România vs Bulgaria Cote Pariuri

euro 2024

Echipa națională intră în faza finală a pregătirilor pentru Campionatul European de fotbal odată cu meciurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein, de la începutul lunii iunie. Duelul România vs Bulgaria va avea loc marți, 4 iunie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua, din București. În materialul ce urmează vom discuta în detaliu despre meciul amical România – Bulgaria, despre cele mai interesante și tentante cote pariuri pentru meciul România – Bulgaria și îți voi da și câteva ponturi despre care este cea mai bună modalitate de a face pariuri pe jocul România – Bulgaria.

România vs Bulgaria – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetromânia Româniameci egalMeci Egal bulgaria Bulgaria
1X21,623,706,50
Golul 1 (X – niciun gol)1,509,003,30
Pauză sau Final1,421,804,20
Draw no Bet (DNB)
Ultimul gol1,509,003,30
România vs Bulgaria Cote Pariuri: 04.06.2024

Așa cum am văzut mai sus, meciul amical România vs Bulgaria se va juca în data de 4 iunie 2024, pe stadionul Steaua din București, fiind primul dintr-o serie de două partide de verificare destul de accesibile programate exact înaintea debutului la Campionatul European de fotbal. Selecționerul Edward Iordănescu va folosi jucătorii pe care îi va avea la dispoziție și la turneul final din Germania, asfel că ne așteptăm să vedem o națională a României destul de apropiată de cea care va evolua la EURO 24.

Fiind ultimele două meciuri oficiale înainte de Campionatul European, o atenție deosebită va fi acordată accidentărilor, pierderea oamenilor importanți înainte de turneul final fiind ultimul lucru pe care îl dorește antrenorul. Adversarii au fost aleși astfel încât să nu avem partide cu angajament fizic, fiind vorba despre simple repetiții înaintea turneului final la care Bulgaria și Liechtenstein nu vor juca. Pentru oponenții din 4 iunie va fi așadar una dintre ultimele reprezentații înainte ca fotbaliștii să intre în vacanță, motiv pentru care nu este deloc exclusă o atitudine mai relaxată din partea naționalei vecine. Asta nu înseamnă că nu vorbim despe două jocuri interesante și tentante pentru pariori, astfel că, în cele ce urmează, îți voi prezenta câteva ponturi pariuri de încercat pe meciul România vs Bulgaria.

Cote Pariuri România vs Bulgaria: Victorie România

Pariuri România vs Bulgaria: 1X2superbet
Câștigă România1,62
Meci Egal3,70
Câștigă Bulgaria6,50
România vs Bulgaria Cote Pariuri: 04.06.2024

Începem seria aceasta a ponturilor de pariuri pentru România – Bulgaria cu unul ce poate fi considerat destul de sigur sau cu șanse reale de concretizare, de unde și cota mai puțin impresionantă. Este însă o bună modalitate de a începe să ne construim pariurile pe acest joc și să dezvoltăm ponturi noi.

România este echipă calificată la Cmpionatul European, joacă pe teren propriu și se pregătește pentru turneul final, având, cel puțin teoretic, nivel maxim de concentrare. Bulgaria, de cealaltă parte, este la un pas de vacanță și este de așteptat ca fotbaliștii de la sud de Dunăre să fie cu gândul mai mult acasă decât la meci, pentru ei fiind unul practic fără miză. Din punct de vedere al concentrării, avantajul este net de partea ”tricolorilor”.

Dacă vorbim despre rezultate și realizări, România este din nou avantajată, iar terenul propriu și afluxul de spectatori din tribune vor fi cu siguranță alte elemente importante pentru economia partidei. Sunt astfel toate premisele pentru o victorie românească în amicalul cu Bulgaria de pe 4 iunie 2024 și îți recomand să folosești acest pont ca un punct de plecare în construcția unui bilet care să îți aducă profit.

Pronosticuri România vs Bulgaria: România câștigă meciul – Cotă 1,62 la Superbet

Cote Pariuri România vs Bulgaria: România marchează prima

Pariuri România vs Bulgaria: Golul 1superbet
România1,50
Niciun gol9,00
Bulgaria3,30
România vs Bulgaria Cote Pariuri: 04.06.2024

Continuăm seria ponturilor de pariuri pentru România vs Bulgaria cu unul destul de intuitiv și, din nou, cu șanse reale de concretizare. România marchează prima este un pont pe care aș vrea să îl iei în considerare pentru pariul tău deoarece mă aștept la un joc dominat de ”tricolori”, care vor fi montați inclusiv pentru obținerea unui rezultat pozitiv. Iar o deschidere de scor devine astfel probabilă mai mult decât posibilă.

Pentru că, de-a lungul preliminariilor, România a arătat fragilitate ofensivă în multe ocazii, mă aștept și ca selecționerul să încerce mai multe soluții pentru atac. Vorbim așadar despre jucători ofensivi care primesc oportunitatea de a demonstra că merită să fie titulari la Campionatul European, iar în fața unui adversar care nu se concentrează la maxim au oportunități de a marca.

Cred că este un pont pe care merită să îl analizezi și, de ce nu, să îl încerci pe biletul tău.

Predicții România vs Bulgaria: România marchează prima – Cotă 1,50 la Superbet

Cote Pariuri România vs Bulgaria: Total Goluri Bulgaria

Pariuri România vs Bulgaria: Total Goluri Bulgariasuperbet
sub 0,51,85
sub 1,51,14
sub 2,51,01
peste 0,51,85
peste 1,55,00
peste 2,511,00
România vs Bulgaria Cote Pariuri: 04.06.2024

Mergem puțin mai departe în potențialul scenariu de desfășurare a acestui meci și ajungem la oponenții noștri. Bulgaria este o formație modestă de ani de zile, fără rezultate spectaculoase sau impresionante, motiv pentru care a și ajuns pe locul 83 în clasamentul FIFA. România, despre care mulți microbiști se plâng, este într-o situație mult mai bună pe 46, deși și aceasta este o poziție extrem de slabă.

Statistica meciurilor Bulgariei ne arată, cu câteva excepții, o echipă care nu înscrie mult și care, de asemenea, nici nu primește atât de multe goluri. Există o fragilitate în defensivă pe care românii o pot specula, iar atacul lor este mai steril decât al ”tricolorilor”, ceea ce mă face să cred că nu vor reuși să înscrie.

Predicții România vs Bulgaria: Bulgaria marchează sub 0,5 goluri în meci – Cotă 1,85 la Superbet

Cote Pariuri România vs Bulgaria: Sub 2,5 goluri în meci

Pariuri România vs Bulgaria: Total Golurisuperbet
sub 0,58,00
sub 1,52,90
sub 2,51,65
sub 3,51,25
sub 4,51,08
peste 0,51,08
peste 1,51,42
peste 2,52,25
peste 3,54,00
peste 4,58,00
România vs Bulgaria Cote Pariuri: 04.06.2024

Edward Iordănescu este genul de antrenor care pune foarte mare preț pe rezultat și care caută rezultatul cu orice preț, înclusiv prin sacrificarea spectacolului. Iar într-un joc de verificare în care nici nu vrea să piardă fotbaliști pe motiv de accidentare, mă aștept ca după o probabilă deschidere de scor să încerce să închidă jocul și să conserve rezultatul, creionând în același timp automatisme și trasee de joc.

Prin urmare, anticipez o partidă destul de amicală, prietenoasă, în care miza nu va fi neapărat rezultatul ci integritatea fizică a jucătorilor și experiența pe care o vor căpăta. Nici Bulgaria nu arată că ar putea fi un adversar de temut sau care ar încerca să pună probleme, mai ales în condițiile în care următoarea acțiune a vecinilor noștri va fi în toamnă, în Nations League.

Sub 2,5 goluri în meci apare ca o opțiune destul de sigură de încercat, care iese din sfera clasicului 1-0, dar car nici nu se duce în direcția unui joc spectaculos, cu multe reușite

Pronosticuri România vs Bulgaria: Sub 2,5 goluri în meci – Cotă 1,65 la Superbet

Cote Pariuri România vs Bulgaria: România marchează peste 1,5 goluri

Pariuri România vs Bulgaria: Total Goluri Româniasuperbet
sub 0,54,40
sub 1,51,85
sub 2,51,25
sub 3,51,07
sub 4,51,01
peste 0,51,18
peste 1,51,85
peste 2,53,60
peste 3,57,00
peste 4,511,00
România vs Bulgaria Cote Pariuri: 04.06.2024

În fine, am ajuns la ultimul pont pariuri pe România vs Bulgaria și am ales pentru voi peste 1,5 goluri marcate de ”tricolori”. Am vorbit despre fragilitatea defensivă a adversarilor de pe 4 iunie și asta mă face să cred că și un atac destul de timid, cum este cel al României, va reuși să înscrie mai mult de un gol.

Cred că elementul determinant va fi tocmai apropierea Campionatului European și dorința jucătorilor de a demonstra că merită să fie în lot și, mai apoi, în echipa de start. Cei mai multi dintre elevii lui Iordănescu sunt în căutarea unor noi echipe, iar meciurile de la Euro 2024 pot cântări decisiv în discuțiile despre contracte, astfel că mă aștept la un forcing în perioada de pregătire.

Pronosticuri România vs Bulgaria: România marchează peste 1,5 goluri – Cotă 1,85 la Superbet

Încheiem lista noastră de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul amical România vs Bulgaria cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal România vs Bulgaria cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul amical România vs Bulgaria, 4 Iunie 2024

Meciul amical dintre România și Bulgaria este programat marți, 4 iunie, pe stadionul Steaua din București. Partida va începe la ora 21:30, iar Federația Română de Fotbal a stabilit un preț al biletelor care începe de la 35 de lei pentru locurile din peluze și ajung la 60 de lei la cele două tribune. Pentru România va fi primul joc de pregătire din luna iunie, trei zile mai târziu elevii lui Iordănescu urmând a înfrunta Liechtenstein în ultimul test de dinainte de Euro 2024.

În mod normal, aceste două partide de pregătire sunt folosite de antrenori pentru a cristaiiza formula de echipă cu care vor aborda măcar prima partidă de la turneul final, astfel că am putea avea parte de o avanpremieră a turneului final din Germania.

Lotul posibil al României pentru amicalul cu Bulgaria

Cum selecționerul Iordănescu nu a anunșat încă lotul pentru meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein, ne vom uita la lotul utilizat pentru acțiunea din primăvară, la jocurile cu Irlanda de Nord și Columbia. Nu mă aștept la mari modificări în lista convocaților pentru acest meci sau pentru turneul final.

românia

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 24/2), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0);

MIJLOCAȘI: Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius OLARU (FCSB, 15/0), Adrian ȘUT (FCSB, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel COMAN (FCSB, 12/1);

ATACANȚI: George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 40/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 36/5), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2).

Lotul posibil al Bulgariei pentru amicalul cu România

La fel ca în cazul României, și pentru vecinii bulgari ne vom inspira în primă fază de la ultima acțiune a echipei naționale în privința lotului:

bulgaria

Portari: Daniel Naumov (CSKA 1948), Ivan Dyulgerov (Cherno more), Dimitar Mitov (St. Johnstone)
Fundaşi: Viktor Popov (Cherno more), Ivan Turitsov (CSKA-Sofia), Valentin Antov (Cremonese), Aleks Petkov (Slask), Simeon Petrov (CSKA 1948), Kristian Dimitrov (Levski), Zhivko Atanasov (Cherno more), Anton Nedyalkov (Ludogorets), Angel Lyaskov (Lokomotiv Plovdiv)
Mijlocaşi: Ilia Gruev (Leeds United), Ivaylo Chochev (CSKA 1948), Andrian Kraev (Levski), Filip Krastev (LAFC), Hristo Ivanov (Lokomotiv Plovdiv), Svetoslav Kovachev (Akhmat Grozny), Stanislav Ivanov (Arda), Dominik Yankov (Ludogorets), Ilian Iliev (Kifisia)
Atacanţi: Kiril Despodov (PAOK), Georgi Rusev (CSKA 1948), Martin Minchev (Rizespor), Preslav Borukov (Arda), Spas Delev (Ludogorets), Aleksandar Kolev (Krumovgrad)

România vs Bulgaria Istoric întâlniri 

Chiar dacă sunt vecine, România și Bulgaria nu au o istorie atât de bogată a meciurilor directe. Una dintre cele mai dureroase amintiri este înfrângerea suferită de tricolori în 1996, la Campionatul European, atunci când bulgarii s-au impus cu 1-0. Cel mai recent meci s-a jucat în 2015, un amical încheiat 0-0. Iată și o scurtă istorie a rezultatelor din ultimele meciuri România vs Bulgaria:

 • România – Bulgaria 0-0 (07.02.2015)
 • Bulgaria – România 1-0 (17.11.2007)
 • România – Bulgaria 2-2 (02.09.2006)
 • Bulgaria – România 1-0 (13.06.1996)

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la România vs Bulgaria

Dacă ai ajuns până aproape de finalul acestui material este evident că îți dorești să faci măcar un pariu pe meciul amical România vs Bulgaria, așa că mai am un pont important pentru tine. După ce vei citi această analiză și îți vei face propriul research pe meci, trebuie să te uiți și după pariurile cu cotă mărită pentru România vs Bulgaria.

Pariurile cu cotă mărită sunt pariuri obișnuite pentru care casele de pariuri oferă în mod regulat regulat cote mai mari pentru a atrage jucătorii. Este ca și cum ai beneficia de un bonus de cotă care se aplică doar la anumite partide. Cum meciul dintre România și Bulgaria este unul interesant și urmărit, mă aștept să găsești în oferte astfel de pariuri cu cote mărite. 

Cele mai importante platforme de pariuri online de la noi, așa cum sunt Superbet, Betano și Winbet aduc regulat în ofertele lor pariuri cu cotă mărită, astfel că, înainte de a pune pariul tău pe meciul dintre România și Bulgaria, analizează ofertele caselor de pariuri și caută aceste oferte speciale.

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 5,11%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal România vs Bulgaria cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul România vs Bulgaria

Meciul amical dintre România și Bulgaria se joacă marți, 4 iunie 2024, pe stadionul Steaua din București, una dintre cele mai frumoase și moderne arene din țară. Partida va fi transmisă în direct pe postul Prima TV, care deține drepturile TV pentru jocurile echipei naționale din afara competițiilor oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *