România vs Slovacia Cote Pariuri

euro 2024

Ultimul meci pe care naționala de fotbal a României îl joacă în faza grupelor la Campionatul European din 2024 este cel contra reprezentativei Slovaciei. Și, în funcție de cum se vor desfășura jocurile de la Euro, partida Slovacia  – România ar putea fi decisivă pentru ”tricolori” în economia calificării în faza eliminatorie. Meciul Slovacia vs România, de la Euro 2024, va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, ora României, la Frankfurt. În materialul care urmează vom discuta în detaliu despre cele mai interesante cote de pariuri pentru Slovacia – România, îți vom oferi ponturi utile și toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria responsabil pe acest joc al reprezentativei ”tricolore”.

România vs Slovacia – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetromânia Româniameci egalMeci Egal slovacia Slovacia
1X22,903,202,65
Golul 1 (X – niciun gol)2,059,502,00
Pauză sau Final2,151,672,10
Draw no Bet (DNB)2,001,80
Ultimul gol2,059,502,00
România vs Slovacia Cote Pariuri: 12.06.2024

După cum am văzut în introducere, meciul Slovacia – România de la Euro 2024 este programat în etapa a treia, ultima, a fazei grupelor. Din acest motiv are toate șansele să fie decisiv pentru cele două formații în ecuația calificării în faza eliminatorie. Partida se va juca pe stadionul din Frankfurt, arenă cu o capacitate de 47,000 de locuri pentru jocurile de la Euro 2024, aproape o treime dintre acestea urmând a fi ocupate de fanii români.

Dacă totul va decurge conform planului și așteptărilor, România ar trebui să aibă punct sau puncte după primele două meciuri de la Euro, iar în jocul contra Slovaciei va avea nevoie de o victorie care să îi securizeze calificarea. De aceea cred că Iordănescu va miza totul pe acest meci, va folosi cea mai bună formulă de echipă și chiar va încerca să fie ofensiv, rezultând un joc plăcut ochiului, cu multe ocazii și goluri.

Cote Pariuri România vs Slovacia: Meci egal

Pariuri România vs Slovacia: 1X2superbet
Câștigă România2,90
Meci Egal3,20
Câștigă Slovacia2,65
România vs Slovacia Cote Pariuri: 12.06.2024

Începem seria de ponturi pariuri pe Slovacia – România cu unul important, cu o cotă foarte bună, anume meci egal. Am discutat deja despre cât de mult cred că va conta acest joc în economia calificării și cât de serios va fi pentru Iordănescu și jucătorii săi. În mod normal, România ar trebui să tragă cel mai tare în această partidă, pentru că e cel mai ușor adversar.

Slovacia are însă o națională decentă. Nu este totuși la nivelul Belgiei sau, măcar, al Ucrainei, dar este într-o formă excelentă, cum a arătat și în amicalele de dinainte de Euro. Slovacia a bătut cu 4-0 pe San Marino și tot cu 4-0 pe Țara Galilor. În ultimii 2023 și 2024, a pierdut doar 3 meciuri, terminând unul la egalitate și câștigând alte 8 partide.

Dată fiind forma de moment a României, care a terminat la egalitate atât cu Bulgaria, cât și cu Liechtenstein, doar la egal poate spera naționala noastră.

De asemenea, anticipez faptul că Slovaciei îi va fi dificil să scoată puncte din primele două partide de la Euro 24, astfel că sunt șanse mari ca slovacii să se mobilizeze și ei foarte puternic fix pentru meciul cu noi. Adică să ne vadă pe noi exact cum îi vedem noi pe ei, drept victima cea mai ușoară.

În întreaga lor istorie, cele două naționale s-au întâlnit de 11 ori. Dintre aceste 11 meciuri, Slovacia a câștigat doar unul singur, în 1942. În rest, România a câștigat de 5 ori și 5 partide s-au terminat la egalitate. Dacă România era într-o formă mai bună, puteam să ne gândim la o victorie cu Slovacia. Însă, la cum stau lucrurile acum, egalul pare maximul ce îl putem obține.

Însă lucrurile se pot schimba pe parcursul campionatului european. Pot interveni accidentări, eliminări, etc.

Pronosticuri România vs Slovacia: Meci egal – Cotă 3,20 la Superbet

Cote Pariuri România vs Slovacia: Slovacia marchează prima

Pariuri România vs Slovacia: Golul 1superbet
România2,05
Niciun gol9,50
Slovacia2,00
România vs Slovacia Cote Pariuri: 12.06.2024

Chiar înainte de Euro, Slovacia a arătat că e într-o formă extraordinară. A bătut cu 4-0 și în amicalul cu San Marino, dar și cu Țara Galilor, un adversar serios. Poate că nu ne place să recunoaștem, dar, cel puțin în acest moment, slovacii sunt într-o formă mult mai bună decât băieții lui Iordănescu Jr.

Dacă nu sunt loviți de ghinioane (accidentări și suspendări) în meciurile cu Belgia și Ucraina, slovacii cu siguranță vor juca în forță cu România. Astfel, ai putea să iei în considerare un pariu că Slovacia deschide scorul în duelul cu România de la Euro 2024.

Cota e de 2,00, e foarte bună. Și șansele ca Slovacia să marcheze sunt destul de mari în acest moment. Astfel, nu ar fi deloc o surpriză dacă ar marca prima.

Pronosticuri România vs Slovacia: Slovacia marchează primul gol – Cotă 2,00 la Superbet

Cote Pariuri România vs Slovacia: Ambele marchează

Pariuri România vs Slovacia: Ambele marcheazăsuperbet
Da1,80
Nu2,00
România vs Slovacia Cote Pariuri: 12.06.2024

Următorul pont din lista de predicții, ponturi și pronosticuri pentru meciul România vs Slovacia este unul cu grad redus de risc. Te sfătuiesc să pariezi că vor marca ambele echipe. Pariul vine cu o cotă bunicică, de 1,80.

Slovacia este într-adevăr într-o formă foarte bună. Însă nu e o echipă de top. E o echipă de nivel mediu, poate puțin peste mediu. Cel mai important, are minusuri. Iar unul dintre minusuri e că tinde să ia gol atunci când joacă cu echipe de nivel apropiat sau mai bun.

În 2023 și 2024, Slovacia nu a luat gol în doar 5 meciuri. Este vorba de 2 partide cu Liechtenstein, 2 partide cu San Marino și una cu Țara Galilor. Se poate observa așadar că Slovacia se descurcă foarte bine cu echipele mai slabe. Însă, în toate celelalte meciuri (dublă cu Islanda, Dublă cu Portugalia, Austria, Norvegia, Bosnia) a luat cel puțin un gol.

Acest lucru ar trebui să le dea speranțe băieților lui Iordănescu. Ei nu sunt într-o formă așa de bună, dar au demonstrat în calificări că se simt foarte bine pe contraatac. Se simt foarte bine când adversarul îi presează și le oferă spații. Iar dacă un asemenea spațiu va apărea în meciul cu Slovacia, cel mai probabil el va duce la gol. Pentru că atacanții noștri, atunci când a contat, s-au dovedit a fi destul de pragmatici.

Predicții România vs Slovacia: Ambele echipe marchează – Cotă 1,80 la Superbet

Cote Pariuri România vs Slovacia: DNB – Egalul nu se rambursează

Pariuri România vs Slovacia: DNB – Egalul nu se ramburseazăsuperbet
România2,00
Slovacia1,80
România vs Slovacia Cote Pariuri: 12.06.2024

La următorul pont am încercat să reduc riscul și mai mult. După ultimele amicale, poate că nici tu nu mai prea ai încredere în naționala lui Iordănescu. 0-0 cu Liechtenstein este, până la urmă, un motiv real de îngrijorare pentru orice echipă, nu doar pentru România.

E așadar ușor de înțeles de ce cineva ar vrea să parieze pe victoria Slovaciei. Însă, așa cum am arătat deja, Slovacia nu e o națională extraordinară. E în formă, dar are și multe lipsuri. Și istoricul întâlnirilor cu România ne arată că nu întotdeauna le face față tricolorilor.

Așadar, dacă dorești să pariezi pe victoria Slovacilor, îți sugerez să o faci cu DNB. Cu acest pariu, dacă meciul se termină la egalitate, banii tăi vor fi returnați. Iar dacă câștigă Slovacia, vei avea parte de o cotă foarte bună, de 1,80. E o cotă mult mai bună decât 1X, care are 1,45 la Superbet.

Predicții România vs Slovacia: Slovacia câștigă DNB – Cotă 1,80 la SUperbet

Cote Pariuri România vs Slovacia: Sub 2,5 goluri în meci

Pariuri România vs Slovacia: Total Golurisuperbet
sub 0,58,00
sub 1,53,20
sub 2,51,75
sub 3,51,28
sub 4,51,10
peste 0,51,08
peste 1,51,36
peste 2,52,10
peste 3,53,70
peste 4,57,00
România vs Slovacia Cote Pariuri: 12.06.2024

Nu cred că acesta va fi un meci cu foarte multe goluri din câteva motive foarte importante. 

Vorbim despre ultimul meci din grupă. Dacă va fi un meci decisiv pentru oricare dintre echipe, atunci putem fi siguri că, în cazul în care una dintre ele marchează, după deschiderea scorului va închide meciul și va ține de rezultat. Nu va risca în niciun caz.

Și dacă ambele vor lupta pentru locul 3, vom vedea un joc prudent, în niciun caz unul foarte deschis. România oricum nu este vreo mare forță ofensivă. Slovacia e în formă, dar nu e o echipă atât de puternică încât să atace în valuri fără teama de a încasa gol.

Adevărul este că singurul scenariu în care acest meci e unul plin de goluri e în cazul în care una din echipe pur și simplu renunță și îi permite celeilalte să facă ce vrea. Dar acest scenariu e puțin probabil să aibă loc.

Sub 2,5 goluri în meci pare în momentul acesta un fel de ”safe bet”, cu mențiunea foarte importantă că nu există pariuri sigure și că nimeni nu poate garanta concretizarea unui pariu.

Pronosticuri România vs Slovacia: Sub 2,5 goluri în meci – Cotă 1,75 la Superbet

Încheiem lista noastră de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul România vs Slovacia, de la Euro 2024, cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal România vs Slovacia cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul România vs Slovacia, 26 Iunie, Euro 2024

Partida dintre Slovacia și România de la Euro 2024 va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, ora României. Meciul este ultimul din faza grupelor de la Campionatul European pentru cele două formații și va veni la 4 zile după jocurile din etapa a doua, astfel că factorul oboseală ar trebui să înceapă să fie luat în calcul.

Slovacia vs România este programat pe stadionul din Frankfurt, o arenă cochetă cu o capacitate de 47,000 de locuri la Campionatul European, ușor redusă față de capacitatea normală pentru a respecta toate normele de siguranță impuse de UEFA. Biletele puse în vânzare pentru fanii României au fost epuizate în câteva ore, așa că ne așteptăm la peste 15,000 de suporteri ai ”tricolorilor” în tribune, mai ales dacă echipa se va lupta pentru calificarea în faza eliminatorie.

românia

Slecționerul Edward Iordănescu ar trebui să folosească cea mai bună echipă pe care o va avea la dispoziție, mai ales dacă, așa cum anticipez, în jocul cu Belgia nu va forța cu toți titularii gândindu-se că va avea puține șanse de reușită. Astfel, România își va maximiza șansele de succes cu Slovacia și, de ce nu, de calificare mai departe la turneul final găzduit de Germania.

România domină copios Slovacia în statistica meciurilor directe, cu 5 victorii, 5 remize și o singură înfrângere. Este însă drept că cele două naționale nu s-au mai duelat de mai bine de 10 ani, iar ultimele două partide s-au încheiat la egalitate. Chiar și așa, putem spune că românii pornesc cu un avantaj moral în acest joc.

Loturile pentru turneul final nu au fost încă anunțate de cei doi selecționeri, astfel că în acest moment vom prezenta loturile folosite de naționale la ultimele partide disputate, cele din luna martie 2024.

Lotul posibil al României pentru Euro 2024

 • PORTARI: Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu Moldovan (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0)
 • FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile Mogoș (CFR Cluj, 5/0), Radu Drăgușin (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan Racovițan (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 26/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 34/2)
 • MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae Stanciu (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian Șut (FCSB, 1/0), Darius Olaru (FCSB, 16/0), Dennis Man (Parma | Italia, 22/7), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 19/4), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel Coman (FCSB, 13/1)
 • ATACANȚI: Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 9/2), George Pușcaș (Bari | Italia, 41/11), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 1/0)

Lotul posibil al Slovaciei pentru Euro 2024

slovacia
 • Portari: Martin Dúbravka (Newcastle United), Marek Rodák (FC Fulham), Henrich Ravas (New England)
 • Fundași: Peter Pekarik (Hertha BSC Berlin), Norbert Gyömbér (US Salernitana 1919), Denis Vavro (FC Copenhaga), Milan Skriniar (Paris Saint-Germain), Adam Obert (Cagliari Calcio), Dávid Hancko (Feyenoord Rotterdam), Vernon De Marco (Hatta Club), Sebastian Kosa (Spartak Trnava)
 • Mijlocași: Matúš Bero (VfL Bochum), Juraj Kucka (ŠK Slovan Bratislava) , Tomáš Rigo (Banik Ostrava), Patrik Hrošovsky (KRC Genk), Stanislav Lobotka (SSC Napoli), Ondrej Duda (Hellas Verona), László Bénes (Hamburger SV)
 • Atacanți: Dávid Ďuriš (Ascoli Calcio), Tomáš Suslov (Hellas Verona) , Ivan Schranz (Slavia Praga), Róbert Boženík (Boavista FC), David Strelec (ŠK Slovan Bratislava), Ľubomír Tupta (Slovan Liberec), Leo Sauer (Feyenoord Rotterdam), Lukáš Haraslín (AC Sparta Praga).
Grupa E
Echipa MJ V E I
G
Golaveraj
P
Pct.
1 România -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0
2 Ucraina -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0
3 Belgia -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0
4 Slovacia -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0

România vs Slovacia Istoric întâlniri 

Cum am spus deja, România și Slovacia s-au întâlnit pe terenul de fotbal de 11 ori în ultimele 8 decenii. Cinci partide au fost câștigate de România, cinci s-au terminat la egalitate și Slovacia a câștigat un meci. E un număr destul de mare de întâlniri, dacă ne gândim că, pentru o mare parte din acest timp, Slovacia nu a existat ca stat, fiind parte a Cehoslovaciei.

 • 14 octombrie 1941, România vs Slovacia, 3-2
 • 23 august 1942, Slovacia vs România, 1-0
 • 13 iunie 1943, România vs Slovacia, 2-2
 • 12 noiembrie 1994, România vs Slovacia, 3-2
 • 15 noiembrie 1995, Slovacia vs România, 0-2
 • 27 martie 1999, România vs Slovacia, 0-0
 • 4 septembrie 1999, Slovacia vs România, 1-5
 • 25 aprilie 2001, România vs Slovacia, 0-0
 • 12 februarie 2003, România vs Slovacia, 2-1
 • 9 februarie 2005, România vs Slovacia, 2-2
 • 14 august 2013, România vs Slovacia, 1-1

E adevărat că ultima întâlnire a avut loc în 2013 și că, astfel, această statistică s-ar putea să nu mai fie atât de relevantă, dar istoria ne arată că Slovacia are un complex în fața naționalei noastre. Iar dacă asta nu ar fi destul, ne putem uita la meciurile jucate de Slovacia în ultimul an.

În 2023 a câștigat 6 meciuri și a pierdut 2 (ambele cu Portugalia). Însă cele 6 meciuri câștigate nu au fost neapărat împotriva unor adversari tari. Vorbim despre Bosnia, Luxemburg, Islanda și Liechtenstein. Așa că aceste victorii sunt în mare firești.

Însă Slovacia a început destul de prost anul 2024. Întâi a pierdut cu Austria, scor 0-2, apoi a făcut egal cu Norvegia. Sunt rezultate care ne pot da speranțe. Cu atenție și puțină ambiție, România poate avea un meci foarte ușor cu Slovacia.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la România vs Slovacia

Suntem aproape de finalul materialului nostru despre meciul Slovacia – România de la Euro 2024 și, dacă ai ajuns până aici, este destul de clar că te gândești serios la un pariu pe acest joc. Ce trebuie să știi este că, pe lângă ponturile de pariuri pe meci, sunt și alte modalități de a-ți crește șanse de a face profit pe pariurile sportive.

Una dintre aceste modalități este reprezentată de pariurile cu cotă mărită. Dacă nu știi despre ce este vorba, pariurile cu cotă mărită sunt pariuri normale pentru care platformele de betting oferă cote mai mari decât în mod obșnuit pentru a atrage jucătorii, în special pe cei noi. De regulă, aceste pariuri cu cotă mărită sunt oferite la evenimentele ce au potențial mare de a atrage mulți jucători, meciurile echipei naționale fiind exemplul perfect în acest sens.

În mod normal, cele mai importante case de pariuri din România, așa cum sunt, de exemplu, Superbet, Betano sau Winbet, au constant în ofertele lor pariuri cu cotă mărită și este de așteptat ca acestea să fie oferite și cu ocazia meciului dintre Slovacia și România, de la Euro 2024.

Un pont important de care ar trebui să ții cont înainte de a face un astfel de pariu este că trebuie să profiți de fiecare avantaj pe care îl poți obține de la casele de pariuri, iar aceste pariuri cu cotă mărită sau bonusurile de bun venit reprezintă plusuri mari, pe care trebuie să le cauți și de care trebuie să te folosești.

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 5,11%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal România vs Slovacia cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul România vs Slovacia

Meciul dintre Slovacia și România, de la Campionatul European din 2024, va fi transmis în direct în România pe postul Pro TV. Cel mai important post TV din țară, Pro TV va televiza toate meciurile ”tricolorilor” de la turneul final și majoritatea meciurilor de la Euro.

Postul TV și Federația Română de Fotbal au pregătit deja un imn al României pentru Euro 2024 și au lansat o campanie de promovare a participării la turneul final în care sunt implicate mai multe persoane cunoscute.

Echipa de comentatori a ProTV pentru acest turneu final este formată din Mihai Dedu, Ion Alexandru, Cristian Pintea și Andrei Grecu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *