Sweet Bonanza Demo

sweet bonanza demo
Sweet Bonanza Joacă Sweet Bonanza la Superbet

Jocul de păcănele Sweet Bonanza, de la Pragmatic Play, a ajuns astăzi unul dintre cele mai populare sloturi din România, jucătorii români căutând să îl joace atât gratis, în varianta demo, cât și cu RON. Nu e așadar de mirare că îl găsești în ofertele celor mai multe cazinouri online din țara noastră. Mai mult, agenții mari precum Superbet sau Unibet îți oferă posibilitatea de a juca Sweet Bonanza gratis cu bonus, nu doar în varianta demo, ca să profiți cu adevărat de acest slot cu RTP excelent. În rândurile următoare îți vom spune mai multe despre Sweet Bonanza, îți vom arăta unde îl poți juca cu bonusuri, care sunt caracteristicile principale ale acestor jocuri cu păcănele cu fructe gratis, dar și ce să faci ca să câștigi la el.

Cazinouri online unde poți juca Sweet Bonanza Demo și cu RON

 1. SUPERBET
  Bonus de bun venit la cazinou
  1200 lei + 300 rotiri gratuite
  Cod Bonus Superbet
  Bonus Sweet Bonanza & Avantaje
  • Bonus fără depunere
  • Sweet Bonanza Demo gratis la înregistrare
  • Variante Sweet Bonanza: 5
 2. UNIBET
  Bonus de bun venit la cazinou
  1000 lei + 200 rotiri gratuite
  Cod Bonus Unibet
  Bonus Sweet Bonanza & Avantaje
  • Sweet Bonanza Demo gratis chiar și fără înregistrare
  • Variante Sweet Bonanza: 2
  • Turnee păcănele
  • Promoții zilnice cu rotiri gratuite
 3. WINBET
  Bonus de bun venit la cazinou
  9000 lei + 300 rotiri gratuite
  Cod Promoțional Winbet
  Bonus Sweet Bonanza & Avantaje
  • Bonus fără depunere
  • Cel mai mare bonus de bun venit la cazinou
  • Sweet Bonanza Demo gratis chiar și fără înregistrare
  • Variante Sweet Bonanza: 3

Superbet, Unibet și Winbet sunt unele dintre cele mai bune cazinouri online din România unde poți juca jocul de păcănele Sweet Bonanza gratis, în varianta demo, sau cu RON. Poți juca acest joc gratuit la fiecare dintre ele, la Unibet și Winbet nefiind nevoie nici măcar să te înregistrezi. Foarte important, cele trei oferă destul de des promoții cu rotiri gratuite chiar la acest slot.

Ceea ce ne-a atras însă pe noi a fost faptul că cele trei cazinouri online oferă mai multe variante ale jocului Sweet Bonanza. Spre exemplu, ai posibilitatea de a juca gratis, în varianta demo, dar chiar și cu bonus, Sweet Bonanza Xmas, varianta cu tematică de Crăciun a acestui joc, sau Sweet Bonanza Jackpot Play.

De ce e asta un plus? În primul rând pentru că e mai greu să te plictisești atunci când ai la dispoziție alternative. Și toate au la bază același slot. Apoi, fiecare variantă vine cu caracteristici speciale, care te pot ajuta să câștigi mai mulți bani.

Așadar, fie că vrei să joci Sweet Bonanza demo, adică gratuit, sau cu RON, sfatul nostru este să o faci la Superbet, Winbet sau Unibet. Aceste cazinouri nu doar că stau foarte bine în ceea ce privește acest joc de păcănele, dar sunt și sigure, funcționează legal și îți mai oferă și bonusuri importante, unele chiar cu rotiri gratuite la Sweet Bonanza.

Oferte Bonus Sweet Bonanza Demo

Cazinou onlineBonus Sweet Bonanza DemoRevendică acum
maxbet10 rotiri gratuite fără depunere la înregistrareJoacă acum
netbet250 sau 350 rotiri gratuite fără depunere la înregistrareJoacă acum
winboss50 rotiri gratuite la verificareJoacă acum
Ultima actualizare: 28.09.2023

În acest moment există la cazinourile din România doar aceste trei oferte bonus făcute special pentru jocuri cu păcănele cu fructe Sweet Bonanza, care să îți permită să joci gratis, dar cu lei reali. Însă pe viitor e posibil să apară mai multe. Așadar, dacă vrei să joci Sweet Bonanza gratis dar pe bani reali chiar acum, o poți face înregistrându-te cu un Winboss cod promo, pentru 50 de rotiri gratuite.

De altfel, de-a lungul timpului mai multe cazinouri online din țara noastră au pus la dispoziția clienților lor bonusuri făcute special pentru acest slot. Spre exemplu, în vara lui 2022, timp de o săptămână, Superbet le-a oferit clienților săi un bonus care le putea aduce câte 30 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza în fiecare zi a promoției. Pentru a primi promoția, jucătorii trebuiau doar să joace 350 de lei la jocurile selectate de cazinou. În total, ar fi primit de la Superbet un bonus cu 210 rotiri gratuite la Sweet Bonanza.

Iar Superbet nu a fost singurul cazinou care a oferit bonusuri la Sweet Bonanza. Acum câteva luni, și Betano a oferit o promoție cu 100 de rotiri gratuite la acest joc. Gets Bet a oferit 129 rotiri gratuite iar Winner 50.

Așadar există destul de multe bonusuri făcute special pentru acest joc de păcănele. Rămâi alături de Pariuri și Jocuri pentru a afla când o astfel de promoție devine activă. Noi vom actualiza săptămânal această secțiune și vom adăuga aici toate informațiile despre bonusurile active la Sweet Bonanza în România.

Caracteristici principale ale jocului de păcănele cu fructe Sweet Bonanza

Despre Sweet Bonanza se poate spune că este unul dintre cele mai ”dulci” jocuri făcute de Pragmatic Play. Lansat destul de recent, în 2019, acesta are ca temă principală dulcele, simbolurile sale fiind toate bomboane, acadele, fructe sau alte dulciuri. Iar partea cea mai bună e că premiile oferite sunt la fel de dulci. Sweet Bonanza e un joc pentru toate tipurile de jucători din România, oferindu-le premii serioase veteranilor, dar și posibilitatea de a juca gratis, în varianta demo, începătorilor care vor să învețe cum să câștige la acest slot.

Dacă vrem să vorbim despre caracteristicile acestui joc de păcănele, trebuie să începem discuția cu o prezentare a graficii și a sonorizării. Calitatea graficii e una foarte ridicată. Asta este o caracteristică a tuturor jocurilor Pragmatic Play. Pe un fundal cu cer senin, pe care se deplasează nori sporadici, ai poziționat panoul de joc, care conține 6 role și 5 rânduri. Totul e parte dintr-un tărâm magic, al bomboanelor, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că jocul e inspirat din filmul „Charlie si fabrica de ciocolata”.

Panoul de joc are un bastonaș în culorile roșu și alb drept contur. În interiorul panoului găsești simbolurile, bomboane sau fructe. Acestea sunt așezate pe un fundal mov. Coloana sonoră aleasă de producător se potrivește de minune cu acest peisaj. Aceasta pare să fie preluată dintr-un desen animat. Transmite un mesaj pozitiv, de fericire și liniște.

Simboluri Sweet Bonanza Demo

sweet bonanza gratis

Sweet Bonanza vine cu două tipuri de simboluri: fructe și bomboane. Dintre acestea, simbolurile cu fructe (banane, struguri, pepeni, prune, mere) au cele mai mici valori de plată. Dacă reușești să aduni 8 sau 9 astfel de simboluri, vei avea un câștig între 0,25X și 1X suma mizată. Pentru 12 sau mai multe simboluri cu fructe vei primi între 2X și 10X miza totală.

Cum am spus deja, bomboanele sunt simbolurile care plătesc cel mai bine. Acestea sunt de diferite culori și forme. Există bomboane roșii, mov, verzi și albastre. Ele aduc câștiguri între 1,5X și 10X suma mizată, dacă reușești să aduni 8 sau 9 astfel de simboluri. Pentru cel puțin 12 simboluri vei avea încasări de 12X până la 50X suma mizată.

Cel mai important simbol din joc este acadeaua. Aceasta are rol de Scatter dar vine și cu propria sa valoare de plată. Dacă aduni 4-6 acadele, vei primi premii cu valori de la 3X la 100X suma mizată. Acadeaua Scatter îți aduce și 10 rotiri gratis la Sweet Bonanza. Iar dacă vei juca aceste jocuri gratis vei avea posibilitatea de a întâlni un alt simbol: Globul în culorile curcubeului. Acesta are o funcție de multiplicare. Îți va multiplica câștigurile, aducându-ți între 2X și 100X câștigurile obținute, în funcție de noroc.

Mod de joc și funcții speciale

Un lucru care ne-a plăcut foarte mult la jocul de păcănele Sweet Bonanza e faptul că aici nu ai parte de linii de plată obișnuite, la fel ca cele ale sloturilor clasice. Astfel, simbolurile plătesc din orice poziție.

sweet bonanza demo

Asemeni altui joc faimos cu bomboane, Candy Crush, Sweet Bonaza are un mod de joc colapsabil. Asta înseamnă că atunci când simbolurile tale formează combinații câștigătoare, ele explodează. Locul lor va fi luat de alte simboluri, care vor cădea în partea de jos a grilei de joc. Astfel, grila de joc e completată cu noi simboluri, care la rândul lor pot exploda dacă sunt formate noi combinații câștigătoare. Întreg procesul ține până când simbolurile de pe ecran nu vor mai forma combinații câștigătoare.

Un alt lucru bun e că jocul Sweet bonanza îți permite să joci cu mize între 0,2 lei și 400 lei. Poți modifica ușor miza, cu ajutorul butoanelor +/-. Dacă îți dorești, poți juca cu o miză specială. Aceasta îți dublează șansa obținerii modului special, cu rotiri gratuite. Miza specială e activată pentru un cost cu 25% mai mare decât miza normală.

Modul special cu rotiri gratuite este activat atunci când aduni 4 acadele. Îți va aduce automat 10 rotiri gratuite cu multiplicator. Câștigurile obținute cu aceste rotiri pot fi foarte mari, mai ales dacă reușești să faci o combinație câștigătoare. Dacă ai mai mulți multiplicatori într-o rundă, valorile lor vor fi adunate și suma va fi înmulțită cu câștigul total al rundei.

Un alt avantaj e că acest mod special poate fi activat oricând, de câte ori îți apar cele 4 acadele. De asemenea, dacă îți apar pe ecran 3 acadele, primești 5 rotiri gratis.

Nu în ultimul rând, dacă nu vrei să aștepți, poți să activezi un Sweet Bonanza Bonus Buy. Adică poți cumpăra direct modul special. Acesta te costă de 100 de ori miza. După activarea Sweet Bonanza Bonus Buy și pornirea modului special, vei primi cele 10 runde gratis.

Sweet Bonaza RTP

Bineînțeles, nu putem să discutăm despre jocul de păcănele Sweet Bonanza, de la Pragmatic Play, fără să discutăm și despre RTP. Sweet Bonanza vine cu un RTP foarte bun, de 96,51%. Sigur, există pe piață jocuri cu RTP-uri mai mari, dar și acesta este unul destul de bun, bine de tot peste media jocurilor de păcănele. RTP-ul mediu global al păcănelelor este de 86,87%.

De asemenea, pe lângă un RTP foarte bun, Sweet Bonanza vine și cu o volatilitate medie-ridicată. Asta înseamnă că șansele de a obține câștiguri ridicate sunt destul de mari. E o veste bună, dacă stăm să ne gândim că potul maxim la Sweet Bonanza este de 21100X valoarea mizei.

Variante Sweet Bonanza

Cum ți-am zis deja, datorită succesului înregistrat, Pragmatic Play a decis să ofere câteva versiuni ale jocului Sweet Bonanza. În rândurile următoare, vom vorbi despre cea mai importantă dintre ele, Sweet Bonanza Xmas.

Sweet Bonanza Xmas

Cum îi spune și numele, Sweet Bonanza Xmas este varianta de Crăciun a jocului Sweet Bonanza. Între cele două variante există doar 2 diferențe notabile:

 • În primul rând, tematica e diferită. Sigur, grafica nu diferă cu mult față de jocul original, fiind adăugată doar zăpada, în timp ce coloana sonoră e una de sărbătoare.
 • Potul maxim la Sweet Bonanza Xmas este de 21175X valoarea mizei, față de 21100X pentru jocul original.

Practic, Sweet Bonanza Xmas este soluția perfectă pentru cei care iubesc acest joc dar care vor în plus să intre și în spiritul sărbătorilor.

De ce să joci Sweet Bonanza Demo Gratis

Motivul principal pentru care ar trebui să joci Sweet Bonanza Demo gratis este ca să îl poți juca cu succes și cu RON. Cum ai văzut probabil deja, acest joc oferit de Pragmatic Play poate să fie unul foarte profitabil. Și tocmai pentru că șansele de a câștiga bani mulți la el sunt așa de mari ar trebui să încerci să afli totul despre el.

Dacă vrei să câștigi bani la orice slot, nu doar la Sweet Bonanza, trebuie neapărat să ajungi să cunoști slotul la perfecție. Trebuie să știi ce miză să folosești, cum și când să crești sau să scazi miza, cum să te folosești de rundele speciale, în ce condiții primești runde speciale și așa mai departe. Din fericire, poți afla toate aceste lucruri gratuit. Trebuie doar să joci Sweet Bonanza gratis, în varianta demo a acestui slot Pragmatic Play. E atât de simplu.

Nu te va costa nimic, doar timp. Însă și acest timp va fi utilizat cum trebuie. În primul rând, vei afla tot ce trebuie să știi despre Sweet Bonanza. Apoi, te vei și distra. Astfel, putem trage concluzia că ai doar de câștigat dacă alegi să joci Sweet Bonanza demo.

Și nu trebuie să ignori nici faptul că majoritatea cazinourilor din România îți oferă posibilitatea de a juca gratuit acest joc de păcănele. Acesta este un avantaj. Deoarece, altfel, nu ai prea avea unde să îl joci. Așadar, dacă poți juca Sweet Bonanza gratis, în varianta demo, sfatul nostru este să profiți, deoarece așa îl vei putea juca cu succes și cu RON.

Cum să câștigi când joci Sweet Bonanza demo gratis sau cu lei

Din punctul nostru de vedere, dacă vrei să câștigi la Sweet Bonanza, fie că joci gratis, în varianta demo, sau cu RON, ai două moduri de a juca.

1. Joacă cu mize mici, cât mai mult

Sweet Bonanza are un RTP bun, de 96,51%, dar și o volatilitate medie-mare. Asta înseamnă că jocul plătește bine și că poți obține câștiguri mari, doar că le poți obține rar. Așadar, e destul de clar care este modul de joc pe care trebuie să îl alegi.

După ce ai stabilit un buget, poți începe să joci Sweet Bonanza dar cu mize mici. Pentru început, joacă cu cea mai mică miză posibilă, măcar până când îți intri în mână și simți că jocul merge așa cum vrei tu.

Avantajul jocului cu mize mici este faptul că poți lungi jocul cât mai mult. Astfel, ai posibilitatea de a pune în funcțiune cu adevărat RTP-ul de 96,51%. Se știe că RTP-ul unui slot este activat cu adevărat doar pentru perioade lungi de joc. Adică, cu cât joci mai multe runde, cu atât ai șanse de a atinge RTP-ul de 96,51%.

De asemenea, miza mică se potrivește foarte bine cu jocurile cu volatilitate ridicată. Acestea plătesc rar, dar bine. Astfel, cu cât joci mai mult, cu atât ai mai mari șanse de a obține câștiguri.

Cum ți-am zis deja, Sweet Bonanza oferă runde gratis cu multiplicatori, care îți pot aduce câștiguri de până la 100 de ori miza făcută. Și nu trebuie să uităm de potul maxim, în valoare de 21100X suma mizată.

2. Folosește-te de Sweet Bonanza Bonus Buy

ATENȚIE! Recomandăm acest mod de joc doar celor care au testat cu adevărat jocul Sweet Bonanza, jucându-l întâi de mai multe ori gratis, în varianta demo. De asemenea, nu recomandăm acest mod de joc celor care nu își permit să piardă sume mari de bani.

Când folosești Sweet Bonanza Bonus Buy, plătești o sumă de 100 de ori valoarea mizei, pentru a activa modul special cu cele 10 rotiri gratuite și multiplicatori. În acest mod special, ai șanse foarte mari de a obține un câștig mai mare decât suma plătită.

Spre exemplu, noi am plătit 200 de lei pentru a activa modul special. Jocul ne-a oferit cele 10 rotiri gratuite. În timpul acestor runde, am avut norocul de a obține mai multe câștiguri mici, dar cu mulți multiplicatori. Am ajuns așadar la final la un câștig de 895 de lei, adică la un profit de 695 de lei.

E important însă să înțelegi că aceste câștiguri mari nu sunt garantate mereu. În alt joc, plătind tot 200 de lei, am pornit modul special dar câștigurile au venit greu. Am avut însă norocul de a obține rotiri gratuite extra, jucând în cele din urmă nu cu 10 rotiri gratuite, cu ci 15. Astfel am reușit să câștigăm 215 lei. Ne-am recuperat investiția de 200 de lei și am obținut un profit de 15 lei, nu foarte mare, dar mult mai bun ca o pierdere.

Dacă nu stai foarte bine cu banii, acest mod de joc poate că nu e cel mai potrivit pentru tine. Nu este un mod sigur. E mult mai sigur dacă joci cu mize mici și cu un buget. Așa, șansele de a pierde bani mulți sunt minime, chiar dacă șansele de a avea câștiguri mari sunt și ele mai mici.

De câștigat, cu siguranță vei câștiga bani în modul special. E greu însă de spus dacă vei câștiga destui bani cât să acoperi suma plătită.

Jocuri similare cu Sweet Bonanza de la Pragmatic Play

Dacă îți place Sweet Bonanza dar dorești să încerci și alte jocuri de același timp, avem câteva sugestii pentru tine. Este vorba de câteva jocuri similare, pe care le poți juca la cazinourile din România și care la rândul lor îți oferă foarte bune șanse de a obține câștiguri mari:

 • Burning Hot – Cu un RTP de 96,45%, Burning Hot de la EGT este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele cu speciale din țara noastră. Jackpotul său îți oferă posibilitatea de a câștiga 60 de mii de monede, dar asta nu e tot. Burning Hot este un joc pentru care cazinourile din țara noastră oferă în mod constant bonusuri. Astfel, îl poți juca chiar pe banii cazinoului.
 • Fruit Cocktail – Dacă îți plac fructele și dulcele, atunci Fruit Cocktail este alternativa perfectă pentru Sweet Bonanza. Acesta are un RTP mai mic, e adevărat, de doar 94,34%, dar vine cu un jackpot de 125 de mii de monede.
 • Sizzling Hot Deluxe – RTP-ul este de 95,66% pentru acest joc foarte popular de la Novomatic. Numărul de linii este de 5, iar mizele ce pot fi plasare sunt de 5/10/25/50/100/250/500 monede. Și acesta este un joc pentru care vei găsi foarte multe oferte cu rotiri gratuite la cazinourile din România.

Părerea noastră despre Sweet Bonanza

Sweet Bonanza este un slot amuzant, care îți oferă posibilitatea de a obține câștiguri destul de mari. Jocul are tot ceea ce i-ar putea trebui vreodată unui jucător de păcănele. Cel mai important, Sweet Bonanza poate fi jucat gratis, în varianta demo. Iar sfatul nostru este să profiți de acest avantaj.

Jucând Sweet Bonanza gratis, îți vei dezvolta calitățile de jucători și îți vei crește șansele de a câștiga când vei juca cu lei. De asemenea, vei putea profita de excelentul RTP cu care vine Sweet Bonanza, unul care îl plasează pe primele locuri de categoria de jocuri cu păcănele cu fructe gratis online.

Nu în ultimul rând, faptul că poți juca Sweet Bonanza cu bonus la cazinouri online precum Superbet sau Unibet, care îți oferă și posibilitatea de a-l juca gratis, în varianta demo, este un argument în plus în favoarea acestui slot. Astfel, fie că ești un jucător nou în lumea păcănelelor sau un veteran, jocul e perfect pentru tine.

FAQ

Există diferențe mari între Sweet Bonanza și Sweet Bonanza Xmas?

Diferențele dintre Sweet Bonanza și Sweet Bonanza Xmas nu sunt foarte mari. Față de original, varianta de sărbători are o grafică diferită dar și un pot maxim de 21175X miza totală.

Pot juca Sweet Bonanza demo gratis la Superbet și Unibet?

Da, Superbet și Unibet sunt două cazinouri unde poți juca Sweet Bonanza gratis, în varianta demo.

Ce face funcția Sweet Bonanza Bonus Buy?

Când activezi funcția Sweet Bonanza Bonus Buy, vei plăti de 100X valoarea mizei pentru a porni automat modul special. Astfel, vei primi 10 rotiri gratuite cu multiplicatori la acest joc iar șansele tale de a câștiga sume mari vor crește.

Unde pot juca Sweet Bonanza cu RON?

Dacă vrei să joci Sweet Bonanza gratis, nu trebuie neapărat să joci în varianta demo, ci o poți face și cu bonus, adică cu RON. Multe cazinouri din România oferă bonusuri la acest slot. Vei găsi lista cu oferte active chiar pe această pagină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *