Cel Mai Bun Site de Pariuri Live

Pariurile live au devenit de ceva vreme o modalitate populară de a paria, inclusiv în rândul jucătorilor români. Emoția pariului pe un meci care se desfășoară în timp real, modul în care se schimbă dinamica din teren și, automat, și cotele sau oportunitatea de a te adapta la desfășurarea meciului și de a profita de cunoștințele tale fac din pariurile sportive live un mod de joc preferat de tot mai mulți pariori. Însă cu atâtea platforme de pariuri care oferă și posibilitatea de pariuri live apare întrebarea: care este cel mai bun site de pariuri live?

În acest material vom încerca să analizăm principalele case de pariuri live pentru a vedea care sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia. De asemenea, vom vorbi și despre pariuri live pe fotbal, pariuri live pe tenis și pe alte sporturi, care sunt cele mai bune strategii de pariuri live și vă vom oferi și câteva ponturi pentru pariuri live.

Cel mai bun site de pariuri live 

 • SUPERBET
  4.9
  500 de lei bonus de bun venit
  • Transmite meciuri live online
  • Secțiune specială Superbet Pariuri Live
  • 14 sporturi pe care se poate paria live
  • Sute de evenimente pe care se poate paria live în fiecare zi
  • Depuneri și retrageri prin Revolut
 • BETANO
  4.85
  500 de lei bonus de bun venit
  • Transmite meciuri live online
  • Secțiune specială Betano Pariuri Live
  • 10 sporturi pe care se poate paria live
  • Sute de evenimente pe care se poate paria live în fiecare zi
  • Depuneri și retrageri prin Revolut
 • MOZZART
  4.6
  1750 lei bonus de bun venit
  • Cel mai mare bonus de bun venit la pariuri sportive
  • Secțiune specială Mozzart Pariuri Live
  • 11 sporturi pe care poți paria live
  • Sute de evenimente pe care se poate paria live în fiecare zi
 • FORTUNA
  4.6
  500 lei bonus de bun venit
  • Foarte multe transmisiuni live
  • Secțiune specială de pariuri live Fortuna
  • 11 sporturi pe care poți paria live
  • Sute de pariuri live în fiecare zi
 • NETBET
  4.5
  500 lei pariu gratuit fără risc
  • Transmisiuni live
  • Bonus fără depunere la pariuri sportive
  • Secțiune specială NetBet pariuri live
  • 11 sporturi pe care poți face pariuri live
  • Sute de pariuri live în fiecare zi

În acest moment, majoritatea platformelor importante de pariuri au și opțiunea de pariuri live, astfel că există o mulțime de case de pariuri live. Vom încerca să discutăm despre cele mai importante și să le prezentăm avantajele sau dezavantajele din perspectiva jucătorilor. Trebuie să avem în vedere faptul că atunci când discutăm despre cel mai bun site de pariuri live opiniile sunt destul de subiective și că au în vedere așteptările pe care fiecare jucător le are de la o astfel de platformă. 

Superbet Pariuri Live

Superbet este liderul pieței pariurilor sportive din România și are unul dintre cele mai bine puse la punct site-uri de pariuri live. Opțiunea de pariu live este vizibilă din momentul în care intri pe site, în bara de sus, iar după ce o accesezi ți se arată evenimentele aflate în desfășurare pe care poți face pariuri live la Superbet. Și trebuie spus că aici găsești foarte multe evenimente live, din foarte multe sporturi.

Am observat că în intervalele de timp cu multe evenimente, ai și opțiunea de a selecta sportul pe care vrei să faci un pariu live pentru a putea găsi mai ușor meciul sau meciurile care te interesează. Din punctul meu de vedere, posibilitatea de a filtra evenimentele, mai ales atunci când sunt multe în același timp, este apreciată de jucători pentru că îi ajută să meargă exact către ce îi interesează.

Nu în ultimul rând, am constatat că Superbet acordă o atenție sporită experienței utilizatorului, segmentul de pariuri live fiind suficient de aerisit pentru a nu copleși jucătorii, dar intuitiv pentru ca aceștia să găsească relativ ușor ceea ce caută. Cotele folosite de operator sunt destul de bune, însă ele variază în timpul unui meci, așa că trebuie să fii pe fază atunci când pariezi, pentru a profita de ele.

În încheiere, mai trebuie amintit că Superbet are unul dintre cele mai bune servicii de live streaming din România. Acest serviciu e foarte util pentru cei care doresc să facă pariuri live. Este poate punctul forte al platformei de pariuri live Superbet.

Singurul minus notabil al acestui operator este că nu oferă un bonus special la pariuri live.

Betano Pariuri Live

Betano este un alt nume important în industria pariurilor sportive care este activ și în România, fiind una dintre cele mai apreciate case de pariuri live. În momentul în care accesezi site-ul Betano acesta se deschide cu un box în care sunt prezentate evenimentele live din acel moment. Ai și un buton în bara de sus, dar am observat că nu este semnalizat însă în mod special și peste care poți trece dacă nu îi acorzi atenție din cauza modului în care este construit site-ul.

În pagina de pariuri live de pe site, ai opțiunea de a selecta sportul care te interesează și tipul de pariu dorit, pentru o experiență fluidă de pariere. Totuși, din punctul meu de vedere tema întunecată nu ajută la capitolul User Experience, pagina transmițând ideea de claustrofobie, desi nu este atât de aglomerată cu informație.

La fel ca Superbet, și Betano îți pune la dispoziție un număr mare de pariuri live. Tot la fel ca Superbet, Betano îmbogățește aceste pariuri cu un serviciu de live streaming de calitate. Nu sunt transmise chiar toate meciurile, dar cele care nu sunt transmise sunt însoțite de un serviciu play-by-play, care îți spune în timp real ce se întâmplă în meci.

Din păcate, în ciuda ofertei cu bonusuri destul de serioasă, nici la Betano nu găsim un bonus la pariuri live.

Mozzart Pariuri Live

Site-ul Mozzart se deschide cu o pagină statică, unde poți vedea totuși ușor butonul de pariuri live. Din experiență, este totuși un element neobișnuit pentru utilizatorul obișnuit al platformelor de betting, iar acest lucru inedit se traduce de regulă prin reticență.

După ce apeși butonul de pariuri live, se deschide pagina de pariuri live Mozzart, una care te poate copleși, mai ales dacă o accesezi de pe desktop, prin opțiunile sale. Cei de la Mozzart au dorit să ofere cât mai mult jucătorilor din prima clipă, dar impresia poate fi una de aglomerație inutilă și prea multe opțiuni din care te vei chinui să alegi.

Focusul este pe cote, care sunt evidențiate atât prin fontul mai mare, cât și prin culori, iar evenimentele în sine pot fi ușor trecute cu vederea. Filtrarea sporturilor se face din bara de sus, însă și aici cei de la Mozzart au decis să nu facă butoanele foarte evidente, ceea ce înseamnă că poți trece pe lângă ele fără să le observi.

Ce face oferta Mozzart cu adevărat atractivă e bonusul de bun venit la pariuri sportive. În valoare de 1750 lei, acesta este cel mai mare bonus de acest fel din țară. Partea cea mai bună e că poate fi folosit la pariuri live, însă doar la pariuri care conțin cel puțin 2 selecții cu cotă minimă de 1,20. Nu e o condiție prea dură, mai ales dacă ești un fan al pariurilor live și știi cum să te folosești de ele.

Din păcate, la Mozzart lipsește live streaming-ul. Ai parte de statistici și de play-by-play, dar atât.

Pariuri Live Fortuna

Dacă vrei să faci pariuri live la Fortuna vei observa în momentul în care intri pe site un buton dedicat în bara de sus. Nici acesta nu este semnalizat diferențiat, însă am observat că datorită modului în care este construit site-ul este destul de vizibil.

Odată ajuns în pagina de pariuri live de la Fortuna, jucătorul va fi din nou asaltat de prea multe informații care vin toate spre el în același timp. Cotele sunt subliniate, dar spre deosebire de platforma celor de la Mozzart, la Fortuna evenimente sunt mai bine evidențiate.

Fortuna este una din acele case de pariuri live cu cea mai mare varietate de sporturi și evenimente, aici fiind un element cât se poate de pozitiv. De asemenea, serviciul lor de live streaming trebuie lăudat, fiind la același nivel cu cel al Superbet, poate chiar puțin mai bun, dacă te gândești că aici poți urmări aproape 360 de mii de evenimente live în fiecare an.

Minusul la acest operator este lipsa promoțiilor. Fortuna are un bonus de bun venit la sport în valoare de 500 lei și un bonus fără depunere de 50 de lei, dar cam atât. Este mult prea puțin pentru un nume atât de mare.

Netbet Pariuri Live

La Netbet, una dintre posibilele problemele pe care le-am identificat poate fi cea că site-ul se deschide automat pe pagina de casino, ceea ce nu este util pentru jucătorii de pariuri. Totuși, butoanele de pariuri sportive și pariuri live sunt vizibile în bara de sus și cine își dorește să plaseze un pariu o poate face ușor.

Pagina de pariuri live Netbet este una aerisită, cu meciuri diferențiate clar între ele, astfel că nu există posibilitatea de a te încurca în evenimente sau de a nu găsi evenimentul care te interesează. Este încurajator faptul că opțiunile de pariere din pagina de pariuri live sunt doar cele relevante, fiind chiar mai multe decât în cazul primelor două platforme analizate. Dar și așa există acest sentiment de loc ce nu te copleșește prin informații și culori.

NetBet are foarte multe promoții la pariuri sportive, unele dintre ele putând fi folosite chiar și în secțiunea live. Există posibilitatea de a urmări meciuri live, dar nu sunt transmise foarte multe și în niciun caz nu sunt transmise competiții importante.

NetBet rămâne însă unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri live, pentru experiența pe care ți-o oferă, una foarte plăcută, mai ales dacă ești un om interesat de statistici. Și asta deoarece panoul de control al fiecărui eveniment live este foarte bine dotat nu doar cu opțiunile de pariere, ci și cu statistici extrem de utile.

Trebuie spus că toate platformele de pariuri live sunt intuitive și că niciuna nu va pune probleme serioase nici măcar jucătorilor fără experiență. Astfel că, cel mai bun site de pariuri live rămâne o alegere personală a fiecăruia, unde pe lângă experiența de utilizare a platformei vor conta poate mai mult numărul de sporturi și de evenimente oferite, dar și cotele propuse de casele de pariuri live sau chiar bonusurile pe care acestea le oferă jucătorilor.

De ce să faci pariuri sportive live online?

Există mai multe motive pentru care pariurile sportive live online au devenit atât de populare, inclusiv pentru jucătorii din România. Iar aici putem vorbi despre

 • Emoție: Pariurile live adaugă un plus de emoție experienței pariurilor. Urmărești meciul în timp real și ai posibilitatea de a paria pe diverse aspecte ale acestuia, în funcție de observațiile și experiența proprie, ceea ce te face să te simți parte din meci.
 • Flexibilitate: Pariurile live oferă posibilitatea de a paria pe un meci oricând dorești, chiar dacă acesta a început deja. Acest lucru este ideal pentru cei care nu au timp să parieze pe meciuri dinainte sau care preferă să urmărească puțin din desfășurarea meciului înainte de a plasa un pariu.
 • Oportunități: Cotele se schimbă constant în timpul unui meci, ceea ce oferă posibilitatea de a profita de diverse oportunități care nu sunt disponibile pentru pariurile live clasice. De exemplu, poți paria pe o echipă care este condusă, dar pe care o vezi cu șanse de a egala.
 • Opțiunea Cash Out: Opțiunea Cash Out e o unealtă excelentă, care te poate feri de multe ori de pierderi. Dacă urmărești un meci în care conduce echipa pe care ai pariat că va câștiga, dar echipa adversă domină și simți că ar putea întoarce rezultatul, te poți folosi de Cash Out. Sigur, folosind această opțiune, nu vei putea beneficia de toată cota pariului, dar pariul tău va fi câștigător și îți va aduce un profit.

Tipuri de pariuri sportive live

Pariurile live nu sunt foarte diferite de cele clasice. În mare, avem cam aceleași tipuri de pariuri, existând mai puține tipuri de pariuri doar live. Așadar, în panoul de control al pariului tău live, te poți aștepta să găsești tipuri de pariuri pe care le vei vedea și la pariurile ante-post:

 • pariurile pe rezultat: atunci când pariezi pe câștigătoarea unui meci, 
 • pariuri pe goluri: ambele marchează
 • pariurile pe totaluri: fie că vorbim despre total goluri, total puncte, total cartonașe și așa mai departe, 
 • pariurile pe handicap: care sunt acele pariuri live ce dau un avantaj sau dezavantaj uneia dintre echipe, cota evoluând în consecință.

Vei găsi, însă, și pariuri speciale, făcute doar pentru evenimentele live:

 • pariurile pe anumite momente din meci: anume cine va marca primul gol, cine va încasa următorul cartonaș etc., 
 • minutul următorului gol: pariezi pe intervalul de timp în care crezi că se va înscrie,
 • echipa care marchează următorul gol: alegi echipa care crezi că va marca următorul gol al meciului.
 • rezultatul după un anumit moment din joc: alegi rezultatul care crezi că va avea loc după un anumit număr de minute.

Principala diferență dintre pariurile clasice și pariurile live este că în cazul celor din urmă jucătorii urmăresc evenimentul în timp real și au acces la mult mai multe informații pentru a putea face pariul câștigător. Dacă la pariul ante eveniment anticipezi ce se va întâmpla, la pariul live urmărești desfășurarea jocului și încerci să anticipezi tendințele imediate. Și acest lucru poate fi un plus pentru multe tipuri de pariuri.

De exemplu, dacă dorești să faci un pariu pe numărul de cartonașe acordate de arbitru într-un meci, e mult mai indicat să o faci live. Asta deoarece, urmărind meciul, tu vei putea să îți dai seama dacă jocul e mai agresiv sau dacă arbitrul e mai predispus să ducă mâna la buzunarul cu cartonașe. Poți astfel să iei decizii pe baza unor informații mult mai bune.

Mai trebuie spus și că pariurile live sunt împărțite și în funcție de sporturile pe care poți paria. Și aici, din păcate, ai mai puține opțiuni decât la pariurile clasice. Printre cele mai populare găsim:

Pariuri Live Fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport și, în mod natural, este și cel mai popular pentru pariurile live. Sunt multe competiții interesante pentru jucătorii din România, sunt multe echipe, din țară sau din străinătate, de care aceștia sunt atașați, iar pariurile live pe fotbal îi fac pe jucători să se simtă mai aproape de favoriții lor în timpul unui meci.

Superliga este foarte populară pentru jucătorii români, pentru că aceștia au de multe ori un raport afectiv cu una dintre echipe, iar cupele europene și campionatele puternice ale Europei atrag prin numele importante și duelurile spectaculoase.

Pariuri Tenis Live

Tenisul este un alt sport foarte popular în România și, de asemenea, un sport care te obligă să ai favoriți. Iar particularitățile sale în ceea ce privește modul de desfășurare îl fac extrem de atractiv pentru pariurile live deoarece poți paria pe o gamă largă de evenimente, de la cine câștigă următorul game la cine ia punctul, setul sau meciul.

În ultimii ani, România a avut multe reprezentante la vârful tenisului feminine Mondial, iar acest lucru a deschis apetitul jucătorilor pentru ”sportul alb”, tot mai mulți jucători fiind la curent cu desfășurarea turneelor și cu forma jucătorilor. De asemenea, ajută mult și faptul că România găzduiește turnee ATP și WTA interesante, unde vin nume cunoscute ale acestui sport.

Alte tipuri de pariuri live online

Pe lângă fotbal și tenis, sunt bineînțeles multe alte sporturi disponibile pentru pariuri live online. Poți face pariuri live pe handbal, baschet, rugby, hochei pe gheață, sporturi de contact precum box sau MMA și, de ceva vreme, chiar pe e-sports, aceasta fiind o categorie în continuă creștere, cu tot mai multe evenimente.

Pariurile live online reprezintă acel punct de echilibru dintre atașament și oportunitate, pentru că nu de puține ori se întâmplă ca jucătorii să urmărească meciul favoriților și să sesizeze în timp real o oportunitate de pariere care le poate aduce profit.

Ponturi și strategii pariuri live

În cele ce urmează vom trece pe scurt în revistă unele dintre cele mai importante ponturi și strategii pentru pariuri live. Practic, îți vom spune ce ar trebui să ai în vedere atunci când vei face unul sau mai multe pariuri live pe un eveniment.

Începe cu research-ul, la fel ca în cazul pariurilor online obișnuite. Ar fi bine să cunoști cele două echipe, să știi ce formă de moment au, dacă le lipsesc oameni importanți și așa mai departe. Acest research te va ajuta enorm mai departe pentru a ”citi” jocul și a putea paria cu șanse mari de câștig.

Mai departe, nu te grăbi să pui un pariu live, chiar dacă pare tentant în primă fază. Așteaptă puțin, vezi cum se desfășoară partida, care este starea celor două echipe, cum gestionează fiecare momentele din meci și abia apoi poți încerca un pariu live.

Urmărește meciul cu atenție și nu rămâne blocat într-un tip de pariu. Atunci când îți permiți să te uiți la eveniment poți observa lucruri care altfel nu sunt evidente și care îți deschid oportunități de pariere. Poate că o echipă joacă mai agresiv, și atunci te poți gândi la un pariu pe numărul de cartonașe galbene. Poate că alta este mai ofensivă și amenință mai des poarta adversă, caz în care te poți gândi la un pariu pe cine marchează prima, important este să fii atent la meci.

Mai departe, te poate ajuta mult dacă vei putea profita de o promoție a casei de pariuri live și vei accesa un bonus oferit care să te ajută să îți maximizezi câștigurile. Nu în ultimul rând, trebuie să fii responsabil. Stabilește un buget de pariere și nu îl depăși oricât de tentant ar părea la un anumit moment. Nu există pariuri sigure, iar sportul este un mediu propice pentru surprize, astfel că este foarte important să pariezi doar bugetul pe care l-ai stabilit dinainte.

FAQ

Care este cel mai bun site de pariuri live?

Sunt multe case de pariuri live disponibile pe piața din România. Practic, cele mai importante platforme de betting din țară le oferă jucătorilor această opțiune de pariuri live și depinde de fiecare jucător în parte să aleagă ce site I se potrivește.

Ce tipuri de pariuri live pot plasa?

Sunt foarte multe tipuri de pariuri pe care le poți face și în cazul pariurilor live. Toate opțiunile disponibile la pariurile online sunt valabile și pentru pariurile live, diferența fiind dată de evoluția în timp real a cotelor.

Care sunt cele mai populare sporturi pentru pariurile live?

Fotbalul este cel mai popular sport pentru pariurile live, urmat de tenis, baschet, volei sau handbal. Sporturile electronice, e-sports, și cele de contact au căpătat multă tracțiune în ultimii ani și vin tare din urmă.

Cum pot profita de pariurile live?

Pentru a profita de pariurile live, este important să urmărești meciul live, să fii la curent cu statisticile, să nu te grăbești să plasezi pariuri, să îți gestionezi bugetul în mod responsabil și să profiți de promoții.

De ce să fac pariuri live?

Pariurile live îți oferă oportunități pe care pariurile clasice nu le au, oportunități care vin din modul în care înțelegi un meci și observi tendințele în timp real. De asemenea, de multe ori poți avea cote foarte atractive, în funcție de modul în care se desfășoară un eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *