Meciuri Live Online

De ani buni, meciurile din diferite sporturi nu mai sunt transmise exclusiv la televizor. De fapt, platformele de live streaming sunt tot mai populare pentru că îți permit să urmărești meciuri live online de oriunde și de pe orice dispozitiv. 

În acest articol vom discuta în detaliu despre casele de pariuri care îți oferă posibilitatea de a urmări meciuri live online gratis, de ce este important să faci asta, ce sporturi sunt acoperite de streamurile online și despre câteva sfaturi și ponturi pentru a face pariuri live online.

Unde poți vedea meciuri live online gratis

Azi, nu mai trebuie să îți bați capul pentru a afla unde poți vedea meciuri live online. Serviciile de live streaming sunt atât de bine dezvoltate încât mai toate agențiile de pariuri importante le oferă clienților. La Unibet, de exemplu, poți urmări în ziua de azi gratis meciuri live din fotbal, handbal masculin și feminin, tenis, hochei, rugby, baschet și nu numai. 

Și alți operatori au un răspuns la întrebarea: Unde poți vedea meciuri live online? Fortuna oferă de asemenea posibilitatea de a vedea meciuri online, iar cei de la Superbet au azi una dintre cele mai dezvoltate platforme de live streaming de pe piața românească.

Trebuie spus și că platformele care nu au opțiunea de a transmite meciuri live video au implementat sisteme de a le transmite live online. Cu ajutorul graficii, poți urmări acolo în timp real toate fazele importante ale unei partide.

Mai jos, ai o listă cu cele mai bune case de pariuri online din România, unde poți vedea meciuri live online gratuit:

Nume casă pariuriBonus de bun venitEvenimente live streamingAflă mai multe
Betano500 lei bonus la înregistrarefotbal, tenis, handbal, rugby, hochei, baschet, fotbal american, tenis de masă, snookerÎnregistrează-te gratuit!
fortuna500 lei la prima depunerefotbal, tenis, handbal, rugby, hochei, baschet, fotbal american, tenis de masă, snookerÎnregistrează-te gratuit!
superbet500 lei bonus la înregistrarefotbal, tenis, handbal, rugby, hochei, baschet, fotbal american, tenis de masă, snookerÎnregistrează-te gratuit!
unibet300 lei + 150 rotiri gratuite bonus la înregistrarefotbal, tenis, handbal, rugby, hochei, baschet, fotbal american, tenis de masă, snookerÎnregistrează-te gratuit!

Cum să urmărești meciuri live gratis

Acum că am aflat unde poți vedea meciuri live online în ziua de azi, e important să discutăm și ce trebuie să faci pentru a le vedea. Pentru a urmări un meci live gratis trebuie să ai cont pe una sau, de ce nu, pe mai multe platforme de pariere. Serviciile de live streaming sau de transmitere online cu ajutorul graficii sunt oferite de casele de pariuri pentru clienții lor.

Dacă nu ai cont, acesta se face foarte ușor, iar îndemnul de a crea unul este primul mesaj pe care îl primești atunci când accesezi site-ul unei case de pariuri sau îi descarci aplicația.

După ce ți-ai făcut contul, tot ce trebuie să faci este să accesezi sectiunea ”LIVE” și, de acolo, să selectezi partida care te interesează. 

Dacă meciul a început, în momentul în care îl selectezi pornește automat și serviciul de live streaming. Dacă nu a început încă, trebuie să știi că streamul va porni după fluierul de start.

Este important să știi că, de regulă, casele de pariuri online din România nu au emisiuni de analiză înaintea meciurilor, așa că transmisia live va începe odată cu partida.

De ce este important să urmărești meciuri live pe net

Sunt mai multe motive pentru care un jucător ar trebui să urmărească meciuri live pe internet. În primul rând, cei mai mulți dintre cei care pariază o fac pe meciurile echipei favorite sau pe o partidă din sportul preferat. Astea fiind spuse, e natural să ai dorința de a vedea ce se întâmplă pe teren în timp real.

Apoi, un meci live îți oferă senzații complet diferite în momentul în care ai pariat. În loc să aștepți rezultatul final și să vezi dacă pariul ți-a ieșit, urmărești desfășurarea jocului în timp real, iar senzațiile pe care le ai sunt mult amplificate. Practic, ajungi să trăiești partida alături de jucători!

Nu trebuie să trecem peste posibilitatea de a paria în timp real, pentru că toate casele de pariuri online oferă această opțiune.Să presupunem că ți-ai ales un meci, ai pus un pariu și urmărești partida. Jocul se desfășoară așa cum credeai sau, poate, complet diferit, dar urmărind meciul live observi anumite tendințe

Îți poți da seama, de exemplu, că se vor marca mai multe goluri decât credeai, că un sportiv este în pericol să ia cartonaș roșu, că o echipă atacă mai mult și că va avea un număr mare de cornere sau altceva. Ei bine, în momentul acela poți pune un nou pariu, bazându-te pe observațiile făcute în timp ce urmărești transmisia, iar șansele de a câștiga sunt mai mari pentru că analiza ta e făcută în timp real.

Poți vedea pe internet meciuri live HD care nu sunt transmise la TV

De câte ori nu ți s-a întâmplat să vrei să urmărești un meci doar ca să constați că fie partida nu este televizată la noi sau că este transmisă de un post TV pe care tu nu îl ai în grilă, poate pentru care ar trebui să plătești un abonament suplimentar? Ei bine, platformele caselor de pariuri anulează acest inconvenient și îți aduc pe dispozitivul tău, laptop, telefon sau chiar smart tv, partidele pe care vrei să vezi.

Vei putea vedea fără probleme meciuri din campionate foarte spectaculoase și, până nu demult, inaccesibile României, așa cum sunt cele din Statele Unite – NFL (fotbal american), NHL (hochei pe gheață) sau NBA (baschet). Chiar mai mult, toate aceste meciuri live transmise pe internet sunt disponibile în format HD.

De asemenea, sunt accesibile majoritatea turneelor internaționale de tenis, masculin și feminin, sau competițiile importante din rugby-ul mondial, începând cu Turneul Celor Șase Națiuni, Tri Nations sau Cupa Mondială și mergând până la campionatele naționale puternice.

Importanța serviciului de live streaming gratis

Pentru casele de pariuri, opțiunea de a transmite meciuri live pe net este aproape obligatorie în prezent. Vorbim în primul rând despre un serviciu pe care clienții sau potențialii clienți îl caută și aceștia se vor îndrepta către acele locuri în care îl găsesc. 

Dacă vreau să îmi fac un cont pentru a paria online sunt doar câteva lucruri importante:

  • să găsesc cote la pariuri avantajoase,
  • să accesez un site sau o aplicație intuitivă și ușor de folosit,
  • să pot urmări meciuri live pe net în format HD.

Prin urmare, atunci când voi căuta platforma potrivită, acestea sunt lucrurile la care mă voi uita, nu neapărat în această ordine.

Astfel, serviciul de live streaming devine un factor extrem de important în duelul caselor de pariuri pentru clienți și poate fi considerat chiar un atu decisiv în multe cazuri. De asemenea, meciurile live online cresc volumul pariurilor plasate de către clienți. Așa cum am văzut mai sus, pariurile sportive au dezvoltat o componentă importantă în ultimii ani, anume pariurile live

De clasicul bilet pus în agenție am ajuns la pariuri pe care le poți plasa în timp real, în timpul desfășurării unui meci, sau la retrageri anticipate, înaintea fluierului de final. Pentru ca o casă de pariuri să își maximizeze volumul de vânzări și să profite de dorința jucătorilor de a paria în timpul meciurilor, opțiunea de live streaming este obligatorie.

De ce este important să urmărești meciurile live online pe platforma casei de pariuri

După cum am văzut mai sus, casele de pariuri care oferă servicii de live streaming fac acest lucru doar pentru clienții lor. Asta înseamnă că nu poți vedea meciuri live pe internet decât dacă ai un cont și dacă te loghezi în platformă. Însă acest lucru nu este deloc un dezavantaj. Dimpotrivă, poate reprezenta o oportunitate pentru jucători, inclusiv de a salva unele pariuri care nu vor ieși din diferite motive.

De regulă, atunci când urmărești un meci live observi diverse tendințe.  Poate e o echipă care domină partida și va câștiga, poate echilibrul din teren se rupe după o accidentare sau o eliminare, poate condițiile atmosferice se schimbă și o ploaie torențială, de exemplu, modifică raportul de forțe. Sunt atâtea lucruri care pot avea loc!

Ei bine, orice jucător știe că trebuie să profite de moment și să nu rateze oportunități. Pariurile live îți permit să pariezi pe un joc în timp ce acesta se desfășoară, iar șansele tale de a avea succes și de a câștiga sunt tot mai mari. Este momentul în care capacitatea ta de a ”citi” jocul, de a anticipa desfășurarea evenimentelor sau chiar flerul de parior sunt puse la încercare, ceea ce te va face să trăiești partidele la intensitate maximă!

Ce sporturi poți urmări prin live streaming

Oferta caselor de pariuri în ceea ce privește sporturile pe care le poți urmări este una foarte diversă și interesantă. Cele mai importante sunt si cele mai urmărite. Poți vedea meciuri online de fotbal, din mai toate campionatele relevante, chiar și de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022.

Ai, bineînțeles, Liga 1 live, dar si meciuri din Premier League live online, La Liga live online, Ligue 1 live online, Bundesliga live online sau Serie A live online. Și acestea sunt doar cele mai importante, pentru că sunt disponibile pe platforme și celelalte campionate din Europa, dar nu numai.

Poți, de asemenea, vedea meciuri de tenis live pe net, iar aici vorbim despre cele mai importante turnee, cele de Grand Slam, dar și despre competițiile în care evoluează favoriții tăi! Vrei să o urmărești pe Simona Halep la Dubai? Se poate! Vrei să o vezi pe Sorana Cîrstea la Tașkent? Sigur că se poate!

Sunt disponibile meciuri de rugby online. Naționala României are rezultate interesante și se luptă pentru calificarea la Cupa Mondială, iar jocurile ”stejarilor” sunt disponibile live online. Dar nu numai acestea. Poți vedea la lucru cele mai bune echipe din lume în Tri Nations, în Turneul Celor Șase Națiuni sau la Cupa Mondială!

Unul dintre sporturile care încă țin steagul sus în România este handbalul. Pe platformele de live streaming ai în ziua de azi meciuri live de handbal feminin si masculin din competițiile majore, în format HD.  Poți vedea (și paria!) evoluțiile fetelor de la CSM București, te poți uita la naționala României de handbal feminin sau poți urmări partidele din Liga Campionilor la handbal.

Dacă ești fan hochei sau baschet ai foarte multe opțiuni. Cele mai multe meciuri de hochei live sunt foarte spectaculoase, mai ales cele din cel mai puternic campionat din lume, NHL. Nicio televiziune din România nu transmite însă NHL, așa că singura ta șansă de a putea vedea meciuri live de hochei din acest campionat este pe platformele caselor de pariuri. 

Același lucru se întâmplă și cu NBA, care este acum accesibil oricărui român. Ai foarte multe meciuri live de baschet din acest campionat disponibile în serviciile de streaming ale caselor de pariuri. Iar lista sporturilor pe care le poți vedea este încă și mai mare!

Dacă îți place să urmărești meciuri live online, iată cine transmite Premier League, cine transmite Formula 1 și cine transmite Champions League în România. Aceste informații sunt disponibile pe site-ul nostru.

Cum să pariezi online

pariuri live

Dacă nu ai mai pariat online până acum trebuie să știi că nu este deloc complicat! Atunci când vorbim despre pariuri vorbim despre o încercare de a anticipa rezultatul unui anumit eveniment sau a unui segment dintr-un eveniment. Iar această misiune de a anticipa rezultatul a devenit o adevărată industrie, cu o mulțime de unelte disponibile pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

Primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să pariezi online este să știi pe ce anume vrei să pariezi. Cele mai simple pariuri online sunt cele pe rezultatul final al unui meci sau al unui turneu. Pur și simplu, alegi câștigătoarea!

După ce te-ai decis pe ce anume vrei să pariezi, trebuie să muncești puțin și să faci cercetare. Tu crezi că echipa favorită, de exemplu, va câștiga meciul cu marea rivală, dar chiar așa e? Cercetarea acesta poate fi sub orice formă e confortabilă pentru tine. Te poți uita, de exemplu, la statistici. Acolo poți vedea în ce formă sunt echipele și jucătorii, dacă există accidentați, dacă sunt suspendați și așa mai departe.

Știi pe ce vrei să pariezi, ai făcut cercetare și ești mulțumit de rezultat, ce faci mai departe? Trebuie să găsești platforma de pariuri care îți oferă cea mai mare cotă pentru pariul tău și aici site-ul pariurisijocuri.ro este de mare ajutor. În fiecare zi publicăm selecții ale celor mai bune cote oferite de casele de pariuri pentru a-ți face alegerea mai ușoară.

Ai găsit cea mai bună cotă pe pariurisijocuri.ro, acum e momentul să pariezi! Mergi pe site-ul casei de pariuri pe care ai ales-o sau descarcă-i aplicația pe mobil. Următorul pas este să îți faci cont și trebuie să știi că este obligatoriu să ai peste 18 ani și că vei avea nevoie de un card ale cărui detalii trebuie să le introduci în platformă.

După ce ți-ai făcut contul nu mai trebuie decât să cauți evenimentul care te interesează, să alegi pariul pe care ți-l dorești și să investești o sumă de bani. Felicitări, tocmai ai plasat primul tău pariu!

Acum trebuie doar să accesezi serviciul de live streaming și să urmărești meciul live online.

FAQ

Serviciul de live streaming este un avantaj pentru casa de pariuri?

Cu siguranță, da! Este un mare avantaj pentru că are un potențial enorm de a atrage clienți noi, îi fidelizează pe cei existenți și maximizează volumul vânzărilor prin opțiunea de a paria live. În acest moment, casele de pariuri care nu au în ofertă acest tip de servicii rămân în urma concurenței directe.

Unde poți urmări meciuri de fotbal live online?

Te poți uita la meciuri de fotbal live online pe platformele de pariuri care oferă aceste servicii. Pentru a putea urmări un meci trebuie să ai cont pe respectiva platformă și să selectezi partida care te interesează. În continuare, playerul va porni automat, iar tu te poți uita la partida care te interesează. Cei de la Betano, de exemplu, le oferă gratuit clienților care au cont pe platforma lor serviciul de live streaming care acoperă și meciuri de fotbal.

Unde poți urmări meciuri de tenis live online?

Partidele de tenis, fie că vorbim despre cele de la turneele importante, de Grand Slam, sau de la diverse challenge-uri în care evoluează sportivii preferați pot fi văzute în timp real pe site-urile sau în aplicațiile caselor de pariuri. Cei de la Unibet acoperă evenimentele importante și au implementat chiar o funcție ce permite parierea în timp real fără a închide playerul video!

Unde poți urmări meciuri de rugby live online?

Sportul acesta devine tot mai popular și nu sunt deloc puțini cei care vor să vadă meciuri de rugby live. Ei bine, rugby-ul este acoperit de casele de pariuri din România, iar unele dintre ele transmit partidele în direct. Astfel, turneele importante sau cele în care evoluează naționala României pot fi văzute de pe propriul telefon.

Unde poți urmări azi meciuri de handbal feminin live online?

Handbalul este și el un sport foarte popular în România, iar rezultatele echipelor noastre în competițiile internaționale îl fac să fie și mai atractiv. Superbet acoperă prin live streaming meciuri din Liga Campionilor la handbal feminin, acolo unde poți vedea azi cum evoluează Cristina Neagu și colegele ei de la CSM București.

Unde poți urmări meciuri de baschet live online?

De la NBA până la campionatul intern, baschetul este sinonim cu spectacolul. Iar cei de la Fortuna oferă live streaming pentru meciuri de baschet din România, pentru întrecerile europene și, bineînțeles, pentru campionatul din Statele Unite.

Am nevoie de echipament special pentru a urmări live meciuri online gratis?

Nu ai nevoie de echipament special pentru a te bucura de meciurile zilei. Platformele caselor de pariuri sunt dezvoltate pentru a putea fi folosite de toată lumea. În momentul în care te loghezi în cont și accesezi secțiunea live streaming găsești lista partidelor disponibile. Selectezi meciul, iar playerul video pornește automat. Nu contează dacă ai accesat platforma de pe calculator, laptop sau telefon mobil! Nu ai nevoie decât de conexiune la internet pentru a-ți vedea favoriții în meciuri transmise live de pe terenul de joc!De la NBA până la campionatul intern, baschetul este sinonim cu spectacolul. Iar cei de la Fortuna oferă live streaming pentru meciuri de baschet din România, pentru întrecerile europene și, bineînțeles, pentru campionatul din Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *