Pariu fără Risc

Dintre toate bonusurile, unul este apreciat mereu de jucătorii la pariuri. Este vorba despre acel tip de bonus pe care cele mai bune case de pariuri online legale în România îl numesc pariu fără risc. Casele de pariuri pot oferi un astfel de pariu ca bonus de bun venit, la prima depunere, la verificarea contului sau împreună cu alte bonusuri. Popularitatea tot mai mare a acestuia ne explică de ce găsim pe piață tot mai multe astfel de promoții și oferte ale căror scop este să crească șansele de câștig ale jucătorului. În rândurile următoare vom vorbi mai pe larg despre ce înseamnă un pariu fără risc, ce pariuri fără risc găsești la casele de pariuri și cum îți poate fi de folos un pariu fără risc în 2024.

Pariu Fără Risc 2024 la Casele de Pariuri Legale din România

Casa de pariuri onlineValoare pariu fără riscJoacă acum
netbetpână la 100 leiPariază acum
Betfairpână la 150 leiPariază acum
unibetpână la 300 lei + 222 rotiri EGT + pariu gratuit de 22 RONPariază acum
maxbet5 pariuri fără risc de câte 5 lei la LotoPariază acum
Pariuri fără risc la casele de pariuri. Ultima verificare: 29.12.2023

Așa cum am promis, vă oferim și o listă completă a celor mai bune case de pariuri cu bonus din România unde vă puteți bucura de oferte cu pariuri fără risc. Acestea sunt oferite fie ca bonus de bun venit, adică pentru jucătorii noi, fie ca oferte pentru următoarele depozite sau pentru anumite întreceri sportive.

În 2024, operatorii de pe piața din România au oferit mai multe bonusuri de tip pariu fără risc. Trebuie spus însă că acestea se schimbă în permanență. Sunt modificate sau înlocuite cu promoții noi. Mai jos, găsiți casele de pariuri de top ce oferă pariuri fără risc în acest moment și detalii despre cum vă puteți bucura la maxim de aceste bonusuri.

Pariu Fără Risc NetBet

Poate cel mai util pariu fără risc al anului 2024 este prezent în oferta de bonus NetBet, prima casă de pariuri din România care a primit licența ONJN pentru a le oferi jucătorilor români servicii online de calitate. Oferta lor de bun venit este un pariu fără risc în valoare de 100 de lei.

netbet

Pentru a putea obține pariul fără risc oferit de NetBet, jucătorii noi trebuie să plaseze un prim pariu pe orice sport, live sau pre-live. Pariul poate să fie simplu sau combi, dar trebuie să aibă o cotă minimă de 1,5/bilet. Miza minimă acceptată pentru a porni promoția de la NetBet este 5 lei.

Dacă biletul e necâștigător, NetBet îi oferă jucătorului un FreeBet egal cu valoarea mizei plasate, până la suma de 100 de lei. Înainte de a face o cerere de retragere, jucătorii trebuie să folosească acest FreeBet o singură dată, pe orice sport, cu o cotă minimă de 1,60.

Pariu Fără Risc Betfair

În 2024, Betfair le oferă clienților săi un pariu fără risc în secțiunea sa de Exchange. Este vorba de o ofertă în valoare de până la 150 de lei, care poate fi activată folosind un cod bonus Betfair.

Betfair

Trebuie spus că și această ofertă, la fel ca oferta de pariu fără risc de la NetBet, este disponibilă doar pentru clienții noi. După deschiderea contului nou la Betfair, aceștia trebuie să efectueze depuneri printr-un card bancar sau printr-un cont Paysafe. Alte metode de plată nu sunt acceptate pentru promoție.

În termen de 7 zile, jucătorii noi trebuie să plaseze un pariu la Betfair Exchange. Valoarea acestuia trebuie să fie de până la 150 lei. Dacă pariul făcut este necâștigător, în termen de 48 de ore, Betfair va returna miza către jucător.

Unibet Pariu Fără Risc

O altă ofertă foarte bună de tip pariu fără risc în 2024 este cea de la Unibet. Aceasta este, poate, cea mai complexă ofertă de acest tip de pe piața din România, aducându-le jucătorilor nu doar pariul fără risc de la Unibet, în valoare de până la 300 de lei + 222 rotiri EGT + pariu gratuit de 22 RON + acces la Unibet TV, serviciul de live streaming oferit de acest operator, unde jucătorii pot urmări meciuri live online.

unibet

Pariul fără risc din lista de promoții Unibet este valabil pentru clienții noi, care efectuează o depunere de cel puțin 25 lei. După depunere, aceștia trebuie să efectueze un pariu cu cotă de cel puțin 1,40 pe selecție. Dacă pariul e pierzător, vor primi înapoi miza, până la 300 de lei. Rulajul este de 3X dacă jucătorul folosește suma bonus la pariuri sportive și 35X dacă o folosește la secțiunea de cazinou.

În ceea ce privește rotirile gratuite care însoțesc oferta Unibet pariul fără risc, acestea au valoare de 0,2 lei. Jucătorul le va primi imediat după prima depunere. Are la dispoziție 30 de zile pentru a le folosi, rulajul fiind 35X.

Pariu Fără Risc MaxBet

Lista de bonusuri MaxBet include un pariu fără risc se deosebește de celelalte oferte enumerate aici, pentru simplul fapt că este valabilă pentru secțiunea loto de pe site-ul acestui operator. Foarte pe scurt, pentru primele 5 bilete necâștigătoare, cu miză maximă de 5 lei, plasate în secțiunea Loto, jucătorul primește banii înapoi.

maxbet

Pariul fără risc de la MaxBet este valabilă pentru Loteriile Internaționale, atât pentru bilete simple, cât și pentru bilete sistem. Acesta nu este un bonus fără rulaj. Câștigurile obținute din returnarea mizelor vin cu un rulaj de 1X. Ele trebuie folosite pe Loterii Internaționale.

Ce Este un Bonus Pariu Fără Risc și Cum Funcționează?

Chiar denumirea  acestui tip de bonus ne indică de la început cu ce avem de-a face. Este un bonus ce vă permite să plasați un pariu unde nu există riscul să pierdeți. Știm, sună ca ceva prea bun să fie adevărat, dar acest lucru există la casele de pariuri de ceva timp și suntem foarte bucuroși să îl întâlnim în din ce în ce mai multe case de pariuri din România.

Acest pariu poate fi oferit ca ofertă de bun venit sau în orice alt moment pe parcursul experienței de pariere la o casă de pariuri. Dumneavoastră trebuie doar să optați pentru acest tip de bonus, să vă plasați pariul așa cum ați fi făcut-o în mod normal și să așteptați rezultatul pariului plasat. Dacă pronosticul se dovedește a fi unul câștigător, încasați câștigurile în mod corespunzător cu cotele și selecțiile pe care le-ați ales.

Ce înseamnă pariu fără risc

Diferența între pariul standard și cel fără risc apare atunci când pronosticul dumneavoastră este unul pierzător. În loc să pierdeți miza, așa cum ar fi normal în cazul pariului standard, datorită acestui tip de bonus pariu fără risc veți primi înapoi suma plasată pe acel bilet. Acest lucru face ca pariul fără risc să fie extrem de des întâlnit în ofertele de bun venit de la casele de pariuri online. Pariorii preferă acest tip de bonus pentru că, de obicei, nu vine cu niciun fel de restricție în ceea ce ține retragerea fondurilor câștigate sau condiții suplimentare de rulare.

Afară, pariul fără risc mai este intitulat și cashback, tocmai în ideea că o astfel de promoție îți oferă banii înapoi atunci când rezultatul nu este unul pozitiv. Acest tip de bonus oferit de cazinourile online și casele de pariuri din România prinde din ce în ce mai mult teren și are toate șansele să se transforme în tipul de bonus preferat de pariorii români.

Când avem și când nu avem pariuri fără risc

Pentru a explica cu succes ce înseamnă un pariu fără risc, trebuie să precizăm că, în ofertele caselor de pariuri, pot apărea promoții similare dar care, de fapt, sunt altceva.

De exemplu, mulți jucători ar putea să creadă că o promoție prezentă în acest moment în lista de bonusuri Superbet este pariu fără risc. Superbet le dă jucătorilor săi care pariază pe Champions League un bonus de 50 de lei, atunci când pariază 50 de lei. Deși pare, acesta nu e un pariu fără risc oferit de Superbet, pentru simplul fapt că jucătorul primește bonusul chiar și dacă pariul plasat e câștigător.

Și printre bonusurile Fortuna găsim o promoție care ar putea fi interpretată drept pariu fără risc. Aceasta este valabilă pentru pariurile făcute pe semifinalele cupelor europene. Jucătorii care fac un pariu de cel puțin 50 de lei, pot primi înapoi 25% din valoarea pariului, dacă acesta este necâștigător. Evident, nu este vorba de un pariu fără risc oferit de Fortuna. Pariul fără risc returnează toată suma, nu doar o parte din ea.

În lista de promoții Get’s Bet, avem o promoție care parte a fi pariu fără risc, dar nu e. Aceasta returnează miza pariată, numai dacă meciul se termină 0-0. Nu în ultimul rând, mulți consideră că și printre bonusurile Betano se găsește în acest moment un pariu fără risc. Promoția la care ei fac referire este valabilă pentru pariuri multiple, între 5 și 10 variante, și returnează miza în cazul în care biletul este pierdut pe un singur meci. Acesta nu este un pariu fără risc oferit de Betano. Ar fi fost un astfel de pariu, doar dacă ar fi returnat suma pariată indiferent de numărul de meciuri pierdute.

FAQ

Ce înseamnă pariu fără risc?

Pentru cei care se întreabă ce înseamnă pariu fără risc, răspunsul este unul cât se poate de simplu. Un pariu fără risc e acel tip de pariu pentru care jucătorul primește înapoi suma pariată, în cazul în care biletul este necâștigător.

Găsim pariu fără risc la Superbet?

Din păcate, în acest moment, nu există un pariu fără risc în oferta Superbet. Asta nu înseamnă însă că, pe viitor, operatorul nu poate introduce o astfel de promoție. Trebuie de asemenea să spunem că în oferta Superbet există o promoție care poate fi interpretată drept pariu fără risc. Aceasta este însă un pariu gratuit de 50 de lei, pe care jucătorii îl primesc atunci când fac un pariu de 50 de lei pe Champions League.

Găsim la Fortuna pariu fără risc?

Din păcate, în acest moment, nu există un pariu fără risc în oferta Fortuna. Operatorul a avut astfel de oferte de-a lungul timpului și e foarte probabil să le introducă din nou la un moment dat. Trebuie să precizăm că printre promoțiile active acum pe site-ul Fortuna există una care poate fi interpretată drept pariu fără risc. Aceasta returnează către jucător 25% din valoarea pariului, dacă pariul e necâștigător. Deși pare un pariu fără risc oferit de Fortuna, este de fapt un alt tip de promoție. Un pariu fără risc returnează întreaga sumă, în cazul în care pariul e necâștigător.

Ce pariu fără risc există la Unibet?

Oferta Unibet include poate cel mai complex pariu fără risc de pe piața din România. Acesta îi dă jucătorului banii înapoi în cazul în care pariul e pierdut (până la 300 de lei), dar îi aduce și 150 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot și îi oferă acces la serviciul de live streaming oferit de Unibet.

Cum este oferta bonus pariu fără risc în România, în 2024?

Oferta bonus pariu fără risc are parte de o prezență puternică pe piața din România, în 2024. Casele de pariuri online includ destul de des promoții cu pariuri fără risc în ofertele lor și nu se feresc să modifice aceste promoții, pentru a le face cât mai interesante.

Cât de des întâlnim pariuri fără risc în ofertele de la casele de pariuri online din România?

Spre fericirea iubitorilor de pariuri, casele de pariuri online din România includ în ofertele lor pariuri fără risc destul de des. În fiecare moment al anului, cel puțin o mare casă de pariuri online are activă o astfel de promoție.

Găsim pariuri fără risc doar la pariuri sportive?

Nu. Casele de pariuri și cazinourile online pot include pariuri fără risc și pentru alte secțiuni, nu doar pentru cele de pariuri sportive. Spre exemplu, la MaxBet avem în acest moment un pariu fără risc pentru secțiunea loto. Chiar mai mult, oferta de la MaxBet este de fapt formată din 5 pariuri fără risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *