Cine Transmite Formula 1

Unul dintre cele mai populare sporturi de pe glob, Formula 1 este urmărită în fiecare an de milioane de fani de pe întregul glob. Nu e astfel de mirare că numărul de fani F1 din România a crescut în ultimii ani. Românii iubesc cursele, iubesc mașinile puternice, dar și piloții pricepuți. E așadar firesc că aceștia vor să știe cine transmite Formula 1 live online sau la TV în ziua de azi.

Am primit și noi această întrebare de foarte multe ori, mai ales având în vedere că pentru a paria cu succes pe Formula 1, trebuie neapărat să urmărești acest sport. Așa că, ne-am gândit să venim în ajutorul celor care vor să fie cât mai bine informați și să le spunem cine transmite Formula 1 și unde pot urmări acest sport live, online sau la TV.

Cine transmite Formula 1 în România?

Cine transmite Formula 1 în România? Răspunsul la această întrebare este unul foarte simplu. Din fericire pentru fanii F1 din România, în sezonul 2024, cursele de Formula 1 sunt transmise în România de Antena 1, dar și online, de Antena Play și de alți operatori. Mai jos, poți vedea o listă a platformelor unde poți urmări Formula 1 în țara noastră:

Unde poți urmări Formula 1Este gratuitSunt difuzate toate curseleSunt disponibile reluări
Antena 1, Antena 3 CNNDaDaDa
Antena PLAYNuDaDa
Site-urile caselor de pariuriNuDaNu
F1 TVNuDaDa
Platforme de live streaming gratuiteDaDaNu

Vestea este una excelentă pentru iubitorii de Formula 1, deoarece a existat posibilitatea ca acest sezon să nu mai fie transmis. Astfel, aceștia pot urmări sezonul 2024 al Formula 1 atât la televizor, pe canalele Antena 1 și Antena 3 CNN, dar și online, pe platforma Antena PLAY. Serviciul Antena PLAY poate fi urmărit și pe dispozitive mobile, fiind compatibil cu dispozitivele iOS și Android, putând fi descărcat din App Store, magazinul Google Play și Huawei App Galery.

Cum vor fi transmise etapele de Formula 1 la TV

Am spus că întreg sezonul 2024 al Formula 1 poate fi urmărit pe Antena 1 și Antena 3 CNN și nu am exagerat. Cum fiecare etapă de Formula 1 are loc pe durata a trei zile (vineri, sâmbătă și duminică), cele trei au avut grijă ca spectatorilor lor să nu le scape nimic. Vor fi acoperite atât cursele, cât și sesiunile de antrenament și calificări, astfel:

  • Antrenamentele pot fi urmărite integral pe Antena PLAY;
  • Etapele de calificare vor fi transmise pe Antena 1 / Antena 3 CNN și pe Antena PLAY;
  • Cursele principale vor fi transmise pe Antena 1/Antena 3 CNN și Antena PLAY.

Foarte important! Antena a stabilit că etapele de calificare și cursele principale vor fi transmise fie pe Antena 1, fie pe Antena 3 CNN. Pentru a afla exact postul pe care este transmisă o anumită etapă, cel mai bine este să verifici programul în săptămâna cursei. Antrenamentel, calificările și cursele sunt toate transmise pe Antena PLAY.

Astfel, fanii acestui sport dar și jucătorii la pariuri pot urmări în direct ce se întâmpla în acest sezon de Formula 1. Ei se pot informa corect, în timp real, și pot face pariuri cu șanse de câștig cât mai mari. Pot de asemenea chiar azi să afle ce program avem pentru etapa următoare de Formula 1. Tot ce trebuie să facă este să articolul nostru în care am discutat despre cum să câștigi la pariuri Formula 1.

Dacă te interesează cine transmite Formula 1 în România, cu siguranță de va interesa și cine transmite Premier League sau cine transmite Champions League în țara noastră. Aceste informații sunt disponibile pe site-ul nostru.

Unde poți vedea Formula 1 live online

Ți-am spus mai sus cine transmite Formula 1 în România în acest sezon, dar nu ți-am spus partea bună. Antena 1 este un post pe care îl poți prinde chiar și dacă nu ai un abonament la un furnizor de servicii TV, doar cu antena televizorului. Sigur, e mai bine dacă ai un astfel de abonament și dacă nu trebuie să te bazezi pe antena televizorului tău. În acest caz, calitatea transmisiunii e mult mai ridicat.

