Serbia vs Anglia Cote Pariuri

euro 2024

Primul meci tare din Grupa C, Serbia vs Anglia, este programat pentru data de 16 iunie, de la ora 22:00. Partida are loc pe Arena AufSchalke, din Gelsenkirchen. Casele de pariuri s-au mobilizat pentru această partidă și au pus la dispoziția pariorilor câteva pariuri interesante pentru acest meci de la Euro 2024. În articolul următor, îți voi arăta unde găsești cele mai bune cote la pariuri pe Serbia vs Anglia, îți voi spune câteva predicții și pronosticuri și, cel mai important, îți voi da câteva ponturi foarte profitabile.

Serbia vs Anglia – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri, predicții

superbetserbia Serbiameci egalMeci Egal anglia Anglia
1X26,504,501,50
Golul 1 (X – niciun gol)3,3014,001,40
Pauză sau Final4,201,951,35
Draw no Bet (DNB)4,751,18
Ultimul gol3,3014,001,40
Serbia vs Anglia Cote Pariuri: 14.06.2024

Grupa C de la Euro 2024 e una din grupele grele ale competiției. Anglia, Serbia, Danemarca și Slovenia luptă aici pentru un loc în optimile Campionatului European. Anglia și Danemarca par a fi favorite la primele 2 locuri, însă Serbia și Slovenia pot produce surprize. Fotbalul din zona fostei republici Iugoslave a fost mereu unul plin de talente și de foarte ridicată calitate. Fix din acest motiv putem să fim siguri că meciul Serbia vs Anglia va fi unul de calitate ridicată.

Te va surprinde însă să afli că Serbia și Anglia nu s-au întâlnit niciodată până acum, nici în amicale, nici în vreun meci oficial. Asta deoarece statul sârb modern a apărut în 2006, după despărțirea fostului stat Serbia și Muntenegru, numele pe care l-a purtat fosta republică federală Iugoslavia, între 2003 și 2006. Da, Iugoslavia a jucat de multe ori cu Anglia. Și a existat și un meci între Anglia și Serbia și Muntenegru, dar englezii nu au jucat niciodată contra Serbiei.

Din acest punct de vedere, ne putem aștepta la un meci foarte interesant. Evident, Serbia de astăzi nu are forța fotbalistică pe care a avut-o fosta Iugoslavie, însă chiar și așa aceasta are mulți fotbaliști buni, care pot produce surprize.

Iar sârbii vor fi cu siguranță motivați. Cum am spus, joacă într-o grupă grea, unde nu își permit să piardă puncte. Problema sârbilor e că joacă fix contra echipei pe care mulți o văd drept favorită să câștige Euro 2024.

Anglia are un lot tare, plin de vedete. În plus, vrea neapărat un trofeu. Așa că ne putem aștepta ca și englezii să înceapă în forță partida.

 • 19%
  Serbia
  6.5
  1.5
  Anglia
  81%

Conform cotelor oferite de experții caselor de pariuri, Anglia e favorită să câștige partida cu 81% șanse de victorie.

Cote Pariuri Serbia vs Anglia: Victorie Anglia

Pariuri Serbia vs Anglia: 1X2superbet
Victorie Serbia – 16,50
Meci egal – X4,50
Victorie Anglia – 21,50
Serbia vs Anglia Cote Pariuri: 14.06.2024

Încep lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Serbia vs Anglia cu o propunere care nu e neapărat însoțită de o cotă foarte încântătoare. Este vorba despre tradiționalul 1X2, cu recomandarea mea ca tu să pui 2, adică să pariezi pe victoria Angliei.

Acest pariu vine cu o cotă de 1,50 la Superbet. Nu e în niciun caz o cotă care să te dea pe spate. Dar e o cotă OK, mai ales că vorbim despre un rezultat aproape sigur.

Partea proastă pentru sârbi e că dau peste una dintre cele mai bune echipe din competiție fix într-un moment în care trec printr-o formă execrabilă. În 2023 și 2024, Serbia a jucat 11 meciuri. A câștigat 4 din ele, cu Iordan, Lituania, Muntenegru și Cipru. Adică cu niște naționale care nu spun foarte multe în fotbalul mondial. Pe lângă asta, Serbia a terminat de două ori la egalitate cu Bulgaria și a pierdut alte 5 partide: de 2 ori cu Ungaria, cu Belgia, cu Rusia și cu Austria, chiar acum, înainte de Euro.

De partea cealaltă, Anglia are o singură înfrângere în ultimii 2 ani. A pierdut în martie, contra Braziliei, cu 0-1. Vorbim însă de un meci amical și de Brazilia, una dintre cele mai tari echipe de pe planetă. În rest, britanicii au jucat alte 10 meciuri, din care au câștigat 7 și au terminat 3 la egalitate. Câteva din victoriile importante sunt cele împotriva Italiei (3-1), Scoției (3-1) și a Macedoniei de Nord (7-0). Ultimul dintre aceste rezultate arată forța ofensivă a naționalei engleze.

Așadar nu încape îndoială că Anglia va câștiga partida cu Serbia.

Pronosticuri Serbia vs Anglia: Victorie Anglia – Cotă 1,50 la Superbet

Cote Pariuri Serbia vs Anglia: Ambele echipe marchează

Pariuri Serbia vs Anglia: Ambele echipe marcheazăsuperbet
Da2,00
Nu1,80
Serbia vs Anglia Cote Pariuri: 14.06.2024

Mergem mai departe cu un pont care de data asta are o cotă mai bună. Îți recomand să pariezi că, în meciul Serbia vs Anglia, de la Euro 2024, nu vor marca ambele echipe. Pariul vine cu o cotă de 1,80. E o cotă foarte bună.

Serbia nu prea marchează împotriva echipelor tari. A pierdut cu 4-0 cu Rusia și cu 1-0 cu Belgia. Se descurcă cu echipe de nivel mediu, precum Bulgaria, și poate chiar să învingă echipele mai slăbuțe, precum Iordan sau Cipru, dar cu echipele tari are probleme.

Ba chiar se poate spune că s-a calificat cu mare noroc la acest european. Serbia a terminat pe 2 într-o grupă cu Ungaria, Muntenegru, Lituania și Bulgaria, deci nu o grupă foarte dificilă. Aici, a fost învinsă de Ungaria în ambele întâlniri și s-a chinuit contra Bulgariei, echipă care a terminat grupa de calificări pe ultimul loc, dar care a fost foarte aproape să învingă Serbia în ambele meciuri. În aceste două întâlniri, Serbia a reușit să egaleze de abia pe final de meci. În tur, în Bulgaria, Lazovic a făcut 1-1 în minutul 90+6, în timp ce la retur, în Serbia, Babic a făcut 2-2 în minutul 82.

Toate aceste lucruri ne arată că Serbia este totuși o națională modestă, mai ales dacă o comparăm cu Anglia. În cele 11 meciuri jucate în 2023 și 2024, englezii au luat doar 7 goluri. În 5 dintre aceste meciuri nu au primit gol. E așadar destul de dificil să marchezi în poarta lor.

Predicții Serbia vs Anglia: Nu marchează ambele echipe – Cotă 1,80 la Superbet

Cote Serbia vs Anglia: Sub 0,5 goluri Serbia

Pariuri Serbia vs Anglia: Total Goluri Serbiasuperbet
sub 0,52,15
sub 1,51,20
sub 2,51,03
peste 0,51,70
peste 1,54,60
peste 2,513,00
Serbia vs Anglia Cote Pariuri: 14.06.2024

Starul naționalei Serbiei este fără dar și poate atacantul celor de la Juventus, Dusan Vlahovic. Chiar și așa, acesta se pare că nu va fi titular. În schimb, selecționerul Dragan Stojkovic va încerca să joace în atac cu Aleksandar Mitrovic, de la Al Hilal, susținut de Tadic (Fenerbahce) și Milinkovic-Savic (Al Hilal).

Se pare că Stojkovic nu a fost impresionat de sezonul bun făcut de Vlahovic la Juve, pentru care a marcat 18 goluri în sezonul 2023-2024. Mitrovic a avut și el un sezon bun la Al Hilal, pentru care a marcat 28 de goluri în 28 de meciuri, însă campionatul din Arabia Saudită e unul foarte slab. Așa că rămâne de văzut dacă alegerea e una bună sau nu.

Da, Mitrovic e golgheterul Serbiei în acest moment, cu 57 goluri marcate în 90 de meciuri jucate, dar acest lucru contează mai puțin când dai peste o defensivă călită în meciuri cu atacanți mult mai buni ca el.

Și mai e și forma slabă a Serbiei, despre care am discutat mai sus. Toate acestea mă fac să cred că sârbii nu vor marca în această partidă. Sunt de fapt sigur de asta. Cota ca ei să marcheze sub 0,5 goluri e 2,15. Este una excelentă!

Pronosticuri Serbia vs Anglia: Serbia marchează sub 0,5 goluri – Cotă 2,15 la Superbet

Cote Pariuri Serbia vs Anglia: GG sau Peste 3,5 goluri

Pariuri Serbia vs Anglia: GG sau Peste 3,5 golurisuperbet
Da1,72
Nu2,05
Serbia vs Anglia Cote Pariuri: 14.06.2024

Am spus deja de ce cred că Serbia nu va marca în această partidă. Cei care vor marca vor fi englezii. Însă, chiar dacă vor marca, în niciun caz nu vor rupe plasa. Serbia nu este totuși o echipă mică, precum Macedonia de Nord, ca să ia 7 de la englezi.

Privind meciurile jucate de englezi în ultimii 2 ani, vedem că ajung destul de ușor la câte 3 goluri marcate, dar foarte rar trec de această barieră. De fapt, au marcat mai multe de 3 goluri doar în 2 partide, cu Macedonia de Nord (7 goluri) și cu Malta (4 goluri). Ba chiar în returul cu Malta au marcat doar 2 goluri.

Serbia, chiar dacă e într-o formă slabă, are mai multă calitate decât Malta sau Macedonia de Nord. Anglia va marca cu siguranță, dar nu foarte multe goluri.

Pariul ales e așadar unul foarte bun, pentru că pragul la goluri este unul destul de ridicat, 3,5. Adică în meci se pot marca până la 3 goluri. Astfel, chiar și dacă Serbia marchează, lucru care e greu să se întâmple, cu siguranță nu se vor marca mai mult de 3 goluri. Cota de 2,15 cu care vine acest pariu e una excelentă.

Pronosticuri Serbia vs Anglia: Nu marchează ambele echipe sau nu se înscriu peste 3,5 goluri – Cotă 2,05 la Superbet

Cote Pariuri Serbia vs Anglia: 1X2 & GG

Pariuri Pariuri Serbia vs Anglia: 1X2 & GGsuperbet
1 & Da13,00
1 & Nu12,00
X & Da6,00
X & Nu14,00
2 & Da3,40
2 & Nu2,35
Serbia vs Anglia Cote Pariuri: 14.06.2024

Voi încheia lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Serbia vs Anglia de la Euro 2024 tot cu un pariu combinat. Recomandarea mea este să pariezi că Anglia va câștiga partida și că nu vor marca ambele echipe. Pariul vine cu o cotă de 2,35 la Superbet. Din nou, o cotă foarte bună.

De asemenea, vedem un pariu cu șanse foarte mari de realizare. Anglia are un super lot, cu super atacanți, super mijlocași, super fundași și super portari.

Harry Kane a marcat 32 de goluri în cele 49 partide jucate pentru Bayern în acest sezon. Foden tocmai a avut cel mai bun sezon al său de când a devenit profesionist, cu 27 goluri în 52 partide, la doar 24 de ani. Saka, la doar 22 de ani, a avut și el un sezon excelent, cu 20 de goluri în 47 de meciuri. Iar Cole Palmer, tot 22 de ani, a fost revelația acestui sezon de Premier League, în care a marcat 22 de goluri în 33 de meciuri pentru un Chelsea care de foarte multe ori a fost un club extrem de modest.

Poate cel mai important, echipa Angliei e una închegată. Jucătorii se cunosc foarte bine, joacă de foarte mult timp împreună. Toate plusurile sunt de partea lor.

Nu mă îndoiesc că Anglia va câștiga partida. În același timp, sunt sigur că englezii vor da totul în acest meci, tocmai pentru a nu avea probleme în etapele următoare.

Predicții Serbia vs Anglia: Anglia câștigă și nu marchează ambele echipe – Cotă 2,35 la Superbet

Voi încheia lista mea de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul Serbia vs Anglia, de la Euro 2024, cu sfatul ca tu să joci doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Alegând să joci la aceste agenții de pariuri, tu te vei asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage liniștit banii câștigați. De asemenea, doar la aceste case de pariuri sportive vei găsi pentru meciul de fotbal Serbia vs Anglia cote pariuri de top.

Tot ce trebuie să știi despre meciul Serbia vs Anglia de la Euro 2024 – 16 Iunie 2024

De foarte mult timp, Anglia nu a mai avut o echipă națională atât de plină de vedete. Englezii au câte un jucător de top aproape pe fiecare post din teren. În atac, Kane e fără dar și poate cel mai bun atacant din Europa în acest moment.

În ceea ce privește mijlocul, selecționerul Southgate are mari probleme în a alege oamenii cu care va începe primul 11. Saka, Palmer, Rice, Grealish, Foden, Bellingham, Bowen sau Gordon ar începe cu siguranță ca titulari în orice echipă de la Euro 2024. Pentru Southgate, însă, e imposibil să înceapă cu toți în primul 11.

Apărarea englezilor e și ea una tare. Walker, Stones, Alexander-Arnold, Shaw, Trippier, Maguire pot să oprească orice atacant advers, dar și să ajute la construcție sau chiar să ofere pase de gol.

În fața lor stă o echipă a Serbiei cu un lot bunicel: Mitrovic, Vlahovic, Tadic, Jovic, Milinkovic-Savic, Gudelj, Milenkovic sau Pavlovic sunt jucători buni, dar nu chiar de top. Și în niciun caz nu se apropie de nivelul fotbaliștilor englezi.

Așadar, chiar dacă vorbim despre două națiuni cu fotbal bun, cel mai probabil englezii vor ieși învingători la finalul partidei.

Meciul Serbia – Anglia se joacă pe Arena AufSchalke, din Gelsenkirchen

Grupa C
Echipa MJ V E I
G
Golaveraj
P
Pct.
1 Slovenia -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0
2 Danemarca -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0
3 Serbia -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0
4 Anglia -:- -:- -:- 0 0 0 0 0 0

Lotul Serbiei pentru Campionatul European

Selecționerul Stojkovic se va baza la Euro 2024 pe:

serbia

PORTARI: Vanja Milinkovic Savic (Torino), Dorde Petrovic (Chelsea), Predrag Rajkovic (Mallorca)

FUNDAȘI: Strahinja Pavlovic (RB Salzburg), Nikola Milenkovic (Fiorentina), Srdan Babic (Spartak Moscow), Milos Veljkovic (Werder Bremen), Uros Spajic (Red Star Belgrade), Nemanja Stojic (TSC Backa Topola)

MIJLOCAȘI: Sasa Lukic (Fulham), Nemanja Gudelj (Seviila)Nemanja Maksimovic (Getafe), Ivan Ilic (Torino), Srdan Mijailovic (Red Star Belgrade), Sergej Milenkovic-Savic (Al-Hilal), Dusan Tadic (Fenerbahce), Lazar Samardzic (Udinese), Vejko Birmancevic (Sparta Prague), Filip Kostic (Juventus), Andrija Zivkovic (PAOK), Filip Mladenovic (Panathinaikos), Mijat Gacinovic (AEK Athens)

ATACANȚI: Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal), Dusan Vlahovic (Juventus), Luka Jovic (AC Milan), Petar Ratkov (RB Salzburg)

Lotul Angliei pentru Campionatul European 2024

Gareth Southgate, selecționerul care conduce Anglia din 2016, i-a ales pentru Euro 2024 pe:

anglia

Portari: Jordan Pickford (Everton), Dean Henderson (Crystal Palace), Aaron Ramsdale (Arsenal), James Trafford (Burnley)
Fundaşi: Jarrad Branthwaite (Everton), Lewis Dunk (Brighton), Joe Gomez (Liverpool), Marc Guehi (Crystal Palace), Ezri Konsa (Aston Villa), Harry Maguire (Manchester United), Jarell Quansah (Liverpool), Luke Shaw (Man Utd), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City)
Mijlocaşi: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Conor Gallagher (Chelsea), Kobbie Mainoo (Manchester United), Declan Rice (Arsenal), Adam Wharton (Crystal Palace)
Atacanţi: Jude Bellingham (Real Madrid), Jarrod Bowen (West Ham), Eberechi Eze (Crystal Palace), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Anthony Gordon (Newcastle), Harry Kane (Bayern Munich), Cole Palmer (Chelsea), Bukayo Saka (Arsenal), Ivan Toney (Brentford), Ollie Watkins (Aston Villa)

Serbia vs Anglia Istoric întâlniri 

Cum am spus deja, acesta va fi primul meci oficial jucat între Serbia și Anglia. Asta nu înseamnă însă că fotbalul englez nu s-a intersectat cu cel iugoslav. Ba chiar s-a intersectat de foarte multe ori. Fosta Iugoslavie și Anglia au jucat nu mai puțin de 15 meciuri:

 • 18 mai 1939, Iugoslavia – Anglia, 2-1
 • 22 noiembrie 1950, Anglia – Iugoslavia, 2-2
 • 16 mai 1954, Iugoslavia – Anglia, 1-0
 • 28 noiembrie 1956, Anglia – Iugoslavia, 3-0
 • 11 mai 1958, Iugoslavia – Anglia, 5-0
 • 11 mai 1960, Anglia – Iugoslavia, 3-3
 • 9 mai 1965, Iugoslavia – Anglia, 1-1
 • 4 mai 1966, Anglia – Iugoslavia, 2-0
 • 6 iunie 1968, Anglia – Iugoslavia, 0-1
 • 11 octombrie 1972, Anglia – Iugoslavia, 1-1
 • 5 iunie 1974, Iugoslavia – Anglia, 2-2
 • 12 noiembrie 1986, Anglia – Iugoslavia, 2-0
 • 11 noiembrie 1987, Iugoslavia – Anglia, 1-4
 • 13 decembrie 1989, Anglia – Iugoslavia, 2-1
 • 3 iunie 2003, Anglia – Serbia & Muntenegru, 2-1

Iugoslavia a avut un start bun împotriva Angliei însă, odată cu trecerea deceniilor, englezii au devenit mult mai puternici. Astăzi, istoricul întâlnirilor dintre Anglia și ceea ce a fost odată Iugoslavia înseamnă 6 victorii pentru englezi, 5 egaluri și 4 victorii pentru echipa balcanică. Iar ultima victorie pe care fotbalul din această regiune a avut-o împotriva fotbalului englezesc a fost în 1968. Nu e garantat, dar cel mai probabil Serbia nu va schimba această statistică prea curând.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la Serbia vs Anglia

Am realizat această analiză pentru a te ajuta să faci pariuri pe meciul de fotbal Serbia – Anglia, din prima etapă a grupelor Euro 2024. Dacă vrei să faci pariuri, trebuie neapărat să te informezi cât mai bine. Însă, pe lângă informații despre jucători, echipe și statistici, trebuie să te mai folosești de un lucru: de ofertele caselor de pariuri.

Astăzi, casele de pariuri online din România pun la dispoziția jucătorilor lor foarte multe promoții. Unele dintre acestea sunt făcut special pentru Euro 2024. Dacă poți să profiți de o asemenea promoție, trebuie neapărat să o faci.

Pariuri și Jocuri a pregătit pentru tine o secțiune specială pentru Pariuri Euro 2024. Acolo vei găsi toate promoțiile oferite de casele de pariuri în această perioadă. Mai jos, vei găsi o listă cu 3 case de pariuri pe care ți le recomand, dacă vrei să pariezi pe meciurile de la campionatul european.

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 4,90%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 5,11%
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Euro 2024: 9,09%
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite

Superbet, Winbet și Betano sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Serbia vs Anglia cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul Serbia vs Anglia

Meciul dintre Serbia și Anglia, din prima etapă de la Campionatul European de Fotbal 2024, se va juca pe 16 iunie, de la ora 22:00, ora României. Partida este programată pe cunoscut arenă AufSchalke, din Gelsenkirchen. La TV, meciul va fi transmis în România pe postul ProTV, cel care deține drepturile TV ale turneului final pentru țara noastră și care va televiza majoritatea jocurilor din Germania. Grupul Pro a cumpărat drepturile pentru Euro 2024, competiție care va putea fi văzută pe ProTV, Pro Arena și VOYO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *