Pariuri CS:GO

Counter Strike pariuri

Pariați pe CS:GO la Fortuna!

Pariurile pe e-sporturi capătă din ce în ce mai multă popularitate atât la nivel internațional cât și în România. Din ce în ce mai mulți pariori români se îndreaptă către pariuri pe e-sporturi iar acest articol își propune să dezvolte acest subiect pentru aceia dintre cititorii noștri care nu stăpânesc în întregime acest această piață a pariurilor.

Pariuri pe e-sporturi – Popularitate

Așa cum am menționat și mai sus, acest tip de pariuri se bucură de foarte multă atenție din partea caselor de pariuri cât și a pariorilor din România. Pentru cei ce nu au avut contact cu acest tip de pariuri până acum, ne referim la pariurile pe meciurile oficiale de jocuri pe calculator. Cele mai populare astfel de jocuri sunt CS:GO, Dota, StarCraft II sau League of Legends. Pariorii din România par să fie foarte interesați de pariuri pe CS:GO, probabil și datorită faptului că acest joc este extrem de popular în România.

Un alt motiv pentru care pariorii sunt interesați de pariuri CS:GO poate să vină din faptul că avem câteva echipe foarte bune pe plan intern cât și internațional. Nexus Gaming este cea mai buna echipă din România la ora actuală și reprezintă cu succes țara la competiții internaționale de nivel înalt. De altfel, în 2018 a avut loc un turneu internațional de e-sporturi, intitulat The Bucharest Major. La acest eveniment au participat echipe de renume internațional precum Liquid, Astralis, FaZE, fnatic sau Natus Vincere.

Site-uri de Pariuri CS GO din România

În ceea ce ține de pariuri sportive CS GO, casele de pariuri din România nu sunt cu nimic mai prejos comparativ cu oferta companiilor internaționale. În continuare vom prezenta oferta de e-sporturi, pariuri pe jocuri video a celor mai mari case de pariuri din România la ora actuală.

Unibet

Pentru că vorbim de site-uri de pariuri CS GO 2019 nu există o casă de pariuri mai potrivită decât cu Unibet. Atât în ceea ce ține de piața de eSports dar și alte categorii de pariuri, Unibet pune la dispoziția pariorilor o multitudine de opțiuni de pariere pe CS:GO.

Toate turneele importante precum ESEA Premier EU, ESEA Premier NA, ICE Challenge London, Intel Extreme Masters, LOOT.BET Hotshot Serie sau United Masters League sunt reprezentate pe site-ul lor și puteți să vă susțineți favoriții. Cele mai populare tipuri de pariuri pe CS:GO sunt pe câștigătorul unui anumit meci dintre două echipe. Pariuri de tip Handicap rundă sau Total runde sunt de asemenea disponibile pentru pariorii ce vor mai multe opțiuni.

site-uri de pariuri cs go

Fortuna

Recunoscut drept unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri pe fotbal, Fortuna demonstrează pariorilor că oferi o gamă completă de pariuri și piețe oferind un site de pariuri CS GO foarte bogat.

Clienții Fortuna își pot susține echipele favorite la toate competițiile din Europa precum și restul globului. De exemplu, prin Fortuna puteți paria pe IEM Sydney, ICE Challenge, Intel Extreme Masters Katowice 2019 și multe altele. Pariurile variază de la câștigătorul întregii competiții, câștigătorul unui anumit meci, scor corect până la cine va câștiga prima hartă sau a doua.

Arată Codul Promoțional Fortuna!

StanleyBet

StanleyBet este un alt exemplu excelent de casă de pariuri din România unde jucătorii pot să acceseze o ofertă bogată de e-sporturi, cu precădere CS GO. Acoperind toate competițiile internaționale, StanleyBet oferă clienților săi posibilitatea de a paria pe câștigătorul unui anumit meci, numărul total de runde jucate într-un meci sau handicap runde.

Cotele oferite de StanelyBet în cazul pariurilor pe CS:GO pot fi mai avantajoase comparând cu oferta Unibet sau Fortuna. Echipa favorită are o cotă mai mică dar dacă doriți să pariați pe outsideri, primiți o cotă mai avantajoasă față de cea disponibilă la celelalte case de pariuri.

Ponturi pentru Pariuri pe CS GO – Cum să Îți Mărești Șansele de Câștig

Tocmai pentru că este e-sportul est un sport încă destul de nou pe care se pot plasa pariuri, pariorii pot se pot baza pe sfaturi și ponturi pentru a face cele mai bune alegeri și a câștiga mai mult. În această secțiune vă vom oferi detalii despre cum să analizați un pariu pe CS:GO.

Ca în orice alt sport de echipă, atunci când doriți să pariați pe CS GO trebuie să analizați abilitățile individuale ale jucătorilor cât și spiritul de echipă de care aceștia pot da dovadă. Cel mai bun mod de a vă îmbunătăți la acest capitol este să urmăriți cât mai multe meciuri ale echipei pe care doriți să pariați și să vă folosiți de statisticile puse la dispoziție de casele de pariuri. În acest mod veți descoperii care sunt jucătorii cheie dintr-o echipă, ce hărți avantajează respectiva echipă sau dacă aceștia se descurcă mai bine în turneele cu miză mare sau cele mai puțin importante.

Pariați pe CS:GO la Fortuna!

Toți acești factori pot face diferența dintre un pariu câștigător și unul pierzător iar, la fel ca în fiecare alt sport, o analiză aprofundată vă va mări considerabil șansele de câștig.

Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password