Germania vs Scoția Cote Pariuri

euro 2024

Meciul de deschidere al Campionatului European 2024 este un duel accesibil pentru țara gazdă, Germania, care va înfrunta reprezentativa Scoției în Grupa A de la turneul final Meciul Germania vs Scoția de la Euro 2024 este programat pe 14 iunie de la ora 22:00, ora României, urmând a se juca pe Allianz Arena din Munchen. În acest articol vreau să discutăm pe larg despre meciul Germania – Scoția de la Campionatul European, să analizăm care sunt cele mai tentante cote pariuri pentru Germania vs Scoția, să vedem componența loturilor celor două reprezentative și, nu în cele din urmă, să îți prezint o serie de ponturi pariuri de reținut pentru acest joc. În acest moment, conform principalelor case de pariuri, Germania are o cotă de 1,28 pentru victorie, în timp ce Scoția este cotată cu 12,00 pentru un succes în primul joc de la Euro, iar remiza are cota 5,75.

Germania vs Scoția – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetgermania Germaniameci egalMeci Egal scoția Scoția
1X21,285,7512,00
Golul 1 (X – niciun gol)1,2515,004,40
Pauză sau Final1,202,206,00
Draw no Bet (DNB)1,125,25
Ultimul gol1,2515,004,40
Germania vs Scoția Cote Pariuri: 14.06.2024

Germania vs Scoția este primul meci de la Campionatul European de fotbal și jocul care deschide oficial Grupa A de la turneul final. Partida este programata la Munchen, pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern, în data de 14 iunie. Ca de obicei la turneele finale, gazdele competiției au avut noroc la tragerea la sorți și încep competiția cu un adversar accesibil, care are șanse mici să strice sărbătoarea nemților

Cum debutul la un turneu final este întotdeauna important, iar diferența de valoare dintre Germania și Scoția este una semnificativă, cam toată lumea se așteaptă dacă nu la un galop de sănătate din partea gazdelor și o victorie la scor, măcar ca problema celor 3 puncte să nu se pună în mod real. Germania ar trebui să înceapă Euro cu formula de bază, urmând ca abia după ce își asigură calificarea în faza eliminatorie, probabil în etapa a treia din grupe, să apeleze la jucătorii din linia a doua pentru a-I odihni pe titulari. Primul meci de la Campionatul European este întotdeauna unul foarte interesant pentru pariori, acesta și finala fiind cele pe care se joacă cele mai multe pariuri, astfel că în cele ce urmează vom discuta despre unele dintre ponturile de pariuri pe care le-ai putea încerca chiar și tu dacă te-ai decis să joci câteva pariuri pe turneul final din Germania.

Cote Pariuri Germania vs Scoția: Scoția nu marchează

Pariuri Germania vs Scoția: Marchează Scoțiasuperbet
Da2,15
Nu1,67
Germania vs Scoția Cote Pariuri: 14.06.2024

Primul pariu pe care vrea să ți-l propun pentru acest meci este cel pe Scoția nu înscrie în poarta Germaniei. Și aici lucrurile sunt destul de simple pentru că trebuie să ne uităm în primul rând la loturile celor două echipe. Nemții au ca opțiuni pentru poartă jucători ca Neuer (Bayern) sau Ter Stegen (Barcelona), în timp ce pe linia de fund sunt superstaruri precum Rudiger (Real Madrid), Tah (Leverkusen) sau Schlotterbeck (Borussia Dortmund).

În plus, Germania este o națională compactă, care păstrează posesia și care se apără atent în momentul în care adversarii sunt cei care atacă, naționalele mai puțin puternice având de regulă puține oportunități pentru a străpunge buturile nemților. Astfel, este destul de greu de crezut că o Scoție caree aliniază fotbaliști decenți, dar departe de a fi de clasă, ar putea reuși ceea ce cred că poate fi considerată o surpriză.

Prin urmare, îți recomand să te uiți atent la posibilitatea de a face acest pariu, Scoția nu reușește să înscrie în poarta Germaniei, mai ales că și cota este una tentantă.

Pronosticuri Germania vs Scoția: Scoția nu marchează – Cotă 1,67 la Superbet

Cote Pariuri Germania vs Scoția: Pauză/Final 1/1

Pariuri Germania vs Scoția: Pauză/Finalsuperbet
1/11,80
1/X30,00
1/2150,00
X/14,20
X/X8,50
X/225,00
2/133,00
2/X30,00
2/223,00
Germania vs Scoția Cote Pariuri: 14.06.2024

Așa cum am spus, mizez pe o victorie a Germaniei în acest meci și cred că Mannschaftul va încerca și va și reuși să se impună încă din primele minute. Astfel, vreau să îți propun un pariu pe Pauză/ Final, anume că Germania va conduce pe tabelă atât la pauza jocului, cât și după fluierul de final. 

Gazdele turneului final au fotbaliști de mare calitate la mijloc și în ofensivă, iar apărarea este și ea una exactă și greu de străpuns. Dacă peste calitate adăugăm și presiunea fanilor, plus presiunea constantă pe care o echipă precum Germania reușește să o pună pe adversari, avem ingredientele unui pariu cu șanse mari de concretizare. Iar cota pe care casele de pariuri importante o oferă pentru 1/1 la pauză și la final este una tentantă.

ECHIPELE PROBABILE

Germania: Neuer – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt – Kroos, Andrich – Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz

Scoția: Gunn – Hendry, Hanley, Tierney – Ralston, McTominay, Gilmour, Robertson – McGinn, Christie – Shankland

Predicții Germania vs Scoția: Pauză/Final 1/1 – Cotă 1,80 la Superbet

Cote Pariuri Germania vs Scoția: Peste 2,5 goluri în meci

Pariuri Germania vs Scoția: Total Golurisuperbet
sub 0,513,00
sub 1,54,00
sub 2,52,10
sub 3,51,42
sub 4,51,18
peste 0,51,03
peste 1,51,25
peste 2,51,75
peste 3,52,90
peste 4,55,00
Germania vs Scoția Cote Pariuri: 14.06.2024

Mergem mai departe în acest material și vreau să îți propun un alt pariu care poate părea riscant, dar pe care mulți specialiști îl văd ca perfect realizabil, de unde și cota interesantă, dar nu atât de mare pe cât poate te-ai aștepta. Și e vorba despre peste 2,5 goluri în meciul dintre Germania și Scoția.

În 2023, Germania a jucat doar meciuri amicale, fiind deja calificată la Euro, din postura de gazdă. Fiind amicale, rezultatele au fost negative, deoarece nemții au experimentat mult. Calitatea lor s-a văzut însă în meciul de orgoliu cu Franța. Tot un amical, acesta a fost câștigat de germani cu 2-1.

În 2024, Germania a mai jucat 4 amicale. A câștigat 3 și a terminat unul la egalitate, 0-0 cu Ucraina. Dintre cele 3 meciuri câștigate, am avut un 2-0 cu Franța, un 2-1 cu Olanda și un 2-1 cu Grecia.

Vedem așadar că Germania anului 2024 e o echipă cu forță ofensivă ridicată. Când învingi Olanda și Franța, poți trece ușor și de Scoția. Un meci Germania vs Scoția în care se înscriu cel puțin 3 goluri nu este deloc ieșit din comun, iar dacă mă uit la cote pot spune că până într-un punct este chiar anticipat.

Pronosticuri Germania vs Scoția: Peste 2,5 goluri în meci – Cotă 1,75 la Superbet

Cote Pariuri Germania vs Scoția: 1-3 goluri în fiecare repriză

Pariuri Germania vs Scoția: Interval goluri în fiecare reprizăsuperbet
1-22,65
1-31,90
2-36,50
Germania vs Scoția Cote Pariuri: 14.06.2024

Vreau să continuăm ponturile de pariuri pe meciul Germania vs Scoția de la Euro 2024 cu un pariu pe interval goluri în fiecare repriză. Concret, pentru că mă aștept la cel puțin 3 reușite în acest joc, cred că se va înscrie în fiecare dintre cele două reprize. Iar pentru că vreau să ai șanse maxime de câștig, am ales un interval mai larg, de 1-3 goluri pe repriză, ca să acoperim scenariul în care Germania face scor sau cel în care Scoția reușește să surprindă gazdele turneului final.

Dacă ne uităm la ultimele jocuri, reprezentativa Scoției este una care primește destul de multe goluri, primind 4 de la Olanda, 3 de la Norvegia, 2 de la Finlanda și două de la Georgia. A primit gol chiar și de la reprezentativa mai slab cotată a Irlandei de Nord, într-un meci pierdut. În plus, Scoția este și o echipă care uneori reușește să înscrie, așa că acest pariu pe 1-3 goluri în fiecare repriză merită analizat în detaliu și de tine.

Pronosticuri Germania vs Scoția: 1-3 goluri în fiecare repriză – Cotă 1,90 la Superbet

Cote Pariuri Germania vs Scoția: Scor Corect 3-0

Pariuri Germania vs Scoția: Scor Corectsuperbet
1-06,00
2-05,25
2-19,00
3-06,50
3-112,00
3-240,00
Germania vs Scoția Cote Pariuri: 14.06.2024

Pentru ultimul pont îți propun și cel mai riscant pariu pe meciul Germania vs Scoția de la Euro 2024, cel pe scor corect 3-0. Cred că Germania, care are un mijloc și un atac impresionante, va reuși să înscrie de cel puțin trei ori și, în același timp, nu-I văd pe scoțieni fiind atât de amenințători încât să puncteze.

Un scenariu probabil de joc este că, după ce Germania va deschide scorul, Scoția va încerca să insiste mai mult în jumătatea adversă, se va deschide și va mai încasa goluri. În momentul în care scorul va căpăta proporții, britanicii se vor închide din nou pentru a evita o umilință în deschiderea Euro și vor reuși să oprească o Germanie în obiectiv și deja cu gândul la următorul adversar din Grupa A.

Predicții Germania vs Scoția: Scor corect 3-0 – Cotă 6,50 la Superbet

Încheiem lista noastră de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Germania vs Scoția, de la Euro 2024, cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal Germania vs Scoția cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul Germania vs Scoția de la Euro 2024 – 14 Iunie 2024

Partida dintre Germania și Scoția deschide oficial Grupa A și Campionatul European de fotbal. Meciul este programat pe 14 iunie, de la ora 22:00, ora României, pe stadionul Allianz Arena din Munchen. Va fi, așa cum ne-am obișnuit la turneele finale, singurul meci al primei zile, fiind precedat de o ceremonie de deschidere care se anunță spectaculoasă.

Un meci care deschide turneul final aduce, în mod normal, un adversar mai facil pentru echipa gazdă, așa părând că este cazul și de această dată, care echipă gazdă profită pentru a lua o opțiune de calificare și a stârni interesul, dacă mai este cazul, pentru întrecere.

Lotul Germaniei pentru Campionatul European

Selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, nu a scăpat de critici după ce a anunțat lotul de jucători pentru Campionatul European. Deși a luat oameni atât de la Bayern Munchen, cât și de la campioana Leverkusen sau finalista Champions League, Borussia Dortmund, tehnicianul este atacat în unele medii de presă pentru că a lăsat jucători precum Hummels sau Goretzka acasă. Lotul final este acesta:

germania

Portari: Manuel Neuer (Bayern Munich), Marc-André ter Stegen (Barcelona), Oliver Baumann (TSG Hoffenheim)

Fundași: Waldemar Anton (VfB Stuttgart), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Robin Koch (Eintracht Frankfurt), Maximilian Mittelstädt (VfB Stuttgart), David Raum (RB Leipzig), Toni Rüdiger (Real Madrid), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)

Mijlocași: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Führich (VfB Stuttgart), Pascal Groß (Brighton), İlkay Gündoğan (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern Munich), Aleksandar Pavlović (Bayern Munich), Leroy Sané (Bayern Munich), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Atacanți: Maximilian Beier (Hoffenheim) Niclas Füllkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Müller (Bayern Munich), Deniz Undav (VfB Stuttgart).

Lotul Scoției pentru Campionatul European 2024

Selecționerul Scoției, Steve Clarke, a transmis și el lista de 26 de jucători pe care se va baza la Campionatul European de fotbal, iar pe aceasta se află nume cunoscute, dar și oameni din campionatul intern, care nu spun neapărat foarte multe.

scoția

Portari: Angus Gunn (Norwich City), Zander Clark (Heart of Midlothian), Liam Kelly (Motherwell)
Fundaşi: Andrew Robertson (Liverpool), Grant Hanley (Norwich City), Kieran Tierney (Real Sociedad), Scott McKenna (FC Copenhaga), Jack Hendry (Al-Ettifaq), Liam Cooper (Leeds United), Greg Taylor (Celtic Glasgow), Ryan Porteous (Watford), Anthony Ralston (Celtic Glasgow), Ross McCrorie (Bristol City).
Mijlocaşi: John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor (Celtic Glasgow), Stuart Armstrong (Southampton), Scott McTominay (Manchester United), Ryan Christie (Bournemouth), Kenny McLean (Norwich City), Billy Gilmour (Brighton), Ryan Jack (Glasgow Rangers)
Atacanţi: James Forrest (Celtic Glasgow), Ché Adams (Southampton), Lawrence Shankland (Heart of Midlothian), Tommy Conway (Bristol City), Lewis Morgan (New York Red Bulls).

Germania vs Scoția Istoric întâlniri 

Deși poate părea surprinzător, Germania și Scoția s-au întâlnit de suficient de multe ori de-a lungul istorie pentru a putea vorbi despre o tradiție a acestor jocuri, mai ales în preliminariile campionatelor europene. Iată care sunt cele mai recente rezultate:

 • Scoția – Germania 2-3 (07.09.2015)
 • Germania – Scoția 2-1 (07.09.2014)
 • Germania – Scoția 2-1 (10.09.2003)
 • Scoția – Germania 1-1 (07.06.2003)

Germania și Scoția s-au duelat și în faza grupelor de la Campionatul European de fotbal din 1992, atunci când nemții s-au impus cu scorul de 2-0 prin golurile lui Riedle și Effenberg.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Germania vs Scoția

Pentru că ai ajuns până aici, aproape de finalul acestui material, este clar că te gândești să faci măcar un pariu pe meciul Germania vs Scoția, meciul care va deschide această ediție a Campionatului European, așa că mai am un pont important pentru tine. După ce vei citi această analiză și îți vei face propriul research pe meci, trebuie să cauți în ofertele platformelor de betting pariurile cu cotă mărită pentru Germania vs Scoția.

Pariurile cu cotă mărită sunt pariuri obișnuite pentru care casele de pariuri oferă în mod regulat regulat cote mai mari pentru a atrage jucătorii. Este ca și cum ai beneficia de un bonus de cotă care se aplică doar la anumite partide. Cum meciul dintre Germania și Scoția este unul care cu siguranță va fi urmărit, fiind primul de la Euro 2024, mă aștept să găsești în oferte astfel de pariuri cu cote mărite. 

Toate platformele de pariuri online importante și relevante din România, așa cum sunt Superbet, Betano sau Winbet, oferă în mod constant pariuri cu cotă mărită, astfel că, înainte de a pune pariul tău pe meciul dinte Germania și Scoția, analizează atent ofertele caută aceste pariuri speciale.

Ca de obicei, te sfătuiesc ca fiecare pariu pe care îl faci să fie atant analizat și să nu pariezi niciodată decât banii pe care îți permiți să îi pierzi. Nu există pariuri 100% sigure, oricând pot apăra surprize, așa că nu trebuie să riști niciodată ce nu îți permiți să pierzi.

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 5,11%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Germania vs Scoția cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul Germania vs Scoția

Meciul dintre Germania și Scoția, primul de la Campionatul European de fotbal 2024, se va juca pe 14 iunie, de la ora 22:00, ora României. Partida este programată pe unul dintre cele mai cunoscute și spectaculoase stadioane din lume, Allianz Arena din Munchen. La TV, meciul va fi transmis în România pe postul ProTV, cel care deține drepturile TV ale turneului final pentru țara noastră și care va televiza majoritatea jocurilor din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *