Cine Transmite Champions League

Champions League este regina competițiilor din fotbal la nivel de echipe de club, an de an cele mai bune echipe din Europa luptându-se pentru cel mai prestigios trofeu. Sezonul 2023 – 2024 nu face excepție, iar interesul pentru meciurile din Liga Campionilor este uriaș. Cum este foarte greu de ajuns pe stadion pentru o partidă din Ligă, cele mai accesibile modalități de a urmări meciurile sunt televizorul sau streamurile online. Așa că haideți să vedem cine transmite Champions League 2023 – 2024 în România și cum pot fi urmările meciurile.

Cine transmite Champions League în România în 2023 – 2024?

Unde poți urmări meciuri de Champions LeagueEste gratuitSunt difuzate toate meciurileSunt disponibile reluăriExistă emisiuni dedicate/rezumate ale meciurilor
Digi Sport DaDaDaDa
Prima SportDaDaDaDa
Orange SportDaDaDaDa
Site-urile caselor de pariuriNuDaNuNu
Digi Online, Prima PlayNuDaDaDa
Platforme de live streaming gratuiteDaNuNuNu

Partidele din Liga Campionilor pot fi urmărite în România atât la televizor, cât și online, în funcție de preferințe și de accesul la anumite canale.

Drepturile TV ale Champions League sunt deținute de principalele posturi de sport de la noi, Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport. Asta înseamnă că toate cele trei canale transmit partidele, fiecare având propria echipă de comentatori.

Urmărește Liga Campionilor la Digi Sport

Digi Sport este cel mai cunoscut post dintre cele trei care televizează Champions League în România, având deja o tradiție în acest sens. Echipa de comentatori este una cunoscută microbiștilor, iar serile de Liga Campionilor sunt completate de emisiuni de specialitate dedicate analizei atât înainte de meciuri, cât și după.

Cele 4 posturi Digi Sport sunt însă disponibile doar abonaților Digi sau celor care achită un abonament pentru aplicația Digi Online.

Urmărește Liga Campionilor la Prima Sport

Prima Sport este o apariție relativ nouă în peisajul media din România și înseamnă practic rebranduirea canalelor Look Sport. De la Look au fost preluate și drepturile TV ale Champions League, care sunt transmise alături de Digi și Orange Sport.

Echipa de comentatori a rămas, în mare, aceeași de la Look, iar la emisiunile de analiză sunt aduși de fiecare dată invitați speciali din rândul foștilor fotbaliști sau al antrenorilor liberi de contract.

meciuri live online

Urmărește Liga Campionilor la Orange Sport

Orange Sport este de asemenea o apariție destul de nouă pe piața media și înseamnă tot un rebranding, de această dată al canalelor Telekom Sport. La fel ca în cazul Prima, și la Orange Sport s-a păstrat structura fostelor canale, inclusiv echipele de comentatori și analiști.

Serile de Liga Campionilor au și aici emisiuni dedicate competiției, cu specialiști invitați permanent și cu foști sau actuali sportivi și antrenori în rol de invitați speciali.

Așa cum putem vedea, răspunsul la întrebarea ”cine transmite Champions League în România” este unul destul de amplu, cu trei posturi TV de sport, nișate pe trei rețele de cablu, având drepturile TV.

Unde poți vedea Champions League live online?

Însă partea bună e că meciurile din Liga Campionilor nu trebuie urmărite numai la televizor, existând acum și alternative online. Iată câteva dintre ele:

Poți urmări Champions League 2023 – 2024 pe site-urile caselor de pariuri online

Cea mai facilă modalitate de a urmări Champions League 2023 2024 live online este reprezentată de platformele de pariuri. În România, partidele din Ligă sunt preluate și transmise în format live online de platforme ca Superbet, Betano sau Fortuna.

Cine transmite Champions League în RomâniaDepunere minimăStreaming LivePariuri LiveMarjă pariuri Champions LeagueAflă mai multe
superbet20 leiDaDa4,29%Cod Bonus Superbet
Betano20 leiDaDa3,98%Cod Promoțional Betano
Fortuna25 leiDaDa3,99%Cod Promoțional Fortuna

Cei care vor să urmărească Champions League live online pe una dintre cele trei platforme de betting nu trebuie decât să aibă un cont activ, streamul fiind accesibil gratuit pentru clienții platformelor respective.

Dacă nu ai un cont, îți poți face unul foarte ușor din secțiunile dedicate de pe site-uri. Nu trebuie decât să introduci datele personale și să efectuezi o primă depunere pentru ca noul tău cont să fie activ, După aceea cauți meciul care te interesează în oferta de pariuri și selectezi opțiunea live stream pentru a-l urmări.

Poți urmări Champions League 2023 – 2024 pe platformele gratuite de streaming

A doua opțiune pentru a vedea cine transmite Champions League, sezonul 2023-2024, și de a vedea meciurile este de a apela la platformele de live streaming gratuite.

Acestea sunt, de regulă, platforme setate pentru a prelua stream-urile posturilor TV, iar pe lista de canale disponibile se află și cele de sport. În acest caz riscurile sunt puțin mai mari deoarece, nefiind o activitate reglementată, stream-ul se poate întrerupe în orice moment și chiar și atunci când funcționează calitatea imaginii lasă de dorit.

Poți urmări Champions League 2023 – 2024 pe platformele plătite de streaming

A treia posibilitatea de a vedea Champions League live online în România este prin aplicațiile dedicate ale rețelelor TV. Dacă cei de la Digi au aplicația Digi Online, Prima vine cu PrimaPlay. Este construită pe același model, oferind conținut TV în direct sau înregistrat abonaților.

Pe PrimaPlay poți urmări meciuri din Liga Campionilor live online, însă ai acces și la rezumatele unor partide sau ale unor seri de Champions League, așa cum poți vedea și reluările emisiunilor de analiză. Partea negativă e că platformele de acest gen vin cu un abonament lunar pe care trebuie să îl plătești. Acesta costă mult mai mult decât depunerea minimă pe care ar trebui să o faci pe site-ul unei case de pariuri.

Concluzie

Pariuri pe fotbal

Sperând că acum știi foarte bine cine transmite Champions League 2023 – 2024 în România, trebuie să facem un scurt rezumat. Dacă vrei să vezi meciurile la televizor, în principiu ar trebui să ai acces la măcar un post dintre cele trei prin intermediul operatorului tău. Dacă nu ai niciunul dintre canale în grilă, verifică la operator acest lucru, existând posibilitatea să activezi un pachet ”sport” din grilă.

Dacă vrei să vezi meciurile live online, pe orice dispozitiv care suportă asta, opțiunile sunt diverse. Ai posibilitatea de a folosi platformele de betting, cei de la Superbet, Betano și Fortuna având activ live streamingul pentru partidele din Champions League, sau poți apela la platformele gratuite sau plătite.

Dintre toate aceste soluții, cea mai bună trebuie să fie cea oferită de casele de pariuri online. Aici nu doar că ai parte de transmisiuni video de calitate, dar nici nu riști să îți infectezi computerul sau tableta cu vreun virus, cum deseori se întâmplă când accesezi site-urile platformelor de streaming gratuit. Mai mult, depunerea minimă la aceste case de pariuri este mult mai mică decât abonamentul lunar la platformele plătite de streaming.

Și dacă asta nu e tot, atunci când urmărești un meci de Champions League pe site-ul unei case de pariuri online, poți să și faci pariuri live pe acel meci. Ca întotdeauna, recomandarea noastră este să pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România.

Program Champions League 2023 – 2024

Am tot discutat despre cine transmite Champions League în România, dar nu am vorbit despre programul competiției și despre meciurile pe care le poți vedea indiferent de varianta pe care ai ales-o. Liga Campionilor începe cu o amplă fază a preliminariilor, urmată de grupe și de fazele eliminatorii, începând cu șaisprezecimile de finală.

Iată componența grupelor Champions League și programul meciurilor din această fază.

Grupa A
Bayern
Manchester United
FC Cophenhaga
Galatasaray
Grupa B
Sevilla
Arsenal
PSV
Lens
Grupa C
Napoli
Real Madrid
Braga
Union Berlin
Grupa D
Benfica
Inter
RB Salzburg
Real Sociedad
Grupa E
Feyenoord
Atletico
Lazio
Celtic
Grupa F
PSG
Dortmund
AC Milan
Newcastle United
Grupa G
Manchester City
RB Leipzig
Steaua Roșie
Young Boys
Grupa H
FC Barcelona
Porto
Șahtior Donețk
Antwerp

Programul meciurilor din sezonul 2023 – 2024 al Champions League

Programul meciurilor din Champions League pentru sezonul 2023 – 2024 este următorul:

 • Etapa 1: 19–20 septembrie 2023
 • Etapa 2: 3–4 octombrie 2023
 • Etapa 3: 24–25 octombrie 2023
 • Etapa 4: 7–8 noiembrie 2023
 • Etapa 5: 28–29 noiembrie 2023
 • Etapa 6: 12–13 decembrie 2023
 • Optimile de finală: 13/14, 20/21 februarie meciurile tur, 5/6/12/13 martie meciurile retur
 • Sferturile de finală: 9/10 aprilie meciurile tur, 16/17 aprilie meciurile retur
 • Semifinalele: 30 aprilie/1 mai meciurile tur, 7/8 mai meciurile retur
 • Finala: 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra

Fiecare echipă va juca șase meciuri în faza grupelor, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în faza eliminatorie a Champions League. Ocupanta locului 3 merge în fazele eliminatorii din Europa League, în timp ultimul loc își ia la revedere de la cupele europene.

Pariuri Champions League

Iată ce cote găsim pentru această etapă de Champions League, sezonul 2023 – 2024. Dacă dorești să citești câteva ponturi la pariuri pe Borussia Dortmund vs Real Madrid, îți recomandăm materialul scris de experții Pariuri și Jocuri.

Data Meci Cote: superbet
date icon01/06/2024 time icon22:00 Borussia Dortmund Real Madrid
 • 1: 5.25
 • X: 4.40
 • 2: 1.62

Cote Champions League actualizate: 20.05.2024

Cine transmite finala Champions League

Finala Champions League se va disputa pe 1 iunie 2024 la Londra, pe stadionul Wembley, arenă cu o capacitate de 90 de mii de locuri. Cele mai bune echipe din acest sezon își vor disputa marele trofeu. Favoritele caselor de pariuri sunt:

Favorită la câștigare Ligii Campionilor 2023 – 2024Cea mai bună cotăCasa de pariuriPariază acum
Real Madrid1,65superbetPariază acum
Dortmund5,00superbetPariază acum
Cote actualizate: 20.05.2024

Unde vedem, totuși, finala Champions League? Deținătorii drepturilor TV vor televiza integral competiția, deci și finala de anul viitor. Așadar, cele trei posturi TV vor transmite finala Ligii Campionilor pe 1 iunie 2024.

De asemenea, platformele lor de streaming, precum și platformele de betting vor prelua transmisia. Pe scurt, unde vezi meciurile din grupele Ligii Campionilor vei vedea și marea finală, iar dacă vrei să și pariezi recomandarea noastră este să ai un cont pe cele trei platforme despre care am vorbit, Superbet, Betano sau Fortuna. La aceste case de pariuri găsești cele mai bune cote la pariuri pe Champions League.

De ce să urmărești Champions League?

Ponturi Pariuri Fotbal

Răspunsul la această întrebare este unul foarte simplu, pentru că vorbim despre cea mai puternică întrecere la nivel de cluburi din fotbalul mondial. Niciun alt campionat intern sau altă competiție nu atinge nivelul Ligii Campionilor, atât la capitolul nivel fotbalistic, cât și la cel al premiilor.

Cele mai bune echipe de club din lume, care au în lot cei mai buni jucători ai planetei, se duelează în acest super-campionat. Ca să ne facem o idee despre nivelul competiției este suficient să ne uităm la meciurile din faza grupelor, unde avem dueluri foarte tari, ca Juventus – PSG, Milan – Chelsea, City – Borussia Dortmund sau Barcelona – Inter.

Nu este, așadar, nevoie ca Liga Campionilor să ajungă în fazele superioare pentru a ne oferi partide extrem de interesante, acestea fiind disponibile încă din prima fază a competiției.

Dacă te-a interesat cine transmite Champions League, sigur vei dori să afli cine transmite Premier League sau cine transmite Formula 1 în România. Poți afla toate aceste informații pe site-ul nostru.

FAQ

Cine transmite Champions League în România?

Sunt trei posturi TV care au dreptul de a transmite meciurile din Liga Campionilor în România, Digi Sport, Prima Sport și Otange Sport. Partidele mai pot fi urmărite pe aplicațiile de streaming sau pe platformele de betting.

Merită să mă uit la Champions League?

Liga Campionilor este cea mai puternică întrecere din lume la nivel de cluburi. Dacă ești microbist, nu poți rata cele mai bune meciuri dintre cele mai cunoscute echipe din Europa. Dacă nu ești microbist, nu există o competiție mai bună pentru a vedea ce înseamnă fotbalul și de ce este atât de popular. 

Cum pariez pe Champions League?

Trebuie să îți faci un cont pe o platformă de pariuri, și ți le recomandăm pe cele care transmit meciurile din Champions League – Superbet, Betano sau Fortuna – să selectezi meciul care te interesează și să plasezi pariul dorit.

Pot să pariez pe meciurile din Champions League?

Da, Liga Campionilor este una dintre cele mai atractive competiții pentru pariori. Poți paria atât antepost, înaintea meciurilor, cât și în timp real, în timp ce meciurile se joacă, având avantajul de a urmări partidele direct în platforma aleasă.

Câte grupe sunt în Champions League?

Sunt 8 grupe în prima fază a competiției, fiecare echipă calificată urmând a juca 6 meciuri. Primele două clasate la finalul fazei grupelor se califică în faza eliminatorie, locul 3 merge în Europa League, iar ultima clasată este eliminată.

Cine transmite finala Champions League?

Finala Ligii Campionilor este transmisă de cele trei televiziuni care dețin drepturile TV, iar streamul va fi preluat și pe aplicațiile lor, pe platformele de pariuri online și pe site-urile de streaming gratuit.

Când se va juca finala Champions League?

Finala Ligii Campionilor este programată pe 1 iunie 2024 la Londra, pe stadionul Wembley.

Meciurile din Champions League sunt transmise doar la televizor?

Nu, meciurile din Ligă pot fi urmărite și online. Poți folosi aplicațiile rețelelor de cablu, precum Digi Online sau PrimaPlay, dar și platfome de betting ca Superbet, Betano sau Fortuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *