Columbia vs România Cote Pariuri

Al doilea meci amical pe care echipa națională a României îl joacă în acest an este unul special din cel puțin două motive: ”tricolorii” vor întâlni o adversară de care ne leagă amintiri foarte plăcute, reprezentativa Columbiei, iar acest meci se va disputa într-o țară în care avem o mare comunitate de români, anume Spania.  În acest material vom discuta despre meciul amical dintre Columbia și România, programat pe 26 martie la Madrid, vom trece prin cele mai importante și tentante cote de la pariuri pentru Columbia – România și vom discuta și despre câteva dintre cele mai relevante ponturi și pronosticuri pentru acest duel.

Columbia vs România – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetcolumbia Columbiameci egalMeci Egal românia România
1X21,753,905,50
Golul 1 (X – niciun gol)1,559,503,00
Pauză sau Final1,531,753,40
Draw no Bet (DNB)1,333,00
Ultimul gol1,559,503,00
Columbia vs România Cote Pariuri: 26.03.2024

Meciul amical dintre Columbia și România este programat marți, 26 martie, de la ora 21:30, ora României. Întâlnirea se va disputa în Spania, la Madrid, pe stadionul Metropolitano al celor de la Atletico, echipă la care este legitimat Horațiu Moldovan, unul dintre oamenii de bază ai primei reprezentative. Duelul va fi televizat în țară de postul Antena 1, cel care deține drepturile TV ale jocurilor echipei naționale alături de Prima TV.

Pentru elevii lui Edward Iordănescu va fi unul dintre cele mai importante teste înainte de Campionatul European din vara acestui an, Columbia fiind o echipă de top, aflată în momentul de față pe locul 14 în clasamentul FIFA. Se anunță astfel un meci disputat, complicat și spectaculos în același timp, iar fanii care vor merge la stadion sau care se vor uita la TV vor avea ce vedea. Și bineînțeles că și pariorii vor avea activitate, astfel că în cele ce urmează vor discuta despre cele mai interesante cote la pariuri pentru Columbia – România.

Cote pariuri Columbia vs România: Pauză sau Final X

Pariuri Columbia vs România: Pauza sau Final Xsuperbet
PsF 1 – Columbia1,50
PsF X – Meci Egal1,75
PsF 2 – România3,60
Columbia vs România Cote Pariuri: 26.03.2024

Începem seria de ponturi de pariuri pentru meciul dintre Columbia și România cu o recomandare din zona celor mai sigure, cu șanse mai mari de realizare. Și am ales pentru prima recomandare remiză la pauză sau la final din mai multe motive pe care le voi expune în cele ce urmează.

Vorbim în primul rând de un meci amical, în care ambii selecționeri își doresc să testeze anumiți jucători sau sisteme de joc, să încerce anumite momente tactice și așa mai departe. Obiectivul principal al meciului nu va fi rezultatul, astfel că sunt șanse reale ca niciuna dintre echipe să nu alerge neapărat după gol. Iar în cazul României, având în vedere vechea tactică ”să nu ne facem de râs”, va fi foarte important să nu primească gol măcar în prima repriză.

Apoi, trebuie să avem în vedere faptul că reprezentativa Columbiei va acuza o stare de oboseală. Cu numai câteva zile înaintea meciului amical cu România, de la Madrid, Columbia va juca un alt amical, de data aceasta cu Spania, în Londra. Iar încărcătura de acolo, plus efortul de a face deplasarea în Europa și, aici, mai departe în două țări, ar trebui să fie vizibile. Sunt așadar mai multe argumente care merg spre ideea că o remiză la pauză sau la final este probabilă.

Pronosticuri Columbia vs România: Pauză sau Final X Cotă 1,75 la Superbet

Cote pariuri Columbia vs România: România marchează prima

Pariuri Columbia vs România: Golul 1superbet
Columbia1,55
Niciun gol9,50
România3,00
Columbia vs România Cote Pariuri: 26.03.2024

Voi continua seria de ponturi pariuri pentru Columbia vs România cu unul interesant, ce are șanse reale de concretizare, anume că naționala României va fi cea care va deschide scorul la Madrid. 

Dacă păstrez scenariul duelului nu foarte spectaculos, în care românii vor fi preocupați să se apere pentru a nu primi multe goluri, nu este deloc exclus ca pe un contraatac ”tricolorii” să dea lovitura în fața unei Columbii poate mai relaxată având în vedere nota de dominație.

Este totuși departe de a fi un pariu sigur. Totuși, cred că este un pariu ce merită încercat de către cei care vor să riște mai mult și să obțină și eventuale câștiguri mai importante. Ca de fiecare dată, fac recomandarea de a paria pe orice meci doar sumele pe care îți permiți să le pierzi și îți mai spun încă o dată că nu există pariuri 100% sigure. De aceea este bine să urmărești platformele de ponturi pariuri sportive și să îți faci apoi propriul research înainte de a investi într-un pariu.

Pronosticuri Columbia vs România: România marchează primul golCotă 3,00 la Superbet

Cote Pariuri Columbia vs România: Sub 2,5 goluri în meci

Pariuri Columbia vs România: Total golurisuperbet
sub 0,57,00
sub 1,52,90
sub 2,51,65
peste 0,51,07
peste 1,51,36
peste 2,52,10
Columbia vs România Cote Pariuri: 26.03.2024

O altă recomandare de pariu pe meciul Columbia – România de pe 26 martie este pe numărul total de goluri din meci. Asa cum am văzut la primul pont, vorbim despre un meci amical în care ”tricolorii” vor înfrunta o națională mult mai bine cotată, pe care o vor trata cu respect. Asta înseamnă că accentul va fi pus în primul rând pe defensivă, pe încercarea de a bloca atacurile adverse.

Până la urmă, este o pregătire optimă și pentru Euro 2024, acolo unde în primul rând elevii lui Iordănescu vor dori să nu ia goluri pentru a putea spera la calificarea în faza eliminatorie.

Columbienii, la rândul lor, vor veni după un meci intens cu Spania și vor fi pe finalul unei deplasări obositoare pentru ei în Europa, astfel că sunt șanse destul de mari să nu forțeze un scor fluviu. Ceea ce ar intra perfect în jocul României, un meci disputat în zona mediană a terenului, cu puține oportunități la cele două porți.

Prin urmare, sub 2,5 goluri în meci este din nou un pariu din gama celor care sunt mai sigure, cu mai multe șanse de concretizare.

Predicții Columbia vs România: Sub 2,5 goluri în meci – Cotă 1,65 la Superbet

Cote pariuri Columbia vs România: Ambele echipe marchează

Pariuri Columbia vs România: Ambele echipe marcheazăsuperbet
Da2,10
Nu1,75
Columbia vs România Cote Pariuri: 26.03.2024

Istoria ne spune că, de obicei, în meciurile dintre România și Columbia, marchează foarte rar ambele echipe. De-a lungul anilor, cele 2 naționale s-au întâlnit de 4 ori:

 • 17 ianuarie 1980, Columbia – România, 0-0
 • 18 iunie 1994, Columbia – România, 1-3 – Cupa Mondială
 • 15 iunie 1998, România – Columbia, 1-0 – Cupa Mondială
 • 27 mai 2006, România – Columbia, 0-0

Totuși, cred că putem ignora istoria de data aceasta. Și asta fiindcă, așa cum se poate vedea, ultima întâlnire dintre cele două a avut loc acum 18 ani. Cel mai bine ar fi să privim meciul acesta în contextul acestui an.

Pentru România, 2024 este un an important. Mergem la Euro. Pentru noi, e o competiție destul de importantă, mai ales dacă ne gândim că, în ultimii ani, am lipsit de la turneele finale. Așadar ne putem aștepta ca experiența România Euro 2024 să fie una tratată foarte serios de jucători, antrenori și staff. De aici, ne putem aștepta la o mobilizare destul de serioasă și în ceea ce privește aceste două amicale pe care naționala le joacă înainte de Euro.

Dacă ne putem aștepta ca tricolorii să trateze foarte serios meciul cu Columbia, de la columbieni ne putem aștepta la un meci de calitate. Vorbim totuși de o echipă națională foarte puternică, una care a reușit să se mențină la un nivel foarte bun în ultimele decenii, spre deosebire de România.

De aici, ideea că vor marca ambele echipe chiar nu e atât de exagerată. În plus, să nu uităm că meciul e amical și că va avea loc pe teren neutru iar fotbaliștii vor fi astfel mult mai motivați să ofere un spectacol frumos, nu neapărat să țină de rezultat.

Pronosticuri Columbia vs România: Ambele echipe marchează – Cotă 2,10 la Superbet

Columbia vs România cote pariuri sportive: Scor corect

Pariuri Columbia vs România: Scor Corectsuperbet
1-06,00
2-07,00
2-19,00
3-013,00
3-117,00
3-240,00
0-09,50
1-17,00
2-221,00
0-112,00
Columbia vs România Cote Pariuri: 26.03.2024

Mergem acum în zona pariurilor ceva mai riscante, dar care au și cote considerabil mai mari. Și am ales pentru acest pont de pariuri pentru meciul Columbia vs România unul pe scor corect. Păstrez argumentele de mai sus și pentru acest pont și, continuând pe aceeași linie, cel mai probabil scor la finalul timpului regulamentar de joc ar fi un 1-1.

Asta pentru că meciul ar rămâne în nota unuia destul de închis, fără prea multe goluri și fără o echipă dominantă, care să se distanțeze pe tabelă.

Este totuși, așa cum spuneam, un pariu mai riscant din mai multe motive. În primul rând, în ciuda rezultatelor din preliminarii, România nu este o echipă cu o forță ofensivă ieșită din comun. Să dea gol sau goluri Columbiei va fi o provocare majoră pentru ”tricolori”. Nu înseamnă că este imposibil, ci doar foarte dificil și mai puțin probabil decât, poate, un 0-0. În al doilea rând, în ciuda oboselii și a relaxării, sud-americanii au jucători de calitate, care pot oricând face diferența în fața unei echipe precum România.

Așadar, un pariu pe scor corect 1-1 pe meciul Columbia vs România este de încercat de către cei care vor să riște mai mult, dar și care speră la un câștig pe măsură.

Predicții Columbia vs România: Scor corect: 1-1 – Cotă 7,00 la Superbet

Încheiem lista noastră de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul amical Columbia vs România cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal Columbia vs România cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul amical Columbia vs România – 26 Martie 2024

românia

Meciul amical dintre Columbia și România este programat marți, 26 martie, de la ora 21:30, ora României. Partida se va juca în Spania, pe stadionul Metropolitano din Madrid, ”casa” celor de la Atletico Madrid, formație la care este legitimat românul Horațiu Moldovan. Atât pentru România, cât și pentru Columbia, va fi al doilea joc de pregătire din luna martie, sud-americanii întâlnind Spania la Londra pe 22 martie, în timp ce România primește acasă vizita Irlandei de Nord în aceeași zi.

Pentru ”tricolori” ar trebui să fie un meci în care selecționerul Iordănescu va cristaliza formula de echipă pe care o va folosi la Euro 2024 și, poate, un prilej de a testa unii jucători care ar putea fi incluși în lotul pentru Germania. La acest ultim capitol nu mă aștept însă la foarte multe surprize, tehnicianul României fiind recunoscut ca un antrenor conservator, care preferă să folosească oamenii pe care îi cunoaște și alături de care a obținut rezultate.

Lotul României pentru amicalul cu Columbia

Edward Iordănescu a transmis lista extinsă a jucătorilor din străinătate pe care îi are în vedere pentru partidele cu Irlanda de Nord(poți citi aici analiza meciului România vs Irlanda de Nord)și Columbia, urmând ca cel mai probabil duminică, 17 martie, să anunțe lotul final. Iată însă pe ce ”stranieri” se bazează Iordănescu junior:

PORTARI: Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0), Alexandru PAȘCANU (Sporting Gijón | Spania, 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Andrei CORDEA (Al-Tai | Arabia Saudită, 5/0), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Andrei ARTEAN (Apollon Limassol | Cipru, 0/0), Vlad DRAGOMIR (Pafos | Cipru, 0/0);

ATACANȚI: Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 36/5), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 40/11), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Antonio SEFER (Hapoel Beer Sheva | Israel, 1/0).

Lotul Columbiei pentru amicalul cu România

Selecționerul Columbiei, Nestor Lorenzo, a convocat 26 de jucători pentru cele două meciuri amicale pe care echipa sa le va disputa în Europa, la finalul lunii martie, lista fiind următoarea:

Portari: David Ospina (Al Nassr), Camilo Vargas (Atlas), Alvaro Montero (Millonarios)
Fundaşi: Daniel Munoz (Crystal Palace), Santiago Arias (Bahia), Jhon Lucumi (Bologna), Carlos Cuesta (Genk), Yerry Mina (Cagliari), Yerson Mosquera (Villarreal), Cristian Borja (Braga), Johan Mojica (Osasuna)
Mijlocaşi: Kevin Castano (Krasnodar), Jefferson Lerma (Crystal Palace), Juan Camilo Portilla (Talleres), Richard Rios (Palmeiras), Jorge Carrascal (Dinamo Moscova), Juan Fernando Quintero (Racing), James Rodriguez (Sao Paulo), Yaser Aprilla (Watford), Jhon Arias (Fluminense)
Atacanţi: Ian Poveda (Sheffield Wednesday), Luis Sinisterra (Bournemouth), Luis Diaz (Liverpool), Rafael Borre (Internacional), Jhon Cordoba (Krasnodar), Mateo Cassierra (Zenit)

Columbia vs România Istoric întâlniri 

De reprezentativa Columbiei se leagă unul dintre cele mai bune meciuri din istoria naționalei României, unul de care toți suporterii își aduc aminte și acum. În urmă 30 de ani, la Cupa Mondială din Statele Unite, România lui Hagi a aplicat o corecție istorică unei Columbii în care strălucea Valderrama. Acolo, pe Rose Bowl din Pasadena, Hagi a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri marcate vreudată de un jucător român, cu un sut ireal cu piciorul stând de la peste 25 de metri. Tot ”Maradona din Carpați”, așa cum avea să fie recunoscut și de americani, l-a servit ideal pe Răducioiu în două ocazii pentru un 3-1 care i-a scos pe români pe stradă de bucurie.

Al doilea moment important din istoria meciurilor România vs Columbia a venit 4 ani mai târziu, la Mondialul din 1998, din Franța. Tot în faza grupelor de la turneul final, ”tricolorii” treceau de Columbia cu scorul de 1-0, dar cu un gol excepțional! Hagi a inventat o pasă cu călcâiul pentru Adi Ilie, iar acesta, din interiorul careului l-a învins pe Wilson Cabrera cu o ”scăriță” marcă proprie, execuție ce avea să îi aducă porecla de ”Cobra”.

În afara acestor două meciuri oficiale, România și Columbia s-au mai întâlnit de două ori în partide amicale, în 1980 și în 2006, de fiecare dată rezultatul fiind egal, 0-0.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Columbia vs România

Dacă ai ajuns până la finalul acestui material este evident că îți dorești să faci măcar un pariu pe meciul Columbia vs România, așa că mai am un pont important pentru tine. După ce vei citi această analiză și îți vei face propriul research pe meci, trebuie să te uiți și după pariurile cu cotă mărită pentru Columbia vs România.

Pariurile cu cotă mărită sunt pariuri normale pentru care casele de pariuri oferă regulat cote mai mari decât în mod normal pentru a atrage jucătorii. Cum meciul dintre Columbia și România este unul de maxim interes, mă aștept să găsești astfel de oferte.

Cele mai importante platforme de pariuri online de la noi, așa cum sunt Superbet, Betano și Winbet aduc regulat în ofertele lor pariuri cu cotă mărită, astfel că, înainte de a pune pariul tău pe meciul dinte România și Columbia, caută în rândul ofertelor caselor de pariuri acest tip de pariu.

Este o foarte bună oportunitate de a-ți mări cota pe un pariu pe care oricum știi că vrei să îl joci, astfel că și profitul potențial va fi considerabil mai mare

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 5,11%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Columbia vs România cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul Columbia vs România

Partida amicală dintre România și Columbia se va juca marți, 26 martie, de la ora 21:30. Meciul va avea loc în Spania, pe stadionul celor de la Atletico Madrid, iar în țară va fi transmis în direct pe postul Antena 1. Cei de la Antena 1 și Prima TV dețin împreună drepturile TV pentru jocurile echipei naționale și televizează partidele alternativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *