Pronosticuri Croația – Belgia

Croația și Belgia se înfruntă în ceea ce pare a fi duelul Grupei F de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar abia în etapa a treia a fazei grupelor, atunci când mare parte din ecuația calificării ar trebui să fie decisă. Cu toate acestea, ne așteptăm la un meci foarte interesant, în care jucători de clasă mondială vor da tot ce au mai bun. Partida va avea loc pe 1 decembrie, începând cu ora 17:00, ora României, pe stadionul ”Ahmad bin Ali”, arena din Al Rayan cu o capacitate de aproape 45 de mii de locuri. În cele ce urmează vom discuta despre pronosticuri pentru Croația – Belgia, vom vedea care sunt cele mai atractive tipuri de pariuri, cum se prezintă echipele înaintea turneului final și îți vom da toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți maximiza șansele de succes ale unui pariu.

Ponturi și Pronosticuri Croația – Belgia

Duelul dintre Croația și Belgia este unul care a avut loc de destul de multe ori de-a lungul istoriei și chiar dacă nu poate fi numit unul de tradiție, este unul care se întâmplă destul de des. Au avut loc 8 întâlniri între cele două naționale până acum, ultima chiar anul trecut, când Belgia s-a impus la limită, scor 1-0, într-un amical.

Asta înseamnă că cele două reprezentative se cunosc foarte bine, iar stilul de joc al adversarului nu reprezintă o surpriză. Aceste elemente duc, de regulă, la partide echilibrate, în care diferența este făcută de forma de moment, de prospețimea jucătorilor și de inspirația superstarurilor de sute de milioane de euro.

Pariuri Croația vs Belgia: 1X2

Pariuri Croația vs Belgia: 1X2superbet
Victorie Croația croatia2,70
Meci Egal meci egal3,40
Victorie Belgia belgia2,65
Croația vs Belgia Cote Pariuri: 29.11.2022

Primul pariu pe care ți-l recomandăm pentru meciul Croația – Belgia este unul clasic, de tipul 1X2. O scurtă privire pe cotele oferite de Superbet pentru această întâlnire ne arată că și specialiștii caselor de pariuri se așteaptă la o partidă destul de echilibrată.

Chiar dacă Belgia este favorită, cota de 2,65 pentru victorie nu este una care să arate o dominare netă. Dacă mergem mai departe și vedem că pentru egal cota este de 3,40, iar cea pentru victoria Croației de 2,7 imaginea este completă.

În cazul în care vrei să încerci un pariu care îți poate dubla banii, atunci ai putea încerca să pariezi pe victoria Belgiei în acest meci. Dacă însă te gândești la un pariu mai sigur, avem o altă recomandare pentru tine, aceea a unui pariu combinat.

Cota oferită de Superbet pentru x2, adică remiză sau victoria Belgiei, este de 1,50. În opinia pariorilor, este improbabil ca reprezentativa Croației să câștige această partidă, astfel că un pariu de tipul x2 are șanse mari de realizare. Marja de profit nu este mare, însă dacă îl vei combina pe un bilet cu alte pariuri pentru a obține o cotă atractivă te-ar putea ajuta să obții profitul pe care îl cauți.

Belgia și Croația la Cupa Mondială

După înfrângerea cu Maroc, situația e cât se poate de disperată pentru Belgia. Fără o victorie împotriva croaților, belgienii nu vor putea să treacă mai departe. E așadar de așteptat să dea totul în această partidă.

Pronosticuri Croația vs Belgia: Victorie Belgia – cotă 2,65 la Superbet

Pariuri Croația vs Belgia: Total Goluri

Pariuri Croația – Belgia: Total Golurisuperbet
Sub 0,59,00
Sub 1,53,40
Sub 2,51,80
Sub 3,51,33
Sub 4,51,10
Sub 5,51,03
Peste 0,51,07
Peste 1,51,33
Peste 2,52,00
Peste 3,53,40
Peste 4,57,00
Peste 5,513,00
Croația vs Belgia Cote Pariuri: 29.11.2022

Continuăm seria de pronosticuri pentru Croația – Belgia și recomandările noastre de pariuri pentru acest meci cu unul la fel de simplu. Vorbim acum despre numărul de goluri marcate în joc. Belgia și Croația sunt două echipe cu un apetit ofensiv peste medie și sunt șanse destul de mari să avem o partidă cu goluri multe.

Din oferta Superbet am selectat opțiunea peste 2,5 goluri înscrise în acest meci, cu o cotă de 2,00. Este o cotă foarte bună, care îți va dubla suma mizată. Iar pariul are mari șanse să fie ”verde”.

Croația în 2022, fără Cupa Mondială

MeciScor
Austria – Croația1-3
Croația – Danemarca2-1
Franța – Croația0-1
Danemarca – Croația0-1
Croația – Franța1-1
Croația – Austria0-3
Croația – Bulgaria2-1
Croația – Slovenia1-1

Așa cum putem vedea, Croația a avut un an 2022 solid, cu rezultate bune. Exceptând accidentul cu Austria, reprezentativa lui Zlatko Dalic este una care înscrie indiferent de numele adversarului, ceea ce ne așteptăm să se întâmple și la Mondiale, inclusiv în fața Belgiei.

Belgia în 2022, fără Cupa Mondială

MeciScor
Olanda – Belgia1-0
Belgia – Țara Galilor2-1
Polonia – Belgia0-1
Țara Galilor – Belgia1-1
Belgia – Polonia6-1
Belgia – Olanda1-4
Belgia – Burkina Faso3-0
Irlanda – Belgia2-2

Reprezentativa belgiană este una dintre favoritele la câștigarea trofeului în Qatar, chiar dacă forma din acest an arătată de De Bruyne & Co. nu este tocmai cea mai bună.

Avem, așadar, două naționale cu un apetit pentru goluri, dar care au și defensive destul de fragile. În acest context, avem toate motivele să ne așteptăm la un meci cu cel puțin trei goluri înscrise, indiferent de numele echipei ce va ieși de pe teren învingătoare.

Croația și Belgia la Cupa Mondială

După ce a făcut egal cu Marocul, Croația s-a răzbunat din plin pe Canada, pe care a învins-o cu 4-1. A fost un meci în care croații și-au arătat forța ofensivă. Belgienii, în schimb, nu au reușit încă să arate ce pot. Deși Belgia are unul dintre cele mai tari loturi de la acest mondial, se pare că jucătorii încă nu au înțeles că această competiție a început.

E de așteptat să se trezească cu Croația, pentru a nu se face de rușine. Dacă vor reuși să se mobilizeze, au mari șansă să învingă. Și dacă nu să învingă, atunci măcar să marcheze.

Ambele echipe pot să marcheze mult.

Pronosticuri Croația vs Belgia: Peste 2,5 goluri marcate – cotă 2,00 la Superbet

Pariuri Croația – Belgia: Ambele marchează

Pariuri Croația – Belgia: Ambele marcheazăsuperbet
DA1,80
NU2,00
Croația vs Belgia Cote Pariuri: 29.11.2022

Mergem pe aceeași linie și adăugăm pe lista noastră de pronosticuri la Croația – Belgia un nou pronostic care ține de goluri, mai exact despre posibilitatea ca una dintre echipe să înscrie.

Pentru că ne așteptăm la un duel cu peste 2,5 goluri este clar că cel puțin una dintre formații va înscrie. Dacă mergem puțin la statistică și ne uităm la rezultatele din acest an, vedem că ambele naționale înscriu, în contextul potrivit destul de mult, ceea ce ne dă un plus de siguranță în privința pronosticului.

În ceea ce privește defensivele, lucrurile nu sunt deloc roze pentru că vorbim despre echipe care sunt destul de fragile și care pot încasa gol în orice moment. Dar dacă pentru selecționeri acest lucru reprezintă o bătaie de cap, pentru noi este excelent.

Vom paria așadar că ambele marchează, pariu care în oferta Superbet vine cu o cotă de 1,80.

Am văzut deja că atât Belgia, cât și Croația, înscriu goluri destul de multe, dar și că defensivele lor sunt fragile și că pot fi străpunse în orice moment. Dacă mergem mai departe și ne uităm la clasamentul grupei, vedem că cele două nu își permit să nu joace serios.

Pronosticuri Croația vs Belgia: Ambele echipe marchează – cota 1,80 la Superbet.

Pariuri Croația – Belgia: Golul 1

Pariuri Croația – Belgia: Golul 1superbet
Croația2,05
Niciun Gol11,00
Belgia2,00
Croația vs Belgia Cote Pariuri: 29.11.2022

Seria de pronosticuri pe Croația vs Belgia continuă în aceeași notă, a golurilor, doar că de această dată ne vom concentra pe cine înscrie prima. Desfășurarea meciului pe care o anticipăm este una în care Belgia se instalează la conducerea jocului și domină la capitolul posesie în căutarea golurilor, în timp ce Croația va încerca să stea la cutie și să lovească nu neapărat pe contră, ci la momentul oportun.

Dacă adăugăm în acest context cele două defensive despre care am vorbit și care nu sunt cele mai bune din lume în acest moment putem avea următorul scenariu probabil: Belgia începe partida cu un joc de posesie și cu atacuri mai mult sau mai puțin periculoase la poarta adversă. Croații se mulțumesc să absoarbă presiunea aceasta, dar lasă oameni în față pentru a specula eventualele erori belgiene, iar acestea inevitabil vor apărea.

Privind loturile, vedem lesne că reprezentativa Croației nu este nicidecum de lepădat, având jucători cunoscuți, ce au calități evidente. În plus, echipa este destul de bine sudată și cel mai probabil se va lega în jurul lui Modric, aflat la ultima mare aventură cu naționala din cariera sa.

De partea cealaltă, lotul Belgiei este unul pe care orice selecționer și l-ar dori, echilibrat în toate compartimentele și cu jucători de clasă mondială. Singura dilemă este dacă Belgia va putea profita de resursele uriașe pe care le are la dispoziție și dacă Roberto Martinez îi va putea face pe jucători să evolueze ca o echipă. Aici e dezavantajul belgienilor, unul de care croații vor profita sigur.

Pronosticuri Croația vs Belgia: Croația deschide scorul – cotă 2,05 la Superbet

Pariuri Croația – Belgia: Pauză / Final

Pariuri Croația – Belgia: Pauză / Finalsuperbet
1/14,60
1/X17,00
1/240,00
X/16,50
X/X5,25
X/26,50
2/140,00
2/X17,00
2/24,60
Croația vs Belgia Cote Pariuri: 29.11.2022

Încheiem seria de pronosticuri pentru Croația – Belgia cu un pariu Pauză Final, un pariu ce are o cotă bună, foarte atractivă pentru mulți dintre cei ce joacă, însă și șansele de concretizare sunt considerabil mai mici.

Dacă mergem pe un scenariu în care Belgia câștigă partida, iar Croația reușește să înscrie, putem duce lucrurile ceva mai departe. Putem anticipa că belgienii vor primi gol în prima repriză, că vor fi conduși la pauză, iar în repriza secundă, după ”dușul rece” de la vestiare, vor întoarce partida.

Ei bine, în oferta Superbet un astfel de scenariu, cu Belgia condusă la pauză, dar câștigând meciul, are o cotă de 35,00!

Șansele de concretizare sunt mai mici decât în cazul celorlalte pariuri despre care am discutat în acest material, însă rezultatul nu este deloc utopic. Astfel, ar fi un pariu de încercat cu o miză destul de mică, profitul fiind și în acest caz unul apreciabil în caz de succes.

Pronosticuri Croația – Belgia: 1 pauză, 2 final – cotă 40,00 la Superbet

Ca întotdeauna, vrem să îți atragem atenția asupra importanței siguranței atunci când pariezi. Din păcate, astăzi există foarte multe site-uri care pretind a fi site-uri de pariuri, pentru a le fura banii celor care pariază acolo. Acesta este motivul pentru care ar trebui să pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai așa vei fi 100% în siguranță, vei fi ferit de înșelăciuni, vei juca cu cele mai bune cote la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 și vei putea retrage liniștit toți banii câștigați.

Croația și Belgia la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Norocul face ca Belgia și Croația, două țări europene, sp împartă grupa F cu alte 2 țări non-europene. Este vorba de Maroc și Canada, echipe care nici măcar nu pot visa să le pună probleme celor două. Pentru Belgia și Croația, stresul calificării în faza următoare va fi astfel mai mic.

Câștigătoare Grupa Fsuperbet
Belgia4,00
Croația1,90
Maroc3,00
Canada*
Croația vs Belgia Cote Pariuri: 23.11.2022
*Canada nu mai are șanse matematice de a câștiga primul loc în grupă

Asta nu înseamnă că nu va exista stres. Va exista, chiar la meciul direct. Asta deoarece câștigătoarea grupei F va juca mai departe cu locul 2 din grupa E, în timp ce locul 2 din grupa F va juca cu câștigătoarea grupei E.

Norocul face ca, în grupa E, Germania și Spania să se bată pentru primul loc. E vorba de 2 echipe foarte puternice. Din acest motiv, Belgia și Croația vor trage tare pentru a termina pe primul loc în grupă. Așa, ele vor juca cu cea mai slabă echipă dintre cele două care se bat pentru primul loc în grupa e.

Lotul Croației pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

La ediția din 2018 a Cupei Mondiale, Croația a terminat pe locul 2. A fost cea mai bună clasare din istoria acestei echipe, performanța fiind obținută cu actualul selecționer, Zlatko Dalic. La această ediție a Campionatului Mondial, acesta i-a convocat pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Dominik LivakovicJosip StanisicLovro MajerBruno Petkovic
Ivo GrbicBorna BarisicMateo KovacicAnte Budimir
Ivica IvusicMartin ErlicLuka ModricMislav Orsic
Dejan LovrenMarcelo BrozovicIvan Perisic
Borna SosaNikola VlasicAndrej Kramaric
Josko GvardiolMario PasalicMarko Livaja
Domagoj VidaLuka Sucic
Josip JuranovicKristijan Jacic
Josip Sutalo
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Belgiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Roberto Martinez, selecționerul spaniol al Belgiei, a anunțat recent lista de jucători pe care se va baza la mondial. Aceștia sunt:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Thibaut CourtoisToby AlderweireldAxel WitselLois Openda
Simon MignoletArthur TheateKevin de BruyneDries Mertens
Koen CasteelsZeno DebastYouri TielemansCharles de Ketelaere
Jan VertonghenThorgan HazardMIchi Bashuayi
Thomas MeunierYannick CarrascoEden Hazard
Timothy CastagneLeandro TrossardRomelu Lukaku
Wout FaesAmadou OnanaJeremy Doku
Leandro Dendoncker
Hans Vanaken
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Croația – Belgia

croatia

Vorbim despre o partidă care opune favoritele Grupei F de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Programarea acestui derbi al grupei în etapa a treia ar putea face ca miza calificării să lipsească, jocurile fiind deja stabilite din rundele precedente. Totuși, chiar și în acest scenariu, cele două formații s-ar lupta pentru prima poziție în clasamentul grupei și, implicit, pentru o rută sau alta în faza eliminatorie.

Croația se pregătește pentru a-și lua adio de la Luka Modric, starul incontestabil al naționalei din ultimul deceniu, și speră într-o nouă evoluție foarte solidă la un turneu final.

belgia

De cealaltă parte, Belgia îl are în postura de lider din teren pe Kevin De Bruyne, fotbalist aflat în apogeul carierei, care l-a eclipsat de foarte mult timp de fostul star, Eden Hazard.

Fără îndoială, belgienii vor să profite de o generație foarte bună pe care o au la dispoziție și își propun să atingă fazele finale ale Mondialului sau chiar să câștige trofeul.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Croația – Belgia

Pentru un profit maxim, pe lângă cele mai bune cote, mai ai nevoie și de un bonus serios. Mai jos, vei găsi o listă cu cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială oferite de casele de pariuri sportive online din România. Acestea te vor ajuta să faci mai multe pariuri și să câștigi mai mulți bani, totul fără a scoate prea mulți bani din propriile tale buzunare.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cine transmite meciul de fotbal Croația – Belgia?

Meciul dintre naționalele Croației și Belgiei de la Cupa Mondială din Qatar va fi transmis în România de postul public de televiziune, cel care televizează toate jocurile de la turneul final. TVR are o echipă de comentatori la fața locului, astfel că ne așteptăm să primim cele mai noi informații din Qatar.

Partida din Grupa F este programată pe 1 decembrie, începând cu ora 17:00, ora României, pe stadionul ”Ahmad bin Ali”, arena din Al Rayan cu o capacitate de aproape 45 de mii de locuri.

De asemenea, dacă te întrebi unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022 pe internet, recomandarea noastră este să încerci casele de pariuri online care oferă servicii de live streaming pentru clienții lor. Aceste servicii sunt printre cele mai bune de pe internet. Meciurile sunt transmise la calitate HD, fără întreruperi.

Rămâi alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri precum cele pentru meciul de fotbal Croația – Belgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *