Rise of Ra Păcănele Gratis

rise of ra
Rise of Ra Joacă Rise of Ra la Mr Bit

Informații despre Rise of Ra slot

EGT este una dintre companiile producătoare de păcănele care reușesc să surprindă. Rise of Ra este un slot captivant, cu o grafică și sunete atractive. Animațiile sunt frumos lucrate, mai ales că este un joc lansat în 2016. Tematica este inspirata din Egiptul Antic, așa că vei avea parte de o incursiune în trecut, plină de adrenalină.

Furnizor Joc:EGT
RTP:95,97%
Rotiri Gratuite:Da
Funcția Gamble:Da
Jackpot progresivDa
Linii câștigătoare configurabileDa
EGT – Rise of Ra Specificații

Modul de Joc la Rise of Ra

Slotul are 5 role și 15 linii de plată care sunt configurabile. Valoarea RTP-ului este de 95,97%, în timp ce volatilitatea este medie spre mare. Nu te poți plânge că Rise of Ra EGT este un joc care nu are integrate elemente moderne. Ți se oferă simboluri Wild, Scatter, Rotiri Gratuite, multiplicatori și Jackpot Cards. Însă, până să ajungem să discutăm despre fiecare în parte, iată alte lucrurile pe care trebuie să le avem în vedere când jucam.

Rise of Ra Paylines

Cum joci acest slot?

Îți alegi miza (15/30/75/150/300 de monede pentru 15 linii de plată) și învârți rolele. Apăsarea oricărui buton cu mize declanșează rotirea. Poți selecta 1, 5, 7, 10 sau 15 linii pe care să pariezi (valoarea mizei plasate se modifica în funcție de numărul de linii pe care joci). Opțiunea Rise of Ra joacă gratis este avantajoasă pentru că-ți permite să descoperi modul de joc fară niciun fel de presiune.

Funcția Gamble

Funcţia Gamble îţi oferă posibilitatea de a încerca dublarea sumei de 1-5 ori, în funcție de valoarea câștigului. Câștigurile mari determină un număr mai mic de încercări. De exemplu, dacă ai obţinut până la 10500 de diamante (cu o miză de 300 de monede), poţi primi 1 șansa. În schimb, cele mici, îţi oferă până la 5 oportunităţi (de exemplu, până la 525 de diamante obţinute cu o miză de 300 monede).

Ponturi și recomandări

Runda Gamble este utilă atunci când nu ai mult de pierdut. Așa că, îți recomandam să optezi pentru ea doar când ai câștigat mai puțin. Nu este dificil de predictionat culoarea cărților, dar la un câștig mai ridicat, dacă ai de trecut mai multe încercări, poți greși. În rest, profită de Rotirile Gratuite (15) și de faptul că simbolul Wild dublează câștigul atunci când înlocuiește simbolurile.

Caracteristicile jocului

Haide să vedem cum poți profita daca joci Rise of Ra păcănele gratis:

Rise of Ra sloturi
  • Rotiri Gratuite – Primești 15 rotiri gratis la declasarea a minim 3 simboluri Scatter (peretele cu hieroglife). În timpul acestor runde, beneficiezi de mlutiplicatori 3x. Jucătorul mai poate primi alte 15 Rotiri Gratis dacă are loc redeclansarea în timpul rundei de rotiri moca.
  • Simbolul Wild – Este reprezentant de un scarabeu cu logo-ul Wild. Are rolul de înlocuitor al celorlalte semne de pe ecran, mai puțin al simbolului Scatter. Dublează valoarea la câștig a simbolului înlocuit.
  • Jackpot cards – Ai de ales intre 12 cărți care sunt întoarse și trebuie să potrivești 3 cărți identice. Pariurile care te califică pentru aceste bonusuri sunt între 0 și 1 milion de diamante.
  • Bonusuri – Cu excepția multiplicatorilor (3x) și a primirii a 15 Rotiri Gratuite adiționale nu există alte bonusuri.
  • Autoplay – Poți juca în mod automatic, dar fară schimbarea mizei sau funcția Gamble în acest interval.
  • Caracteristici unice – Nu sunt caracteristici unice.

Trebuie menționat faptul că valoarea jackpotului standard este de 10,000 de monede la o miză de minim 15 monede. În cazul în care mergi pe opțiunea de miză maximă, atunci poți câștiga 200,000 de monede.

Alte sloturi similare cu Rise of Ra joc ca la aparate EGT

egt
  • Burning Hot – oferă un RTP de 96,45% și este un slot cu fructe spre deosebire de Rise of Ra. Se aseamănă în privință volatilității (care este tot medie spre ridicată).
  • 40 Super Hot – are 40 de linii de plată, RTP de 95,81% și o volatilitate mică. Oferă un jackpot standard de 400,000 de monede.
  • Sizzling Hot Deluxe – este un joc de păcănele cu un câștig de 500,000 de monede, RTP de 95,66%, fiind un video slot cu fructe.
  • Extra Stars – este un video slot cu fructe, RTP de 95,78% și are numai 10 linii de plată. Câștigul maxim este de 20,000 de monede.

Așa cum iți spuneam mai devreme, joacă Rise of Ra păcănele gratis în cazinourile care îți oferă această alternativă. Plus că, anumite platforme cu jocuri de casino îți pot oferi chiar rotiri gratuite reale pentru sloturile EGT. Noi îți recomandam Rise of Ra joc ca la aparate pentru că este un video slot intens, cu acțiune din plin și îți oferă până la 15 Rotiri Gratuite cu 3x multiplicatori. Îți dorim să te distrezi la maxim cu Rise of Ra EGT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *