a premiilor este de 1000 euro și este acoperită de compania iGamingNuts, în calitate de Organizator.
5.4 Câștigătorii nu pot solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale premiilor.

SECȚIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI

6.1 Pentru înscrierea la Concurs şi pentru a putea câştiga premiile acordate, Participanţii care îndeplinesc condiţiile de participare, menţionate în Secțiunea 3 – „DREPTURILE ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE” din prezentul Regulament, trebuie să urmeze întocmai paşii menţionaţi în următorul mecanism:
a) Deschiderea unui cont prin completarea formularului de înregistrare disponibil la adresa https://pariurisijocuri.ro/predictor/
b) Pentru înscrierea la concurs, participantul trebuie să introducă următoarele date:
b.1) Numele
b.2) Prenumele
b.3) Adresa de e-mail
b.4) Un nume de utilizator
b.5) Parolă

6.2 Participanții pot avea mai multe conturi, însă fiecare cont trebuie să aibă un nume de utilizator unic și o adresă de e-mail unică;

6.3 Pentru a obține puncte în clasamentul general al Concursului, Participantul trebuie să îndeplinească cerințele fiecărei faze a concursului. 

6.4 Concursul are 3 faze, pentru 3 părți diferite ale Euro 2024:

 • Faza 1
  1. Acoperă faza grupelor Euro 2024. 
  2. Vor fi 3 etape, câte una pentru fiecare etapă din faza grupelor.
  3. Participanții vor trebui să introducă scorurile care cred ei că vor avea loc pentru meciurile din fiecare etapă.
  4. Fiecare scor corect va fi punctat cu 3 puncte.
  5. Ghicirea rezultatului corect al partidei (1X2), fără ghicirea scorului corect, îi va aduce jucătorului 1 punct.
 • Faza 2
  1. Acoperă optimile, sferturile și semifinalele Euro 2024. 
  2. Participanții vor trebui să introducă scorurile care cred ei că vor avea loc pentru meciurile din optimi, sferturi și semifinale.
  3. Fiecare scor corect va fi punctat cu 6 puncte.
  4. Ghicirea rezultatului corect al partidei (1X2), fără ghicirea scorului corect, îi va aduce jucătorului 2 puncte.
  5. Pentru această fază a concursului, Organizatorul va adăuga până la 3 întrebări surpriză. 
  6. Fiecare răspuns corect la întrebările surpriză va fi punctat cu 2 puncte.
 • Faza 3
  1. Acoperă finala Euro 2024.
  2. Participanții vor trebui să introducă scorul finalei.
  3. Ghicirea scorului corect îi va aduce jucătorului 12 puncte.
  4. Ghicirea rezultatului corect al partidei (1X2), fără ghicirea scorului corect, îi va aduce jucătorului 4 puncte.
  5. Pentru această fază a concursului, Organizatorul va adăuga până la 3 întrebări surpriză. 
  6. Fiecare răspuns corect la întrebările surpriză va fi punctat cu 2 puncte.

6.5 Jucătorul poate introduce și/sau modifica scorul care crede că va avea loc la un anumit meci până în momentul în care respectivul meci începe. După startul meciului, scorul nu mai poate fi modificat.
6.6 În funcție de rezultate, va fi stabilit un clasament general.
6.7 Participanții sunt înscriși automat în clasamentul general, odată cu completarea înregistrării.
6.8 Punctele sunt adăugate automat, după fiecare etapă, clasamentul fiind astfel actualizat.
6.9 Pentru stabilirea celor 5 câștigători este luat în considerare doar clasamentul general. 
6.10 Jucătorii pot crea propriile lor ligi și își pot invita prietenii să participe la aceste ligi, însă clasamentele acestor ligi private nu vor fi luate în considerare la stabilirea câștigătorilor.

SECȚIUNEA 7. SELECTAREA CÂȘTIGĂTORULUI ȘI ACORDAREA PREMIULUI

7.1 Cei 5 câștigători vor fi desemnați la data de 15 iulie, ora 14:00, prin verificarea pozițiilor finale din clasamentul general al concursului. 
7.2 În situația în care câștigătorul refuză premiul acordat sau nu poate fi contactat în vederea ridicării acestuia, premiul va fi transmis următorului clasat.
7.3. În caz de egalitate de puncte, criteriile pe baza cărora se face departajarea sunt:

 • Numărul total de puncte
 • Numărul de rezultate corecte
 • Momentul înregistrării

(Ex1: Dacă la finalul competiției, doi participanți au același număr de puncte, va fi clasat mai bine participantul care a obținut mai multe rezultate corecte.
Ex2: Dacă participantul 1 s-a înscris pe 14 iunie iar participantul 2 pe 16 iunie, în cazul în care aceștia se află la egalitate de puncte în clasamentul general, la finalul concursului, și au și același număr de rezultate corecte, participantul 1 va avea un loc mai bun în clasament) 
7.4 Cei 5 câștigători vor fi contactați pe adresele de e-mail folosite pentru înscriere de către reprezentanții Organizatorului, pentru a confirma că adresele de e-mail introduse sunt corecte. 
7.5. Câștigătorii au la dispoziție 24 de ore pentru a trimite confirmarea.
7.6. În cazul în care Organizatorul nu primește confirmarea în această perioadă de timp, premiul va fi înmânat următorului clasat. 
7.7 Un câștigător are posibilitatea de a refuza primirea premiului, prin intermediul unui mesaj transmis Organizatorului.
7.7 Refuzul exprimat în aceste condiții va fi consemnat de Organizator și se consideră irevocabil, Organizatorul declarându-l necâștigător și trecând la contactarea următorului clasat.

SECŢIUNEA 8. ÎNMÂNAREA PREMIULUI

8.1. Fiecare din cele 5 premii va fi transmis pe e-mail, de către Organizator, prin intermediul platformei eMAG.
8.2. Organizatorul și colaboratorii acestuia nu vor fi responsabili pentru întârzierile în livrarea/înmânarea premiului cauzate de întârzieri în prestarea serviciilor de către platforma eMag.
8.3. Înmânarea premiului se va face strict participantului desemnat câştigător, după confirmarea adresei de e-mail.
8.4. Orice eroare şi/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage răspunderea acestuia, acurateţea datelor de contact furnizate de Participanţi fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora.

SECŢIUNEA 9. LIMITAREA RĂSPUNDERII

9.1. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru pierderile, întârzierile sau orice alte probleme la înscrierea la Concurs, cauzate de providerul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreşte să se înscrie la Concurs. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa întreruperile/disfuncţionalităţile neanunţate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorită aglomerării reţelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita înscrierea în Concurs în perioada de desfăşurare a Concursului.
9.2. Organizatorul nu răspunde pentru niciun fel de daune directe sau indirecte cauzate Participanţilor, în cazul în care aceştia primesc mesaje scrise pe telefonul mobil prin care se pretinde câştigarea unor anumite sume de bani sau premii ca urmare a participării la acest Concurs sau orice alt Concurs organizat de iGamingNuts şi care nu au fost transmise de Organizator conform prezentului Regulament. În acest sens, oricăror persoane care intenţionează să participe la Concurs sau participă la Concurs, li se pune în vedere ca, în situaţia câştigării unui premiu în cadrul acestui Concurs, informarea iniţială referitoare la câştigarea premiului se va face prin contactarea participantului de către un reprezentant al Organizatorului pe adresa de e-mail folosită de participant la înscrierea la concurs. 
9.3. Cu privire la înscrierea în cadrul Concursului, Participanţii înţeleg că sunt singurii răspunzători de consecinţele acesteia.
9.4. Totodată, la momentul înscrierii, Participantul garantează următoarele:
a) Datele de identificare solicitate la înregistrare sunt cele adevărate, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor existente în vigoare;

SECŢIUNEA 10. TAXE ŞI IMPOZITE

10.1. Taxele şi impozitele aferente Premiului la data acordării, vor fi suportate de Organizator. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură (de exemplu contribuţii sociale datorate conform legii) în legătură cu Premiul sunt în sarcina exclusivă a câştigătorului acestuia.
10.2. Participanţilor nu le este impusă vreo taxă de participare în legătură cu participarea la prezentul Concurs sau în legătură cu intrarea în posesia Premiului şi niciun fel de cheltuieli indirecte, cu excepţia cheltuielilor normale de participare (ca de exemplu: cheltuieli legate de accesul la internet în vederea participării la Concurs). Cheltuielile mai sus prevăzute nu sunt şi nici nu vor putea fi considerate a fi „cheltuieli indirecte” în sensul legislației în vigoare privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă.
10.3. Prin participare la Concurs Participanţii declară că sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat premiului din prezentul Concurs.

SECŢIUNEA 11. LITIGII

11.1. În cazul unor litigii apărute între Organizator şi participanţii la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. 

SECŢIUNEA 12. FORŢA MAJORĂ ŞI CAZ FORTUIT

Pentru scopul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, iar cazul fortuit reprezintă acel eveniment care nu poate fi prevăzut şi nici împiedicat de cel care este ţinut să îşi îndeplinească anumite obligaţii în baza acestui Regulament Oficial.
12.1 Dacă o situaţie de forţă majoră sau caz fortuit, împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 din Noul Cod Civil. Organizatorul, dacă invocă forţa majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice Participanţilor la Concurs pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pariurisijocuri/ și pe website-ul www.pariurisijocuri.ro.
12.2 Organizatorul, dacă invocă forţa majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice Participanţilor la Concurs  pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pariurisijocuri/ și pe website-ul www.pariurisijocuri.ro în termen de 5 (cinci) zile de la apariţia evenimentului de forţă majoră sau caz fortuit, existenţa acestuia.