12 Sfaturi pentru Pariurile pe Esporturi

Pariurile pe esporturi, și în special pe CS GO, nu diferă cu nimic de pariurile sportive atunci când vorbim de procesul de plasa un pariu. Nici partea de pregătire înainte de a plasa pariul, atunci când te documentezi pentru a avea cele mai bune șanse de câștig, nu este cu mult diferită. Dar pentru că acțiunea se petrece 100% în online, criteriile pe care trebuie să le aplici atunci când evaluezi echipele pentru a plasa un pariu, vin cu un element de noutate în comparație cu pariurile pe sporturile standard. Am pregătit o serie de sfaturi pe care să le aplici atunci când pariezi pe eSporturi pentru a înțelege mai bine șansele fiecărei echipe și a-ți majora șansele de câștig.

1. Analizează Atent Oferta de Pariuri pe Esporturi

Prima regulă pe care trebuie să o ai în vedere atunci când pariezi pe esporturi, la fel ca și pariurile pe orice alte sporturi, este că trebuie să ai răbdare. Analizează fiecare aspect al meciului pe care urmează să pariezi. Este de preferat să cunoști echipele care concurează sau măcar să te documentezi foarte bine cu privire la performanțele lor recente, cât de mult au călători pentru meciul respectiv, cât de motivați sunt să câștige meciul respectiv, și așa mai departe. Niciodată nu te forța să pariezi pe un meci despre care nu cunoști mare lucru. Oferta de pariuri pe esporturi nu se va termina niciodată așa că ai tot timpul să pariezi și să o faci cu cap.

2. Ține Cont de Formatul Competiției

Așa cum știi, competițiile de esports au diferite forme de organizare. Dacă te documentezi cum trebuie despre cum se va alege câștigătorul fiecărei runde, îți crești șansele de câștig. Astfel, dacă rundele se decid prin cel mai bun dintr-un meci, este mai bine să nu pariezi decât pe meciurile unde există un favorit foarte clar. Aceste meciuri sunt predispuse surprizelor și este recomandat să te orientezi pe runde în sistemul “cel mai bun din 3 meciuri” pentru că acolo poți să eviți surpriza ca echipa favorită să piardă un meci din neatenție sau lipsă de concentrare.

3. Verifică Hărțile pe Care se Va Juca

Deși majoritatea echipelor de CS:GO și alte esporturi se descurcă excepțional indiferent de harta pe care se joacă, unele echipe au hărți favorite. O echipă ce nu este cotată cu șanse foarte bune să câștige o rundă poate să surprindă dacă runda se desfășoară pe o hartă pe care aceștia se descurcă foarte bine.

Hărți CS GO
Sursă: www.hltv.org, 30.06.2020

4. Caută Pariurile cat mai Sigure

Desigur, atunci când vorbim de pariuri sportive, nimic nu este sigur. Șansa joacă un rol foarte important în această activitate așa că trebuie să încercăm să o reducem cât mai mult posibil. De aceea e bine să cauți să îți creezi o ‘zonă sigură‘ în ceea ce privește cotele. Sigur, cotele mari prezintă un potențial de câștig foarte atrăgător dar riști foarte mult. Este mai bine să mergi pe o serie de cote mai mici, cu șanse mai mari de reușită.

5. Nu Paria Tot pe un Singur Meci

Presupunând că ți-ai alocat un anumit buget pentru pariuri pe esporturi, recomandarea este să nu folosești acest buget pe un singur pariu. Așa cum spune și proverbul, este mai bine să-ți ții ouăle în mai multe coșuri. Orientează-te pe mai multe partide și împarte suma între ele. Astfel, chiar dacă nu ești inspirat la unul dintre ele, încă ai șanse să câștigi.

Una dintre metodele de pariere sigure care funcționează la sporturile obișnuite, precum și la esports, este pariul pe sume mici.

Să ne imaginăm că dispui de 50 RON în contul de joc, sumă pe care o poți împărți în pariuri de 5 RON. În acest fel, ți-ați asigurat 10 pariuri. Dacă unul dintre pariurile este pierzător, mai ai încă 9 șanse la dispoziție, ceea ce înseamnă că mai poți plasa și alte pariuri. Până la urmă, chiar și favoriții pot pierde un meci.

6. Află mai multe despre echipele și jucătorii de e-sports

Esport: echipe de top csgo
Sursă: www.hltv.org, 08.05.2020

Citește informațiile despre cele mai bune echipe din joc pe care dorești să pariezi. Care sunt hărțile pe care joacă cel mai bine? Care sunt performanțele lor actuale? Cum s-au descurcat în ultimul joc pe care l-au jucat? Aceste informații te vor ajuta în pronosticarea corectă a rezultatelor meciului. Mai ales în timpul turneelor, atunci ​când echipele de top e-sports joacă unele împotriva celorlalte.

7. Nu te Încrede Mereu în Cote

Chiar dacă, la o primă vedere, cotele pe un anumit meci sunt foarte atractive și este clar cine va fi câștigător, nu renunța la propria ta analiză. Întotdeauna trebuie să treci pariul pe esporturi prin propriile filtre înainte de a paria.

8. Compară Cotele la Mai Multe Case de Pariuri

Pariuri esport - League of Legends: LoL

Rămânem în zona cotelor și îți recomandăm să folosești un site ca al nostru pentru a compara cu ușurință cotele oferite de mai multe case de pariuri. Nu numai că vei avea șanse mai mari de reușită, dar îți vei putea crește și profitul dacă pariezi pe cote mai mari decât cele oferite la casa de pariuri unde joci de regulă.

9. Încearcă să Pariezi din Timp

Chiar dacă acest lucru poate părea uneori dificil din cauză că nu știi exact ce formă vor avea echipele, pariază cât mai devreme cu putință după ce linia pe care vrei să pariezi a fost deschisă. Pe măsură ce pariurile se acumulează, casele de pariuri vor ajusta cotele așa că plasând pariurile devreme ai șanse să prinzi cote foarte bune.

10. Nu Încerca să Compensezi pentru Pierderi

Dacă ți-ai propus să plasezi un singur pariu pe esports într-o anumită zi și acel pariu este pierzător, trebuie să te oprești acolo. Niciodată nu trebuie să încerci să recuperezi pierderea plasând un alt pariu, în special dacă acesta nu era planificat. Jocul responsabil presupune să știi când să te oprești și plasarea unui pariu numai pentru a compensa o pierdere te expune și mai mult. Cel mai bine este să-ți iei niște timp să te regrupezi și să îți adaptezi tactica.

11. Pariază pe esport-ul câte te face să te simți cel mai confortabil

Există o mulțime de jocuri oferite de agenții pe care poți paria (CS: GO, LoL, Dota 2, Overwatch și altele). Cel mai indicat este dacă alegi doar 1 sau 2 jocuri pe care să pariezi, de obicei, cele pe care le cunoști cel mai bine. Este mult mai ușor să controlezi o singură disciplină decât mai multe.

12. Lasă Emoțiile Deoparte

Mai ales dacă joci și tu CS GO, este foarte ușor să te lași influențat de simpatia ta față de o anumită echipă. Acest lucru nu trebuie să se întâmple pentru că pariurile trebuie să fie plasate mereu cu obiectivitate. Deci nu paria atunci când ești bucuros că joacă echipa ta favorită sau când ești supărat că tocmai ai pierdut un pariu mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *