MaxBet Cod Bonus

Maxbet este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri din România, grație lanțurilor de cazinouri deschide în țară începând cu anul 2002. Nu a durat foarte mult până când Maxbet a devenit liderul pe piața de cazino din România. Odată cu implementarea legislației pentru începerea activităților de jocuri de noroc online, cei de la Maxbet nu au stat pe gânduri și au aplicat pentru licența pe care au obținut-o pe 1 ianuarie 2017, pentru 10 ani. Odată stabiliți în mediul online, cei de la Maxbet au aplicat aceeași rețetă de succes ca și în cazul celor peste 120 de cazinouri fizice pe care le deține în România. Oferind clienților aceleași servicii de top, cu o gamă variată de păcănele și jocuri de cazino dar și bonusuri generoase, aceștia au devenit rapid alegerea multor jucători români.

Mai mult decât atât, prin deschiderea secțiunii MaxBet pariuri sportive, toți jucătorii pot combina jocurile de cazino cu o gamă extraordinar de variată de pariuri pe cele mai populare sporturi, inclusiv Liga 1, Premier League, La Liga și multe alte competiții la nivel european și internațional – Champions League, Europa League sau Copa Libertadores, printre altele. V-am pregătit un articol complet despre serviciile oferite de această casă de pariuri și cazino online, cu accent pe partea de cod bonus Maxbet 2020 pe care să-l folosiți pentru a vă bucura de o experiență de neuitat.

Cod valabil pentru 31.03.2020

Bonus de bun venit MaxBet 2020

Bonus pariuri sportive 2020 Bonus cazino online 2020
100% până la 700 RON 200% până la 1800 RON
50 RON gratuit pentru eSports 50 RON gratuit pentru verificare cont
2x 50 RON pariu gratuit eSports 90 de Rotiri Gratuite
Promoții Speciale Până la 1500 RON luni și marți
100% până la 1000 RON sau 100 de Rotiri Gratuite în weekend
Arată Cod Bonus

Bonusul de Bun Venit la Maxbet

Pentru că începuturile sunt foarte importante și cei de la Maxbet știu asta, au pregătit oferte foarte generoase de bun venit. Toți clienții ce își deschid un cont nou, fie că vor să se bucure de jocuri de cazino sau de pariuri sportive, vor putea să se bucure de aceste oferte disponibile prin Maxbet cod. V-am pregătit un tabel cu toate bonusurile de care vă veți putea bucura la Maxbet. Desigur, ofertele nu se termină aici pentru că aceste bonusuri sunt doar cele de pe site și suntem siguri că cei de la Maxbet au și alte surprize pentru dumneavoastră. Puteți beneficia de absolut toate ofertele lor doar dacă sunteți înregistrat și folosiți coduri bonus MaxBet.

Pentru a știi exact ce cod bonus Maxbet trebuie să folosiți și care sunt condițiile fiecărui bonus oferit aceștia, vă detaliem fiecare promoție.

 • Bonus de bun venit cazino – MAXBET200 este codul bonus Maxbet casino ce vă aduce bonusul de bun venit. Pentru a beneficia de acest bonus de 200% până la 1800 RON, pe lângă folosirea acestui cod promoțional, trebuie să depuneți cel puțin 50 RON. Apoi, bonusul este automat adăugat în contul dumneavoastră și vă puteți bucura de el jucând păcănelele preferate. Trebuie să știți de asemenea că cerințele de rulaj sunt de 30 de ori suma bonusului și a depozitului făcut.
 • Bonus de bun venit pariuri sportive – pentru a intra în posesia acestui bonus de bun venit de la MaxBet, codul bonus este BUNVENIT. Spre deosebire de alte bonusuri de bun venit ale caselor de pariuri online din România, cel de la MaxBet vine cu o formulă cu totul specială. Folosind codul bonus oferit mai sus, tot ce trevuie să faci este să depui 50 RON și să plasezi pariuri pe echipele tale preferate. Pentru fiecare pariu de 50 RON plasat, vrei primi un pariu gratuit de 100 de RON. Acest proces poate fi repetat de 7 ori, ducând bonusul total la un pariu gratuit de 700 RON.

Înregistrare Maxbet Martie 2020

MaxBet Înregistrare - Cod Bonus

Promoții Disponibile la MaxBet – Diversitate de Oferte pentru Cazino și Pariuri Sportive

Deși bonusurile de bun venit sunt de cele mai multe ori atracția principală pentru jucători, putem spune că la Maxbet acestea sunt doar primul pas. Există câte un Maxbet cod promoțional pentru fiecare ofertă disponibilă și vă vom spune despre toate în rândurile următoare.

Promoții Cazino Online

Folosind un Maxbet cod bonus specific fiecărei promoții din cele pentru cazino, vă veți putea bucura de:

 • 50 RON GRATUIT – după ce ați creat contul la Maxbet, este recomandat să îl validați prin verificare documentului de identitate. Odată completat acest pas, mergeți în secțiunea Bonus Disponibil și cu codul bonus veți primi 50 RON gratuit. Cerințele de rulaj pentru bonusul de 50 RON sunt de 40 de ori.
 • MIERCURI 120 DE ROTIRI GRATUITE – miercurea vă veți bucura de 30, 40 sau 50 de rotiri gratuite pe jocurile NetEnt la depunere. Trebuie să depui 60, 80 sau 100 Lei pentru a obține bonusul. Puteți beneficia de această ofertă pentru 3 depozite iar câștigurile rezultate din rotirile gratuite trebuiesc rulate de 40 de ori.
 • LUNI ȘI MARȚI – 1500 RON – începeți săptămâna cu un bonus special de la MaxBet. Pentru primele trei depozite făcute luni și marți, beneficiați de bonusuri speciale de 50%, 75% și 100&, toate până la 500 RON. Folosiți codul bonus pentru primul depozit al zilei, pentru cel de-al doilea și pentru cel de-al treilea și vă veți începe săptămâna cu câștiguri maxime!
 • Vinerea Bonusurilor la Alegere – 50%, 75% sau 100% până la 500 Lei bonus; Depunerile de 60, 100 sau 150 Lei sunt recompensate cu un bonus de până la 500 Lei. Câștigurile maxime sunt de 5000 Lei, iar condițiile de rulaj sunt de 30x. Dacă optezi pentru toate depozitele, atunci poți obține un bonus total de până la 1500 Lei. Nu vei avea nevoie de un cod promoțional Maxbet pentru acest bonus.
 • CURSA DE VALENTINE’S – Maxbet este al[turi de tine în toate ocaziile speciale ale vieții. Un eveniment important precum Valentine’s Day nu trebuie ratat. De aceea MaxBet ți-a pregătit un bonus total de 1,000 RON. Folosește codul bonus VELNTINE100 și deblochezi 3 bonusuri speciale. Pentru 300 RON rulați, primești un bonus de 30 RON, la 500 RON rulați, primești 50 RON iar pentru 1,000 RON rulați, bonusul este de 100 RON. Mai mult decît atît, dacă folosești codul bonus VALENTINE1000 și rulezi în total 15,000 RON, bonusul primit este de 1,000 RON! (Durata: 13.02.2020)
 • Joi primești până la 200 de rotiri gratis – Depunerea de 100 Lei îți oferă posibilitatea de a primi 50 de rotiri gratis. Depune 400 Lei și vei primi în mod automat 200 de rotiri gratuite. Condițiile de rulaj sunt de 40x, iar câștigul maxim va fi de până la 1000 Lei.
 • WEEKEND BONUS – pentru că weekendurile sunt despre relaxare, MaxBet vă propune să alegeți bonusul care vă sună cel mai bine. AStfel, puteți opt să jucați cu un bonus de 100% până la 1000 RON prin folosirea codului bonus sau cu 100 de rotiri gratuite pe jocurile NetEnt The Awakening, Dead or Alive, Twin Spin, Jumanji și Blood Suckers II cu codul bonus.

Promoții Pariuri Sportive

MaxBet Promotii Pariuri Sportive

Promoțiile pentru pariuri sportive la Maxbet sunt axate în principal pe eSports. Dar pe lângă promoțiile permanente, aceștia vin cu tot felul de oferte interesante, cum ar fi promoția pe UEFA Champions League.

 • 50 RON GRATUIT LA VERIFICARE – asemănător cu bonusul de pe cazino, și pasionații de pariuri vor primi 50 RON atunci când își verifică contul. Acești 50 RON se obțin după ce încărcați documentele și folosiți codul bonus în secțiunea Bonus Disponibil.
 • 100 RON PARIURI GRATUITE – primiți două pariuri gratuite în valoare de 50 RON fiecare cu un depozit de 50 RON însoțit de codul. Susțineți echipele favorite de eSports și câștigați cu MaxBet.
 • 50 RON GRATUIT SPORTURI AMERICANE – utilizează codul bonus SUA50 și te vei bucura de un bonus gratuit de 50 RON pentru sporturile americane. Trebuie să plasezi 3 pariuri de tip multiplu pe oricare dintre pietele NBa, MLB, NHL, NFL sau MLS, fiecare în valoare de 50 RON și vei primi 50 RON pariu gratuit.
 • Ofertă Specială UEFA Champions League – așa cum vă spuneam, Maxbet pariuri sportive oferă și o serie de promoții pe o perioadă limitată, la care veți avea access numai dacă sunteți membru. Acesta este cazul și cu oferta pentru Champions League prin care primiți un bonus gratuit de 20 RON la fiecare gol marcat de jucătorul dumneavoastră favorit sau echipa favorită. Mecanismul este simplu, trebuie să pariați 100 RON ante-post pe cine va fi golgheterul Ligii Campionilor și/sau ce echipă va câștiga trofeul. Apoi, pentru fiecare gol înscris de cel pe care ați pariat, primiți 20 RON și același lucru se întâmplă și pentru fiecare victorie. De exemplu, dacă pariați pe Karim Benzema pentru golgheter și pe Real Madrid pentru a câștiga trofeul, într-un meci în care Benzema marchează o singură dată și Real câștigă, primiți 40 RON pariu gratuit ( 20 pt gol și 20 pentru victorie);
 • Bonus fără depozit pentru secțiunea Esports- 50 Lei – Obții 50 Lei bonificație pentru verificarea identității în secțiunea Esports, cu codul promo 50ESPORTS, pe cote de 1,9 (minim) și 20 (maxim), condiții de rulaj 10x, fiind necesară și efectuarea unei depuneri minime de 100 Lei pentru retragerea câștigurilor realizate prin intermediul acestui bonus. Câștigurile maxime sunt limitate la 250 Lei. (Durata: până la 31 Decembrie 2019)
 • Free Bet-uri de 100 Lei – Parierea unei sume de 50 Lei îți aduce două pariuri a câte 50 Lei fiecare. Introdu codul promo ESPORTS, plasează cote între 1, 85 și 20 (și de 1, 35 pentru pariurile multiple), apoi îndeplinește condițiile de rulaj de 10x pentru a retrage banii. (Durata: până la 31 Decembrie 2019)

Începeți Să Câștigați cu MaxBet

Dacă tot ce ați citit despre MaxBet bonus de bun venit sau celelalte promoții v-au convins vă trebuie să vă deschideți un cont chiar acum, pașii sunt foarte simplii.

 1. Deschideți site-ul MaxBet.ro și căutați în partea dreapta-sus butonul roșu pe care scrie ÎNREGISTRARE. Faceți click pe acesta și vă va duce într-o fereastră nouă unde trebuie să completați câteva detalii personale.
 2. În continuare, trebuie să completați orașul, adresa și numărul de telefon.
 3. Al treilea pas și ultimul este să alegeți un nume de utilizator, o parolă, limba în care vreți să fie afișat MaxBet precum și moneda ( RON sau EUR) și să completați CNP-ul.

După ce ați creat contul, mergeți în secțiunea cu metode de plată pentru a face primul depozit pentru a începe să vă bucurați de diversele Maxbet casino promoții puse la dispoziție. Aici va trebui să folosiți codurile bonus.

Asistență Clienți MaxBet

Pentru a contacta reprezentanții MaxBet în legătură cu orice ține de experiența dumneavoastră de cazino sau pariuri sportive, aveți la dispoziție trei variante.

 • Live-Chat – disponibil în fiecare zi de la 9 dimineața la 1 noaptea
 • Telefon – 021 9238 ( tarif normal)
 • Email la supprt@maxbet.ro

Metode de Plată Disponibile la MaxBet Online

MaxBet metode de plata

Pentru că cei de la Maxbet știu că jucătorii de cazino și pariuri sportive vor să se bucure cât mai repede de jocurile și ofertele de pariuri favorite, fără să piardă mult timp cu depunerea banilor, toate metodele de pariere moderne sunt puse la dispoziție. Astfel, aveți opțiunea de a plăti cu:

 • VISA/MasterCard/Mastero – carduri de credit sau debit
 • Skrill / Neteller – portofele electronice
 • PaysafeCard – voucher pre-plătit

Toate aceste metode oferă depozit instant în timp ce portofelele electronice sunt recunoscute pentru timpul scăzut de procesare a plăților dinspre MaxBet către dumneavoastră atunci când câștigați. De altfel, toate metodele de plată, în afara de PaysafeCard pot fi folosite pentru retrageri.

Jucați MaxBet pe Mobil

Utilizatorii ce vor să aibă mereu acces la MaxBet România de pe telefoanele mobile pot face acest lucru fie prin intermediul aplicației dezvoltate de aceștia, fie direct pe site-ul de mobil. Ambele versiuni oferă o experiență extraordinară, identică sau poate chiar mai bună decât cea de pe desktop.

Dacă aveți un telefon Android, singura opțiune este website-ul mobile pentru că cei de la Google Store au decis să scoată aplicațiile pentru jocuri de noroc din oferta lor. Dacă aveți un dispozitiv iOS, aplicația dedicată este disponibilă pe iTunes. Pentru cei ce merg pe Maxbet aplicație, aceștia vor descoperi că oferă logare rapidă prin TouchID, pariuri Maxbet live disponibile instant la mii de evenimente sportive, bilete rapide de pariuri astfel încât să nu ratați niciun meci și multe altele.

PRO:

 • O gamă extrem de variată de jocuri de cazino și pariuri sportive, toate sub același Maxbet cont
 • Oferte generoase și diversificate
 • Bonus gratuit pentru verificarea contului
 • Foarte multe Maxbet păreri pozitive din partea jucătorilor ce au încercat această platformă.

CONTRA:

 • Cerințele de rulaj includ și suma depusă

FAQ

Ce bonusuri pot obține la Maxbet Casino cu un cod bonus?

Introducerea unui cod bonus îți oferă 50 Ron fără depunere, 100% până la 500 Ron pe live casino și 200% până la 1800 Ron bonus de bun venit.

Pot plasa pariuri speciale la Maxbet?

Da, atât pe evenimente naționale, cât și internaționale. Acestea sunt legate atât de sport, cât și de evenimente politice (alegeri) sau din diverse domenii (film).

Câte sloturi pot juca la Maxbet casino?

Ai la dispoziție peste 200 de păcănele de la producători de slot casino de top. Selecția de sloturi conține jocuri Maxbet gratis și pe bani reali de la Microgaming, Netbet, Green Tube sau Play’n Go.

Ce îmi oferă secțiunea de live casino a platformei Maxbet?

Poți juca 24 de versiuni de ruletă, blackjack și chiar baccarat. Variantele de jocuri sunt oferite de Evolution Gaming, lider pe segmentul de live casino online.

Care sunt metodele de contact ale serviciului de asistență clienți Maxbet casino online?

Departamentul de suport clienți este disponibil prin intermediul chat-ului live, la telefon sau pe email. Pentru răspunsuri rapide la întrebări generale, consultă secțiunea FAQ.

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentariu

Reset Password