România vs Israel Cote Pariuri

euro 2024
Cum să câștigi un profit de peste 150 lei cu un pariu pe victoria României
 1. Înregistrează-te la Superbet prin intermediul site-ului nostru, apăsând pe oricare din butoanele din acest articol.
 2. După înregistrare, efectuează o depunere în contul tău Superbet.
 3. Fă un pariu de 100 de lei pe victoria României în meciul Israel – România, din calificările pentru Euro 2024. Superbet oferă cote mărite pentru această partidă, de care tu trebuie să profiți!
 4. Dacă pariul tău este câștigător, vei obține un câștig total de 261,91 lei.
 5. Deoarece meciul Israel – România se joacă la Budapesta și deoarece naționala Israelului trece printr-o formă foarte slabă, România este favorită să câștige partida chiar dacă nu joacă acasă. Profită așadar de cota excelentă oferită de Superbet pentru victoria tricolorilor!

Echipa națională de fotbal a României este mai aproape ca niciodată de calificarea la Campionatul European, iar luna noiembrie va fi una decisivă din acest punct de vedere. În noiembrie, România va juca cu principalele sale contracandidate la calificarea la EURO 2024, Israel și Elveția. În acest material vom discuta despre primul duel, vom vedea care sunt cele mai interesante cote pariuri pentru Israel vs România, iar apoi vom analiza câteva ponturi pariuri pentru Israel vs România.

Meciul este programat pe 18 noiembrie, dar nu va avea loc în Israel. Din cauza conflictului în care este implicată această țară, meciul Israel – România va avea loc la Budapesta, pe un teren neutru. Băieții lui Iordănescu au astfel parte de un avantaj uriaș.

Israel vs România – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetisrael Israelmeci egalMeci Egal românia România
SuperCotă 1X22,90 2,753,40 3,252,75 2,65
Golul 1 (X – niciun gol)2,0510,002,05
Pauză sau Final2,151,672,10
Draw no Bet (DNB)1,851,85
Ultimul gol2,0510,002,05
Israel vs România Cote Pariuri Euro 2024: 18.11.2023

Dacă despre duelul cu Elveția, din vară, s-a spus că ar fi adevăratul test pentru naționala Românei, care a văzut că poate evolua, cu mult noroc, la un nivel ridicat, acest meci este derbiul calificării. Cu o victorie înregistrată aici, România face un pas foarte important spre obținerea calificării la Euro 2024.

România, Elveția și Israel păstrează toate 3 șanse de calificare. Sunt 3 echipe care luptă pentru 2 locuri. Având un lot mai puternic, Elveția pare să aibă prima șansă. Însă România e în acest moment pe primul loc în grupă și, dacă câștigă ultimele 2 partide rămase, va termina calificările pe acest loc.

În rândurile următoare, îți vom prezenta cele mai avantajoase cote pariuri pentru Israel vs România și îți vom oferi cele mai bune ponturi pariuri Israel vs România.

Cote pariuri Israel vs România: Ambele marchează (GG)

Pariuri Israel vs România: Ambele marchează (GG)superbet
DA1,85
NU2,00
Israel vs România Cote Pariuri Euro 2024: 18.11.2023

România și Israel sunt două naționale destul de asemănătoare și, dacă ne uităm la parcursul de până acum din preliminariile Euro 2024, vedem că mare diferență de valoare nu există între cele două. De altfel, meciul tur s-a terminat la egalitate, 1-1.

Plecând de aici, vă propunem primul din lista noastră de ponturi la pariuri pe meciul Israel vs România: Ambele echipe vor marca.

Până acum, România și Israel s-au întâlnit de 27 de ori la fotbal. Doar 10 dintre aceste partide s-au terminat cu goluri marcate de către o singură echipă sau fără goluri marcate. Cum avem și meciul tur ca exemplu, putem să fim siguri meciul de la Budapesta va fi unul cu multe goluri.

Și trebuie spus că România nu ar fi deloc avantajată de un rezultat de egalitate. Ultimul meci pentru tricolori este cel cu Elveția, care are mari șanse să se termine cu înfrângere. Așadar, cele trei puncte cu Israel sunt foarte importante.

Cum meciul se joacă pe teren neutru, e de așteptat ca ambele echipe să joace deschis și ofensiv. Așadar, putem considera că vorbim despre un pariu pe Israel vs România cu șanse foarte mari de realizare.

Pronosticuri România vs Israel: Ambele marchează (GG) – cota 1,85 la Superbet

Israel vs România Cote Pariuri Sportive: GG & Peste 2,5 goluri

Pariuri Israel vs România: GG & Peste 2,5 golurisuperbet
DA2,50
NU1,53
Israel vs România Cote Pariuri Euro 2024: 18.11.2023

Pentru că sunt șanse ca ambele echipe să înscrie în acest meci nu putem trece peste GG, însă pentru a beneficia de o cotă mai mare adăugăm în pariu și peste 2,5 goluri.

Așa cum am discutat, duelul de de pe teren neutru cu Israel este, în mare măsurăm decisiv pentru ”tricolori” în sensul în care sunt obligați să îl câștige dacă vor să aibă șanse reale de calificare la Euro 2024. O victorie în care ambele echipe înscriu înseamnă cel puțin 3 goluri, de unde și recomandarea noastră pentru un pariu combinat.

Trebuie să ai în vedere faptul că există o posibilitate bună ca România să se sufoce pe fond de presiune, așa cum s-a mai întâmplat, din păcate, și să avem un 0-0 fără șuturi pe poartă sau chiar o victorie chinuită a oaspeților.

Predicții Israel vs România: GG & peste 2,5 goluri marcate – cota 2,50 la Superbet

Cote pariuri Israel vs România: Total goluri România & GG

Pariuri Israel vs România: Total goluri România & GGsuperbet
Sub 1,5 & Da3,50
Peste 1,5 & Da3,60
Sub 1,5 & Nu2,30
Peste 1,5 & Nu8,50
Sub 2,5 & Da2,20
Peste 2,5 & Da9,00
Sub 2,5 & Nu2,00
Peste 2,5 & Nu19,0
Israel vs România Cote Pariuri Euro 2024: 18.11.2023

Rămânem în zona aceasta de goluri marcate în meci cu o recomandare interesantă, care are șanse bune de concretizare, anume pe numărul total de goluri marcate de România.

O victorie în care ambele formații înscriu înseamnă cel puțin un 2-1, astfel că putem merge pe cea mai sigură opțiune din acest punct de vedere, peste 1,5 goluri România, la care mai adăugăm un GG pentru a ne mări cota și potențialul câștig.

Cota de 3,60 este foarte atractivă prin perspectiva șanselor mari de concretizare. Din nou trebuie să ținem cont de cele două aspecte foarte importante:

 • meciul este decisiv pentru ambele echipe, așadar egalul nu le ajută la nimic
 • meciul va avea loc pe un teren neutru, lucru care va ambiționa oaspeții și care va pune presiune în plus pe gazde

Și dacă tot am vorbit de presiune, nu trebuie să uităm de stresul la care sunt supuși jucătorii israelieni, ca urmare a conflictului în care e implicată țara lor în acest moment. Și asta va conta în ecuația meciului.

Pronosticuri Israel vs România: Peste 1,5 goluri România & GG – cota 3,60 la Superbet

Israel vs România cote pariuri sportive: Total goluri România

Pariuri Israel vs România: Total goluri România superbet
sub 0,53,20
sub 1,51,47
sub 2,51,12
peste 0,51,36
peste 1,52,70
peste 2,56,50
Israel vs România Cote Pariuri Euro 2024: 18.11.2023

Continuând pe ideea unui meci în care ambele echipe vor marca și România va câștigam, să sperăm, nu putem trece peste o recomandare de pariu care nu ar trebui ratată, aceea a numărului de goluri pe care ”tricolorii” le vor înscrie în poarta israelienilor.

Cota de 2,70 pentru ca România să marcheze cel puțin 2 goluri este una excelentă. Iar naționala lui Edi Iordănescu a demonstrat că are forța ofensivă de a înscrie în poarta oricărui adversar, ceea ce înseamnă că și șansele de concretizare ale acestui pariu sunt destul de mari. Singura necunoscută în acest moment este lotul pe care selecționerul îl va avea la dispoziție, însă premisele pentru un joc de atac bun există.

Ambele echipe sunt obligate să joace la victorie, ambele au nevoie de goluri marcate și meciul se joacă pe teren neutru. Sunt șanse mari ca România să marcheze chiar mai mult de 2 goluri.

Predicții Israel vs România: Peste 1,5 goluri România – cota 2,70 la Superbet

Cote pariuri Israel vs România: Victorie România

Pariuri Israel vs România: Victorie Româniasuperbet
12,90 2,75
X3,40 3,25
22,75 2,65
Israel vs România Cote Pariuri Euro 2024: 18.11.2023

Într-un duel așa de echilibrat cum se prefigurează acesta cu Israelul este destul de dificil să alegi o învingătoare. Acest lucru se vede și în cotele oferite de Superbet pentru partida Israel vs România.

Un pariu pe România este departe de a fi un pariu sigur, mai ales că, în ciuda rezultatelor bune, jocul ”tricolorilor” a lăsat de dorit în multe momente. Însă rezultatele bune există și ele nu au venit chiar întâmplător, ceea ce ne arată că există și ceva substanță în rândul jucătorilor.

De asemenea, Israelul nu a convins foarte tare în jocurile importante și, în plus, nu prea e cu gândul la fotbal în aceste momente, cum a și arătat deja în ultimele sale meciuri, cu Kosovo și Elveția. Astfel, în acest context nu este deloc exclus ca România să se impună.

Partea cea mai bună e că Superbet a decis să ofere Super Cote pentru această partidă. Adică poți juca cu cote mărite. Dacă pariezi pe victoria României, vei beneficia de o cotă de 2,75, în loc de cota normală de 2,65.

Pronosticuri Israel vs România: Victorie România – cotă 2,75 la Superbet

Încheiem lista noastră de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Israel vs România din Grupa I, de calificări la Euro 2024, cu un sfat foarte important. Dacă vrei să faci pariuri pe Israel vs România, asigură-te că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar așa vei fi în siguranță și doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal România vs Israel cote pariuri de top.

Despre meciul România vs Israel – Calificări Euro 2024

românia

Întâlnirea dintre Israel și România, din preliminariile Euro 2024, este unul din două mari examene pentru Iordănescu și pentru elevii săi. Dacă România nu va claca în aceste două meciuri rămase și dacă va reuși să se impună în fața Israelului și în fața Elveției, nu doar că își va câștiga calificarea la Euro 2024, dar va câștiga și încrederea unui public român care nu prea mai are mari așteptări din partea fotbalului românesc.

Prima rundă, cu Israelul se desfășoară pe 18 noiembrie, la Budapesta, în penultima etapă a preliminariilor, și se poate dovedi decisiv. În ceea ce privește lotul pe care Iordănescu junior îl va utiliza, ne putem aștepta la aceiași jucători pe care naționala s-a bazat și până acum. Nu sunt jucători care nu s-au aflat în lot și care să impresioneze în debutul noului sezon, așa cum nici accidentări serioase pentru oamenii de bază nu par să apară prea curând.

Iată ce jucători a selecționat Edi Iordănescu la acțiunea din luna noiembrie:

Lotul României pentru sesiunea de calificări la Euro 2024

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1)

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0)

Lotul Israelului pentru sesiunea de calificări la Euro 2024

israel

O comparație cu lotul Israelului se poate face, nici adversarii noștri neavând jucători care să rupă gura târgului la nivel foarte ridicat, cu câteva excepții. 

Spre deosebire de noi, israelienii au un Manor Solomon, atacant în vârstă de 23 de ani proaspăt cumpărat de Tottenham de la Fulham, îl mai au pe puștiul Oscar Gloukh, cel care începe să scoată capul tot mai mult în fotbalul mare la Salzburg, și se mai bazează și pe Abada, de la Celtic.

Echipa Israelului este una foarte tânără, cel mai experimentat fiind căpitanul Eli Dasa, cel care la 30 de ani a adunat doar 56 de selecții în națională. Cel mai bun marcator din lot este Solomon, cu 7 goluri în 35 de partide la prima reprezentativă, ceea ce spune multe despre nivelul celorlalți fotbaliști.

Israelul pare o echipă care seamănă mult cu cea a României, una care nu spune mai nimic prin prisma lotului de jucători, dar care în anumite condiții poate pune probleme oricui, așa cum poate să și piardă în fața oricărui adversar.

PORTARI: – Gad Amos, Yoav Gerafi, Omri Glazer

FUNDAȘI: – Eli Dasa, Ofir Davidzada, Sean Goldberg, Raz Shlomo, Ofri Arad, Miguel Vitor, Sagiv Yehezkel, Roy Revivo, Avishay Cohen

MIJLOCAȘI: – Dor Peretz, Dan Glazer, Mohammad Abu Fani, Neta Lavi, Dolev Haziza, Ramz Safouri, Gabi Kanichowsky, Oscar Gloukh

ATACANȚI: Manor Solomon, Shon Weissman, Tai Baribo, Liel Abada, Dead David

Loturile celor două echipe pot suferi modificări până la disputarea meciului. Noi le vom actualiza însă, imediat ce informația este disponibilă.

România în Grupa I de Calificări la Euro 2024

Grupa I – Calificări Euro 2024 euro 2024Termină pe primul locTermină pe primele 2 locuriNu termină pe primul locUltimele 4 locuri
Elveția elveția1,271,083,407,00
Israel israel9,001,851,031,85
România românia5,001,651,132,10
Kosovo kosovo25,00
Belarus belarus
Andorra andorra
Cote Pariuri Euro 2024 – Superbet: 17.11.2023

Iată cum arată clasamentul Grupei I a preliminariilor după patru meciuri disputate până acum:

 1. ROMÂNIA 16 puncte,
 2. Elveția 15p
 3. Israel 11p
 4. Kosovo 7p
 5. Belarus 6p
 6. Andorra 2p

Primele două clasate din fiecare grupă se califică la turneul final.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Israel vs România

Dacă ești interesat să pariezi pe meciul dintre Israel și România, avem câteva sfaturi utile pentru tine. Un aspect crucial este să fii atent la ofertele caselor de pariuri online și să profiți de acestea atunci când ai observat că acestea au apărut. 

O opțiune simplă pentru a profita de o ofertă specială este să cauți pariuri cu cote mărite. Acestea sunt pariuri obișnuite, dar casele de pariuri le promovează oferind cote mai mari decât de obicei pe anumite piețe, astfel încât jucătorii să fie tentați să parieze. Fiind vorba despre un meci important al echipei naționale, este de așteptat ca platformele de pariuri online să aibă în oferte aceste pariuri cu cote mărite, astfel că nu trebuie decât să accesezi această oportunitate.

De asemenea, ar trebui să iei în considerare și alte oferte ale caselor de pariuri. Dacă nu ai încă un cont, poți să-ți creezi unul și vei primi un bonus de bun venit. Acest bonus, de obicei, include dublarea sumei depuse inițial, în limitele stabilite de casă, dar există și platforme care oferă chiar și pariuri fără risc. Asta înseamnă că poți paria, de exemplu, pe meciul dintre România și Israel, iar dacă pierzi, banii îți vor fi returnați în cont.

Înainte de a plasa orice pariu, este recomandat să fii foarte atent și să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărei platforme. Asigură-te că înțelegi toate detaliile și alege cea mai bună opțiune pentru tine. Așadar, fii atent la ofertele avantajoase, analizează cu atenție opțiunile disponibile și plasează pariurile doar după ce ești sigur că reprezintă cele mai bune opțiuni pentru tine.

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. MOZZART BET
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: -%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Euro 2024
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. WINBET
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Promoțional Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Mozzart Bet sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Israel vs România cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul de fotbal Israel vs România din preliminarii Euro 2024?

Meciul Israel vs România va putea fi urmărit la TV pe postul Prima TV, pe 18 noiembrie începând cu ora 21:45. Toate partidele echipei naționale a României din următorii ani vor fi televizate în țară de Antena 1 și de Prima TV, posturi care au preluat drepturile TV și și-au împărțit în mod egal meciurile.

În ceea ce privește jocurile din calificările Euro 2024, acestea vor fi televizate astfel:

 • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45, Prima TV)
 • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45, Antena 1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *