Loto Grecia Kino – Cum să joci, cum să câștigi, unde să joci

Până nu demult, jocul de loto era considerat un joc offline. Fanii loteriilor se deplasau la magazinele și sălile de joc de unde cumpărau bilete, apoi așteptau extragerile. Jocul este însă unul care la fel de bine se poate juca și online. Bineînțeles, trecerea a fost făcută rapid iar jucătorii s-au adaptat aproape imediat. Așa au ajuns jucători din România să joace la loto Grecia Kino, una dintre cele mai cunoscute loterii din Europa. În rândurile următoare vom vorbi despre cum să joci, unde să joci și, cel mai important, cum să câștigi la loto Grecia Kino.

Despre Loto Grecia Kino

Probabil că ți-ai dat seama din nume că este vorba despre o loterie din Grecia. Aceasta este asemănătoare cu Loteria Națională din România sau cu Loto Polonia. Însă, în timp ce loteria națională le oferă jucătorilor săi jocul 6 din 49, Loto Grecia Kino este o loterie de tipul 20/80. Asta înseamnă că în fiecare joc sunt extrase 20 de numbere, între 1 și 80. 

Trebuie spus însă că la casele de pariuri online din România poți să adaugi cel mult 15-16 numere pe bilet, jucând maxim 8 numere pe combinație. Asta înseamnă că sistemele maxime pe care le poți alege sunt 8/15 sau 8/16. Jucătorii de loto greci, adică cei care joacă direct la sursă, pot să joace pe bilete 20 de numere. Însă și în cazul lor combinația maximă câștigătoare este doar de 10 numere. 

Ceea ce face ca acest joc să fie îndrăgit nu doar de jucătorii de loto greci, ci și de jucătorii din alte țări, e faptul că extragerile la această loterie au loc în fiecare zi, din 5 în 5 minute, între orele 09:00 și 20:00. Asta înseamnă că poți juca foarte rapid, aproape în orice moment al zilei, și că nu trebuie să aștepți foarte mult pentru a vedea dacă ai câștigat sau nu. Și, bineînțeles, șansele de câștig sunt mai mari, din moment ce există nu mai puțin de 12 extrageri pe oră, timp de 11 ore în fiecare zi. 

Totuși e important să verifici oferta casei de pariuri la care vrei să joci, înainte să joci. Asta deoarece unele case de pariuri oferă extrageri din 10 în 10 minute sau din 15 în 15 minute. Chiar și așa, timpul de așteptare nu este foarte mare. 

Unde poți paria online pe Loto Grecia Kino Live

Pentru ca experiența cu acest joc să fie cât mai plăcută, le recomandăm tuturor celor care vor să joace să se asigure că aleg un operator care să le ofere lucruri cât mai apropiate de ceea ce își doresc ei. Cum jocul este același, diferențele, fie ele și mici, între ceea ce oferă acești operatori sunt foarte importante. 

loto grecia kino
Extragere numere norocoase Loto Grecia Kino la NetBet

Chiar dacă toate casele de pariuri offline îți oferă posibilitatea de a juca la Loto Grecia Kino Live, nu le fel se poate spune despre casele de pariuri online. Acest lucru nu e neapărat surprinzător. Informația este însă importantă pentru cei care vor să joace acest tip de joc. Din fericire, nu e greu de aflat dacă un operator are acest joc în oferta sa. Și ca să le facem jucătorilor viața și mai ușoară, am hotărât să publicăm noi o listă a caselor de pariuri online care au în oferta de jocuri Loto Grecia Kino. 

OperatorTip LotoNr. maxim numere pe biletFrecvență jocMiză minimăCâștig maximCitește recenzia
superbetLoto Grecia 20 8016 numere/biletdin 5 în 5 minute1 leu500.000 leiAflă mai multe
netbetLoto Grecia 20 8015 numere/biletdin 5 în 5 minute1 leu50.000 leiAflă mai multe
fortunaLoto Grecia 20 8014 numere/biletdin 5 în 5 minute1 leu300.000 leiAflă mai multe
maxbetLoto Grecia 20 8015 numere/biletdin 5 în 5 minute1 leu100.000 leiAflă mai multe

Pe platformele acestor operatori, jucătorii pot juca și pot verifica rezultate Loto Grecia 20 80 în timp real. În toate cele 4 cazuri, platforma de pariere este una simplă și ușor de utilizat, chiar și de către cei care poate că nu sunt la fel de pricepuți în utilizarea computerelor. 

Toate informațiile oferite până acum sunt importante. Însă, în momentul în care alegeți operatorul la fel de important este să vedeți ce promoții vă oferă acesta pentru jocul pe care doriți să îl jucați. Unii operatori oferă promoții pentru Loto Grecia 20 80, alții nu. Iată două dintre cele mai importante. 

Loto Grecia Kino – Superbet

Cei care vor să joace Loto Grecia Kino la Superbet au parte de un bonus de bun venit foarte consistent. Este vorba de bonusul de bun venit pe care Superbet îl oferă la Sport. Acesta poate să fie folosit fără probleme și în secțiunea loto. Este un bonus în valoare de până la 500 de lei, pe care jucătorii îl pot obține pentru primele 3 depuneri, astfel:

  • Prima depunere – 50% până la 200 lei
  • A doua depunere – 50% până la 200 lei
  • A treia depunere – 100% până la 100 de lei. 

Nu e necesară folosirea unui cod promoțional pentru a activa promoția. Tot ce trebuie să facă jucătorul este să depună minim 20 de lei. Bonusul este valabil timp de 7 zile de la activare. Acesta poate rula doar pe evenimente cu cote de minim 1,60. 

Cei care vor să joace Loto Grecia Kino la Superbet vor vedea că bonusul de bun venit este extrem de util. Pentru începători, acesta poate fi o mână importantă de ajutor, care vine în sprijinul jucătorilor pe perioada acomodării cu noul joc. Pe jucătorii veterani, acesta îi poate ajuta să obțină sume mult mai mari. În ambele cazuri, jucătorii pot juca Loto Grecia Kino la Superbet fără să scoată prea mulți bani din propriile buzunare.

Cei care vor să joace Loto Grecia Kino la Superbet vor vedea că bonusul de bun venit este extrem de util. Pentru începători, acesta poate fi o mână importantă de ajutor, care vine în sprijinul jucătorilor pe perioada acomodării cu noul joc. Pe jucătorii veterani, acesta îi poate ajuta să obțină sume mult mai mari. În ambele cazuri, jucătorii pot juca Loto Grecia Kino la Superbet fără să scoată prea mulți bani din propriile buzunare.

Loto Grecia Kino – Fortuna

Pentru cei care doresc să joace Loto Grecia Kino la Fortuna, acest operator are o surpriză. Aceasta vine sub forma unui bonus de bun venit special făcut pentru secțiunea de loto. Astfel, acei jucători care vor să joace doar loto, care nu sunt interesați de alte jocuri, se pot înregistra la Fortuna și pot obține un bonus de 100% până la 100 de lei. 

Bonusul poate fi obținut foarte ușor, fără utilizarea unui cod promoțional. Jucătorul trebuie doar să efectueze o primă depunere care îndeplinește condițiile campaniei. Depunerea minimă în acest caz este de 25 de lei. Jucătorul are la dispoziție 3 zile pentru a accepta bonusul, 3 zile pentru a-l activa și 3 zile pentru a efectua depunerea. Rulajul bonusului este 12X. 

Jucătorii care aleg să joace Loto Grecia Kino la Fortuna pot folosi acest bonus pentru a se obișnui cu jocul sau pentru a obține câștiguri mai mari. 

Unde poți verifica rezultate Loto Grecia

Una dintre întrebările puse cel mai frecvent de cei interesați să joace acest joc este unde pot fi verificate rezultate la Loto Grecia. Din fericire, răspunsul este unul ușor de aflat. Poți verifica rezultate la loto Grecia chiar pe site-urile operatorilor unde ai jucat biletul. Astfel, la case de pariuri precum Superbet sau Fortuna, vei găsi fără probleme informațiile pe care le cauți. 

Chiar mai mult, la NetBet poți să urmărești extragerile live. Astfel, poți afla în timp real ce rezultate au fost la loto Grecia. Pentru cei care iubesc să joace loto Grecia Kino live, acest sistem de transmisiuni este o adevărată comoară, una care face experiența mult mai plăcută, asemănătoare cu cea trăită de jucătorii de loto greci. Îi poate de asemenea ajuta pe jucători să își facă o părere despre ce numere norocoase să joace la Loto Grecia Kino.

Alți operatori unde poți verifica ce numere norocoase au fost extrase la loto Grecia Kino sunt Superbet și Fortuna. 

Cum să joci și ce strategii să folosești pentru a câștiga

Jocurile de tip loto sunt toate foarte simple. Probabil că acest aspect este unul dintre motivele pentru care loteriile sunt atât de populare la nivel mondial. În esență, pentru a juca, jucătorul trebuie doar să creeze un bilet pe care să treacă numerele sale norocoase. Doar atât trebuie să faci, dacă vrei să joci la loterie. Nimic mai mult. Totuși, dacă nu te mulțumești doar să joci, dacă îți dorești să și câștigi, trebuie să depui mai mult efort și să te implici mai puternic.

De la început îți spunem că loteriile sunt tot jocuri de noroc și că nimic nu îți va garanta vreodată că vei câștiga. Aici nu există câștiguri sigure. Dar asta nu însemnă că nu poți să îți îmbunătățești șansele de a câștiga.

Așa cum am spus deja, poți face acest lucru prin mai multă implicare, mai multă muncă. Nu e destul doar să alegi numerele. Trebuie să faci puțină cercetare și să vezi dacă numerele alese de tine sunt numere norocoase la loto Grecia Kino sau nu.

Imaginea alăturată arată tabloul de bord al jocului pe site-ul Superbet. De aici, jucătorul poate selecta numerele sale norocoase. Însă, dacă vă uitați atenți la poză, veți observa că deasupra fiecărui număr găsiți alte două numere, unul cu culoare verde, celălalt cu roșu.

Cifra de culoare verde indică numărul de apariții în ultimele 100-200 de extrageri al numărului pe care jucătorul vrea să îl aleagă. Cifra în roșu arată în câte runde nu a apărut deloc numărul respectiv.

De exemplu, numărul 1 a apărut de 42 în ultimele extrageri și nu a avut nicio rundă fără apariție. Numărul 7, în schimb, a fost extras de 37 de ori dar a și avut 4 runde fără apariție.

Jucătorul poate utiliza aceste informații în momentul în care se pregătește să facă combinații pentru Loto Grecia. Chiar dacă nu e obligatoriu ca, de exemplu, numărul 74, care a apărut de 60 de ori până acum în extrageri, să apară și la extragerea pentru care se pregătește jucătorul, șansele ca el să fie extras sunt totuși mai mari decât în cazul unui număr precum 7, extras de doar 37 de ori și care a fost deja implicat în 4 runde fără apariție.

Ce strategii poți folosi pentru a câștiga

Mulți oameni caută pentru loto Grecia combinații câștigătoare. Adevărul este însă că așa ceva nu există. Nu o să le găsiți nicăieri și, dacă cineva vă spune că vă poate oferi contra cost aceste informații, sfatul nostru este să evitați acea persoană, pentru că cel mai probabil e vorba de o înșelătorie. Sunt șanse mult mai mari ca acele numere norocoase alese de tine la Loto Grecia Kino să fie mai bune decât numerele oferite de diferite persoane care pretind ca sunt experți în acest joc.

Există însă câteva strategii pe care chiar tu le poți folosi pentru a-ți crește șansele de câștig. E vorba de strategii care se bazează pe statistici și probabilități matematice. Aici poți folosi informațiile pe care le-ai strâns deja despre joc. Iată câteva sfaturi și strategii care îți pot fi folositoare.

Joacă numerele fierbinți

Aceasta este poate cea mai simplă strategie pe care o poți folosi la loterie. Însă este, în același timp, și una dintre cele mai bune. Se bazează numai pe statistici. Tot ce trebuie să faci e să alcătuiești o listă cu numerele norocoase care au ieșit de cele mai multe ori la ultimele extrageri Loto Grecia Kino și apoi să completezi biletul. Sunt șanse mari ca aceste numere fierbinți să fie extrase din nou.

Joacă în sistemul Martingale

Sistemul Martingale nu presupune o atenție mărită asupra numerelor extrase, deși cercetarea pe care o faci poate fi folositoare și chiar poate face ca strategia să fie și mai eficientă. Mai degrabă, strategia Martingale cere ca jucătorul să dubleze miza în cazul în care a pierdut ultimul său pariu. Astfel, dacă următorul bilet e câștigător, jucătorul își poate acoperi toate pierderile până în acel moment.

Cum am spus deja, combinând sistemul Martingale cu numerele fierbinți, un jucător poate obține rezultate foarte bune.

Joacă numere aleatorii

Aceasta nu este neapărat o strategie, cât un sfat. Șansele ca numere consecutive sau foarte apropiate să fie extrase sunt foarte mici. Așa că, cel mai bine e să nu procedezi în acest fel. Încearcă să nu alegi numere apropiate, doar numere pare sau doar numere impare, doar multiplii unui anumit număr, etc. Deși nu este imposibil ca astfel de combinații să fie extrase la Loto Grecia, e puțin probabil. Cel mai bine este să nu te complici și să încerci să faci ca totul să fie cât mai simplu. Revenim astfel din nou la primul sfat, cel legat de cercetarea pe care trebuie să o faci înainte de a juca. Vezi ce numere au fost extrase cel mai des și alege din ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *