Betano Păreri

Avantajele Betano
 • Posibilitatea de a te înregistra și conecta la cont prin alte metode,
 • Cote mărite la evenimente speciale și meciuri cu marjă 0%,
 • 300+ pariuri pe meci,
 • Transmisiuni live.
Bonus Betano
Până la 1000 lei bonus de bun venit la cazinou + până la 500 lei bonus de bun venit la pariuri sportive
Se aplică termenii și condițiile promoției
Vreau Bonusul

Intrat pe piața din România în urmă obținerii licentiei nr. L1170664W000663 (prin decizia ONJN nr. 172 din data de 30.01.2017 și cu o valabilitate de zece ani (licență clasa I) până în data de 31.01.2027), Betano este una dintre platformele online de pariuri și jocuri de noroc care a reușit să cucerească jucătorii români. Popularitatea printre români se datorează promovării acestui brand în asociere cu Liga I de Fotbal, al cărei sponsor este, dar și prin calitatea piețelor de pariere (aproximativ 150 de tipuri de pariuri disponibile zilnic pentru o partida), precum și prin oferta bogată de bonusuri și promoții. Toate acestea reușesc să atragă în mod constant noi membri, despre Betano părerile fiind întotdeauna laudative, în special din partea celor care deja au testat atât secțiunea de pariuri, cât și pe cea de cazino.

Procesul de înregistare

Betano Inregistrare

Zecile de păreri despre Betano, exprimate de către cei care au ales acest operator de pariuri online, indică procesul de înregistrare ca fiind unul dintre cele mai simple și intuitive dintre toate platformele de pe piață. Demararea procesului de înscriere se efectuează prin apăsarea butonului „Înregistrare acum” (din partea dreapta a paginii de primire), iar completarea datelor se rezumă la:

 • Adresa de email și nume de utilizator;
 • Parola și verificarea acesteia;
 • Gen, nume și prenume;
 • Data de naștere și numărul de telefon mobil;
 • Țara, oraș, adresa completă;
 • Echipa favorită;
 • Rezidență și CNP.

Pentru cei care își doresc să obțină diverse avantaje încă de la creare cont Betano este recomandat ca în momentul completării acestui formular de acces pe site să utilizeze codul de bonus offline Betano (sau orice cod promoțional) pe care vi-l furnizăm noi. Inserarea unui Betano cod promo nu este necesară, nici obligatorie, dar este utilă dacă îți dorești să obții diverse facilități încă de la înregistrare (un plus de bani în cont, rotiri gratuite, etc.), așa că profită de înregistrarea la Betano cazino/pariuri sportive prin intermediul site-ului nostru și o să beneficiezi de o mulțime de surprize neașteptate. Finalizează procesul de înscriere confirmând că ai vârsta de minim 18 ani și că ești de acord cu termenii și condițiile impuse de către site.

Multe dintre opiniile membrilor platformei Betano evidențiază importanța verificării KYC, așa că, imediat ce ai confirmat contul de joc (prin apăsarea butonul „Încheie înregistrarea” și introducerea codurilor de verificare recepționate pe email sau pe telefon) este esențial să expediezi copii de pe cartea de identitate și de pe o factură de utilități sau telefon pentru a-ți dovedi identitatea (dar nu mai târziu de 30 de zile din momentul în care ai finalizat procedura de înscriere pe platforma). Printre avantajele de care beneficiezi începând din acest moment este posibilitatea de a-ți retrage banii câștigați din pariuri mult mai rapid, dar și de a beneficia de acces la toate promoțiile derulate la Betano pariuri sportive sau un secțiunea de jocuri de cazino).

Oferta de la Betano

Unul dintre cei mai puternici operatori de pe piața online din România se remarcă prin prezența unei varietăți de tipuri de pariere, ceea ce îi oferă jucătorului posibilitatea de a testa diverse formule de joc. În plus, nivelul de payout este printre cele mai ridicate de pe piață (între 93,02% și 95,27% pentru meciurile importante ale zilei), fiind la nivelul Unibet, de exemplu, ceea ce înseamnă că platforma este solidă din punct de vedere al plăților către jucători.

Pariuri sportive și pariuri live

În secțiunea Betano pariuri live, posibilitatea de a plasa pariuri de tip simplu, combinate, multiple, cu handicap (sunt preferate cele europene în dauna celor asiatice), etc. este la un nivel peste medie, de exemplu, pentru meciurile din Liga I existând peste 137 de combinații posibile per partidă. Fotbalul este unul dintre sporturile care beneficiază de opțiuni numeroase de pariere (peste 80), fiind urmat de către baschet și hochei (unde avem peste 43 de opțiuni pe pariere per meci). În general, pariorul are la dispoziție peste 30 de piețe de pariere (variate sporturi, dar și pe evenimente din politică și divertisment). Cotele sunt printre cele mai bune dintre cele oferite de către agențiile din România (cu mult mai ridicate decât cele de la eFortuna, de exemplu).

betano pariuri sportive

Virtuale

În secțiunea de jocuri virtuale se regăsesc meciuri din categoriile fotbal, tenis, ciclism, curse de cai, baschet și speedway. Cotele sunt foarte bune (între 2,63 și 3,50), iar sistemul de transmisiuni live virtuale oferă posibilitatea de a paria, atât ante-meci, cât și live, în funcție de tipul sportului. Despre această secțiune de la Betano pariuri sportive părerile utilizatorilor coincid și indică această parte a platformei ca fiind una dintre cele mai populare. De aceea, ori de câte ori vrei să pariezi pe un meci plin de adrenalină sau doar să ai parte de câteva momente de relaxare, joacă la Betano legal în România!

Cazino

Secțiunea Betano jocuri de cazinou a evoluat într-un ritm accelerat în ultima perioadă. De la doar câteva zeci de sloturi și absența unei secțiuni de cazino live, Betano oferă acum peste 500 de sloturi de la cei mai buni producători de jocuri [ NetEnt, Playtech, EGT, Pragmatic Play, Novomatic, etc], o ofertă bogată de jocuri cu dealer live precum și multe alte surprize.

Pe lângă bonusul de 100% până la 500 RON oferit tuturor jucătorilor noi, jucătorii care își fac cont de pe siteul nostru vor putea accesa o ofertă cu totul unică. Dacă în loc de bonus preferați rotirile gratuite, avem o surpriză excelentă pentru dumneavoastră! Înregistrați-vă un cont la Betano, depuneți în aceeași zi și veți primii sute de Rotiri Gratuite pe Age of Gods, astfel:

 • Un depozit între 100 și 199,99 RON vă aduce 100 de Rotiri Gratuite,
 • Un depozit între 200 și 299,99 RON vă aduce 200 de Rotiri Gratuite,
 • Un depozit de 500 RON sau mai mult, vă aduce 500 de Rotiri Gratuite.

Și dacă vi se pare deja o ofertă excelentă, trebuie să știți că aceste rotiri gratuite vin fără condiții de rulare. Tot ce câștigați din ele se transferă în contul de jucător de bani reali și câștigurile pot fi retrase.

Betano Bonusurile

Imediat ce te-ai înregistrat pe această platformă prin intermediul site-ului nostru și poți juca la Betano autorizat în România, grație codului de Betano bonus pe care ți-l oferim o să poți beneficia de o mulțime de avantaje din partea acestui operator.

Bonus de bun venit

betano bonus

Este în valoare de 100% din depunerea efectuată de către jucător, ceea ce înseamnă că la Betano bonusul de bun venit poate ajunge până la maxim 500 Ron. Valoarea minimă a bonusului pentru prima depunere este de 25 Ron. Poți folosi acest Bonus Betano atât la pariurile sportive, cât și în Cazinou.

Bonus Multiplu

La Betano bonusul acesta este de tip acumulator, ceea ce înseamnă că poți obține câștiguri cu până la 50% mai mari, în funcție de numărul de selecții de pe biletul multiplu ales (pentru minim 4 selecții primeșți cu 10% mai mult, pentru 7 selecții, cu 25% în plus, iar cu peste 10 selecții vei obține cu 50% câștiguri mai mari).

Cote mai mari cu Marjă 0%

Una dintre cele mai importante Betano promoții și care îți oferă, de departe, este Promoția Marjă 0%. Cele mai avantajoase cote de joc pentru acele partide importante ale zilei ( numai pentru pariurile ante-meci, din baschet, volei, tenis și fotbal).

Pierdere la Limită

Este acel tip de pariu multiplu pentru care îți primești banii înapoi (maxim 100 Ron, dar numai dacă cotele selecțiilor au fost de peste 1,65, pe un bilet multiplu, cu 5-10 selecții și numai în cazul pariurilor de la baschet și fotbal, pentru acele pariuri specificate la termenii și condițiile ofertei).

Miza înapoi la scor nul (0-0)

În cazul în care partida pe care ai pariat s-a încheiat cu un scor alb, îți vei primi banii mizati înapoi.

Lucky Spins

Se aplică în anumite zile ale săptămânii, sub formă de Happy Hours, atunci când jucătorul primește la Betano bonusul fără depunere cu 25 de rotiri gratuite pentru un anumit joc, acestea fiind creditate în momentul în care se accesează slotul indicat de către organizatori.

La nivel de oferte, bonusuri și promoții, Betano este undeva la nivel mediu, ceea ce înseamnă că mai este loc de îmbunătățit, atât în ceea ce privește varietatea promoțiilor, cât și în ceea ce privește valoarea lor. Secțiunea de casino este deosebit de limitată în această privință, de aceea, este indicat (așa cum o menționează numeroasele opinii ale utilizatorilor) ca oferta să beneficieze de o suplimentare rapidă de promoții și bonusuri.

Metode de depunere și retragere bani la Betano

betano mobile app

Nu există o atât de mare varietate în privința metodelor de plată, dar, calitatea primează, așa că atunci când joci la Betano o să poți utiliza următoarele variante de depunere și retragere:

 • Carduri bancare – Sunt preferate Visa și Mastercard, valoarea minimă a depunerii fiind de 20 Ron, cea maximă de 20,000 Ron; la retragere, minimul este de 120 Ron, maximul este de 8000 Ron.
 • Transfer bancar – Se aplică aceleași limite precum în cazul cardurilor bancare.
 • Portofele electronice onlineSkrill și Neteller, platformele de top în această privință sunt disponibile ca metode de plată, minima la depunere fiind de 20 Ron (Skrill) și 40 Ron (Neteller), maximă fiind de 20,000 Ron. În ceea ce privește retragerile, valoarea minimală este de 120 Ron.
 • Cartele pre-plătitePaysafecard este cartelă pre-plătită care îți oferă posibilitata alimentării contului cu bani, minimă la depunere fiind de 20 Ron, iar maximă de 4000 Ron; nu este posibilă retragerea folosind această modalitate de plată.

Timpii de procesare a solicitărilor depind de fiecare opțiune de plată (de la instant și până la 3 zile), nefiind percepute taxe adiționale de către Betano.

Suport clienți

Fiind un produs 100% legal, Betano licențiat în România oferă atât posibilitatea de a intra în contat prin intermediul apelului telefonic, cât și prin expedierea unui email sau prin discuții în timp real pe chat-ul live. Intervalul orar în care acest modalități sunt disponibile este non-stop (chat și email) și orele 14-20 (telefon).

Betano aplicații mobile

Grație opțiunii de Betano mobil, clienții se pot delecta cu toate opțiunile disponibile pe site, direct de pe tabletă și telefonul lor mobil. Pentru varianta de Android se poate descarcă extensia dedicată apk, în timp ce sistemele de operare iOS beneficiază de o aplicație integrală Betano app. În plus, platforma este customizata 100% pentru terminalele mobile, așa că și deținătorii de alte sisteme de operare (așa cum este Windows Mobile) se pot bucura de pariuri live și alte avantaje direct de pe mobil.

Avantajele și dezavantajele platformei Betano

Ca o părere generală, acest site merită atenția jucătorilor, în special datorită opțiunilor avansate de pariere, sistemului de cote ridicate și a nivelului ridicat de interacțiune în timpul parierii, dar, secțiunea de cazinou trage mult în jos site-ul.

Avantajele

 1. Diversitate de piețe de pariuri sportive, mai ales în zona fotbalului (între 80 și 200 de opțiuni de pariuri pre-meci și live pentru fiecare partidă);
 2. Sistem de transmiuni live, atât pentru versiunea desktop, cât și pentru cea de Betano mobil;
 3. Cote de pariere cu marjă de 0%, care le oferă jucătorilor posibilitatea de a plasa pariuri cu câștiguri mult mai ridicate decât la alte agenții online;
 4. Secțiuni interactive de jocuri virtuale și de pariuri live cu mult peste media pieței din România.

Dezavantajele

 1. Lipsa unor oferte promoționale din secțiunea de cazinou;
 2. Număr scăzut de jocuri în secțiunea de cazinou;

Această recenzie încearcă să oglindească într-un mod cât se poate de real tot ceea ce înseamnă platforma de pariuri online și cazino Betano. Per ansamblu, Betano oferă un site bine structurat și cu o mulțime de avantaje pentru pariorii sportive (cote mărite, bonusuri, promoții) și cu o secțiune de cazinou în curs de îmbunătățire (dar cu jocuri de calitate superioară și câștiguri pe măsură de la Netbet și Playtech), așa cam dacă vrei să ai parte de super acțiune și o mulțime de beneficii, înregistrează-te prin intermediul site-ului nostru. Vei primi un cod promo Betano care o să-ți ofere un plus de avantaje încă de la înserare, ceea ce îți va permite să te bucuri la cel mai înalt nivel de tot ceea ce înseamnă Betano!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *