Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri

conference league

Un nou sezon de Conference League e pe cale să se încheie. De jucat, mai există doar un meci: finala! În acest an, acest meci se joacă între două echipe surprinzătoare. Miercuri, 29 mai, de la ora 22:00, Olympiacos și Fiorentina se întâlnesc pe stadionul Agia Sophia, din Atena, pentru a stabili cine duce acasă trofeul. În acest articol, îți voi spune tot ce trebuie să știi despre finala Conference League. Îți voi arăta care sunt cele mai bune cote la pariuri Olympiacos vs Fiorentina și îți voi da și câteva ponturi foarte interesante.

Olympiacos vs Fiorentina – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetolympiakos Olympiacosmeci egalMeci Egal fiorentina Fiorentina
1X23,103,302,40
Golul 1 (X – niciun gol)2,209,001,90
Pauză sau Final2,451,621,95
Ultimul gol2,209,001,90
Draw no Bet (DNB)2,201,65
Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri: 28.05.2024

Am spus în introducere că avem parte de o finală surprinzătoare în aces an. Însă nu nu m-am referit la faptul că Olympiacos și Fiorentina nu ar avea valoarea să ajungă într-o finală de Conference League. Ce e surprinzător la această finală e faptul că e plină de coincidențe.

Spre exemplu, finala se joacă la Atena, practic, acasă la Olympiacos. E adevărat că stadionul Agia Sophia este folosit de AEK, rivala locală a celor de la Olympiacos, însă e clar că grecii beneficiază de un uriaș avantaj. Și oare cine s-ar fi gândit la startul sezonului că în această finală de pe pământ grecesc va juca chiar o echipă din Grecia? Foarte puțini, cu siguranță!

Trebuie de asemenea să ne uităm și la Fiorentina. Pentru italieni, aceasta este a doua finală consecutivă de Conference League. Anul trecut, au pierdut contra celor de la West Ham, la Praga, cu 1-2. Acum? Rămâne de văzut ce vor face acum.

Pentru fani, e însă foarte bine că există o asemenea finală. Surprizele fac competiția mai interesantă. Și ne oferă și mai multe opțiuni la pariuri.

Însă, ca să nu ne mai lungim, iată ce ponturi am pentru tine:

Cote Olympiacos vs Fiorentina: 1X2

Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: 1X2superbet
Olympiacos3,10
Meci Egal3,30
Fiorentina2,40
Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri: 28.05.2024

O să încep lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Olympiacos vs Fiorentina, din finala Conference League 2023-2024 cu tradiționalul 1X2. Pontul meu pentru tine este să pariezi pe Olympiacos!

 • 44%
  Olympiacos
  3.1
  2.4
  Fiorentina
  56%

Știu că experții caselor de pariuri îi văd pe italieni drept favoriți. Conform cotelor, aceștia au 56% șanse să câștige. Au ajuns în finală și anul trecut, au, cel puțin pe hârtie, un lot mai valoros. Totuși, am pentru tine o statistică de care trebuie neapărat să ții cont:

În acest sezon de Conference League, Olympiacos nu a pierdut niciun meci jucat acasă!!!

Și, practic, Olympiacos joacă finala acasă! Nu e același stadion, dar atmosfera va fi cu siguranță aceeași. Fanii greci vor face cu siguranță tot posibilul să fie prezenți și vor aduce cu ei coregrafiile, cântecele și spiritul care i-au făcut cunoscuți în lume.

Olympiacos va fi cu siguranță foarte motivată. Vorbim, până la urmă, nu doar de o finală jucată acasă, ci și de o oportunitate imensă. Pentru greci, aceasta e doar a doua finală de cupă europeană jucată în istoria fotbalului grecesc. Prima finală a avut loc în 1971, când Panathinaikos a pierdut finala din Cupa Campionilor cu Ajax. Meciul are așadar o importanță foarte mare pentru greci.

În ceea ce privește Fiorentina, italienii au ajuns în finală, însă au ajuns cu greu aici. Au avut parte de multe meciuri în care nu au convins, pe care le-au pierdut. Mai ales în deplasare, nu au părut să se simtă foarte bine.

În acest sezon de Conference League, Fiorentina:

 • a pierdut cu 0-1 în deplasare, la Rapid Viena (În play-off-ul de calificare în grupele Conference League)
 • a făcut 2-2 la Genk (grupe)
 • a făcut 1-1 la Ferencvaros (grupe)
 • a făcut 0-0 la Viktoria Plzen (sferturi)
 • a făcut 1-1 la FC Brugge (semifinale)

Chiar dacă aceste echipe i-au fost inferioare, Fiorentina nu s-a descurcat foarte bine când a jucat pe terenurile lor. Nu există niciun motiv ca să credem că ceva se va schimba pentru finală. Lipsită de avantajul terenului propriu, echipa din Florența va juca diferit.

E interesant așadar de văzut ce vor face italienii în fața lui Ayoub El Kaabi, omul de bază al celor de la Olympiacos și golgheterul acestui sezon de Conference League, cu 10 goluri. Acesta e în mare formă și abia așteaptă să marcheze din nou.

Va fi prima întâlnire dintre cele două din istorie. Jucând acasă, la Atena, Olympiacos este favorită, din punctul meu de vedere.

Pronosticuri Olympiacos vs Fiorentina: Olympiacos câștigă meciul – Cotă 3,10 la Superbet

Cote Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: Ambele echipe marchează

Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: Ambele Echipe Marcheazăsuperbet
DA2,00
NU1,80
Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri: 28.05.2024

Olympiacos a început acest sezon european în Europa League, unde a terminat pe 3, într-o grupă grea cu Freiburg și West Ham. S-a calificat în primăvara Conference League, unde a jucat 8 meciuri, câștigând 6 și pierzând doar 2.

În cele 8 partide jucate, Olympiacos a marcat de 18 ori, cu o medie de 2,25 goluri/meci, cea mai mare parte a golurilor fiind înscrise de El Kaabi. A primit 10 goluri, adică 1,25 goluri/meci.

Fiorentina are 12 partide jucate în Conference League. A câștigat 6 și a terminat celelalte 6 la egalitate. A marcat 25 de goluri, având o medie de 2,09 goluri/meci. În același timp, a încasat 13 goluri, adică o medie de 1,09 goluri pe meci.

Avem așadar două echipe care marchează mult dar care și încasează măcar un gol pe meci. În aceste condiții, e doar firesc să considerăm că, în finala Conference League din acest sezon, vor marca ambele echipe.

Acesta este și pontul meu pentru tine. Date fiind meciurile jucate de cele două până acum, consider că sunt șanse foarte mari ca ambele să înscrie. În plus, cota de 2,00 oferită de Superbet pentru acest pariu e una excelentă. Trebuie neapărat să profiți de ea!

Pronosticuri Olympiacos vs Fiorentina: Ambele echipe marchează – Cotă 2,00 la Superbet

Cote Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: Total Goluri

Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: Total Golurisuperbet
sub 0,58,00
sub 1,52,90
sub 2,51,65
sub 3,51,22
sub 4,51,08
peste 0,51,08
peste 1,51,42
peste 2,52,25
peste 3,54,40
peste 4,58,00
Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri: 28.05.2024

Voi continua lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Olympiacos vs Fiorentina cu pontul că se vor marca peste 2,5 goluri în meci. Superbet oferă o cotă de 2,25 pentru acest pariu, care are șanse foarte mari să fie câștigător.

Cum am arătat chiar în pontul precedent, cele două echipe înscriu cel puțin 2 goluri pe meci și încasează cel puțin un gol pe meci. Și trebuie să spunem că ambele sunt destul de arțăgoase. Așa că ne putem aștepta la un meci în forță, dur, de luptă.

Din păcate, nu avem o statistică a meciurilor directe dintre cele două, deoarece nu au mai jucat până acum împreună, dar această statistică devine oricum irelevantă când ai de-a face cu o finală de cupă europeană, unde fiecare echipă se va motiva la maxim.

Așa că nu ar trebui să existe vreo îndoială că se vor marca multe goluri. Cu siguranță vom avea cel puțin 2 goluri marcate. Nu există îndoială aici. Mai departe, până la golul 3, chiar nu e mult. Iar din punctul meu de vedere cota de 2,25 face ca acest pariu să merite riscul.

Predicții Olympiacos vs Fiorentina: Peste 2,5 goluri marcate – Cotă 2,25 la Superbet

Cote Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: DNB

Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: DNBsuperbet
Olympiacos2,20
Fiorentina1,65
Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri: 28.05.2024

Pentru mine, nu există îndoială că Olympiacos va câștiga partida. Consider avantajul jocului în propriul oraș un avantaj decisiv. Dacă totuși nu ai atât de mare încredere în greci, îți propun un pariu cu grad de risc mai scăzut: DNB – Olympiacos câștigă.

Superbet oferă o cotă de 2,20 pentru acest pariu, una foarte bună. Cu DNB, dacă meciul se termină la egalitate la finalul primelor 90 de minute, primești înapoi banii. Sunt luate, bineînțeles, în calcul doar primele 90 de minute, nu și prelungirile și loviturile de la 11 metri, dacă se ajunge acolo.

Fiorentina a arătat în acest sezon că are puterea să nu piardă. Are, până la urmă, 0 înfrângeri în Conference League până acum. Nu cred însă că italienii vor reuși să se impună în primele 90 de minute. Cel mult, vor reuși un rezultat de egalitate. În acest caz, cu pariul DNB, tu primești banii pariați înapoi.

Cota e bună și riscul e redus. Dacă nu ai încercat până acum pariuri DNB, ți le recomand. Sunt niște unelte foarte utile, mai ales în cazul meciurilor dintre echipe de valori apropiate, în care se poate întâmpla orice. Eliminând egalul, îți crești șansele de a câștiga la 50%, de la 33%.

Predicții Olympiacos vs Fiorentina: Olympiacos câștigă DNB – Cotă 2,20 la Superbet

Cote Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: 1X2 & GG

Pariuri Olympiacos vs Fiorentina: 1X2 & GGsuperbet
1 & da7,00
1 & nu4,75
X & da4,75
X & nu9,00
2 & da5,50
2 & nu3,75
Olympiacos vs Fiorentina Cote Pariuri: 28.05.2024

Ultimul din lista de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Olympiacos vs Fiorentina, din finala Conference League, este sfatul să pariezi că Olympiacos va câștigat meciul și că vor marca ambele echipe.

Am vorbit despre statistici și am văzut că Olympiacos marchează în medie 2,25 goluri pe meci și primește în medie 1,25 goluri pe meci. Putem așadar să fim siguri că va marca, dar că va și încasa, chiar dacă joacă în propriul oraș (Pireu face parte din zona metropolitană a Atenei). În aceste condiții, pariul sugerat mai sus pare firesc. Însă, când vezi și ce cotă îl însoțește, nu ai cum să nu înțelegi că ai dat peste o oportunitate uriașă. Acest pariu are cota 7,00 la Superbet.

Aceasta este una dintre cele mai bune cote la pariuri pe meciul dintre Olympiacos și Fiorentina, din finala Conference League 2023-2024.

Pronosticuri Olympiacos vs Fiorentina: 1 & GG – Cotă 7,00 la Superbet

Voi încheia lista de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Olympiacos vs Fiorentina, din finala Conference League, sezonul 2023-2024, cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal Olympiacos vs Fiorentina cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul Olympiacos vs Fiorentina, din finala Conference League – 29.05.2024

Miercuri, 29 mai, de la ora 22:00, ora României, va începe meciul Olympiacos vs Fiorentina, din finala Conference League. Este un meci foarte important, pentru ambele echipe, chiar dacă Conference League nu este o competiție văzută chiar foarte bine în Europa. Pentru Fiorentina, acest trofeu ar fi primul trofeu european câștigat de la Cupa Cupelor câștigată în 1961 (singurul trofeu european al FIorentinei). De partea cealaltă, Olympiacos nu a cucerit încă niciun trofeu european. Așa că își dorește cu siguranță să treacă această performanță în palmares.

Partea proastă este că cele două echipe vor fi cu siguranță foarte obosite după un sezon atât de lung. Din fericire, însă, nu au mari probleme cu accidentările.

La Fiorentina va lipsi doar Riccardo Sottil, care a suferit o ruptură de claviculă. De partea cealaltă, grecii au câțiva jucători accidentați. Cel mai probabil nu vor putea conta pe Biancone, Ortega și Richards, dar probabil că îl vor recupera la timp pe Vicente Iborra.

Echipă probabilă Olympiacos pentru meciul cu Fiorentina

În acest sezon, antrenorul Jose Luis Mendilibar s-a bazat pe:

Portari: Alexandros Paschalakis, Konstantino Tzolakis, Athanasios Papadoudis

Fundași: Francisco Ortega, Ruben Vezo, David Carmo, Quini, Rodinei, Omar Richards, Nelson Abbey, Giulian Biancone, Panagiotis Retsos, Andreas Ntoi

olympiakos

Mijlocași: Andre Horta, Chiquinho, Kostas Fortounis, VIcente Iborra, Gelson Martins, Sotiris Alexandropoulos, Jovane Cabral, Georgios Masouras, Joao Carvalho, Santiago Hezze, Daniel Podence, Ivan Brnic

Atacanți: Ayoub El Kaabi, Youssef El Arabi, Stevan Jovetic, Fran Navarro

Cel mai probabil, pentru meciul cu Fiorentina, Mendilibar va trimite pe teren următorul 11:

Tzolakis – Rodinei, Retsos, Carmo, Quini – Hezze,Iborra, Chiquinho – Fourtounis, El Kaabi, Podence

Echipă probabilă Fiorentina pentru meciul cu Olympiacos

Vincenzo Italiano, anternorul Fiorentinei, a avut în acest sezon dispoziție următorul lot de jucători:

Portari: Pietro Terracciano, Tommaso Martinelli, Tommaso Vannucchi, Oliver Christensen

fiorentina

Fundași: Dodo, Cristiano Biraghi, Nikola Milenkovic, Luca Ranieri, Davide Faraoni, Lucas Martinez Quarta, Michael Kqyode, Pietro Comuzzo, Fabiano Parisi

Mijlocași: Giacomo Bonaventura, Arthur Melo, Maxime Lopz, Gaetano Castrovilli, Gino Infantino, Alfred Duncan, Rolando Mandragora, Antonin Barak

Atacanți: Riccardo Sottil, Lucas Beltran, Nicolas Gonzales, Jonathan Ikone, M’Bala Nzola, Andrea Belotti, Christian Kouame

Ne putem aștepta ca Italiano să trimită pe teren următorul 11:

Terraciano – Dodo, Milenkovic, Martinez, Biraghi – Mandragora, Arthur, Beltran – Kouame, Belotti, Gonzalez

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Olympiacos vs Fiorentina

Dacă te gândești să faci pariuri pe meciul Olympiacos vs Fiorentina, din finala Conference League 2023-2024, și cel mai probabil te gândești, pentru că altfel nu ai fi citit până aici, atunci cu siguranță vei dori și câteva informați despre bonusuri și cote mărite.

Cu bonusuri și cote mai bune, crești șansele de a câștiga mai mulți bani. Orice veteran al pariurilor știe acest lucru. În plus, dacă ți-ai făcut temele și ai pregătit bine acest meci, ar fi chiar păcate să nu profiți la maxim și să nu încerci să câștigi cât mai mult de pe urma muncii tale. Așa că, eu îți recomand trei case de pariuri care acoperă foarte bine finala Conference League din acest an: Superbet, Betano, Winbet. Aici găsești oferte cu cote mărite, bonusuri la pariuri, chiar și bonusuri fără depunere și bonusuri speciale pentru finala Conference League.

 1. SUPERBET
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe finala Conference League: 4,23%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe finala Conference League: 4,24%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite
 3. BETANO
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe finala Conference League: 5,15%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Olympiacos vs Fiorentina cote pariuri mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *