Pariuri Sigure

Probabil că ai auzit până acum despre pariuri sigure, dar nu în contextul unei strategii de pariere, ci, mai degrabă, prin vocile unor tipsteri care încercau să își promoveze serviciile. Ei bine, trebuie să știi că pariurile sportive sigure există, iar în cele ce urmează îți vom explica tot ce trebuie să știi despre această strategie și îți vom arăta cum poți câștiga cu pariuri sigure.

Este foarte important să spunem de la început că vorbim despre o strategie de a juca la pariuri sportive online și nu de meciuri aranjate, ale căror rezultate sunt cunoscute de dinainte.

Pariuri sigure – definiție

Predicții Liga 1 easy money pariuri

Așa cum ți-am spus, pariurile sigure, denumite și sure bets în limba engleză, reprezintă o strategie de pariere. Mai mult decât atât, pariurile sigure reprezintă un mod de a specula diferențele de cote pe același eveniment ale caselor de pariuri online și îți vom explica imediat ce înseamnă asta.

Înainte de a vedea practic ce înseamnă un pariu sigur, trebuie să știi că această denumire nu este exagerată și nici scoasă din context. Aceasta este o metodă matematică de a calcula sumele pe care le vei paria pe un anumit eveniment care 100% îți va aduce profit.

Pariul sigur înseamnă parierea pe un singur eveniment sportiv la mai multe case de pariuri, acoperind toate variantele. Astfel, ai certitudinea că unul dintre pariuri va fi câștigător, iar suma pe care o pariezi pe fiecare cotă îți garantează recuperarea tuturor banilor, ba chiar și un profit.

Când folosești aceste sure bets, nu înseamnă că pariezi pe meciuri aranjate, ci folosești sistemul în favoarea ta, deci nu vorbim despre încălcarea vreunei legi. Chiar și așa, unele case de pariuri sportive interzic această strategie pentru că este o metodă sigură de a bate avantajul casei, iar asta le aduce în timp pierderi financiare.

Cum funcționează strategia pariuri sigure

Dacă am văzut ce înseamnă pariurile sigure și de ce unele agenții încearcă să blocheze folosirea acestei strategii, a venit timpul să aflăm cum poți juca chiar și tu cu sure bets. După cum ți-am spus, un pariu sigur vizează un eveniment și mai multe case de pariuri sportive.

Ca să exemplificăm, începem cu un scenariu foarte simplu, un meci de tenis feminin în care pariem pe numele câștigătoarei. Avem, așadar, numai două opțiuni posibile.

La Superbet, de exemplu, cotele sunt de 1.60 pentru victoria favoritei și de la 2.60 pentru victoria outsider-ei. La NetBet lucrurile sunt diferite, în sensul în care favorita are o cotă mai mică, de 1.30, iar cea cotată cu șansa a doua vine cu un interesant 3.30.

Cum facem să pariem sigur, să facem 100% profit?

Nimic mai simplu. Din bugetul de 100 de lei trebuie să pariem o sumă de bani pe cota cea mai mare, adică 3.30 de la Netbet, iar o altă suma de bani va merge pe un pariu pe favorită la cealaltă casă de pariuri, deci pe 1.60 la Superbet.

Cum știm cum să împărțim banii între cele două pariuri? Foarte ușor. Luăm bugetul de 100 de lei și îl împărțim la cele două cote selectate:

 • 100/ 3,30 = 30,3 lei
 • 100/ 1,60 = 62,5 lei

Bun, și cum câștigi? Un calcul simplu ne arată că noi vom investi 92,8 lei în cele două pariuri, iar oricare dintre ele va ieși câștigător ne va aduce 100 de lei. Deci nu doar că ne vom recupera suma investită, dar vom realiza și un profit de 7,2 lei. Mic, e drept, dar profit.

Acum, suma de 100 de lei a fost data ca exemplu. Dacă am merge pe 100 de euro, profitul nostru pe un eveniment ar fi de 7,2 euro, adică peste 34 de lei. Dacă am merge pe 1,000 de euro, profitul nostru ar fi de 72 de euro pe un eveniment, adică peste 350 de lei. Și ne putem juca în continuare cu cifrele pentru a vedea marjele de profit. 

Dar de unde știi pe ce evenimente și la ce case de pariuri să joci?

În principiu, există o formulă matematică ce îți arată marja de profit a caselor de pariuri pe un anumit eveniment. Să revenim la exemplul nostru și să ne uităm la cotele NetBet. Dacă facem un calcul simplu (1/1.30 + 1/3.30 = 1,072) vedem că suma obținută este supraunitară, deci dacă am încerca acolo strategia de pariuri sigure am pierde bani.

Obiectivul este ca suma cotelor pariului să fie subunitară. Revenind la exemplul nostru avem: 1/1.60 + 1/3.30 = 0,928.

Există, bineînțeles, multe platforme online care pun la dispoziție calculatoare pentru metoda pariurilor sigure, ca să nu fie nevoie să faci singur aceste calcule. Dar ca un sfat universal aplicabil, atunci când vorbim despre pariul sigur trebuie să ne uităm la cele mai mari cote, cea mai mare cotă pentru favorită și cea mai mare cotă pentru outsideră.

Dacă aceste cote sunt de la case de pariuri sportive diferite, merită să verificăm raportul. Dacă sunt de la aceeași casă e clar că evenimentul nu e potrivit.

Case de pariuri sportive online unde poți să faci pariuri sigure

 1. Superbet
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Marjă medie
  • Premier League: 2,87%
  • Liga 1: 4,99%
  • Serie A: 4,73%
  • Bundeslinga: 5,17%
  • La Liga: 4,49%
 2. Mozzart
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Marjă medie
  • Premier League: 5,38%
  • Liga 1: 5,22%
  • Serie A: 5,34%
  • Bundesliga: 5,26%
  • La Liga: 5,37%
 3. Fortuna
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Marjă medie
  • Premier League: 6,42%
  • Liga 1: 5,19%
  • Serie A: 6,37%
  • Bundesliga: 8,12%
  • La Liga: 6,34%

În principiu, nu există case de pariuri unde să nu poți plasa pariuri sportive sigure, sau sure bets, cum li se spune în engleză. Există însă case de pariuri sportive care interzic pariurile sigure prin regulamentul intern, iar când vom discuta despre ce înseamnă practic această strategie vei afla de ce. Din acest motiv, dacă vrei să încerci un pariu sigur ar fi bine ca înainte să verifici totuși termenii și condițiile caselor unde vei paria.

Este foarte important însă să facem diferențierea între ilegal și neregulamentar. Pariurile sigure nu sunt ilegale, iar cei care folosesc această strategie nu comit vreo infracțiune. Ele pot fi doar neregulamentare la anumite case de pariuri, care, dacă descoperă jucători ce folosesc strategia sure bets, iau măsuri pentru limitarea conturilor respective.

Sunt aceste pariuri sportive sigure legale? Da! Trebuie să ai grijă, inclusiv în ceea ce privește regulamentul unei case de pariuri atunci când folosești strategia? Da.

Scheme pariuri sportive sigure

Ți-am arătat ce sunt, cum funcționează și unde poți face pariuri sportive sigure, așa că acum o să îți spunem trei combinații și scheme de sure bets care te vor ajuta să câștigi un profit frumușel.

1. Fără 1-0, 0-1

Aceasta este una dintre cele mai simple scheme pariuri sportive sigure. Ea îți aduce un câștig la orice rezultat, mai puțin 1-0 sau 0-1. Așadar, pentru a pregăti un astfel de pariu, trebuie să faci puțină muncă de cercetare. Ca să îți fie mai ușor, poți alege un campionat cunoscut pentru numărul mare de goluri care sunt marcate în fiecare etapă.

Mai departe, trebuie doar să cauți agențiile care oferă cote de cel puțin 2,10 pentru pariul ”peste 2,5 goluri”. Pe lângă acest pariu, mai faci unul. Pariezi pe ”total goluri – par”, la cota fixă de 1,90. Dacă meciul se termină cu orice alt scor în afară de 1-0 sau 0-1, tu ai câștigat.

2. Pariuri live pe tenis

A doua pe lista noastră de combinații și scheme pariuri sportive sigure este o schemă care se aplică la tenis și mai exact la pariuri live pe acest sport. Ce contează aici e ca cotele să fie foarte mari, adică cel puțin 3,00. Schema presupune folosirea șirului lui Fibonacci, adică numerele 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55.

Mai departe, ceea ce trebuie să faci este să verifici rezultatul fiecărui game dintr-un meci, după primele 5 game-uri. Dacă nu s-a înregistrat un W-30, folosești șirul lui Fibonacci pentru sumele mizate și joci acest scor până câștigi pariul.

Pentru tenis feminin, poți folosi această strategie dar cu scorul de 40-40, după game-ul 4.

3. Pariază pe jucătorul nefavorit

Ultima din lista noastră de combinații și scheme pariuri sportive sigure este o schemă tot pentru tenis. Însă, de această dată nu mai folosești șirul lui Fibonacci pentru a stabili mizele, ci strategia Martingale. În cazul acesta, pariurile tale ar trebui să urmeze această schemă: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64. Adică, de fiecare dată când pierzi, dublezi suma mizată la următorul pariu. Înainte de a încerca această schemă, este foarte important să ai destui bani în bancă. Asigură-te că ai destui bani ca să poți face 6-8 pariuri unul după altul.

Folosind această strategie, pariezi pe game-urile jucătorului nefavorit. E așadar important să analizezi bine meciul, ca să vezi care jucător e favorit și care nu e. Aici va trebui să depui mai mult efort ca de obicei, pentru a afla cu exactitate cum se comportă fiecare jucător într-un meci, dacă obișnuiește să provoace surprize sau nu.

Pentru a folosi această schemă, condiția e să găsești cote de 2,00 – 3,00. Pentru a avea un profit, e obligatoriu să ai o cotă de cel puțin 2,00.

Această schemă poate părea puțin ciudată, dar profitul este sigur, atât timp cât respecți regulile sale.

Încheiem acest segment cu un sfat. Nu trebuie să te gândești că vei da lovitura cu aceste combinații și scheme pariuri sportive sigure. Cel mai probabil, câștigurile tale nu vor fi foarte mari, dar vor fi câștiguri. Dacă joci de destule ori, vei ajunge în cele din urmă și la profitul la care visezi. E însă puțin probabil să îl câștigi din prima sau dintr-un singur pariu.

Tipuri de pariuri pe care poți să faci pariuri sigure

În principiu, sunt două tipuri de pariuri care se pretează pentru această strategie, cele pre-eveniment și cele live. 

Pentru pariurile pre-eveniment lucrurile sunt mai ușoare pentru că este mult mai facil să faci muncă de cercetare și să analizezi care sunt cele mai bune opțiuni. În ceea ce privește pariurile LIVE, trebuie să ai în vedere că acolo ai mult mai puțin timp la dispoziție pentru analiză, deci și riscul de a greși este mai mare.

Dintre sporturile pe care poți face sure bets:

Pariuri sigure fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport din lume și, bineînțeles, atrage cele mai multe pariuri. Iar pariurile sigure pe aceste meciuri sunt extrem de căutate.

Ca să vezi cum funcționează concret pariurile sigure la fotbal, hai să mai inventăm un exemplu.

Să zicem că avem un meci între FC FCSB și Rakow, din preliminariile Conference League. Pentru că la fotbal vorbim despre pariuri de tipul 1X2, vom selecta 3 case de pariuri conform indicațiilor de mai sus.

Și avem așa:

FC FCSB Vs. Rakow1X2
winbet2.303.003.50
Betano2.153.103.85
fortuna2.103.353.60

Așa cum ți-am arătat mai sus, din exemplul nostru vom alege cele mai mari cote pentru fiecare pariu, adică, 2.30 pentru victoria FC FCSB, 3.35 pentru remiză și 3.85 pentru victoria celor de la Rakow.

Mai departe, folosind formula de calcul prezentată, vom afla rapid dacă putem încerca un pariu sigur pe fotbal pe această partidă. Cum rezultatul este subunitar, hai să vedem cât și cum pariem pentru profit.

Obiectivul este să câștigăm 1000 de lei și vom paria după cum urmează:

 • 1000/ 2.30 = 434,78 lei pe victoria echipei FC FCSB
 • 1000/ 3.35 = 298,5 lei pe remiză
 • 1000/ 3.85 = 259,74 lei pe victoria echipei Rakow
Ponturi Pariuri Fotbal

Suma totală pe care o vom paria este de 993 de lei, iar câștigul garantat al oricărui pariu va ieși câștigător este de 1000 de lei. Avem, așadar, un profit de 7 lei 100% sigur.

Acesta este doar un exemplu, dacă vei căuta mai multe evenimente din fotbal cu siguranță vei găsi mai multe combinații profitabile de pariuri sportive sigure. Și, să nu uităm, vorbim despre câștig 100% garantat în cazul acestei strategii de pariere.

Pariuri sigure tenis

Tenisul este un alt sport foarte urmărit, unul care de asemenea atrage foarte multe pariuri. Și cum cele mai populare sunt cele pe numele învingătorului sau învingătoarei unui meci, pariurile sigure se pretează foarte bine.

Meci de tenis - Nadal vs Federer 2019

Am văzut chiar un exemplu concret de pariu general pe tenis la începutul acestui material.

Trebuie să știi că pariurile sigure în tenis nu sunt limitate doar la numele învingătorului. Poți merge pe o gamă foarte variată de opțiuni, de la victorie la cine câștigă un anumit set, cine reușește mai mulți ași, cine face mai multe erori neforțate și așa mai departe. De asemenea, poți să faci, la fel ca la fotbal, combinații pariuri sigure pe tenis.

Sunt o mulțime de variante de pariuri sigure pe tenis, însă ca de fiecare dată când vorbim despre pariurile sportive, sigure sau nu, trebuie să faci cercetare pentru a-ți maximiza șansele de câștig sau rata de profit.

Pariuri sigure pe alte sporturi

Am dat exemplele de mai sus, cu pariuri sigure pe tenis și fotbal, deoarece aceste sporturi tind să fie cele mai populare. Cele mai bune case de pariuri online legale în România oferă aproximativ aceleași competiții și cu siguranță oferă toate competițiile mari din aceste două sporturi. E așadar mai ușor pentru un jucător să facă pariuri sigure pe tenis sau fotbal, decât îi este pe un sport precum darts.

Bineînțeles, poți să faci sure bets și combinații pariuri sigure și pe alte sporturi. Trebuie doar să faci munca de cercetare necesară, pentru a te asigura că nu pierzi bani.

Dezavantaje ale pariurilor sigure

Dacă ai rămas cu noi până aici ești, probabil, convins că această metodă a pariurilor sportive sigure este perfecta și poate te întrebi de ce nu este folosită pe scară mai largă de către jucători. Ei bine, pe lângă avantajele clare pe care le au, pariurile sigure vin și cu o serie de dezavantaje, iar mulți jucători sunt descurajați de ele.

Cel mai important este interzicerea folosirii acestei metode de către unele case de pariuri. Subliniem din nou că pariurile sigure nu sunt ilegale, dar pot fi interzise prin regulile interne ale caselor de pariuri. Dacă ești descoperit că folosești această metodă și ea este interzisă, atunci riști să ți se impună restricții pe cont sau chiar, în unele cazuri rare, să ți se blocheze contul.

Restricțiile pot varia de la o perioadă de timp în care nu mai poți paria de loc până la o perioadă, destul de lungă, în care poți plasa numai pariuri mici, de ordinul a 10 lei sau 10 euro.

Și pentru că urmează această întrebare, da, casele de pariuri au metode de a-i descoperi pe cei care folosesc metoda pariurilor sigure. Una dintre acestea, cea mai răspândită, este cea a folosirii unui algoritm complex care analizează cotele caselor de pariuri și tipurile de pariuri, inclusiv sumele, plasate pe diferite evenimente. 

Acolo unde există neconcordanțe se semnalizează, iar după câteva astfel de pariuri suspecte se pot lua măsuri restrictive.

Un alt dezavantaj este profitul mic. Așa cum ai văzut, ai un câștig garantat, însă acesta este mic comparativ cu suma investită și foarte mulți jucători preferă să încerce alte modalități, ce le pot aduce mai mulți bani.

Ca să poți câștiga sume mari, ar fi nevoie de investiții mari (pariuri inițiale pe sume considerabile) și de foarte multă răbdare pentru a aduna profitul respectiv și a strange sume care să te mulțumească.

Nu trebuie să trecem peste faptul că un pariu sigur, oricât este el de tentant și de dezirabil, ia din plăcerea jocului. Când știi că orice s-ar întâmpla într-un meci tu vei câștiga dispar emoția și implicarea în joc.

Ponturi pentru cei care joacă cu sure bets

Dacă vrei să încerci această strategie de pariere avem pentru tine câteva ponturi pentru pariuri sportive sigure care se pot dovedi foarte utile.

1. Evită să pariezi sume mari

În primul rând, evită să pariezi sume mari. Tentația e mare, așa cum am văzut, cu cât este mai mare suma pariată, cu atât e mai mare profitul, dar sumele mari sunt și cele care atrag atenția caselor de pariuri.

Sfaturi Pentru a Câștiga la Pariuri Sportive

Apoi, chiar dacă de cele mai multe ori formula matematică îți va da sume fractionate pentru a le plasa pe o anumită cotă, de genul 434,78 de lei din exemplul nostru de mai sus, este bine să le rotunjești pentru ca, din nou, să nu atragi atenția. Poți foarte bine paria 435 de lei și ai putea chiar lua în calcul un pariu de 450 de lei. 

Trebuie însă să refaci calculele cu noile sume înainte de a plasa pariurile pentru a te asigura că vei face profit

2. Nu paria pe pariuri sportive sigure ce au un randament mai mare de 10%.

De obicei, o casă de pariuri îți va returna pariul și ar trebui să ai foarte mult noroc să acoperi banii prin câștigul unuia dintre celelalte pariuri rămase active.

Încearcă să nu faci prea multe solicitări de retrageri de fonduri din cont. Mai bine aștepți să aduni sume mai mari decât să retragi prea des, acesta din urmă fiind un motiv care determină casele de pariuri să verifice conturile.

3. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi

Aceasta e o regulă de aur la jocuri de noroc. La fel ca în cazul fiecărui pariu, trebuie să joci și în cazul acestei strategii responsabil și să pariezi numai sumele de bani pe care îți permiți să le pierzi. Asta pentru că întotdeauna există riscul ca o casă de pariuri să îți returneze un pariu, iar strategia să nu mai fie aplicabilă.

4. Nu căuta scurtături

Poate mai mult decât alte strategii de pariere, pariurile sigure au nevoie de implicarea și de timpul jucătorului. Trebuie să fii conștient că e nevoie să cauți evenimentele potrivite, să cauți apoi cotele care se pliază pe această strategie, să ai conturi pe mai multe platforme de pariuri și așa mai departe. 

Jocul cu pariuri sportive sigure implică foarte multă muncă. Dacă nu ești dispus să faci această muncă, mai bine încerci altă strategie, precum strategia Martingale sau strategia Easy Money. În cazul pariurilor sigure, o scurtătură care se dovedește a fi greșită te poate face să pierzi destul de mulți bani.

FAQ

Pariurile sigure sunt chiar sigure?

Pariurile sigure sunt sigure. Se bazează pe o formulă matematică potrivit căreia orice pariu din serie vei câștiga, sum ava acoperi toată investiția și vei avea și profit.

Pariurile sigure sunt ilegale?

Nu, pariurile sigure nu sunt ilegale. Însă ele pot fi interzise prin regulamentele caselor de pariuri.

Ce pățesc dacă sunt prins folosind sure bets?

În cazul în care o casă de pariuri interzice această metodă și ești descoperit riști să ai contul restricționat sau chiar blocat.

Pot face combinații de pariuri sigure?

Sigur că poți face combinații de pariuri sigure, numai că dacă ești începător îți recomandăm să începi cu câte unul măcar până te obișnuiești cu această metodă.

Există pariuri sigure la tenis?

Bineînțeles, tenisul este un sport popular și poți folosi metoda pariuri sigure pe jocurile de tenis, atât la masculin, cât și la feminin, simplu sau dublu. Chiar mai mult, când vine vorba de tenis, competițiile importante sunt acoperite de toate casele de pariuri importante, ceea ce face ca acest sport să fie foarte bun pentru pariuri sigure.

Există pariuri sigure la fotbal?

Cu siguranță, da. Ai foarte multe opțiuni de pariuri sportive sigure și combinații de sure bets la fotbal, atât pe rezultatul final, cât și derivate de genul rezultat la pauză, cine înscrie primul etc. La fel ca jocul de tenis, jocul de fotbal e perfect pentru pariuri sportive sigure.

Cât de mare este profitul obținut cu strategia pariuri sigure?

Trebuie să te aștepți la marje de profit mici, de sub 10% din suma totală pe care o investești. Sunt însă câștiguri sigure, care pot fi adunate în timp pentru a-ți aduce o sumă mai consistentă.

Cum poți să câștigi cu pariuri sigure?

Strategia unui pariu sigur presupune să speculezi diferențele de cote pe același eveniment, de la mai multe case de pariuri online. Practic, alegi un eveniment și verifici să vezi care sunt cotele oferite pentru el de mai multe case de pariuri. Mai departe folosești formula matematică pe care o găsești în acest articol să verifici dacă pariul este unul care se potrivește cu strategia de pariuri sigure. Dacă se potrivește, pariezi pe fiecare opțiune la casa de pariuri care îți oferă cota cea mai mare.

Unde pot afla câteva scheme pentru pariuri sportive sigure?

Pe site-ul nostru, chiar în acest articol, ai parte de 3 scheme pentru pariuri sportive sigure, care te vor ajuta să câștigi un profit frumușel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *