Pronosticuri Senegal – Olanda

Senegal – Olanda este primul meci din Grupa A, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar. Este o partidă între cele mai bine cotate echipe din această grupă, una care promite spectacol, fotbal de calitate și foarte multe goluri. În următoarele rânduri vom analiza partida Senegal – Olanda, îți vom da câteva pronosticuri și ponturi și îți vom spune unde poți găsi cele mai bune cote la pariuri pe Senegal – Olanda. Meciul Senegal – Olanda va avea loc pe stadionul Al Thumama, din Doha, în data de 21 noiembrie, de la ora 18:00.

Ca întotdeauna, începem analiza noastră cu sfatul ca, dacă alegi să faci pariuri pe meciul Senegal – Olanda, să te asiguri că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute.

Ponturi și Pronosticuri Senegal – Olanda

Cota pentru victorie a Olandei este una foarte mică. E normal să fie așa. Țările de Jos sunt considerate una dintre cele mai puternice naționale de fotbal din lume, ocupând în acest moment locul 8 în clasamentul FIFA. De partea cealaltă, Senegal, chiar dacă este cea mai bine cotată echipă din Africa, ocupă de abia poziția 18, fiind așadar la 10 locuri sub Țările de Jos. Din acest motiv, ca să te ajutăm să câștigi un profit serios, ne-am gândit să îți sugerăm câteva pronosticuri și ponturi la pariuri pe meciul Senegal – Olanda.

Pariuri Senegal – Olanda: 1X2

Pariuri Senegal – Olanda: 1X2superbet
Victorie Senegal senegal5,50
Meci Egal meci egal3,90
Victorie Olanda olanda țările de jos1,65

Chiar dacă am spus că pariul de tip 1X2 pe meciul Senegal – Olanda nu vine cu o cotă strălucită pentru favorită, nu putem să nu începem seria de pronosticuri chiar cu acest pariu. Profitul pe un astfel de pariu nu va fi mare, dar va fi bunicel. Așa că poți lua în considerare un pariu pe Olanda în acest meci. Și, bineînțeles, poți juca acest pariu și împreună cu alte pariuri.

Probabil că nu surprinde pe nimeni faptul că Olanda e mare favorită. Cu un lot plin de vedete de la cluburi imense, precum Barcelona, Ajax, PSV, Inter, Liverpool, Manchester City, Bayern, Manchester United, Feyenoord, Roma sau Borussia Dortmund, Țările de Jos sunt printre favoritele la câștigarea acestei ediții a Campionatului Mondial de Fotbal. Mai mult, în acest an, Olanda nu a pierdut încă niciun meci, având 4 victorii și 2 egaluri, deși a jucat contra unor echipe destul de puternice, precum Danemarca, Germania, Belgia și Polonia.

Senegal, în schimb, a avut un 2022 cu bune și cu rele. Din cele 14 meciuri jucate în acest an, echipa africană a câștigat 7, a terminat 5 la egalitate și a pierdut cu Egipt și Zambia. Lotul său include jucători de calitate, dar nu de nivelul celor din lotul Țărilor de Jos. De altfel, Senegal se poate lăuda doar cu două vedete adevărate, portarul Edouard Mendy (Chelsea) și atacantul Sadio Mane (Bayern).

Cum cele două echipe se întâlnesc în acest an pentru prima dată în istorie, factorul surpriză există. Însă, pentru a obține un rezultat pozitiv, Senegal trebuie să aibă o zi foarte norocoasă, în timp ce Țările de Jos să fie lovite din plin de ghinion. Altfel, Olanda va câștiga partida fără probleme.

Pronosticul nostru: Olanda învinge – Cotă 1,65

Pariuri Senegal – Olanda: Ambele echipe marchează

Pariuri Senegal – Olanda: Ambele echipe marcheazăsuperbet
DA2,10
NU1,75

Continuăm seria de pronosticuri cu un pariu pe faptul că ambele echipe vor marca îm meciul Senegal – Olanda. Pentru un astfel de pariu, în mod normal, ne-am uita la istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe. Cum partida Senegal – Olanda, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, este prima întâlnire din istorie între cele două, suntem nevoiți să trecem la criteriul următor: ce au făcut cele două echipe în ultimele meciuri jucate.

Țările de Jos în 2022:

MeciScor
Olanda – Danemarca4-2
Olanda – Germania1-1
Belgia – Olanda1-4
Țara Galilor – Olanda1-2
Olanda – Polonia2-2
Olanda – Țara Galilor3-2

Senegal în 2022:

MeciScor
Senegal – Zimbabwe1-0
Senegal – Guinea0-0
Malawi – Senegal0-0
Senegal – Capul Verde2-0
Senegal – Guinea Ecuatorială3-1
Burkina Faso – Senegal1-3
Senegal – Egipt0-0
Egipt – Senegal1-0
Senegal – Egipt1-0
Senegal – Benin3-1
Rwanda – Senegal0-1
Senegal – Eswatini1-1
Zambia – Senegal4-3
Mozambique – Senegal1-1

Privind statistica celor două, se poate observa că ambele tind să primească goluri. În cazul Olandei, aceasta nu a avut parte de niciun meci fără gol primit în acest an. Ba chiar a încasat 9 goluri în cele 6 partide jucate, adică mai mult de 1 gol pe meci.

De partea cealaltă, Senegal are câteva meciuri fără gol primit, însă, în total, în cele 14 meciuri jucate, a primit 10 goluri. Asta în timp ce adversarii săi nu au fost în niciun caz de calibrul celor întâlniți de Țările de Jos.

Cum ambele echipe practică un fotbal deschis, ofensiv, e destul de evident că partida Senegal – Olanda se va termina cu goluri în ambele porți.

Pronosticul nostru: Ambele echipe marchează – Cotă 2,10

Pariuri Senegal – Olanda: Olanda câștigă ambele reprize

Pariuri Senegal – Olanda: Olanda câștigă ambele reprizesuperbet
DA4,40
NU1,18

Al treilea pe lista noastră de pronosticuri pentru meciul Senegal – Olanda este un pariu cu o cotă foarte bună: Olanda câștigă ambele reprize – cotă 4,40 la Superbet. Am vorbit în analiza de mai sus despre faptul că ambele echipe joacă deschis și ofensiv. Asta înseamnă că vom avea parte de multe goluri. Cum Olanda este echipa mai bună, cel mai probabil ea va marca cele mai multe din aceste goluri. Și cu siguranță le va marca în ambele reprize.

Vorbim totuși despre primul meci de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 pentru naționala Țărilor de Jos. Ne putem aștepta astfel ca aceasta să facă totul pentru a porni cu dreptul, mai ales că acesta este și cel mai important meci din Grupa A. Cu o victorie împotriva Senegalului, Olanda își poate asigura o calificare fără stres în faza următoare a competiției.

În cele 6 meciuri jucate în acest an, Olanda a marcat de 16 ori, adică mai mult de 2 goluri pe meci, aproape 3. Naționala lui Louis Van Gall va continua la fel și la Campionatul Mondial. Cum cota este una excelentă, 4,40, acest pariu nu ar trebui să lipsească de pe biletul tău.

Pronosticul nostru: Olanda câștigă ambele reprize – Cotă 4,40

Pariuri Senegal – Olanda: Pauză/Final

Pariuri Senegal – Olanda: Pauză/Finalsuperbet
1/110,00
X/113,00
2/175,00
1/X21,00
X/X5,75
2/X20,00
1/233,00
X/24,60
2/22,55

Legat de analiza de mai sus, un alt pariu pe care ți-l propunem este Pauză / Final. Și aici mergem tot pe mâna Țărilor de Jos, care au o cotă foarte bună pentru 2 pauză, 2 final. Aceasta este de 2,55. Îți sugerăm să te folosești de ea.

Pronosticul nostru: Pauză/Final 2/2 – Cotă 2,55

Pariuri Senegal – Olanda: Total Goluri

Pariuri Senegal – Olanda – Total Golurisuperbet
Sub 0,59,00
Sub 1,53,25
Sub 2,51,75
Sub 3,51,28
Sub 4,51,10
Sub 5,51,02
Peste 0,51,07
Peste 1,51,35
Peste 2,52,10
Peste 3,53,70
Peste 4,57,00
Peste 5,514,00

Mizăm pe jocul ofensiv și deschis al ambelor echipe și îți propunem să pariezi că vor fi marcate cel puțin 3 goluri în partida Senegal – Olanda. Cota oferită de Superbet este una foarte bună pentru acest pariu, 2,10. Șansele ca el să fie verde sunt de asemenea foarte mari, din motivele pe care le-am enumerat deja mai sus.

Ambele echipe marchează, ambele par mai interesate de ofensivă decât de defensivă și ambele caută spectacolul. Trei goluri chiar nu sunt multe pentru o astfel de partidă. Ba chiar acest pariu poate fi considerat ca făcând parte din seria pariuri sigure sau chiar din seria pariuri fără risc.

Pronosticul nostru: Total Goluri peste 2,5 – Cotă 2,10

Senegal și Olanda la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Specialiștii văd Olanda drept a noua favorită la câștigarea Cupei Mondiale din 2022, din Qatar. Echipa lui Louis van Gaal are o cotă de 16,00 la Superbet pentru a câștiga întreaga competiție. Are însă parte de o concurență foarte dură, țări precum Brazilia, Franța, Anglia, Argentina, Spania, Germania, Belgia și Portugalia fiind considerate mult mai pregătite pentru a deveni campioane.

Poziția Țărilor de Jos este însă una mult mai bună decât cea a Senegalului. Din nou, Senegal este cea mai bine plasată echipă din Africa, însă ocupă de abia poziția cu numărul 18, în topul favoritelor la câștigarea trofeului. Cota sa, conform Superbet, este de 120,00.

Însă Olanda și Senegal sunt ambele favorite să treacă de faza grupelor. Iată cotele pentru câștigarea grupei A:

Câștigătoare Grupa Asuperbet
Olanda 1,45
Senegal5,25
Ecuador 7,00
Qatar16,00

Lotul Olandei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Conform informațiilor disponibile în acest moment, selecționerul Louis Van Gaal îi are în vedere pe următorii fotbaliști pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2022. Bineînțeles, până la startul turneului final, această listă poate suferi modificări.

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Jasper CillessenJordan TezeGuus TilSteven Bergwijn
Mark FlekkenMathijs De LigtSteven BerghuisCody Gakpo
Kjell ScherpenBruno Martins IndiDavy KlaaasenMemphis Depay
Tim KrulTyrell MalaciaJerdy SchoutenNoa Lang
Justin BiijlowStefan de VrijTeun KoopmeinersVincent Janssen
Remko PasveerHans HateboerFrenkie De JongWout Weghorst
Daley BlindMarten de RoonLuuk De Jong
Denzel DumfriesJordy ClasieArnaut Danjuma
Virgil Van DijkGeorginio WijnaldumDonyell Malen
Nathan AkeRyan Gravenberch
Jurien TimberDonny van de Beek
Owen Wijndal
Rick Karsdorp
Jeremie Frimpong
Devyne Rensch

Lotul Senegalului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Aliou Cisse, selecționerul Senegalului, îi are în vedere pe următorii jucători. La fel ca în cazul Olandei, și lotul Senegalului poate suferi modificări până la startul Campionatului Mondial de Fotbal din 2022.

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Seny DiengSaliou CissIdrissa GueyeKeita Balde
Edouard MendyKalidou KoulibalyNampalys MendyBoulaye Dia
Alfred GomisPape Abou CisseCheikou KouyateSadio Mane
Alioune Badara FatyFode Ballo-TourePape GueyeHabib Diallo
Bingourou KamaraAbdoulaye SeckMoustapha NameIsmaila Sarr
Youssouf SabalyPape Matar SarrFamara Diedhiou
Abdou DialloMamadou LoumIliman Ndiaye
Alpha DionkouJoseph LopyDemba Seck
Bouna SarrBoubakary SoumareBamba Dieng
Ibrahima MbayeMame Thiam
Moutarou BaldeKrepin Diatta
Sada Thioub
Abdallah Sima

Despre meciul Senegal – Olanda

senegal

Pentru că vorbim despre favoritele la câștigarea grupei A, evident că meciul dintre Senegal și Olanda va fi unul foarte interesant. Ambele echipe vor căuta victoria. În același timp, însă, vor juca și știind că un pas greșit nu înseamnă neapărat capătul drumului la Campionatul Mondial din Qatar. După acest meci, mai sunt încă 2, în care pierzătoarea meciului Senegal – Olanda poate recupera punctele pierdute.

Se poate spune așadar că cele două au parte de poziții privilegiate în acest caz, ambele având posibilitatea de a-și îndeplini obiectivul pe termen scurt, adică calificarea în faza următoare a competiției.

Acestea fiind spuse, bineînțeles, nu înseamnă că e tot una să termini pe locul 2. Asta deoarce, în optimi, câștigătoarea Grupei A va juca cu echipa de pe locul 2 din Grupa B, în timp ce locul 2 din Grupa A va juca cu câștigătoarea Grupei B. Iar cum Grupa B e formată din Anglia, Iran, SUA și Țara Galilor, și cel mai probabil va fi câștigată de Anglia, Olanda și Senegal vor căuta să îi evite pe britanici. Anglia este a treia favorită la câștigarea Campionatului Mondial din Qatar.

olanda țările de jos

Cum ambele echipe vor fi foarte motivate, diferența în acest meci va fi făcută cel mai probabil de valoarea individuală a jucătorilor. La acest capitol, Țările de Jos stau mult mai bine, având în lot jucători care joacă titulari în campionate puternice, la echipe foarte puternice. Cel mai probabil, partida Senegal – Olanda se va încheia cu victoria Olandei.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Senegal – Olanda

Dacă scopul tău este să câștigi un profit serios făcând pariuri pe meciul Senegal – Olanda, atunci, pe lângă ponturi și pronosticuri bune, mai ai nevoie și de cote mărite și chiar și de un bonus. Pentru a veni în ajutorul tău, am alcătuit această listă cu casele de pariuri unde ai parte de cele mai bune cote și cele mai bune bonusuri de bun venit.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Fortuna
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Fortuna
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,96%
  • Bonus progresiv la meciuri de fotbal
  • Live streaming
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cine transmite Senegal – Olanda?

Dacă te-ai întrebat unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022, cu siguranță te-ai întrebat și cine transmite meciul Senegal – Olanda. În România, acest meci și toate celelalte meciuri de la Cupa Mondială vor fi transmise de către Televiziunea Română.

Partida Senegal – Olanda este programată pentru data de 21 noiembrie, de la ora 18:00. Meciul va avea loc pe stadionul Al Thumama, din Doha, un stadion cu o capacitate de 40.000 de locuri.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri precum cele pentru partida Senegal – Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.