Lucky Six Ponturi – Pariuri pe loterii virtuale online

Netbet bonus pentru Lucky Six Ponturi Pariuri

Pentru fanii extragerilor 6 din 49 operate de Loteria Română, operatorii online din România vin cu un concept de joc similar ce le va oferi șansa de a plasa pariuri online pe extrageri de numere. Este vorba, desigur, despre Lucky Six joc online și jucătorii români se pot bucura de diverse versiune ale acestui joc extrem de popular, la mai multe case de pariuri. Dacă vrei să trăiești suspansul extragerilor Loto în mediul virtual și cu o frecvență mult mai mare, pariază pe loterii virtuale cu Lucky six. Vă vom descrie în continuare regulile jocului Lucky Six precum și principalele tipuri de jocuri pe care le veți găsi la case de pariuri online legale în România.

Regulile Lucky Six

Lucky Six poate să fie descris ca un pariu pe numere cu cotă fixă, prin extrageri virtuale ce sunt redate simultan tuturor jucătorilor și pot să fie jucate atât online cât și în agențiile teritoriale ale caselor de pariuri din țară. Una dintre casele de pariuri ce oferă Lucky Six, Superbet, oferă extrageri din 5 in 5 minute, non-stop.

Lucky Six Jocul

Pe un bilet se pot paria maxim 10 numere și minim 6, pe care le alegeți din totalul de numere disponibile, de la 1 la 48. Pentru ca un pariu să fie câștigător, trebuie să aveți minim 6 numere extrase pe un bilet și cu cât numerele câștigătoare sunt extrase mai repede, cu atât câștigul dumneavoastră va crește.

Pariuri Disponibile pe Lucky Six

Principalul tip de pariu disponibil pentru jocul Lucky Six este pariul simplu, acela prin care se încearcă ghicirea celor a cel puțin 6 numere extrase. Pentru a face acest lucru, puteți fie să plasați un singur pariu sau să combinați mai multe pariuri pentru a vă mări șansele de câștig. Desigur, cu cât plasați mai multe pariuri, chiar în cazul î care câștigați, profitul va fi mai mic.

Există un se de pariuri secundare pe Lucky Six ce țin de diferite momente ale extragerii. De exemplu, la Lucky Six Casa Pariurilor se poate paria pe culoare primei bile, ca primul număr să fie par sau impar, dacă în primele 5 numere vor fi mai multe numere pare sau impare sau dacă suma primelor 5 numere va fi mai mare sau mai mică decât un anumit număr.

Unde Puteți Juca Lucky Six Legal în România?

Marea majoritate a caselor de pariuri ce activează legal pe teritoriul României oferă acest joc. Puteți, așadar să alegeți dintre a juca la Casa Pariurilor Lucky Six, la SuperBet, NetBet sau Fortuna.

netbet

NetBet a fost prima casă de pariuri licențiată în România care a oferit pariuri virtuale Lucky Six, în timp ce la SuperBet aceste pariuri existau în agenții cu mult înainte ca piața pariurilor online să devină atât de populară. Acum, puteți foarte ușor să urmăriți rezultate Lucky Six Casa Pariurilor online pentru a face profit.

Indiferent unde alegeți să jucați acest joc, fie că sunteți interesați de rezultate Lucky Six Fortuna sau combinații câștigătoare, asigurați-vă că beneficiați de cele mai bune bonusuri pe care casele de pariuri le oferă. Dacă vă întrebați unde să găsiți aceste bonusuri, nu vă faceți probleme, vă vom prezenta întreaga ofertă disponibilă pe piața pariurilor online din România.

Strategii și Sisteme de Pariere Lucky Six

Pentru a avea șanse cât mai mari de câștig, am pregătit câteva Lucky Six ponturi pe care puteți să le aplicați data viitoare când jucați acest joc. Indiferent că jucați Lucky Six Casa Pariurilor, ponturi și sfaturi pe care le primiți pot fi aplicate la nivel general. De asemenea, este important să înțelegeți de la bun început că acestea sunt jocuri virtuale de noroc și că nu există nicio formulă magică ce vă va oferi câtiguri garantate.

Joacă o Singură Culoare

Fie că joci Lucky x la SuperBet sau Lucky Six Casa Pariurilor, strategie ce se referă la a juca o singură culoare poate fi aplicată oriunde. Bilele sunt, de cele mai multe ori, împărțite în șapte culori distincte deci o strategie ar fi să jucați pe bile de aceeași culoare. De asemeanea, o strategie desprinsă din acestea este să jucați pe culoare ce a fost cel mai puțin prezentă în extragerea precedentă.

Verifică Statisticile

Fiecare extragere de Lucky Six este memorată de casa de pariuri unde joci și vei avea astfel access la un istoric complet al extragerilor. De aici se pot extrage foarte ușor statistici care vă pot oferi o vedere de ansamblu asupra culorilor și șirurilor de numere câștigătoare. Sigur, nu este obligatoriu ca aceste rezultate să se repete dar, indiferent ce numere ies la Lucky Six, este mai bine decât să pariați pur și simplu aleatoriu sau ziua dumneavoastră de naștere.

Promoții și Bonusuri pentru Lucky Six

Așa cum am promis mai sus, revenim cu cele mai bune oferte pe care puteți să le accesați pentru a juca Lucky Six. În vreme ce casele de pariuri nu vor oferi un bonus special pentru acest joc, marea lor majoritate vă vor lăsa să folosiți orice bonus, chiar și cel de bun venit, pentru a juca Lucky Six.

300 LEI Cashback la Fortuna

fortuna

Fortuna îți oferă șansa de a beneficia de un cashback de 300 LEI pentru primul pariu plasat. Dacă pariezi pe Lucky Six și rezultatul extragerii nu este cel prezis de tine, vei primi înapoi miza pariului tău.

500 RON pentru Lucky Six de la NetBet

netbet

NetBet oferă bonus de 100% până la 2000 RON, 300 de rotiri gratis și 50 de rotiri fără depunere tuturor jucătorilor noi ce vor să joace online Lucky Six, Net Six – versiunea personalizată a celor de la NetBet sau Lucky X – versiunea cu extrageri de 48 de numere. La fel ca și în oferta celor de la Fortuna, bonusul este acordat în cazul în care pariul este necâștigător. Profitați de codul de bonus NetBet la înregistrare și veți primi cea mai bună ofertă de bun venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *