Strategia Easy Money la Pariuri

Una dintre cele mai cunoscute strategii de pariuri sportive la nivel mondial, strategia Easy Money a lui Thomas este în același timp una dintre cele mai eficiente dar și cele mai simple strategii pe care jucătorii o pot folosi pentru a câștiga un profit cât mai bun la pariuri, într-un timp cât mai scurt. În rândurile următoare, vom vorbi mai multe despre aceasta. Îți vom spune când și cum să o folosești, cum să o aplici corect și ce capcane să eviți.

Înainte de a merge mai departe, trebuie însă să spunem că eficiența oricărei strategii Easy Money depinde foarte mult de disciplina celui care o folosește. Doar un jucător disciplinat o poate utiliza la potențialul său maxim.

Ce reprezintă strategia Easy Money a lui Thomas

Foarte pe scurt, strategia Easy Money a lui Thomas poate fi considerată un fel de ”totul sau nimic”, cu câteva mențiuni. Această strategie presupune ca jucătorul să parieze o sumă consistentă pe un singur pariu cu cotă foarte mică. O cotă foarte mică înseamnă că riscul ca pariul să fie pierzător este și el foarte mic. Câștigul nu este mare, e adevărat. Dar, folosindu-se de aceeași strategie Easy Money, jucătorul poate lua noua sumă și o poate paria pe un nou pariu cu cotă foarte mică. Și tot așa.

Predicții Liga 1 easy money pariuri

Dacă facem un calcul rapid, vedem că un jucător care câștigă 30 de pariuri cu cotă de 1,03, spre exemplu, poate la sfârșit să obțină de 2,5 ori suma inițială pariată. Pentru unii, s-ar putea ca acest câștig să pară mic. Trebuie luat însă în considerare faptul că acest câștig a fost obținut cu risc minim.

ATENȚIE! Nu putem să vorbim despre un câștig sigur, pentru că încă nu s-a inventat pariul sigur. De acest lucru trebuie să țină cont toți cei care doresc să joace la pariuri sportive. Strategia Easy Money înseamnă reducerea riscului, nicidecum obținerea unui câștig sigur.

Case de pariuri unde poți face pariuri Easy Money

În principiu, poți să faci pariuri Easy Money la orice casă de pariuri. Totuși, noi te sfătuim să pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Motivele sunt simple. Doar pariind la aceste case de pariuri poți să te asiguri că ești în siguranță, că datele și banii tăi nu ajung pe mâinile altora, că poți să retragi câștigurile obținute dar și că poți paria cu bonusuri foarte avantajoase.

Iar partea legată de bonusuri este foarte importantă pentru cei care vor să câștige bani din pariuri sportive online. Cu un bonus de bun venit avantajos sau cu un bonus fără depunere, jucătorii pot să câștige sume mai mari din pariuri, fără a scoate prea mulți bani din propriile buzunare. Mai mult, dacă operatorul oferă printre promoțiile sale și pariuri cu marjă 0%, acest lucru poate fi un nou avantaj pentru jucător.

ATENȚIE! E important totuși să menționăm că unele bonusuri vin cu condiții de rulaj care cer ca pariurile efectuate să aibă o anumită cotă minimă, pentru a fi luate în calcul la rulaj. De cele mai multe ori, această cotă minimă nu este atât de scăzută cât să se potrivească cu strategia Easy Money. Totuși, uneori, casele de pariuri oferă și bonusuri fără condiții de rulaj. Acestea îi pot fi foarte folositoare unui jucător care face pariuri Easy Money.

Casă de pariuriBonus de Bun VenitMarjă pariuriRevendică bonus
superbet500 lei0% (promoție)Pariază acum
Betano500 lei0% (promoție)Pariază acum
888 sport500 lei5,65%Pariază acum

De ce să folosești strategia Easy Money la pariuri

La Pariuri și Jocuri, îi încurajăm mereu pe jucători să joace la pariuri pentru a se distra, pentru a se simți bine. Atât timp cât acesta este scopul, nimic rău nu poate veni din asta. Totuși, există și jucători interesați de mai mult decât distracție. Unii jucători vor să și facă un profit de pe urma pariurilor sportive. Însă, dacă nu au un plan bine pus la punct, profitul pe care și-l doresc ei se poate transforma foarte ușor în pierdere.

Din păcate, în acest cazuri nu mai poate fi vorba de distracție. Iar dacă avem de-a face cu un jucător lipsit de experiență, care se panichează și care nu știe când să se oprească, pierderile pot fi dezastruoase. Această situație e bine să fie evitată. Pentru a o evita, ar fi bine ca jucătorul să aibă o strategie.

Înainte de toate, bineînțeles, jucătorul trebuie să decidă ce își dorește. În cazul în care acesta caută o modalitate de a face un profit rapid, strategia Easy Money este fix ceea ce îi trebui. Cu ea, jucătorul se poate asigura că obține câștigurile pe care și le dorește, dar în același timp are grijă ca pierderile sale să nu fie mai mari decât își permite.

Așadar, fie că vorbim despre un parior experimentat sau despre un jucător nou în lumea pariurilor sportive, dacă scopul este obținerea rapidă a unui profit mulțumitor, strategia Easy Money este soluția. Aceasta este perfectă pentru jucătorii cu buget limitat, care vor să îl mărească rapid, și se potrivește cel mai bine cu acei jucători care caută să evite surprizele cât mai mult.

De ce să folosești strategia Easy Money a lui Thomas
oferă șanse foarte bune de a obține câștiguri importante
pot fi evitate pierderile foarte mari
riscurile sunt foarte mici
reduci foarte mult impactul norocului asupra pariului tău
pariurile cu cote mici sunt în număr foarte mare
implicarea jucătorului în joc e mai mare
nivelul de amuzament poate crește foarte mult

Ce tip de jucător se potrivește cel mai bine cu această strategie

Un jucător care știe ce vrea și care este sigur pe el poate să folosească această strategie cu foarte mare succes. Înainte de orice, însă, jucătorul trebuie să fie foarte puternic din punct de vedere mental. Asta deoarece, așa cum am spus deja, nu există pariuri sigure.

Chiar dacă riscul de a pierde este mic, acesta există totuși. E posibil ca un pariu să fie pierzător. În acest caz, jucătorul a pierdut întreaga sumă, adică atât suma inițială cât și toate câștigurile obținute până atunci. Acest lucru poate fi foarte descurajator, foarte supărător. Așa că, jucătorul trebuie să fie stăpân pe sine și să aibă disciplina necesară de a o lua t de la capăt.

Răbdarea și autocontrolul sunt caracteristici absolut necesare. Jucătorul trebuie de asemenea să facă și muncă de. cercetare, pentru a se asigura că pariurile făcute chiar sunt cu risc minim. Nu în ultimul rând, jucătorul trebuie să fie și realist și să știe când să se oprească.

Avantaje și dezavantaje

Cum e normal, strategia Easy Money a lui Thomas vine cu avantaje, dar și cu dezavantaje. Până la urmă, așa cum am și spus deja, nu vorbim despre o strategie perfectă. Un jucător care vrea să o folosească trebuie să cunoască avantajele și dezavantajele sale. Doar așa va putea să înțeleagă cu adevărat ce presupune această strategie.

Avantaje Easy Money:

 • strategie simplă, ușor de înțeles și de folosit;
 • pariurile au șanse foarte mari să fie câștigătoare;
 • jucătorul poate face mai multe pariuri într-o singură zi;
 • strategia poate fi folosită atât pe pariuri live, cât și pe pariuri pre-meci;
 • un profit bun poate fi obținut destul de repede, după doar câteva pariuri;
 • satisfacția jucătorului e mai mare, atunci când înregistrează mai multe pariuri câștigătoare consecutive;
 • strategia e foarte bună atât pentru cei cu fonduri nelimitate, cât și pentru cei cu fonduri limitate;
 • jucătorul nu se mai bazează la fel de mult pe noroc;
 • jucătorul are mereu la dispoziție foarte multe pariuri cu cotă foarte mică, indiferent de operator;
 • poate fi folosită în combinație cu alte strategii,
 • poate fi folosită cu foarte multe tipuri de pariuri, de exemplu pariuri Draw No Bet;
 • pierderile sunt și ele limitate.

Dezavantaje Easy Money:

 • chiar dacă e mică, șansa de a pierde există oricând;
 • în cazul în care pierde, jucătorul pierde întreaga sumă și e nevoit să o ia de la capăt;
 • e nevoie de foarte multe pariuri pentru a obține un profit bun;
 • e nevoie de multă răbdare;
 • jucătorul trebuie să facă cercetare, să se informeze și să muncească la fel de mult ca în cazul altor strategii de pariuri, chiar dacă joacă Easy Money;
 • există oricând riscul ca pariorul să se piardă cu firea sau să devină mult prea încrezător, să nu se oprească la timp și să piardă totul;
 • sumele pariate sunt de obicei destul de mari.

Ce pariuri Easy Money poți să faci?

Dacă cunoști foarte bine sportul pe care vrei să pariezi, atunci poți face pariuri Easy Money fără nicio grijă. Cum am spus deja, cel mai bine e ca un jucător să evite surprizele. Asta înseamnă să aleagă pariurile nu doar în funcție de cota mică, ci și dacă e sigur că știe despre ce e vorba. Asta deoarece o cotă mică sau mai mică nu e mereu un indicator că echipa respectivă o să câștige. Sunt mulți factori care trebuie luați în considerare aici.

La începutul lui 2021, spre exemplu, marea Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei de către o echipă de Liga 3, Alcoyano. Real era, evident, superfavorită. Însă Zinedine Zidane, antrenorul de atunci, a ales să joace cu un prim 11 format mai degrabă din rezerve. Astfel, ceea ce părea o victorie sigură pentru Real s-a transformat într-o înfrângere rușinoasă. Putem doar să ne imaginăm cât de supărați au fost acei pariori care au pariat pe victoria echipei din Madrid.

E astfel cât se poate de evident că trebuie să fii foarte atent când folosești strategia Easy Money și să pariezi doar pe ceea ce cunoști. Acestea fiind zise, să vedem ce tipuri de pariuri se potrivesc cel mai bine cu această strategie:

1. Pariurile pe goluri

Pentru cele mai multe meciuri, dacă pariezi că se vor marca peste 0,5 goluri, vei avea parte de o cotă foarte mică. Bineînțeles, în fotbal există posibilitatea ca meciul să se termine 0-0. Însă, dacă cunoști echipele pe care vrei să pariezi, știi și dacă acestea au apărări slabe sau atacuri puternice. Victoria nu e niciodată sigură, însă șansele ca cel puțin una din echipe să marcheze sunt mereu foarte mari.

Astfel, pariurile pe goluri, fie că se vor marca peste 0,5 goluri sau că se vor marca sub 5,5/6,5 goluri, pot fi considerate pariuri Easy Money.

strategia easy money la pariuri

2. Pariuri pe lider/favorită clară

Cele mai bune echipe pe care poți paria sunt cele care au obiective importante de îndeplinit. Acestea sunt mereu motivate să câștige. Dacă au și valoare, dacă sunt în formă și dacă se bat pentru un titlu sau o cupă, șansele ca ele să își piardă concentrarea și să se împiedice se reduc foarte mult. Astfel, dacă ai un meci în care liderul clasamentului joacă împotriva echipei de pe ultimul loc sau a unei echipe aflate într-o formă foarte slabă, nu ar trebui să eziți. Și acest meci poate fi inclus în strategia de pariuri Easy Money.

3. Pariurile live

Dacă meciul se apropie de final și una din echipe e în avantaj pe tabelă, controlând jocul în același timp, poți paria pe ea. Cota va fi cu siguranță una foarte mică, o cotă perfectă pentru iubitorii de strategii de pariuri Easy Money.

4. Pariuri pe ceea ce cunoști foarte bine

Dacă ești priceput la un sport anume, dacă știi foarte bine ce se întâmplă într-un campionat anume, ce echipe sunt în formă și ce echipe nu sunt în formă, atunci poți folosi toate aceste informații pentru a plasa pariuri Easy Money. Cu cât cunoști mai multe despre meciul pe care vrei să pariezi, cu atât riscul va fi mai mic. Și va fi chiar mai mic, dacă alegi să pariezi pe un meci care are deja o cotă foarte mică.

Nu uita! Strategia Easy Money a lui Thomas înseamnă reducerea riscului, adică plasarea de pariuri cu cotă cât mai mică.

5. Pariuri pe cornere

Iubitorii de statistici fac acest tip de pariuri tot timpul. El se regăsește în oferta multor case de pariuri, care de obicei oferă cote foarte mici la pariuri cu peste 6,5 cornere sau peste 7,5 cornere.

Pariuri live pe cornere

Acest tip de pariuri poate fi făcut și pe meciuri live. Dar, atenție! Trebuie neapărat să urmărești meciul! Dacă vezi că o echipă controlează partida, că e mereu în atac, că joacă în jumătatea adversarului, poți paria că ea va obține următorul corner. Cota sa va fi cel mai probabil una mică, dar în același timp echipa va obține cel mai probabil cornerul respectiv, ceea ce înseamnă că pariul tău va fi câștigător.

6. Pariuri pe auturi

Este vorba de același timp de pariuri precum cel pe cornere. Poate fi folosit, bineînțeles, și live.

7. Pariuri pe cartonașe

La acest tip de pariuri trebuie din nou să folosești ceea ce știi. Joacă două echipe rivale? Este în teren cel puțin un jucător cunoscut pentru agresivitatea sa și pentru intrările sale dure? Arbitrul e unul căruia nu îi place să stea la discuții? Dacă da, șansele ca partida să fie una cu foarte multe avertismente sunt destul de mari.

Poți folosi strategia Easy Money a lui Thomas pe tot felul de evenimente, atât timp cât cunoști evenimentele pe care vrei să pariezi. Nu contează că vorbim de fotbal, tenis, baschet sau orice alt sport. Important este să te asiguri că surprizele nu sunt prezente în viața pariului tău.

Sfaturi pentru jucătorii care folosesc strategia Easy Money la pariuri sportive

Strategia Easy Money este foarte ușor de înțeles și foarte ușor de folosit. Totuși, ne-am gândit să îți oferim câteva sfaturi care noi credem că îți vor fi de folos. Ele te vor ajuta să te folosești la maxim de această strategie, să câștigi profituri cât mai mari și să scazi cât mai mult pierderile.

Cum să alegi pariurile pentru care să folosești strategia Easy Money

Am menționat deja de mai multe ori acest lucru, dar nu strică să îl mai spunem încă o dată. Cel mai bine este să pariezi pe ceea ce cunoști. Astfel, dacă vrei neapărat să folosești strategia Easy Money pe pariuri la fotbal, de exemplu, sfatul nostru este să cercetezi cât mai bine meciul sau campionatul pe care vrei să pariezi.

Nu paria niciodată la întâmplare! Nu paria pe ce nu cunoști! Nu te lăsa furat de cote!

Când ai ales un meci, încearcă să vezi care este forma de moment a fiecărei echipe implicate. În ce fază a campionatului ne găsim? Mai e motivată echipa să câștige sau și-a atins deja obiectivul? Dacă pariezi pe tenis, ia în calcul și terenul pe care se joacă, pentru că suprafața de joc poate influența foarte mult jocul unui sportiv.

În general, poți să folosești aici aceleași idei pe care le folosești atunci când pregătești un pariu normal. Iar dacă ai nevoie de sfaturi despre cum să pariezi pe fotbal sau alte sporturi poți găsi pe site-ul nostru mai multe materiale ajutătoare.

Mare atenție atunci când efectuezi pariuri Easy Money pe evenimente live

De multe ori, când pariezi live, meciul e pe final iar una din echipe e în avantaj pe tabelă, ești tentat să crezi că ai în față pariuri sigure. Însă, o spunem din nou, pariurile sigure nu există. Nu te lăsa furat de aparențe. Dacă nu ai toate datele, cel mai bine e să eviți să pariezi.

Strategia Easy Money la pariuri înseamnă evitarea surprizelor. Chiar dacă mai sunt doar câteva minute din meci și chiar dacă crezi că nimic nu se mai poate întâmpla, asta nu înseamnă că va fi așa. Când pariezi live trebuie neapărat să urmărești partida. Trebuie să cunoști și statisticile celor implicați în partidă. Cât de bine se apără o echipă pe final? Cât de bine atacă? Cât de bine pregătit e un sportiv? Poate ține un ritm ridicat chiar și pe final de meci?

Sunt multe astfel de întrebări pe care trebuie să ți le pui. Am spus trebuie și așa și este. Trebuie să le pui. Doar găsind răspunsurile la aceste întrebări poți elimina din surprize. În final, poți trage o concluzie și poți decide dacă riscul e destul de mic încât să merite să plasezi un pariu pe acest meci.

Evitați capcana pariurilor multiple

Strategia Easy Money la pariuri sportive este una ușoară, dar care presupune multă muncă. Scurtături nu există. Și, dacă există, e bine să nu le luați. Asta deoarece aceste scurtături îți pot aduce acea surpriză neplăcută pe care vrei să o ocolești.

Pariurile multiple reprezintă una din aceste scurtături. Am discutat deja cum se joacă cu strategia Easy Money. Pariezi pe un eveniment cu cotă mică, îl câștigi, apoi treci la următorul eveniment cu cotă mică. Și tot așa.

Unii jucători consideră însă că la fel de bine ar merge această strategie cu pariuri multiple. Până la urmă, dacă joci la pariuri cu Easy Money și pierzi un pariu, pierzi toată suma. Astfel, întreabă acești jucători, cu ce sunt diferite pariurile single cu Easy Money de un pariu multiplu? Dacă pierzi un meci de pe pariul multiplu, e ca și cum ai pierde un meci single cu Easy Money. Pierzi toată suma. Așadar, e la fel, nu? Nu!

V-am spus la început că, atunci când joci cu strategii de pariuri precum Easy Money, e foarte important să știi când să te oprești. Să spunem că primele 9 pariuri făcute cu Easy Money ți-au ieșit. Poate că suma strânsă în acest caz este una care te mulțumește. Te poți așadar opri. Nu mai trebuie să faci și pariul cu numărul 10. Totul e bine, ești fericit, strategia a mers.

Însă, dacă faci un pariu multiplu, renunți la posibilitatea de a te opri atunci când vrei. Asta înseamnă că îți asumi un risc în plus. Și, dacă ai jucat la pariuri, cu siguranță știi că ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Cel mai bine e să nu îți asumi acest risc inutil. Nu uita care e scopul tău. Nu uita care e suma pe care ai decis că dorești să o ajungi. Lucrează pas cu pas și oprește-te atunci când ți-ai atins obiectivul.

Sfaturi financiare pentru strategii de pariuri Easy Money

Când joci cu strategii de pariuri precum Easy Money, e foarte important să gestionezi foarte bine bugetul tău. Ne-am gândit astfel să îți dăm și câteva sfaturi legate de cum ai putea să îți administrezi bugetul în acest caz.

Dacă ai un buget substanțial

În cazul în care banii nu sunt o problemă, dar tot ai dori să câștigi bani și vrei să o faci folosind Easy Money, sfatul nostru este să împarți suma în mai multe părți. E o metodă foarte bună de a te asigura că nu pierzi toți banii înainte de a-ți atinge obiectivul. Și dacă se întâmplă ca un pariu să fie pierzător, nu e o problemă, poți folosi restul banilor pentru a recupera pierderea.

Dacă ai un buget limitat

Strategii de pariuri precum Easy Money sunt foarte des folosite de cei cu un buget foarte mic. Totuși, în cazul Easy Money, un pariu pierdut poate duce la pierderea întregii sume. Așa că în cazul în care bugetul tău este limitat, sfatul nostru este să pariezi mereu aceeași sumă.

Dacă ai pariat, ai câștigat și ai obținut un mic profit, păstrează acest profit și folosește pentru pariul următor aceeași sumă ca și pentru primul pariu. Și tot așa. În acest caz, e mai mult de muncă, dar măcar riscul de a pierde totul este mai mic.

Concluzii

Strategia Easy Money a lui Thomas îi poate ajuta foarte mult pe acei iubitori de pariuri sportive care doresc să câștige bani de pe urma acestui hobby. Deși e o strategie ușor de înțeles și de folosit, această necesită totuși foarte multă muncă și foarte multă atenție. Jucătorul trebuie în continuare să facă muncă de cercetare și să urmărească atent evenimentele pe care dorește să facă pariuri Easy Money.

Cel mai important, jucătorul trebuie să fie matur și realist, să știe când să se oprească și cum să își gestioneze banii. Dacă îndeplinește aceste reguli, atunci poate folosi strategia Easy Money foarte eficient, pentru rezultate foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *