Senegal vs Olanda Cote Pariuri

Profită de Promoția Risk Free World Cup

Cu ocazia Campionatului Mondial, Mr Bit le oferă jucătorilor o promoție foarte generoasă. Între 20 noiembrie și 18 decembrie, jucătorii care fac pariuri simple sau multiple, cu cote de 1,50 sau mai mari, pe o listă cu meciuri selectate vor primi, dacă primul pariu este pierzător, un pariu gratuit egalat de 50 de lei. Meciul Olanda vs Ecuador este inclus în promoție. Pariul gratuit va fi acordat în cel mult 24 de ore și poate fi folosit doar la meciuri de la Cupa Mondială.

Senegal vs Olanda este al doilea meci din Grupa A, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar. Este o partidă între cele mai bine cotate echipe din această grupă, una care promite spectacol, fotbal de calitate și foarte multe goluri. În următoarele rânduri vom analiza partida Senegal vs Olanda, îți vom da câteva predicții, pronosticuri și ponturi și îți vom spune unde poți găsi cele mai bune cote la pariuri pe meciul de fotbal Senegal vs Olanda. Meciul Senegal – Olanda va avea loc pe stadionul Al Thumama, din Doha, în data de 21 noiembrie, de la ora 18:00.

Senegal vs Olanda – Cote pariuri, predicții, ponturi, pronosticuri

Cota pentru victorie a Olandei este una foarte mică. E normal să fie așa. Țările de Jos sunt considerate una dintre cele mai puternice naționale de fotbal din lume, ocupând în acest moment locul 8 în clasamentul FIFA. De partea cealaltă, Senegal, chiar dacă este cea mai bine cotată echipă din Africa, ocupă de abia poziția 18, fiind așadar la 10 locuri sub Țările de Jos. Din acest motiv, ca să te ajutăm să câștigi un profit serios, ne-am gândit să îți sugerăm câteva predicții, pronosticuri, ponturi și cote la pariuri pe meciul de fotbal Senegal vs Olanda.

Senegal vs Olanda Cote Pariuri 1X2

Pariuri Senegal – Olanda: 1X2superbet
Victorie Senegal senegal6,00
Meci Egal meci egal3,80
Victorie Olanda olanda țările de jos1,65
Senegal vs Olanda Cote Pariuri: 21.11.2022

Chiar dacă am spus că pariul de tip 1X2 pe meciul de fotbal Senegal vs Olanda nu vine cu cote strălucite pentru favorită, nu putem să nu începem seria de pronosticuri chiar cu acest pariu. Din fericire, la Superbet găsești la meciul de fotbal Senegal vs Olanda cote pariuri de top. Profitul nu va fi mare, dar va fi bunicel. Așa că poți lua în considerare un pariu pe Olanda în acest meci. Și, bineînțeles, poți juca acest pariu și împreună cu alte pariuri.

Probabil că nu surprinde pe nimeni faptul că Olanda e mare favorită. Cu un lot plin de vedete de la cluburi imense, precum Barcelona, Ajax, PSV, Inter, Liverpool, Manchester City, Bayern, Manchester United, Feyenoord, Roma sau Borussia Dortmund, Țările de Jos sunt printre favoritele la câștigarea acestei ediții a Campionatului Mondial de Fotbal. Mai mult, în acest an, Olanda nu a pierdut încă niciun meci, având 4 victorii și 2 egaluri, deși a jucat contra unor echipe destul de puternice, precum Danemarca, Germania, Belgia și Polonia.

Senegal, în schimb, a avut un 2022 cu bune și cu rele. Din cele 14 meciuri jucate în acest an, echipa africană a câștigat 7, a terminat 5 la egalitate și a pierdut cu Egipt și Zambia. Lotul său include jucători de calitate, dar nu de nivelul celor din lotul Țărilor de Jos. De altfel, Senegal se poate lăuda doar cu două vedete adevărate, portarul Edouard Mendy (Chelsea) și atacantul Sadio Mane (Bayern).

Cum cele două echipe se întâlnesc în acest an pentru prima dată în istorie, factorul surpriză există. Însă, pentru a obține un rezultat pozitiv, Senegal trebuie să aibă o zi foarte norocoasă, în timp ce Țările de Jos să fie lovite din plin de ghinion. Altfel, Olanda va câștiga partida fără probleme.

Predicții Senegal vs Olanda: Olanda învinge – Cotă 1,65

Senegal vs Olanda Cote Pariuri: Ambele echipe marchează

Pariuri Senegal – Olanda: Ambele echipe marcheazăsuperbet
DA2,15
NU1,70
Senegal vs Olanda Cote Pariuri: 21.11.2022

Continuăm seria de pronosticuri și predicții cu un pariu pe faptul că ambele echipe vor marca în meciul Senegal vs Olanda. Pentru un astfel de pariu, în mod normal, ne-am uita la istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe. Cum partida Senegal – Olanda, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, este prima întâlnire din istorie între cele două, suntem nevoiți să trecem la criteriul următor: ce au făcut cele două echipe în ultimele meciuri jucate.

Țările de Jos în 2022:

MeciScor
Olanda – Danemarca4-2
Olanda – Germania1-1
Belgia – Olanda1-4
Țara Galilor – Olanda1-2
Olanda – Polonia2-2
Olanda – Țara Galilor3-2
Polonia – Olanda0-2
Olanda – Belgia1-0

Senegal în 2022:

MeciScor
Senegal – Zimbabwe1-0
Senegal – Guinea0-0
Malawi – Senegal0-0
Senegal – Capul Verde2-0
Senegal – Guinea Ecuatorială3-1
Burkina Faso – Senegal1-3
Senegal – Egipt0-0
Egipt – Senegal1-0
Senegal – Egipt1-0
Senegal – Benin3-1
Rwanda – Senegal0-1
Senegal – Eswatini1-1
Zambia – Senegal4-3
Mozambique – Senegal1-1
Bolivia – Senegal0-2
Mozambique – Senegal1-1

Privind statistica celor două, se poate observa că ambele tind să primească goluri. În cazul Olandei, aceasta a avut parte de doar 2 meciuri fără gol primit în acest an. Ba chiar a încasat 9 goluri în cele 8 partide jucate, adică mai mult de 1 gol pe meci.

De partea cealaltă, Senegal are câteva meciuri fără gol primit, însă, în total, în cele 16 meciuri jucate, a primit 11 goluri. Asta în timp ce adversarii săi nu au fost în niciun caz de calibrul celor întâlniți de Țările de Jos.

Cum ambele echipe practică un fotbal deschis, ofensiv, e destul de evident că partida Senegal – Olanda se va termina cu goluri în ambele porți.

Predicții Senegal vs Olanda: Ambele echipe marchează – Cotă 2,15

Senegal vs Olanda Cote Pariuri: Olanda câștigă ambele reprize

Pariuri Senegal – Olanda: Olanda câștigă ambele reprizesuperbet
DA4,00
NU1,20
Senegal vs Olanda Cote Pariuri: 21.11.2022

Al treilea pe lista noastră de pronosticuri și predicții pentru meciul de fotbal Senegal vs Olanda este un pariu cu o cotă foarte bună: Olanda câștigă ambele reprize – cotă 4,00 la Superbet. Este una dintre cele mai bune cote Senegal vs Olanda la pariuri pe acest meci disponibile în acest moment. La pariuri cu șanse mari de câștig, bineînțeles.

Am vorbit în analiza de mai sus despre faptul că ambele echipe joacă deschis și ofensiv. Asta înseamnă că vom avea parte de multe goluri. Cum Olanda este echipa mai bună, cel mai probabil ea va marca cele mai multe din aceste goluri. Și cu siguranță le va marca în ambele reprize.

Vorbim totuși despre primul meci de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 pentru naționala Țărilor de Jos. Ne putem aștepta astfel ca aceasta să facă totul pentru a porni cu dreptul, mai ales că acesta este și cel mai important meci din Grupa A. Cu o victorie împotriva Senegalului, Olanda își poate asigura o calificare fără stres în faza următoare a competiției.

În cele 6 meciuri jucate în acest an, Olanda a marcat de 16 ori, adică mai mult de 2 goluri pe meci, aproape 3. Naționala lui Louis Van Gall va continua la fel și la Campionatul Mondial. Cum cota este una excelentă, 4,00, acest pariu nu ar trebui să lipsească de pe biletul tău.

Predicții Senegal vs Olanda: Olanda câștigă ambele reprize – Cotă 4,00

Senegal vs Olanda Cote Pariuri Pauză/Final

Pariuri Senegal – Olanda: Pauză/Finalsuperbet
1/111,00
X/114,00
2/190,00
1/X23,00
X/X5,75
2/X21,00
1/233,00
X/24,50
2/22,45
Senegal vs Olanda Cote Pariuri: 21.11.2022

Legat de analiza de mai sus, un alt pariu pe care ți-l propunem este Pauză / Final. Și aici mergem tot pe mâna Țărilor de Jos, care au o cotă foarte bună pentru 2 pauză, 2 final. Aceasta este de 2,45. Și aceasta este una dintre cele mai bune cote Senegal vs Olanda. Îți sugerăm să te folosești de ea.

Predicții Senegal vs Olanda: Pauză/Final 2/2 – Cotă 2,45

Senegal vs Olanda Cote la Pariuri Total Goluri

Pariuri Senegal – Olanda – Total GoluriBaumbet
Peste 2,54,00
Senegal vs Olanda Cote Pariuri: 21.11.2022

Baumbet

Baumbet oferă o cotă mărită de 4,00, pentru cei care vor paria că se vor marca peste 2,5 goluri în meciul Senegal vs Olanda. Este vorba bineînțeles de o cotă mărită. În mod normal, cota oferită de Baumbet pentru acest pariu ar fi fost 2,40. Șansele ca el să fie verde sunt de asemenea foarte mari, din următoarele motive.

Mizăm pe jocul ofensiv și deschis al ambelor echipe și îți propunem să pariezi că vor fi marcate cel puțin 3 goluri în partida Senegal vs Olanda. Cota oferită de Baumbet este una foarte specială pentru acest pariu.

Ambele echipe marchează, ambele par mai interesate de ofensivă decât de defensivă și ambele caută spectacolul. Trei goluri chiar nu sunt multe pentru o astfel de partidă. Ba chiar acest pariu poate fi considerat ca făcând parte din seria pariuri sigure sau chiar din seria pariuri fără risc.

Predicții Senegal vs Olanda: Total Goluri peste 2,5 – Cotă 4,00

Ca întotdeauna, încheiem analiza noastră cu sfatul ca, dacă alegi să faci pariuri pe meciul Senegal vs Olanda, să te asiguri că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute. De asemenea, doar la aceste case de pariuri vei găsi la meciul de fotbal Senegal vs Olanda cote pariuri de top.

Senegal și Olanda la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Specialiștii văd Olanda drept a noua favorită la câștigarea Cupei Mondiale din 2022, din Qatar. Echipa lui Louis van Gaal are o cotă de 16,00 la Superbet pentru a câștiga întreaga competiție. Are însă parte de o concurență foarte dură, țări precum Brazilia, Franța, Anglia, Argentina, Spania, Germania, Belgia și Portugalia fiind considerate mult mai pregătite pentru a deveni campioane.

Poziția Țărilor de Jos este însă una mult mai bună decât cea a Senegalului. Din nou, Senegal este cea mai bine plasată echipă din Africa, însă ocupă de abia poziția cu numărul 18, în topul favoritelor la câștigarea trofeului. Cota sa, conform Superbet, este de 120,00.

Însă Olanda și Senegal sunt ambele favorite să treacă de faza grupelor. Iată cotele pentru câștigarea grupei A:

Câștigătoare Grupa Asuperbet
Olanda 1,40
Senegal5,50
Ecuador 6,50
Qatar15,00

Lotul Olandei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Selecționerul Louis Van Gaal va merge la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 cu următorii jucători:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Justin BiijlowNathan AkeKenneth TaylorSteven Bergwijn
Remko PasveerMathijs De LigtSteven BerghuisCody Gakpo
Andries NoppertJurien TimberDavy KlaaasenMemphis Depay
Tyrell MalaciaXavi SimonsNoa Lang
Stefan de VrijTeun KoopmeinersVincent Janssen
Jeremie FrimpongFrenkie De JongWout Weghorst
Daley BlindMarten de RoonLuuk De Jong
Denzel Dumfries
Virgil Van Dijk
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Senegalului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Aliou Cisse, selecționerul Senegalului, se va baza la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Seny DiengIsmail JakobsIdrissa GueyeMoussa N’Diaye
Edouard MendyKalidou KoulibalyNampalys MendyBoulaye Dia
Alfred GomisPape Abou CisseCheikou KouyateBamba Dieng
Fode Ballo-TourePape GueyeIliman Ndiaye
Formose MendyMoustapha NameIsmaila Sarr
Youssouf SabalyPape Matar SarrFamara Diedhiou
Abdou DialloMamadou LoumNicolas Jackson
Krepin Diatta
Pathe Ciss
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Senegal – Olanda

senegal

Pentru că vorbim despre favoritele la câștigarea grupei A, evident că meciul dintre Senegal și Olanda va fi unul foarte interesant. Ambele echipe vor căuta victoria. În același timp, însă, vor juca și știind că un pas greșit nu înseamnă neapărat capătul drumului la Campionatul Mondial din Qatar. După acest meci, mai sunt încă 2, în care pierzătoarea meciului Senegal – Olanda poate recupera punctele pierdute.

Se poate spune așadar că cele două au parte de poziții privilegiate în acest caz, ambele având posibilitatea de a-și îndeplini obiectivul pe termen scurt, adică calificarea în faza următoare a competiției.

Acestea fiind spuse, bineînțeles, nu înseamnă că e tot una să termini pe locul 2. Asta deoarce, în optimi, câștigătoarea Grupei A va juca cu echipa de pe locul 2 din Grupa B, în timp ce locul 2 din Grupa A va juca cu câștigătoarea Grupei B. Iar cum Grupa B e formată din Anglia, Iran, SUA și Țara Galilor, și cel mai probabil va fi câștigată de Anglia, Olanda și Senegal vor căuta să îi evite pe britanici. Anglia este a treia favorită la câștigarea Campionatului Mondial din Qatar.

olanda țările de jos

Cum ambele echipe vor fi foarte motivate, diferența în acest meci va fi făcută cel mai probabil de valoarea individuală a jucătorilor. La acest capitol, Țările de Jos stau mult mai bine, având în lot jucători care joacă titulari în campionate puternice, la echipe foarte puternice. Cel mai probabil, partida Senegal – Olanda se va încheia cu victoria Olandei.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la meciul de fotbal Senegal vs Olanda

Dacă scopul tău este să câștigi un profit serios făcând pariuri pe meciul de fotbal Senegal vs Olanda, atunci, pe lângă ponturi bune, pronosticuri de la specialiști și cele mai bune cote la pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal 2022, mai ai nevoie și de un bonus. Pentru a veni în ajutorul tău, am alcătuit această listă. În ea se regăsesc trei dintre casele de pariuri din România care oferă pentru meciul de fotbal Senegal vs Olanda cote pariuri de top, dar și unele dintre cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială:

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Superbet, Mr Bit și Mozzart Bet sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Senegal vs Olanda cote pariuri mai bune.

Cine transmite Senegal – Olanda?

Dacă te-ai întrebat unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022, cu siguranță te-ai întrebat și cine transmite meciul Senegal – Olanda. În România, acest meci și toate celelalte meciuri de la Cupa Mondială vor fi transmise de către Televiziunea Română.

Partida Senegal – Olanda este programată pentru data de 21 noiembrie, de la ora 18:00. Meciul va avea loc pe stadionul Al Thumama, din Doha, un stadion cu o capacitate de 40.000 de locuri.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri, predicții și cote precum cele pentru partida de fotbal Senegal vs Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *