Cine Transmite Formula 1

Unul dintre cele mai populare sporturi de pe glob, Formula 1 este urmărită în fiecare an de milioane de fani de pe întregul glob. Nu e astfel de mirare că numărul de fani F1 din România a crescut în ultimii ani. Românii iubesc cursele, iubesc mașinile puternice, dar și piloții pricepuți. Nu e astfel surprinzător că aceștia vor să știe cine transmite Formula 1 live online sau la TV.

Am primit și noi această întrebare de destule ori, mai ales având în vedere că pentru a paria cu succes pe Formula 1, trebuie neapărat să urmărești acest sport. Așa că, ne-am gândit să venim în ajutorul celor care vor să fie cât mai bine informați și să le spunem cine transmite Formula 1 și unde pot urmări acest sport live, online sau la TV.

Cine transmite Formula 1 în România?

Cine transmite Formula 1 în România? Răspunsul la această întrebare este unul foarte simplu. Din fericire pentru fanii F1 din România, în sezonul 2022, cursele de Formula 1 sunt transmise în România de Digi Sport la TV, dar și online, de alți operatori.

Unde poți urmări Formula 1Este gratuitSunt difuzate toate curseleSunt disponibile reluări
Digi Sport 1DaDaDa
Site-urile caselor de pariuriNuDaNu
F1 TVNuDaDa
Platforme de live streaming gratuiteDaDaNu

Vestea este una excelentă mai ales pentru abonații Digi (RCS-RDS). Aceștia pot urmări sezonul 2022 al Formula 1 atât la televizor, pe canalele Digi Sport, dar și online, pe site-ul www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport.

Am spus că sezonul 2022 al Formula 1 poate fi urmărit pe canalele Digi Sport și nu am greșit. Cum fiecare etapă de Formula 1 are loc pe durata a trei zile (vineri, sâmbătă și duminică), Digi Sport a avut grijă ca spectatorilor săi să nu le scape nimic. Astfel, sesiunile de antrenamente ale fiecărei etape, care au de obicei loc vineri, pot fi urmărite în direct pe Digi Sport 3. Vorbim despre două sesiuni de antrenamente, ambele transmise.

Mai departe, calificările, de obicei programate sâmbăta, pot fi urmărite la Digi Sport 1. Tot pe Digi Sport 1 sunt transmise și cursele, programate de obicei duminica.

Astfel, fanii acestui sport dar și jucătorii la pariuri pot urmări în direct ce se întâmpla în acest sezon de Formula 1. Ei se pot informa corect, în timp real, și pot face pariuri cu șanse de câștig cât mai mari.

Unde poți vedea Formula 1 live online

Ți-am spus mai sus cine transmite Formula 1 în România în acest sezon și am menționat că abonații Digi pot urmări cursele nu doar la televizor, pe canalele Digi Sport, ci și online, pe site-ul www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport. Din păcate, vorbim aici doar de abonații Digi. Dacă nu ai un abonament TV sau de Internet la această companie, nu vei putea urmări direct, pe site-ul Digi Sport și în aplicația sa, acest sezon de F1.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu vei putea urmări curse de Formula 1 live online. Din fericire, trăim în era internetului și a tehnologiei. Astfel, cetățenii români au astăzi acces la numeroase platforme de live streaming unde pot urmări orice, de la filme și seriale, la evenimente sportive, precum Cupa Mondială de Fotbal 2022 sau Formula 1 2022. Iată așadar câteva soluții:

Platformele de live streaming ale caselor de pariuri online

Mai ales dacă îți place să pariezi pe Formula 1, trebuie să urmărești acest sport pe platformele de Live Streaming oferite de casele de pariuri online. Aici găsești unele dintre cele mai bune transmisiuni online din lume, casele de pariuri transmițând meciuri live online din nenumărate sporturi, la calitate incredibil de bună, fără întreruperi, fără erori.

Pentru a avea acces la aceste transmisiuni, trebuie doar să îți faci un cont la acești operatori și să depui o sumă de bani în cont. De obicei, vorbim despre o depunere minimă la casele de pariuri, care de obicei este în jur de 20 de lei. Dar nu trebuie să vezi această depunere ca pe o sumă de bani pe care tu o pierzi. Banii rămân în contul tău și pot fi folosiți de tine la pariuri sau la alte jocuri. Dacă ai noroc, poți obține câștiguri bune cu ei. Dacă nu, măcar te vei distra. Oricum, faptul că vei avea acces la meciuri live online este un bonus.

Dacă alegi să îți faci un cont la o casă de pariuri, noi te sfătuim să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat. Și, așa cum am zis deja, aici ai cele mai bune transmisiuni live online!

Pentru a veni în ajutorul vostru, am alcătuit o listă cu casele de pariuri care oferă cele mai bune servicii de live streaming în România. Acestea sunt:

Casa de PariuriDepunere MinimăBonus de Bun VenitPariuri cu Marjă 0%Află mai multe
superbet20 lei500 leiDaConsultă recenzia
fortuna20 lei500 leiDaConsultă recenzia
Betano20 lei500 leiNuConsultă recenzia

Urmărește Formula 1 Live Online la Superbet

superbet

Superbet oferă unul dintre cele mai bune servicii de live streaming din România. Acesta este disponibil atât în browser, pentru utilizatorii de computere sau laptopuri, cât și în aplicația Superbet, pentru acei utilizatori care se deplasează mult dar care nu vor să piardă evenimentele lor sportive favorite.

Cu Superbet Live, poți să urmărești echipa ta preferată sau sportivul tău preferat și să și faci pariuri în același timp. Poți să mărești sau să micșorezi fereastra video, poți să navighezi mai departe în aplicație și poți intra chiar și pe SuperSocial, serviciul de socializare oferit de Superbet, prin care poți interacționa cu prietenii tăi. Transmisiunile live oferite de Superbet acoperă mii de evenimente, destul cât să îi satisfacă și pe cei mai exigenți iubitori de sport.

Urmărește Formula 1 Live Online la Fortuna

fortuna

Și Fortuna îți permite să urmărești un număr foarte mare de evenimente sportive live online, fie pe site-ul său, fie în aplicația sa. Vorbim despre mai bine de 140 de mii de transmisiuni pe an, transmisiuni care sunt însoțite de statistici, notificări și multe alte avantaje.

Fortuna a introdus acest serviciu de live streaming încă din 2018. Are așadar o experiență destul de mare la acest capitol, ceea ce înseamnă că riscul ca transmisiunea să se defecteze este unul minim.

Urmărește Formula 1 Live Online la Betano

Betano

Betano a introdus serviciul său de live streaming din dorința de a le oferi clienților săi o experiență de pariuri completă și modernă. Astăzi, pe platforma sa pot fi urmărite meciuri de fotbal sau tenis, dar și darts, ping pong și multe alte sporturi, printre care, bineînțeles, și Formula 1.

Un plus al serviciului de live streaming oferit de Betano este faptul că, pentru a-l putea folosi, jucătorul trebuie să aibă în contul său un sold minim de doar 0,5 lei. Așadar, cum am spus deja, vorbim despre un serviciu accesibil tuturor.

F1 TV

Pentru o experiență mai specială, poți urmări Formula 1 live online și pe platforma de Live Streaming oferită chiar de către site-ul oficial al Formula 1, formula1.com. Pentru asta, trebuie să îți faci un abonament pe acest site. Iar acesta costă, din păcate, mai mult decât depunerea minimă la casele de pariuri.

Dacă vrei totuși să îți faci cont aici, prețul abonamentului este de 6,39 euro pe lună pentru primele 3 luni, apoi câte 7,99 euro pentru fiecare lună. Experiența este însă una excepțională. Nu doar că poți urmări fiecare cursă, dar ai acces și la camerele de bord sau la radiourile fiecărei echipe. Poți reurmări oricând orice cursă și ai acces la arhiva de curse istorice F1.

Platforme de live streaming gratuite

Bineînțeles, poți să urmărești Formula 1 live online și pe platforme de live streaming gratuite. Pentru a le găsi pe acestea este destul să introduci în orice motor de căutare câteva cuvinte cheie precum:

  • formula 1 live online
  • formula 1 live streaming
  • formula 1 live online free
  • formula 1 live

Poți folosi și alte cuvinte cheie asemănătoare cu acestea.

Cu siguranță nu îți va fi greu să găsești site-uri care transmit cursele de Formula 1. Singura problemă e că nu poți să știi cât de sigure sunt acestea. Nefiind site-uri oficiale și unele funcționând mai puțin legal, există oricând posibilitatea ca ele să conțină viruși sau alte tipuri de malware, care să afecteze computerul tău.

Programul Formula 1 2022

Sezonul 2022 al Formula 1 a început deja și e în plină desfășurare. Mai jos poți vedea programul curselor care au mai rămas în acest sezon:

EtapaGrand PrixCircuitData
14Belgian Grand Prix Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot28 August
15Dutch Grand Prix Circuit Zandvoort, Zandvoort4 Septembrie
16Italian Grand Prix Monza Circuit, Monza11 Septembrie
17Russian Grand Prix Sochi Autodrom, Sochi25 Septembrie
18Singapore Grand Prix Marina Bay Street Circuit, Singapore2 Octombrie
19Japanese Grand Prix Suzuka International Racing Course, Suzuka9 Octombrie
20United States Grand Prix Circuit of the Americas, Austin, Texas23 Octombrie
21Mexico City Grand Prix Autódromo Hermanos Rodríguez, Mexico City30 Octombrie
22São Paulo Grand Prix Interlagos Circuit, São Paulo13 Noiembrie
23Abu Dhabi Grand Prix Yas Marina Circuit, Abu Dhabi20 Noiembrie
Programul Formula 1 2022 Actualizat: 26.08.2022

De ce să urmărești Formula 1?

Formula 1 este unul dintre cele mai interesante sporturi de pe glob. Un sport extrem de popular și frumos, care se desfășoară deja de foarte mulți ani, acesta este reprezentativ pentru era în care trăim, era tehnologiei.

Formula 1 combină priceperea oamenilor cu inovația tehnologică, reflexele piloților cu puterea motoarelor, dorința de a fi cel mai bun cu cea de a descoperi noi lucruri, care să aducă beneficii întregii omeniri. Este destul să urmărești o cursă pentru a înțelege de ce acest sport este atât de popular.

Iar dacă îți place să faci și pariuri pe Formula 1, atunci e absolut obligatoriu să urmărești acest sport. Asta deoarece vorbim despre un sport extrem de complex, în care sunt prezente numeroase variabile care pot afecta rezultatul unei curse.

Ca să pariezi cu succes pe Formula 1, trebuie să vezi ce se întâmplă în fiecare secundă a curse. Trebuie să iei în considerare nu doar forma pilotului și puterea motorului, ci și circuitul pe care are loc cursa, roțile folosite, vremea de afară, istoricul fiecărui pilot pe fiecare circuit dar și ceea ce se întâmplă în fiecare moment al cursei. La Formula 1, oricând poate avea loc un accident. Și chiar dacă pilotul pe care ai pariat tu nu este implicat în acel accident, resturi de la monoposturile care s-au ciocnit pot oricând să îi avarieze lui mașina, ceea ce poate însemna un pariu pierdut pentru tine.

Dacă îți place Formula 1 și dacă vrei să câștigi bani din pariuri pe acest sport, trebuie neapărat să urmărești fiecare cursă!

FAQ

Unde pot afla cine transmite Formula 1 în România?

Dacă vrei să afli cine transmite Formula 1 în România, e destul să verifici acest articol de pe site-ul Pariuri și Jocuri. În fiecare sezon, aici îți vom spune cine transmite Formula 1 în România și unde poți urmări acest sport.

Cine transmite Formula 1 în România în 2022?

În 2022, Digi Sport transmite toate etapele de Formula 1 în România. Fiecare etapă poate fi urmărită pe canalele Digi Sport sau online, pe site-ul Digi Sport sau în aplicația sa.

Unde pot urmări Formula 1 Live Online?

Pe lângă site-ul Digi Sport, mai poți urmări Formula 1 Live Online și pe site-urile caselor de pariuri care oferă servicii de live streaming, pe site-url Formula1.com, site-ul oficial al Formula 1, dar și pe alte site-uri care oferă servicii gratuite de live streaming.

Cât de important este să urmărești curse de Formula 1 Live?

Dacă vrei să pariezi pe acest sport și să câștigi un profit serios, atunci este foarte important să urmărești fiecare cursă de Formula 1 Live. Doar așa poți afla tot ceea ce se întâmplă la fiecare cursă și poți lua cele mai bune decizii în ceea ce privește pariurile.

Unde pot să urmăresc Formula 1 și să pariez live în același timp?

Superbet, Fortuna și Betano sunt trei dintre cele mai importante case de pariuri din România. Acestea oferă servicii de live streaming dar și posibilitatea de a paria live. Astfel, dacă vrei să faci pariuri live pe Formula 1 și să urmărești fiecare cursă, o poți face pe site-urile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *