Superbet Păreri

Avantajele Superbet
 • Atenție mărită la sporturile românești
 • Live streaming,
 • Listă cu promoții actualizată foarte des,
 • Cote mărite.
Bonus de Bun Venit Superbet
Până la 1200 lei & 300 rotiri gratis la cazinou + până la 500 lei la pariuri sportive
Se aplică termenii și condițiile promoției
Vreau Bonusul

Superbet este una dintre cele mai bune case pariuri online și offline, care activează pe teritoriul României de mai bine de zece ani. Se mândrește cu faptul că este una dintre agențiile de pariuri teritoriale cele mai răspândite în România. Cu peste 1000 de sucursale în întreaga țară, Superbet se poate lăuda cu o rețea foarte extinsă și de încredere. Din acest motiv, vei găsi despre Superbet păreri foarte diferite. Noi ne-am gândit însă să rezolvăm această problemă și să oferim o analiză cât mai în detaliu a acestui operator.

Odată cu votarea legii privind organizarea de jocuri de noroc, Superbet a decis extinderea către mediul online și a obținut o licență de funcționare valabilă până în 2026, conform deciziei ONJN numărul 1562 din 25.08.2016. în continuare, îți prezentăm o recenzie Superbe, care include informații referitoare la toate aspectele importante legate de activitatea de pariuri sportive și cazinou online. Tot aici vei găsi și câteva din numeroasele păreri despre Superbet exprimate de utilizatorii acestei platforme.

Superbet Păreri – Avantajele și dezavantajele oferite de website-ul Superbet

Site-ul Superbet este unul dintre cele mai bune din România. Însă și acesta vine cu plusuri și cu minusuri. Să le vedem:

Avantaje

Am găsit despre site-ul Superbet păreri diferite. Însă acest lucru este normal. Fiecare site are părți bune și părți negative, avantaje și dezavantaje. Deși, trebuie să spunem acest lucru, în cazul agenției despre care vorbim în acest articol, părțile bune le întrec pe cele rele.

Imediat ce accesezi site-ul Superbet observi un lucru foarte important: viteza de încărcare. Site-ul răspunde aproape imediat, o caracteristică foarte importantă în ziua de azi, când nimeni nu își permite să piardă nici măcar o secundă. Putem concluziona astfel că site-ul Superbet este unul optimizat puternic, la care probabil că se lucrează în mod continuu, pentru ca acesta să fie cât mai eficient și să răspundă cât mai rapid la comenzile utilizatorilor săi.

Site-ul este modern, cu un aspect plăcut. Un alt plus care pe noi ne-a încântat foarte mult este faptul că acesta se adaptează ușor la toate rezoluțiile. Astfel, indiferent de ecranul computerului tău, poți să fii sigur că vei avea mereu în față toate informațiile de care ai nevoie.

Și, bineînțeles, trebuie să spunem că site-ul Superbet este destul de ușor de folosit. Fiind foarte intuitiv, luminos, cu fonturi mari, acesta te ajută să identifici rapid tot ceea ce cauți și să știi exact unde să mergi și pe ce să apeși pentru a ajunge unde dorești.

Accent pus pe Superoferte

Superofertele Superbet sunt prezentate primele, la fel și bonusurile, iar lucrul care nouă ne-a plăcut cel mai mult este gradul ridicat de organizare a informației. Un avantaj important al acestui site, unul peste care mulți oameni trec rapid cu vederea este bara calendaristică cu evenimente.

superbet păreri

Ca utilizator, treci așa ceva de multe ori cu vederea, pentru că ți se pare normal să existe o astfel de bară. Însă nu toate site-urile de pariuri sportive online o oferă. Când ea lipsește, identificarea evenimentelor sportive pe care le cauți devine de câteva ori mai dificilă. Însă, la Superbet nu există această problemă. Foarte rapid poți găsi toate evenimentele din următoarea săptămână și le poți trece pe biletul tău la fel de rapid. Iar dacă vrei, poți trece anumite competiții la ”Favorite”, ceea ce te va ajuta pe viitor să le găsești și mai repede.

Pregătirea biletului

Să nu uităm să vorbim despre bilet! Sistemul de pregătire al unui bilet este foarte ușor de utilizat pe site-ul Superbet. Poți face selecția din evenimentele pe care le urmărești, poți trece la alte evenimente, iar biletul tău o să rămână cu toate selecțiile salvate. Un avantaj important e faptul că sistemul de pregătire al biletului, de pe site-ul Superbet, îți permite să faci un bilet chiar dacă nu ai cont la acest operator. În cazul în care nu vrei să îți faci cont, poți juca în continuare. Îți pregătești biletul pe site-ul Superbet, îl printezi, apoi mergi cu el într-o agenție Superbet unde acesta va fi înregistrat. Foarte simplu și foarte ușor.

Ultimul mare avantaj oferit de site-ul Superbet, unul pentru care merită să îți faci cont, este faptul că acesta oferă transmisiuni live. Transmisiunile oferite sunt printre cele mai bune din România, la același nivel cu cele ale Betano. Dacă ești curios să afli care casă de pariuri e mai bună, Betano sau Superbet, poți afla răspunsul din analiza noastră.

Pentru a putea urmări evenimentele transmise, trebuie doar să ai un cont și să ai o balanță pozitivă a contului. Așa ai acces la toate evenimentele sportive oferite de Superbet.

Dezavantaje

Să vorbim însă și despre punctele mai slabe ale site-ului. Un aspect pe care mulți utilizatori îl descriu drept ”enervant” este scroll-ul aproape interminabil pe care trebuie să îl faci pentru a ajunge în secțiunea de subsol a site-ului. În încercarea de a le aduce oamenilor cât mai multe evenimente pe prima pagină, Superbet a creat o listă mult prea mare. Astfel, pentru a ajunge în subsolul site-ului, ai nevoie de câteva secunde bune.

Un buton care să te ducă direct în footer ar rezolva această problemă. Și chiar este o problemă, deoarece mulți oameni sunt interesați de informațiile pe care Superbet le are în subsol. Acolo găsești, spre exemplu, metodele de plată acceptate, datele licenței ONJN sau numărul de Whatsapp pentru live chat.

Nu ar fi o idee rea ca, pe viitor, Superbet să aducă o parte din aceste informații în partea superioară a site-ului. Numărul de Whatsapp, de exemplu, pentru chat-ul live, ar trebui să fie cât mai vizibil. Este important pentru acei utilizatori care nu se pricep așa de bine la utilizarea unui website. Însă, dacă au acces rapid la acest număr, pot primi ajutor cât mai repede.

O secțiune de blog este necesară

Alte două minusuri, chiar dacă nu foarte mari, sunt lipsa unei secțiuni de blog și a unei secțiuni de statistici. Nu foarte multe case de pariuri online au secțiuni de blog. Noi însă le găsim foarte utile. Este, până la urmă, și o dovadă a faptului că operatorul nu se teme să interacționeze cu clienții săi.

O secțiune de blog, cu sfaturi pentru pariori, cu articole despre evenimente și multe altele poate fi foarte utilă și poate clădi un anumit grad de loialitate între clienți și companie. În plus, agenția investește mult în crearea de conținut. Toate aceste materiale ar trebui introduse într-un blog, unde utilizatorul să le găsească ușor.

În ceea ce privește secțiunea de statistici, e adevărat că Superbet oferă statistici pentru fiecare eveniment în parte. Este destul să accesezi evenimentul și imediat găsești toate datele căutate. Ar fi însă utilă și o secțiune cu statistici generale, unde jucătorul să poată înțelege mai bine tot ceea ce se petrece în campionatele pe care vrea să parieze.

Site-ul Superbet păreri de la utilizatori

Despre Superbet, am găsit multe păreri pe internet. Cum era normal, acestea sunt împărțite. Există multe laude, există însă și reclamații, mai ales din partea acelor jucători pe care norocul i-a părăsit. Am încercat însă să ne ferim de acest tip de păreri. Nu ne-am uitat nici la laudele aduse de cei care au câștigat la Superbet și care, evident, aveau motive de bucurie, dar nici la reproșurile celor afectați de pierderea banilor pariați.

Iată câteva păreri despre Superbet de la jucători:

”Cea mai buna casa de pariuri din țară. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor. Rapizi atât la depunere cât și la retragere.”Fernando

”Site foarte frumos, cu un design superb.” – Alex C.

”Serviciul de clienți lasă de dorit, însă îmi place că au foarte multe pariuri și că poți retrage banii foarte rapid.” – Dorin G.

Superbet Mobil

Superbet și-a dezvoltat o variantă de site pentru dispozitive mobile care arată si se mișcă foarte bine. Toate funcțiile pe care le găsești pe versiunea desktop sunt prezente și pe Superbet mobil și te poți bucura de aceeași experiență în ceea ce privește transmisiunile live sau pariurile, exact ca pe calculator. Superbet mobil este compatibil cu orice telefon, indiferent dacă este iOS, Android sau Windows și iți permite să te bucuri de jocuri de noroc și pariuri sportive, oriunde ai fi!

Despre aplicația Superbet

Dacă site-ul Superbet e unul foarte bun, cu o variantă Superbet mobil foarte bună, aplicația Superbet este excelentă! De altfel, această ocupă primul loc în App Store la secțiunea Sport. În Google Play, aplicația are o medie de 4,5 steluțe din 5, primite de la utilizatori, în urma a aproape 10.000 evaluări, ceea ce spune foarte mult.

Cum probabil că ai intuit deja, aplicația poate fi descărcată din App Store, Google Play, dar și din Huawei App Gallery. Ai parte pe ea de tot ceea ce vezi pe site și chiar mai mult. Pe lângă streaming live, pe lângă pariuri și statistici, ai posibilitatea și de a distribui biletele tale, prin funcția SuperSocial, o funcție foarte apreciată de cei mai mulți din jucătorii care au lăsat recenzii pentru aplicație.

Mai mult, cu aplicația Superbet ai parte și de notificări. Dacă le activezi, primești imediat detalii despre tot ceea ce se întâmplă în evenimentele pe care le urmărești.

Aplicația Superbet păreri utilizatori

Am găsit despre aplicația Superbet păreri bune și foarte bune. Acest lucru era de așteptat, date fiind performanțele înregistrate de aceasta. Iată câteva păreri:

”Aplicația e ușor de folosit chiar și pentru un începător. Îmi place interfața, funcționează foarte bine. Este cea mai bună platformă pentru jucători adevărați. Succes!” – Alex D.

”Aplicație de pariuri foarte bună. Multe evenimente, ușor de folosit.” – Cătălin T.

”O aplicație intuitivă, de calitate, iar SuperSocial este o funcție foarte frumoasă.” – Mircea M.

”Experiență plăcută în joc, calitate imbatabilă și ai parte de foarte multe pariuri sportive.” – Diana C.

”Bună aplicație. SuperSocial e o funcție unică.” – Gigi S.

”Câteodată nu mă pot loga. În rest, 5/5.” – Alex M.

”Pe PC îmi arată meciul în minutul 13 și pe aplicație în minutul 16, slabă aplicația. Jocul Sizzling Hot arată eroarea așteptați să răspundă serverul. Îmi dă plata mai puțină decât câștigul real, sesizez asta și a doua zi îmi dă diferența de câștig.” – Elena M.

La această ultimă recenzie, cei de la Superbet au răspuns și i-au cerut utilizatoarei să le trimită prin mail un mesaj detaliat în care să le povestească ce s-a întâmplat, pentru a putea rezolva problema.

Crearea Unui Cont Nou

Fie că vrei sa pui pariuri pe fotbal, să joci sloturi online sau jocuri de masă la Superbet, trebuie mai întâi sa-ți creezi un cont de jucător. Acest lucru se poate face rapid, într-un singur pas, pe pagina de înscriere. Doar făcându-ți cont la acest operator poți beneficia de tot ceea ce oferă, inclusiv bonusurile puse la dispoziție și transmisiunile live.

înregistrare cu cod bonus superbet

Conform Superbet, înregistrarea durează mai puțin de 2 minute. Noi am reușit să facem un cont în mai puțin de un minut. Informațiile cerute de operator sunt simple:

 • Prenume
 • Nume
 • E-mail
 • Un nume de utilizator
 • Parola contului
 • CNP
 • Număr de telefon
 • Adresă
 • Județ
 • Localitate
 • Cod bonus

Odată introduse aceste informații, utilizatorul mai trebuie să bifeze căsuțele prin care e de acord cu termenii și condițiile Superbet și prin care confirmă că are peste 18 ani, apoi totul este rezolvat. Ca pas final, Superbet trimite un e-mail de confirmare a contului către adresa de e-mail introdusă în formular. Utilizatorul mai trebuie doar să verifice dacă a primit acest e-mail și să activeze contul.

Procesul de înregistrare la Superbet este foarte simplu și foarte ușor, un plus pentru acest operator. Dacă îți dorești și tu să deschizi un cont la Superbet, poți să o faci apăsând butonul de mai jos.

Cele Mai Importante Secțiuni Superbet

Acum că aveți un cont valid de jucător, puteți începe sa plasați la Superbet pariuri sportive, miza pe jocuri de păcănele sau jocuri de masă. De asemenea, acestea sunt și categoriile principale de activități pe care Superbet le oferă și care sunt prezentate pe prima pagină a site-ului, imediat după logare.

SuperBet Sport și Pariuri Live

Prima secțiune este cea de Sport unde veți descoperi cele mai bune cote Superbet pentru o mulțime de competiții sportive și sporturi diferite. In această secțiune veți putea plasa cele mai bune pariuri iar în același timp puteți sa folosiți secțiunea denumită Superbet pariuri sportive rezultate live. Aici puteți să urmăriți cele mai tari competiții ce se defașoară live și să pariați pe evenimentele viitoare.

De asemenea, funcția Superbet verificare bilet este foarte apreciată de pariori, una prin intermediul căreia poți să verifici un bilet plasat în agențiile de cartier și să vezi dacă acesta este caștigător sau nu. Fie că vorbim de fotbal, tenis, hochei sau snooker găsești toate sporturile în oferta Superbet sport. Poți să faci chiar și pariuri Survivor 2024.

Pentru că știm că fotbalul este de departe cel mai popular sport în România și sportul preferat al iubitorilor de pariuri, am calculat marjele oferite de Superbet pentru meciurile din câteva dintre cele mai importante competiții de pe continent. Acestea sunt:

 • Liga 1 – marjă 4,99%
 • Liga 2 – marjă 8%
 • Premier League – marjă 2,87%
 • Serie A – marjă 4,73%
 • Bundeslinga – marjă 5,17%
 • La Liga – marjă 4,49%

Este important însă de notat că Superbet oferă promoții prin care anumite evenimente selectate de operator au marjă 0%. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a utiliza și funcția Cash Out.

Superbet Păcănele

Secțiunea Superbet Păcănele este dedicată jocurilor de masă și, evident, păcănelelor. Dacă ai auzit jucători întrebând unde pot găsi jocuri ca la Superbet, e pentru că această secțiune este dotată cu cele mai noi slot-uri, de la provideri cu renume internațional precum NetEnt, EGT sau Bgaming. Toate varietățile de păcănele vă sunt oferite, de la cele mai moderne păcănele, la cele clasice, jackpot progresiv sau runde bonus. Pe toate le veți găsi în secțiunea Superbet păcănele.

Superbet Cazino Live

Ca orice operator ce se respectă, Superbet nu putea să nu ofere servicii de cazino live jucătorilor săi. Prin intermediul acestora, jucătorii se pot bucura de jocuri de blackjack, ruletă sau poker având ca dealeri persoane reale din cele mai mari cazino-uri.

Loto, Virtuale și Speciale

Aceste categorii de pe pagina Superbet se adresează jucătorilor care preferă să joace jocuri de tip loto, Keno, să parieze pe sporturi virtuale sau să acceseze anumite pariuri speciale în funcție de piețele oferite în acel moment.

Superbet Bonus și Oferte

Superbet a ajuns o casă de pariuri foarte apreciată pe plan local și datorită bonusurilor și promoțiilor pe care le oferă. Pentru a vă bucura de tot ceea ce oferă acest operator, vă recomandăm să citiți articolul nostru despre fiecare cod bonus Superbet activ în acest moment și despre bonusurile care pot fi obținute cu acestea.

La această agenție, promoțiile pot fi împărțite în trei mari categorii:

 • Promoții de bun venit
 • Promoții fără depunere
 • Promoții secundare

Păreri despre romoțiile principale Superbet

Evident, promoțiile de bun venit și fără depunere sunt promoțiile principale la Superbet. Agenția oferă câte un bonus de bun venit la pariuri și casino online. Acestea sunt departe de a fi cele mai bune bonusuri de acest gen din România, însă sunt utile și au valori rezonabile.

La pariuri sportive, jucătorul poate primi până la 500 de lei, în timp ce la casino online poate primi până la 1200 lei + 300 rotiri gratuite. Cu promoția sa cu 9000 de lei + 1000 rotiri gratuite, Winbet domină piața cazinourilor online, în timp ce Mozzart conduce piața pariurilor sportive, cu bonusul său de 1850 de lei. Se poate observa ușor că promoțiile Superbet nu se apropie deloc de aceste valori. Totuși, sunt în media pieței.

Promoția fără depunere este însă punctul forte al celor de la Superbet. Lunar, agenția lansează câte un astfel de bonus făcut special pentru jucătorii noi. El vine cu sute de rotiri gratuite la unele dintre cele mai populare sloturi. Pentru a-l primi, un jucător trebuie doar să se înscrie la Superbet și să își verifice contul.

Vorbim așadar despre o promoție fără depunere în adevăratul sens al cuvântului. Nu e astfel de mirare că cele mai multe păreri despre Superbet fac referire la ea. Jucătorilor le plac la nebunie bonusurile fără depozit, mai ales cele care vin cu sute de rotiri gratuite.

Părerea noastră: Promoția fără depozit a celor de la Superbet este cea mai bună promoție de acest tip din România.

Păreri despre promoțiile secundare Superbet

Nu în ultimul rând, Superbet oferă și numeroase bonusuri secundare. Vorbim despre promoții pe care le găsești și la alte case de pariuri și cazinouri online: multiplicatori, marjă 0%, cote mărite și altele. Acestea reprezintă unelte foarte utile pentru jucători. Chiar dacă nu sunt deloc speciale, ele sunt utilizate foarte mult de către pariori.

E așadar bine că acestea există. Chiar dacă nu-i aduc jucătorului câștiguri uriașe sau sute de rotiri gratuite, ele ajută ca experiența sa pe platforma Superbet să fie mult mai plăcută.

Am găsit păreri împărțite despre aceste promoții secundare Superbet, dar acest lucru e normal. Întotdeauna vor existat jucători nemulțumiți că o promoție nu le oferă mai mult. Din experiența mea, însă, jucătorii ar fi mult mai nemulțumiți dacă nu ar avea la dispoziție aceste promoții secundare.

Metode de Plată si Retragere la Superbet

Am menționat la începutul articolului metodele de plată și de retragere oferite de Superbet și chiar i-am certat pentru că acestea nu sunt atât de vizibile cât ar trebui. I-am certat deoarece considerăm că la acest capitol Superbet stă foarte bine. Operatorul pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 9 metode de plată. Acestea sunt:

 • VISA
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Transfer bancar
 • Cash in agenții
 • Toppay
 • Revolut
 • Abon
 • Apple pay
 • Okto.Cash

Depunerea minimă este de 1 leu pentru depunerile cash, prin intermediul agențiilor, și de 20 de lei pentru celelalte metode de plată. Un plus pentru Superbet este introducerea Revolut ca metodă de plată. Revolut a devenit foarte popular în România, asta într-un timp foarte scurt. Însă nu toate casele de pariuri online legale le oferă clienților lor posibilitatea de a depune bani prin această metodă.

Din păcate, nu toate aceste metode de plată, care pot fi folosite pentru depunere, pot fi folosite și pentru retragere. Pentru a retrage banii câștigați, jucătorii pot folosi următoarele metode:

 • VISA
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Transfer bancar
 • Cash in agenții

Retragerile minime și maxime diferă în funcție de metoda de plată aleasă. Spre exemplu, dacă alegi să primești banii prin transfer bancar, retragerea minimă e 20 de lei, dar retragerea maximă e nelimitată. De altfel, 20 de lei e retragerea minimă pentru toate metodele mai puțin pentru retragerea din agenții. Retragerea maximă e 20.000 lei pentru VISA, Mastercard și Paysafecard, și 45.000 lei pentru Neteller și Skrill.

Relații cu Clienții

Superbet investește în continuu în dezvoltarea serviciului său de relații cu clienții. Astfel, pentru a veni în ajutorul jucătorilor săi, ca parte a strategiei sale de optimizare, casa de pariuri a îmbunătățit secțiunea sa de Live Chat. Acum, jucătorii au parte de răspunsuri mai rapide și mai bune din partea angajaților companiei.

De asemenea, Superbet a lansat și un chatbot, unul dintre cele mai bune din România. Acesta se numește iRina. Oferă suport instant la funcții ca verificarea biletului, resetarea parolei, reactivarea contului, retrimiterea email-ului de activare, recuperarea numelui de utilizator și multe altele.

Concluzii

Oriunde te-ai uita, găsești despre Superbet păreri mai degrabă pozitive. Există jucători nemulțumiți, cum este și normal, însă cei mai mulți consideră că acest operator este unul de încredere, cu o platformă foarte bună, care oferă sau cel puțin încearcă să ofere bonusuri și promoții care să satisfacă nevoile clienților săi. Secțiunea de pariuri e una dotată cu foarte multe sporturi și competiții, în timp ce cea de jocuri este foarte bine organizată cu foarte multe jocuri. De altfel, mulți jucători au ajuns să caute astăzi jocuri ca la Superbet.

Există loc de îmbunătățiri pentru acest operator. Partea bună este că Superbet a demonstrat de-a lungul timpului că nu se teme să investească în

Avantaje Superbet

 1. Gama variată de sporturi și competiții pe care poti paria
 2. Cote foarte bune pentru fotbal și multe alte sporturi
 3. Unele dintre cele mai generoase bonusuri la case de pariuri și cazinouri online
 4. Metode diverse de plată şi retragere a câştigurilor
 5. Site și aplicație mobilă de top
 6. Transmisiuni live

Dezavantaje Superbet

 1. Departament servicii clienți care mai poate fi îmbunătățit
 2. Nu există un program VIP
 3. Un singur joc de Poker

Luând toate aspectele în considerare ți analiza Superbet pe care am făcut-o în rândurile de mai sus, putem trage concluzia că acest operator rămâne unul dintre cei mai puternici și în mediul online. Recomandăm astfel cu căldura oricărui parior sau jucător de cazino sa își înregistreze un cont și să se bucure de serviciile excelente oferite de Superbet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *