Cote Pariuri Survivor

Survivor este una dintre cele mai populare emisiuni concurs din lume, care rulează pe posturile TV din străinătate de mai bine de 20 de ani. În România, Survivor este difuzat pe ProTV și este una dintre producțiile de succes ale postului, reușind de fiecare dată să fie lider de audiență pe segmentul său orar. În materialul următor vom discuta despre concurenții cu cele mai mari șanse de a câștiga concursul, despre cele mai bune strategii pentru pariuri Survivor România și îți vom spune unde găsești cele mai bune cote pariuri Survivor 2023.

Cote Pariuri Survivor România – Cine e favorit să câștige concursul

Înainte de a discuta despre favoriții la câștigarea Survivor România trebuie să vedem care sunt concurenții ce se luptă pentru marele premiu de 100,000 de euro și ce cote au aceștia la casele de pariuri.

Cote Pariuri Survivor 2023superbet
Andrei Krisan3,50
Darius Ursa3,00
Carmen Grebenișan2,75
Cote Pariuri Survivor România 2023: 24.05.2023

Formatul emisiunii aduce pe aceeași insulă din Republica Dominicană două echipe, cea a Faimoșilor, formată din persoane publice, și cea a Războinicilor, formată din oameni obișnuiți care vor să se dueleze cu vedetele din România.

Au intrat în concurs în echipa Faimoșilor: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina. 

Pe parcursul emisiunii a fost eliminată Maria Constantin, în timp ce Sebastian Dobrincu și Gheboasă au părăsit concursul, primul accidentat, iar al doilea pentru că nu a reușit să se integreze în formatul show-ului. Locul lui Dobrincu a fost luat de cântărețul Kamara, care beneficiază deja de una dintre cele mai bune cote pariuri Survivor 2023.

Echipa Războinicilor a început cu: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Pe parcursul desfășurării emisiunii au fost eliminați Daria Chiper, Răzvan Danciu și Maria Lungu, în timp ce Alexandra Ciomag s-a alăturat echipei pe parcurs.

Cum să faci pariuri pe Survivor cu cote de la Superbet?

Așa cum am spus, Superbet este una dintre casele de pariuri omologate în România care are în ofertă emisiunea Survivor. În acest moment, în oferta celor de la Superbet există opțiunea de a paria pe câștigătorul Survivor România 2023, iar cotele sunt destul de bune.

Favoriții, conform casei de pariuri, pentru a câștiga competiția sunt Jorge, de la Faimoși, și Alin Chirilă, de la Războinici, ambii având cote de 6,50. Urmează în spatele lor Remus Boroiu, cu o cotă de 7,00, și Ștefania Chirilă, cu o cotă de 9,00. Cele mai mici șanse de a se impune la Survivor le au două veterane ale grupului de concurenți, Vica Blochina, cu o cotă de 250,00, și Codruța Began, cu o cotă de 300,00.

În acest moment poți face pariuri pe Survivor 2023 doar pe numele câștigătorului sau al câștigătoarei, neexistând alte tipuri de pariuri pe Survivor România. Asta înseamnă că nu poți face pariuri sportive pe Survivor cu numele celui ce urmează să fie eliminat sau a celui care se va salva de la eliminare într-o anumită săptămână de concurs.

Înscrie-te la Superbet pentru a beneficia de ce la mai bune cote pariuri Survivor 2023

Așadar, dacă dorești să faci pariuri pe Survivor 2023 la Superbet, trebuie să deschizi un cont la această casă de pariuri. Procesul este unul simplu și rapid, care nu ar trebui să ia mai mult de 2 minute. Sfatul nostru este să îți și verifici contul. Doar așa vei putea să retragi câștigurile pe care le vei obține din pariuri pe Survivor 2023 la Superbet. Mai mult, dacă îți vei verifica contul, vei primi din partea casei de pariuri un bonus fără depunere.

Mai trebuie spus și că depunerea minimă la Superbet este 20 de lei. Casa de pariuri are pregătită pentru jucătorii noi și o ofertă de bun venit pentru primele 3 depuneri, care îți poate aduce până la 500 lei. Vei putea așadar să te folosești de aceste cote foarte bune oferite de Superbet la pariuri pe Survivor 2023 și să câștigi un profit frumos, fără a scoate prea mulți bani din propriul buzunar. Nu este necesară folosirea unui cod bonus Superbet pentru a activa promoția.

După ce ți-ai deschis contul, vei putea să pariezi. Secțiunea pariuri Survivor o vei găsi pe platforma Superbet în segmentul Pariuri Sportive Speciale. De acolo vei putea să alegi favoritul la câștigarea show-ului de pe ProTV.

Cum funcționează Survivor România 2023

Emisiunea a început cu 24 de concurenți împărțiți în două echipe, Faimoșii și Războinicii, fiecare având câte 12 concurenți. Pentru că suntem deja într-o fază destul de avansată, în care au avut loc eliminări și accidentări, fiecare dintre cele două echipe a rămas cu câte 10 jucători.

Atunci când vorbim despre cote pariuri Survivor 2023 trebuie să avem în vedere formatul emisiunii. 

Concurenții stau pe insule izolate din Republica Dominicană având foarte puține resurse la dispoziție și concurează aproape zilnic pentru hrană suplimentară, imunitate la consiliul de eliminare și diferite premii surpriză, de la petreceri pe iaht la posibilitatea de a primi mesaje de la cei dragi.

Componentele principale ale concursului

Aceste probe sunt unele sportive și se desfășoară pe trasee special amenajate și inspirate din parkour. Forma fizică este foarte importantă, pentru că doar cei care sunt apți din acest punct de vedere vor putea termina un asemenea traseu și doar cei foarte bine pregătiți își vor putea învinge oponentul din echipa adversă pe traseu.

Pe lângă forma fizică la fel de importantă este și dexteritatea. Fiecare traseu de parkour se încheie cu o probă de dexteritate, în care concurenții trebuie să introducă un cerc printr-o fantă foarte îngustă, să dea la coș în timp ce balansează o contragreutate, să dărâme popice fără a lovi altele amplasate strategic și așa mai departe. Dexteritatea și mintea limpede sunt cruciale deoarece probele din final pot fi imposibil de finalizat pentru cei care nu au aceste atribute.

Nu în ultimul rând, există o componentă socială. Concurenții sunt împărțiți în aceste două triburi, iar atunci când nu concurează stau împreună în camp, o locație sumar amenajată unde dorm, își fac mâncare și socializează. Tribul care pierde lupta sportivă pentru imunitate trebuie să nominalizeze trei dintre concurenții săi pentru eliminare, iar apoi publicul votează. Nominalizatul cu cele mai puține voturi este eliminat din emisiune.

Nu paria doar în funcție de ce cote oferă casele de pariuri pentru Survivor 2023

Înainte de a pune un pariu pe Survivor România 2023 trebuie să ai în vedere aceste elemente foarte importante. Concurentul care va câștiga emisiunea trebuie să fie un bun sportiv, care să se descurce cu ușurință pe majoritatea traseelor, trebuie să aibă dexteritate pe final și să aducă puncte echipei și, nu în cele din urmă, trebuie să fie unul dintre liderii grupului din care face parte.

Componenta socială merge și în cealaltă extremă. Așa cum am văzut în edițiile trecute, putem avea și un concurent care nu este plăcut de grup și este nominalizat de fiecare dată. Totuși prin acțiunile sale, acesta poate reuși să își formeze o bază de fani acasă și este salvat de fiecare dată prin vot.

Principalii favoriți la câștigarea Survivor 2023 sunt, conform listei de cote oferite de casa de pariuri Superbet, Alin Chirilă, Remus Boroiu și Ștefania Chirilă. Aceștia au în comun faptul că toți se descurcă bine pe trasee și aduc puncte pentru echipele lor, ceea ce i-a transformat automat și într-un fel de lideri ai triburilor din care fac parte.

Un concurs care trebuie urmărit

Cu toate acestea, emisiunea este încă în fazele ei inițiale, astfel că dinamica socială este în continuă schimbare și statutul de lider se poate pierde foarte ușor. Există un grup de concurenți din care fac parte Andrei Krișan, Kamara și Ionuț Iftimoaie, toți cu cote la pariuri de 10,00 pentru câștigarea Survivor România, care poate face oricând pasul către linia întâi și pot oricând să îi detroneze pe favoriți.

Au, de asemenea, șanse bune concurenți ca Andreea Moromete, Bianca Patrichi, Luciana Vagneti, Robert Muscalu, Carmen Grebenișan, Ada Dumitru sau Doc. Aceștia nu sunt foarte bine cotați în acest moment, însă pot fi elemente importante în emisiune și pot urca pe scara socială dacă încep să se descurce mai bine pe traseele de concurs.

E o idee bună așadar să urmărești emisiunea și să fii atent la acei concurenți din aceste două grupuri, care vor da semne că pot mai mult.

Ce este Survivor România

Survivor România este o emisiune concurs difuzată de ProTV, care a preluat un format internațional ce există pe piață de mai bine de 20 de ani în diferite forme. Show-ul care rulează în acest moment în România este o adaptare făcută de turcii de la Acun Media formatului original pentru a pune accentul mai mult pe elementul sportiv, probele de concurs fiind în majoritate unele fizice.

Emisiunea a rulat inițial pe Kanal D înainte ca ProTV să preia drepturile de difuzare.

Când are loc finala Survivor România 2023?

Ediția 2023 a Survivor a început pe 9 ianuarie și cei de la ProTV nu au anunțat când se va încheia. Pentru că formatul este dinamic și poate fi adaptat cu ușurință multor situații neașteptate, data finalei nu este publică în acest moment.

Din edițiile trecute știm însă că Survivor acoperă în grila ProTV prima jumătate a anului și că nu se va încheia mai repede de finalul lunii mai. Edițiile trecute au avut finalele programate pe 30 mai 2020, 10 iulie 2021 și 31 mai 2022.

Rămâi alături de Pariuri și Jocuri pentru a afla când are loc finala Survivor România 2023. Noi vom publica această informație imediat ce ea este disponibilă. De asemenea, noi actualizăm în timp real lista cu cote pariuri Survivor România, pentru ca tu să poți face cele mai bune pariuri pe acest concurs.

Cine transmite Survivor 2023 în România?

Emisiunea Survivor este transmisă de postul ProTV, care a optat în ediția din 2023 pentru un program de trei zile pe săptămână. Astfel, Survivor se vede la TV în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Pentru cei care iubesc să urmărească meciuri live online, episoadele pot fi vizionate cu o zi înainte de difuzarea la TV pe platforma Voyo, care aparține trustului și care este disponibilă doar cu abonament plătit. 

Ponturi și strategii la pariuri Survivor România

Pentru că am văzut care este formatul emisiunii, cine concurează, care sunt favoriții sau când se difuzează la TV emisiunea, acum vom trece la partea importantă a materialului nostru, ponturile și strategiile de pariere la Survivor.

Unele dintre acestea sunt universal valabile pentru pariuri sportive, iar altele sunt specifice show-ului Survivor. De toate însă trebuie să ții cont înainte de a plasa un pariu pe Survivor 2023 dacă vrei să îți maximizezi șansele de reușită.

1. Adună cât mai multe informații relevante

Și începem seria de ponturi pariuri Survivor 2023 cu unul clasic, anume research. Dacă te-ai decis că vrei să faci pariuri sportive pe Survivor România, următorul pas este să vezi unde ai cele mai avantajoase cote.

Noi am ales oferta celor de la Superbet, care au cote pariuri Survivor 2023 foarte avantajoase, însă în momentul în care vei citi acest material este foarte posibil ca și alte platforme de betting să aibă emisiunea în oferta lor. E așadar necesar să te informezi înainte de a plasa orice tip de pariu.

Tot la capitolul cercetare intră și răbdarea. Înainte de a pune un pariu pe Survivor România urmărește emisiunile, încearcă să înțelegi dinamica din cadrul echipelor, observă dacă favoritul tău este puternic mental sau, dimpotrivă, dacă ar vrea să plece acasă. Nu te grăbi înainte de a paria, fă-ți lecțiile și apoi caută cele mai bune cote pariuri Survivor.

2. Urmărește emisiunea și nu te baza doar pe cote pariuri Survivor

Apoi, trebuie să ai în vedere faptul că Survivor este un show dinamic și că toți concurenții aflați încă în Dominicană au șanse reale să câștige. Chiar dacă în acest moment unii sunt mai buni pe trasee, iar alții mai buni în activitatea de socializare, aceste lucruri se pot schimba foarte rapid pentru că, în cele din urmă, cei eliminați sunt cei care nu au sprijinul telespectatorilor, orice ar face în cadrul emisiunii. Așadar, dacă ai un favorit printre outsideri, dacă ți se pare că unul dintre concurenți ar putea să se impună, merită să te gândești serios la un pariu cu o miză mai mică pe el, mai ales dacă vorbim despre cineva cu o cotă foarte mare.

3. Nu paria pe renume/imagine

Pentru că Survivor pune față în față vedete și oameni obișnuiți, de multe ori este ușor să te lași păcălit de imagine, așa cum poți fi păcălit și de ce cote oferă casele de pariuri. Fie că este cineva foarte cunoscut și foarte vizibil, fie că e este un influencer pe care îl urmărești sau, de ce nu, un cântăreț care te-a marcat, Faimoșii au avantajul expunerii de dinainte de emisiune. Cu toate acestea, edițiile trecute ale Survivor ne-au arătat că imaginea de acasă contează destul de puțin în economia jocului și că este mult mai important ce face un om în cadrul concursului, nu cine este în afara lui.

Tradițional, cei care au reușit să ajungă în fazele superioare și care chiar au câștigat au fost cei care s-au descurcat pe trasee și au adus puncte, cei care nu au făcut scandal și care nu s-au implicat în jocuri de culise, dar și cei care și-au susținut principiile, uneori chiar împotriva grupului, pe parcursul emisiunii. Caută să vezi dacă printre favoriții tăi sunt astfel de persoane pentru că așa vei avea șanse mult mai mari la un pariu câștigător pe Survivor 2023.

4. Elimină concurenții cu șanse foarte mici de a câștiga

Survivor România este un concurs cu un număr foarte mare de concurenți. O strategie bună este să începi să îi elimini pe cei care crezi că nu vor câștiga Survivor România 2023. Îți poți face o listă cu toți concurenții, iar apoi poți argumenta pentru fiecare dintre ei și poți începe să îi scoți din calcule pe cei care au șanse foarte mici de a câștiga. Vei rămâne astfel cu un grup mai mic de concurenți. Acesta se poate micșora și mai mult dacă îi compari apoi cu favoriții caselor de pariuri. Iar dacă și după aceea favoritul tău este pe listă poți cu siguranță să pui un pariu.

5. Așteaptă-te la surprize

Nu în ultimul rând, trebuie să ai în vedere faptul că Survivor este un show imprevizibil, indiferent de ce cote sunt publicate de casele de pariuri. Chiar și cei mai puternici concurenți pot fi afectați de accidentări, se pot îmbolnăvi, li se poate face dor de casă și așa mai departe, toate aceste lucruri afectându-le în mod direct parcursul la Survivor.

Nimic nu este sigur, mai ales în prima parte a concursului, motiv pentru care este indicat să îți iei o perioadă de timp pentru a te uita la show. Abia după ce ești convins că favoritul tău e puternic din toate punctele de vedere îți recomandăm să plasezi pariul. 

Dar ar fi bine să rămâi în continuare alături de emisiune și să urmărești cum se desfășoară concursul mai departe. Gândește-te la Survivor ca la o ligă de fotbal. Dacă vrei să alegi câștigătorul, nu o poți face din prima etapă sau din a zecea etapă. Trebuie să urmărești competiția mai mult, ca să îți faci o idee despre ce poate fiecare echipă. La fel trebuie să procedezi și când faci pariuri sportive pe Survivor România 2023.

Pariuri și Jocuri este alături de tine în acest sezon. Dacă ești nou în lumea pariurilor, aruncă un ochi peste ghidul nostru despre cum să pariezi pe fotbal, iar dacă ești fan al fotbalului românesc, vezi și ce ponturi avem pentru tine la pariuri Liga 1 și pariuri Liga 2.

Dacă ești pasionat de pariuri sportive în general, vezi și ce ponturi au experții noștri la pariuri MotoGP și pariuri Formula 1 pentru sezonul 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *