Pariuri fără Risc la Casele de Pariuri 2019

Pariuri fara risc Romania

Chiar dacă nu toți jucătorii la pariuri preferă să joace cu bonusuri de bun venit din cauza cerințelor de rulare și a impedimentelor pe care pot să le creeze atunci când doresc să facă o retragere, există un tip de bonus diferit ce vă avantajează din toate punctele de vedere. Acesta se cheamă pariu fără risc și este adoptat de din ce în ce mai multe case de pariuri din România. Fie că oferă un pariu fără risc pentru primul depozit sau și alte promoții ce includ un astfel de bonus, sunt foarte multe case de pariuri unde putem găsi astfel de oferte ce pot să ne crească semnificativ șansele de câștig. În acest articol vom analiza cum funcționează acest bonus, care sunt cele mai bune case de pariuri cu bonus pariu fără risc, precum și care sunt avantajele față de alte tipuri de bonusuri.

Ce Este un Bonus Pariu Fără Risc și Cum Funcționează?

Chiar denumirea  acestui tip de bonus ne indică de la început cu ce avem de-a face. Este un bonus ce vă permite să plasați un pariu unde nu există riscul să pierdeți. Știm, sună ca ceva prea bun să fie adevărat, dar acest lucru există la casele de pariuri de ceva timp și suntem foarte bucuroși să îl întâlnim în din ce în ce mai multe case de pariuri din România.

Acest pariu poate face fi oferit ca ofertă de bun venit sau oricând în alt moment pe parcursul experienței de pariere la o casă de pariuri. Dumneavoastră trebuie doar să optați pentru acest tip de bonus, să vă plasați pariul așa cum ați fi făcut-o în mod normal și să așteptați rezultatul pariului plasat. Dacă pronosticul se dovedește a fi unul câștigător, încasați câștigurile în mod corespunzător cu cotele și selecțiile pe care le-ați ales, totul decurge normal.

Diferența la primul pariu fără risc apare atunci când pronosticul dumneavoastră este unul pierzător. În loc să pierdeți miza, așa cum ar fi normal în cazul unui pariu standard, datorită acestui tip de bonus de bun venit veți primi înapoi suma plasată pe acel pariu. Acest lucru face ca pariul fără risc să fie extrem de des în oferta de bun venit la pariuri online și pariorii preferă acest tip de bonus pentru că nu vine cu niciun fel de restricție în ceea ce ține retragerea fondurilor câștigate sau condiții suplimentare de rulare.

Afară, pariul fără risc mai este intitulat și cashback, tocmai în ideea că un astfel de pariu îți oferă banii înapoi atunci când rezultatul nu este unul pozitiv. Bonusul cashback la cazinourile online și casele de pariuri din România prinde din ce în ce mai mult teren și are toate șansele să se transforme în tipul de bonus preferat de pariorii români.

Pariu Fără Risc la Casele de Pariuri Legale din România

Așa cum am promis, vă oferim și o listă completă a celor mai bune case de pariuri din România unde vă puteți bucura de oferte cu pariuri fără risc. Acestea sunt oferite fie ca bonus de bun venit, adică pentru jucătorii noi, fie ca oferte pentru următoarele depozite sau pentru anumite întreceri sportive. Mai jos, găsiți principalele case de pariuri ce oferă pariuri fără risc și detalii despre cum vă puteți bucura la maxim de aceste bonusuri.

Pariu Fără Risc NetBet

netbet bonus

NetBet este prima casă de pariuri din România care a primit licența ONJN pentru a oferi jucătorilor români servicii de calitate. Acest lucru îi face să fie cu atât mai motivați să își mențină renumele iar asta a contribuit la oferirea primului pariu fără risc din industrie. Nu mai puțin de 500 RON sunt oferiți ca pariu fără risc pentru jucătorii noi.

Mai mult decât atât, jucătorii ce joacă pentru prima dată pe mobil se pot bucura de un pariu fără risc suplimentar de 40 RON. Este suficient să plasați primul pariu pe un dispozitiv mobil de pe site-ul NetBet mobil și veți primi acest bonus suplimentar.

Pariu Fără Risc Unibet

Cei de la Unibet au decis să cuprindă în oferta de bun veni un pariu fără risc. Fiecare jucător nou ce își creează un cont pentru pariuri sportive va putea beneficia de un pariu fără risc în cuantum de 100% din suma pariată până la 250 RON. Pe lângă acest bonus de bun venit, cei de la Unibet oferă alte pariuri fără risc în mod constant pe diferite meciuri de fotbal sau alte evenimente din sporturile populare. De exemplu, acum vă puteți bucura de un pariu gratuit de 20 RON pentru meciul dintre Simona Halep și Townsend de la US Open.

Dezvăluie codul de bonus Unibet!

Pariu Fără Risc Fortuna

Bonus de bun venit Fortuna

La fel ca și Unibet, Fortuna oferea jucătorilor săi un pariu fără risc de 500 RON la înregistrare însă aceștia au decis să ofere jucătorilor șansa de își dubla primul depozit. Bonusul de bun venit de 100% până la 500 RON este de asemenea foarte folositor pentru că vă oferă șansa de a paria mult mai mult pe meciul acela de care sunteți foarte sigur pentru a vă mări substanțial câștigurile.

Pariuri fără Risc la Casele de Pariuri 2019
4.7 (94.29%) 28 vote[s]
Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password