Dar poate îți place să urmărești meciuri sportive pe internet. În acest caz, ai la dispoziție Antena PLAY, unde va trebui din păcate să îți faci cont. Bineînțeles, asta nu înseamnă că doar aici vei putea urmări curse de Formula 1 live online. Din fericire, trăim în era internetului și a tehnologiei. Astfel, cetățenii români au astăzi acces la numeroase platforme de live streaming unde pot urmări orice, de la filme și seriale, la evenimente sportive, precum Formula 1 2024. Iată așadar câteva soluții:

Platformele de live streaming ale caselor de pariuri online

Mai ales dacă îți place să pariezi pe Formula 1, trebuie să urmărești acest sport pe platformele de Live Streaming oferite de casele de pariuri online. Aici găsești unele dintre cele mai bune transmisiuni online din lume, casele de pariuri oferind meciuri live online din nenumărate sporturi, la calitate incredibil de bună, fără întreruperi, fără erori.

Pentru a avea acces la aceste transmisiuni, trebuie doar să îți faci un cont la acești operatori și să depui o sumă de bani în cont. De obicei, vorbim despre o depunere minimă la casele de pariuri, care de obicei este în jur de 20 de lei. Dar nu trebuie să vezi această depunere ca pe o sumă de bani pe care tu o pierzi. Banii rămân în contul tău și pot fi folosiți de tine la pariuri sau la alte jocuri. Dacă ai noroc, poți obține câștiguri frumoase cu ei. Dacă nu, măcar te vei distra. Oricum, faptul că vei avea acces la meciuri live online este un bonus.

Dacă alegi să îți faci un cont la o casă de pariuri, noi te sfătuim să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat. Și, așa cum am zis deja, aici ai cele mai bune transmisiuni live online!

Pentru a veni în ajutorul vostru, am alcătuit o listă cu casele de pariuri care oferă cele mai bune servicii de live streaming în România în acest an. Acestea sunt:

Casa de PariuriDepunere MinimăBonus de Bun VenitPariuri cu Marjă 0%Află mai multe
superbet20 lei500 leiDaCod Bonus Superbet
fortuna20 lei500 leiDaCod Promoțional Fortuna
Betano20 lei500 leiNuCod Promoțional Betano

Urmărește Formula 1 Live Online la Superbet

superbet

Superbet oferă unul dintre cele mai bune servicii de live streaming din România. Acesta este disponibil atât în browser, pentru utilizatorii de computere sau laptopuri, cât și în aplicația Superbet, pentru acei utilizatori care se deplasează mult dar care nu vor să piardă evenimentele lor sportive favorite.

Cu Superbet Live, poți să urmărești echipa ta preferată sau sportivul tău preferat și să și faci pariuri în același timp. Poți să mărești sau să micșorezi fereastra video, poți să navighezi mai departe în aplicație și poți intra chiar și pe SuperSocial, serviciul de socializare oferit de Superbet, prin care poți interacționa cu prietenii tăi. Transmisiunile live oferite de Superbet acoperă mii de evenimente, destul cât să îi satisfacă chiar și pe cei mai exigenți iubitori de sport, iar aici îi includem și pe cei care doresc să afle cine transmite Formula 1 în România.

Urmărește Formula 1 Live Online la Fortuna

fortuna

Și Fortuna îți permite să urmărești un număr foarte mare de evenimente sportive live online, fie pe site-ul său, fie în aplicația sa. Vorbim despre mai bine de 140 de mii de transmisiuni video pe an, transmisiuni care sunt însoțite de statistici, notificări și multe alte avantaje.

Fortuna a introdus acest serviciu de live streaming încă din 2018. Are așadar o experiență destul de mare la acest capitol, ceea ce înseamnă că riscul ca transmisiunea să se defecteze este unul minim.

Urmărește Formula 1 Live Online la Betano

Betano

Betano a introdus serviciul său de live streaming din dorința de a le oferi clienților săi o experiență de pariuri completă și modernă. Astăzi, pe platforma sa pot fi urmărite meciuri de fotbal sau tenis, dar și darts, ping pong și multe alte sporturi, printre care, bineînțeles, și Formula 1.

Un plus al serviciului de live streaming oferit de Betano este faptul că, pentru a-l putea folosi, jucătorul trebuie să aibă în contul său un sold minim de doar 0,5 lei. Așadar, cum am spus deja, vorbim despre un serviciu foarte accesibil tuturor.

F1 TV

cine transmite formula 1 2023 azi live

Pentru o experiență mai specială, poți urmări azi Formula 1 live online și pe platforma de Live Streaming oferită chiar de către site-ul oficial al Formula 1, formula1.com. Pentru asta, trebuie să îți faci un abonament pe acest site. Iar acesta costă, din păcate, mai mult decât depunerea minimă la casele de pariuri.

Dacă vrei totuși să îți faci cont aici, prețul abonamentului este de 8,99 euro pe lună. Experiența este însă una excepțională. Nu doar că poți urmări fiecare cursă, dar ai acces și la camerele de bord sau la radiourile fiecărei echipe. Poți reurmări oricând orice cursă și ai acces la arhiva de curse istorice F1. Cu un asemenea abonament nu va mai trebui niciodată să te întrebi cine transmite Formula 1.

Dacă vrei să economisești niște bani, poți să te uiți pe calendarul Formula 1 și să alegi lunile în care dorești să ai un abonament activ la F1TV. La cum e făcut programul pentru 2024, vom avea în total 10 luni în care vor fi transmise curse de Formula 1. Asta ar însemna un cost total de 89,9 euro. Tu poți însă alege în ce luni să fii abonat. Astfel, dacă știi că poți urmări luna martie la TV și că ai avea nevoie doar în aprilie de live streaming, ai putea cumpăra un abonament doar în aprilie. Însă, dacă ești mulțumit de oferta F1TV și vrei să ai acces oricând la serviciile oferite de aceasta, poți cumpăra un abonament anual, care te-ar costa doar 74,99 euro. Ai economisi 15 euro și ai fi acoperit tot anul.

Platforme de live streaming gratuite

Bineînțeles, poți să urmărești azi Formula 1 live online și pe platforme de live streaming gratuite. Pentru a le găsi pe acestea este destul să introduci în orice motor de căutare câteva cuvinte cheie precum:

  • formula 1 live online
  • formula 1 live streaming
  • formula 1 live online free
  • formula 1 live azi
  • program formula 1 azi live

Poți folosi și alte cuvinte cheie asemănătoare cu acestea.

Cu siguranță nu îți va fi greu să găsești site-uri care transmit cursele de Formula 1. Singura problemă e că nu poți să știi cât de sigure sunt acestea. Nefiind site-uri oficiale și unele funcționând mai puțin legal, există oricând posibilitatea ca ele să conțină viruși sau alte tipuri de malware, care să afecteze computerul tău.

Programul Formula 1 2024

Dacă vrei să vezi azi un program Formula 1 complet pentru 2024, îl vei găsi mai jos. Sezonul 2024 al Formula 1 este programat să înceapă la sfârșitul lui februarie, cu Grand Prix-ul din Bahrain. Antrenamentele pentru Marele Premiu al Bahrainului sunt programate pe data de 29 februarie, cursa principală fiind programată pe data de 2 februarie. Sezonul se va încheia pe data de 8 decembrie, cu Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite.

EtapaGrand PrixCircuitAntrenamentCalificăriCursă
1Marele Premiu Bahrain Formula 1 Bahrain International Circuit, Sakhir29 februarie1 martie, ora 18:002 martie, ora 17:00
2Marele Premiu al Arabiei Saudite Jeddah Corniche Circuit, Jeddah7 Martie8 martie,
ora 19:00
9 martie, ora 19:00
3Marele Premiu al Australiei la Formula 1 2024 Albert Park Circuit, Melbourne22 martie23 martie, ora 07:0024 martie, ora 06:00
4Marele Premiu al JaponieiSuzuka International Racing Course, Suzuka5 Aprilie6 aprilie, ora 09:007 aprilie, ora 08:00
5Marele Premiu al ChineiShanghai International Circuit, Shanghai19 aprilieNu a fost stabilit încă21 aprilie, ora 10:00
6Marele Premiu Miami Miami International Autodrome, Miami Gardens, Florida3 MaiNu a fost stabilit încă5 mai, ora 23:00
7Marele Premiu Emilia Romagna Imola Circuit, Imola17 Mai18 mai, ora 17:0019 mai, ora 16:00
8Marele Premiu al Principatului Monaco Circuit de Monaco, Monaco24 Mai25 mai, ora 17:0026 mai, ora 16:00
9Marele Premiu al Canadei Circuit Gilles Villeneuve, Montréal7 Iunie8 iunie, ora 23:009 iunie, ora 21:00
10Marele Premiu al Spaniei Formula 1Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló21 Iunie22 iunie, ora 17:0023 iunie, ora 16:00
11Marele Premiu al Austriei 2024 Red Bull Ring, Spielberg28 iunieNu a fost stabilit încă30 iunie, ora 16:00
12Marele Premiu al Marii Britanii 2024Silverstone Circuit, Silverstone5 Iulie6 iulie, ora 17:007 iulie, ora 16:00
13Marele Premiu al Ungariei Hungaroring, Mogyoród19 iulie20 iulie, ora 17:0021 iulie, ora 16:00
14Marele Premiu al Belgiei Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot26 iulie27 iulie, ora 17:00 28 iulie, ora 16:00
15Marele Premiu al Olandei Circuit Zandvoort, Zandvoort23 August24 august, ora 17:0025 august, ora 16:00
16Marele Premiu al Italiei Monza Circuit, Monza30 august31 august, ora 17:001 septembrie,
ora 16:00
17Marele Premiu din AzerbaidjanBaku City Circuit, Baku13 septembrie14 septembrie,
ora 17:00
15 septembrie,
ora 16:00
18Marele Premiu al Singapore F1 Marina Bay Street Circuit, Singapore20 Septembrie21 septembrie,
ora 16:00
22 septembrie,
ora 15:00
19Marele Premiu al Statelor Unite Circuit of the Americas, Austin, Texas18 OctombrieNu a fost stabilit încă20 octombrie, ora 22:00
20Marele Premiu al Mexicului Autódromo Hermanos Rodríguez, Mexico City25 Octombrie26 octombrie, ora 00:0027 octombrie, ora 22:00
21Marele Premiu al Braziliei Interlagos Circuit, São Paulo1 NoiembrieNu a fost stabilit încă3 noiembrie, ora 18:00
22Marele Premiu din Las VegasLas Vegas Street Circuit, Las Vegas, Nevada21 NoiembrieNu a fost stabilit încă23 noiembrie, ora 08:00
23Marele Premiu al QataruluiLusail International Circuit, Lusail29 NoiembrieNu a fost stabilit încă1 decembrie, ora 16:00
24Marele Premiu Abu Dhabi 2024 Yas Marina Circuit, Abu Dhabi6 decembrie7 decembrie, ora 16:008 decembrie, ora 15:00
Calendar Formula 1 2024 actualizat: 31.01.2024. Orele corespund fusului orar al României.

De ce să urmărești Formula 1 azi live?

Formula 1 este unul dintre cele mai interesante sporturi de pe glob. Un sport extrem de popular și frumos, care se desfășoară deja de foarte mulți ani, acesta este reprezentativ pentru era în care trăim, era tehnologiei.

Formula 1 combină priceperea oamenilor cu inovația tehnologică, reflexele piloților cu puterea motoarelor, dorința de a fi cel mai bun cu cea de a descoperi noi lucruri, care să aducă beneficii întregii omeniri. Este destul să urmărești o cursă pentru a înțelege de ce acest sport este atât de popular.

Iar dacă îți place să faci și pariuri Formula 1, atunci e absolut obligatoriu să urmărești acest sport și să știi cine îl transmite. Asta deoarece vorbim despre un sport extrem de complex, în care sunt prezente numeroase variabile care pot afecta rezultatul unei curse.

Ca să pariezi cu succes pe Formula 1, trebuie să vezi ce se întâmplă în fiecare secundă a curse. Trebuie să iei în considerare nu doar forma pilotului și puterea motorului, ci și circuitul pe care are loc cursa, roțile folosite, vremea de afară, istoricul fiecărui pilot pe fiecare circuit dar și ceea ce se întâmplă în fiecare moment al cursei. La Formula 1, oricând poate avea loc un accident. Și chiar dacă pilotul pe care ai pariat tu nu este implicat în acel accident, resturi de la monoposturile care s-au ciocnit pot oricând să îi avarieze lui mașina, ceea ce poate însemna un pariu pierdut pentru tine.

Dacă îți place Formula 1 și dacă vrei să câștigi bani din pariuri pe acest sport, trebuie neapărat să urmărești fiecare cursă!

FAQ

Unde pot afla cine transmite Formula 1 în România?

Dacă vrei să afli cine transmite Formula 1 în România, e destul să verifici acest articol de pe site-ul Pariuri și Jocuri. În fiecare sezon, aici îți vom spune cine transmite Formula 1 în România și unde poți urmări acest sport.

Cine transmite Formula 1 în România în 2024?

În 2024, Antena 1, Antena 3 CNN și Antena PLAY transmit toate etapele de Formula 1 în România. Fiecare etapă poate fi urmărită pe aceste canale dar și online, pe site-urile lor.

Unde pot urmări Formula 1 Live Online?

Pe lângă site-ul Antena PLAY, mai poți urmări Formula 1 Live Online și pe site-urile caselor de pariuri care oferă servicii de live streaming, pe site-url Formula1.com, site-ul oficial al Formula 1, dar și pe alte site-uri care oferă servicii gratuite de live streaming.

Cât de important este să urmărești curse de Formula 1 Live?

Dacă vrei să pariezi pe acest sport și să câștigi un profit serios, atunci este foarte important să urmărești fiecare cursă de Formula 1 Live. Doar așa poți afla tot ceea ce se întâmplă la fiecare cursă și poți lua cele mai bune decizii în ceea ce privește pariurile.

Unde pot să urmăresc Formula 1 și să pariez live în același timp?

Superbet, Fortuna și Betano sunt trei dintre cele mai importante case de pariuri din România. Acestea oferă servicii de live streaming dar și posibilitatea de a paria live. Astfel, dacă vrei să faci pariuri live pe Formula 1 și să urmărești fiecare cursă, o poți face pe site-urile lor.

Unde pot să văd un program Formula 1 azi live?

Dacă vrei să vezi un program Formula 1 azi, tot ce trebuie să faci e să accesezi acest articol. Aici, noi îți vom prezenta programul complet al fiecărei etape de F1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *