Case de Pariuri Online cu Cash Out

Piața pariurilor online este în continuă dezvoltare, iar operatorii implementează periodic metode noi care vin în ajutorul jucătorilor. Una dintre cele mai populare este funcția de cash out. În rândurile următoare vom vorbi despre aceasta. Vă vom spune care sunt cele mai bune case de pariuri online cu Cash Out, când și cum să folosiți această funcție, de ce să o folosiți și la ce sporturi se potrivește cel mai bine.

Dacă ai pariat până acum știi că există riscul ca un pariu, oricât de sigur și de documentat ar fi el, să nu iasă. În asta constă frumusețea sportului până la urmă, favoritele mai și pierd, surprizele apar când nu te aștepți și totul se poate schimba la ultima fază de joc. 

Ce înseamnă Cash Out la pariuri

Vorbim despre o opțiune care îi permite jucătorului să închidă anticipat un pariu simplu sau multiplu. Practic, ai posibilitatea de a închide pariul înainte ca evenimentul pe care ai jucat să se finalizeze.

Câștigul pe care jucătorul îl obține în momentul utilizării funcției de cash out depinde de șansele de succes ale pariului plasat. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât câștigul este mai aproape de cota inițială. În oglindă, cu cât șansele de succes sunt mai mici, cu atât suma pe care o poți obține prin Cash Out este mai mică.

Funcția de Cash Out este disponibilă atât pentru pariurile pre-eveniment, cât și pentru pariurile live. De altfel, este o unealtă excelentă pentru cei care iubesc să urmărească meciuri live online și să facă pariuri live pe ele.

Este foarte important să știi că opțiunea Cash Out nu este disponibilă pentru toate pariurile din oferta unei platforme, dar și că ea poate deveni indisponibilă la unele evenimente, în funcție de desfășurarea acestora și de evoluțiile cotelor în piață.

Case de pariuri online cu Cash Out în România, în 2024

Așa cum am văzut, funcția de Cash Out este una foarte importantă în pariurile online și reprezintă un avantaj major pentru orice casă de pariuri. De aceea, cele mai importante case de pariuri din România oferă jucătorilor această opțiune, fiecare având însă condiții specifice pe care le vom discuta pe parcursul acestui articol.

Vă sfătuim să nu vă uitați doar după existența funcției Cash Out, atunci când alegeți casa de pariuri la care veți juca. Cum am spus deja, această funcție reprezintă o unealtă importantă pentru iubitorul de pariuri sportive, însă nu e singura. La alegerea casei de pariuri la care vă veți înscrie, vă sfătuim să urmăriți și alte detalii importante precum: bonusul de bun venit, existența unui bonus fără depunere, existența transmisiunilor live video, existența pariurilor live. Puteți folosi funcția Cash Out și aceste sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive.

Casa de pariuriBonus de bun venitTransmisiuni live videoPariuri LiveAflă mai multe
superbet500 leiDaDaCod bonus Superbet
888 sport500 lei + 40 rotiri gratuiteDaDa888 Sport Bonus
Betano500 leiDaDaCod promoțional Betano
fortuna500 leiDaDaCod promoțional Fortuna
unibet300 lei + 150 rotiri gratuiteDaDaCod bonus Unibet
maxbet700 leiDaDaCod bonus Maxbet
Betfair550 leiDaDaCod promoțional Betfair

ATENȚIE! De multe ori, funcția Cash Out nu poate fi folosită împreună cu o promoție. Jucătorii trebuie să verifice termenii și condițiile promoției și să vadă dacă folosirea funcției Cash Out duce la pierderea bonusului. În acest caz, este mai bine să nu folosească Cash Out.

Cash Out la Superbet

Superbet oferă clienților săi funcția de cash out pentru o multitudine de pariuri sportive. Pentru a beneficia de această opțiune trebuie trebuie să apeși butonul ”cash out” din secțiunea ”bilete” a contului tău.

superbet

Superbet are 3 funcții specifice pentru cash out, după cum urmează:

  • Exact – Pariul va fi închis prin cash out doar dacă valoarea afișată nu se va schimba. În cazul în care valoarea afișată se schimbă între timp, cash out-ul nu va fi realizat. 
  • Orice modificare – Biletul poate fi închis cu cash out chiar dacă valoarea poate suferi modificări între timp. Prin selecția acestui buton, acceptați orice modificare a valorii de cash out.
  • +/- 10% – Biletul poate fi închis prin cash out doar dacă valoarea acestuia nu se va schimba cu mai mult de 10% din valoarea afișată.

Cash Out la Betfair

La Betfair, Cash Out-ul vine de asemenea cu o opțiune specifică și foarte utilă, este vorba despre Cash Out parțial. Funcția de cash out poate fi accesată așa cum am explicat mai sus, elementul de noutate fiind că poți alege ce sumă din pariul tău vrei să retragi. Să spunem că ai pariat 30 de lei pe un meci. Poți face cash out pe întreaga sumă, dar și pe mai puțin. Asta înseamnă că poți face cash out pe 20 de lei din pariu, iar 10 îi poți lăsa în continuare în eveniment.

Betfair

De asemenea, la Betfair sumele cash out nu sunt garantate pentru că depind de piețele Betfair live, acolo unde cotele se modifică des. Asta înseamnă că după ce folosești opțiunea poți primi mai mult decât este indicat sau că încercarea de cash out a reușit parțial ori a eșuat.

La o încercare eșuată sau reușită parțial vei primi o nouă sumă în baza cotelor actualizate.

Cash Out la Betano

La Betano, opțiunea Cash Out este disponibilă pe piețele selectate atât pentru pariuri simple, cât și pentru cele multiple. Elementul de noutate este că nu este permisă plasarea unui pariu și apoi retragerea imediată a acestuia prin funcția de cash out. De asemenea, există o întârziere până când se acceptă cash out-ul, iar aceasta variază în funcție de sport sau piață.

Betano

Cash Out la Fortuna

La Fortuna există câteva diferențe, cele mai multe ținând de aspect. Cash out-ul se numește Early Cashout și nu există un buton cu acest nume în aplicație sau pe site. În schimb, vei observa sub pariul tău un câmp în care este trecută suma de bani pe care o vei primi dacă optezi pentru plata anticipate.

fortuna

Early Cashout la Fortuna poate fi accesat numai pentru biletele de pariuri de tip SOLO sau AKO, fiecare bilet trebuind să aibă cel puțin un eveniment nevalidat în desfășurare.

Cash Out la Unibet

În cazul Unibet, funcția de cash out este disponibilă doar pentru anumite evenimente și vei ști acest lucru din mometul în care plasezi pariul. Înainte de a paria pe un meci, de exemplu, poți vedea dacă acesta este eligibil pentru cash out pentru că vei vedea o etichetă cu această denumire.

unibet

Trebuie să știi că funcția de cash out la Unibet nu este garantată pe parcursul întregului eveniment și că poate fi folosită de jucători numai atunci când este activă pe site sau în aplicație.

Cash Out la Maxbet

La Maxbet, funcția de cash out este disponibilă pentru pariurile sportive pre-eveniment sau live.Dacă ai un pariu în derulare, tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea ”ultimele pariuri”, acolo unde vei vedea suma de bani disponibilă pentru cash out.

maxbet

Imediat după ce ai confirmat cash out-ul,banii sunt creditați în contul tău.

De ce să folosești Cash Out la pariuri online

În regulă, acum că știm că există această funcție și că am înțeles ce înseamnă cash out la pariuri este momentul să vedem de ce ar trebui să o folosim.

Optiunea de Cash Out vine, așa cum am explicat mai sus, în ajutorul jucătorului. Și o poate face în mai multe moduri, de la a limita pierderile unui pariu pe care ești sigur că îl pierzi la a obține un câștig mai repede și a folosi banii pentru a plasa un alt pariu.

Este recomandat să ai întotdeauna în vedere funcția de Cash Out, să verifici dacă pariurile tale o au activă și să îți dezvolți exercițiul de a o folosi. Cash Out este un instrument ce îți poate aduce un avantaj major atunci când pariezi online, dar trebuie să o folosești pentru a beneficia de ea.

Cum și când să folosești Cash Out

Am ajuns și la partea importantă, cum și când apelăm la opțiunea de Cash Out. Și vom discuta cu exemple concrete pentru a înțelege mai repede utilitatea acestei funcții.

Cash Out-ul în pariurile sportive se folosește în mai multe situații:

  • Pariul tău are șanse mici să iasă. Se întâmplă să pui un pariu, iar desfășurarea jocului să fie alta decât credeai și lucrurile să se desfășoare exact pe dos. Este momentul în care Cash Out-ul devine o opțiune pentru a limita pierderile. 

Să spunem că ai pariat pe un meci de fotbal din Champions League sub 3,5 goluri. Este minutul 50, e deja 3-0 și se atacă în valuri. Șansele ca nimeni să nu mai înscrie până la final sunt foarte mici. În loc să pierzi toți banii investiți dacă se mai înscrie o dată, poți folosi Cash Out pentru a recupera o parte din suma pariată.

  • Pariul tău este aproape câștigător. Ai fost inspirat, ai pariat bine și ai șanse mari să câștigi. Totuși, în sport totul e posibil cât timp un meci este în desfășurare. Așa că poți folosi funcția de Cash Out pentru a închide mai repede un pariu pentru un profit rapid și sigur sau, de ce nu, pentru a folosi câștigul într-un alt pariu.

Hai să discutăm pe un caz concret, de exemplu meciul dintre FCSB și CFR Cluj din etapa a 22-a a Ligii 1. Să presupune că ai pariat pe victoria campioanei în exercițiu a României la București, cu o cotă bună. Evoluția scorului e imprevizibilă pentru că FCSB deschide scorul, CFR Cluj întoarce rezultatul la 2-1, FCSB egalează, iar în minutul 77 Chipciu înscrie pentru 3-2. 

Este momentul în care trebuie să te gândești serios la opțiunea cash out pentru că jocul poate avea cam orice rezultat. Să spunem că activezi această funcție în minutul 85 și că în locul unei cote de 2,5 primești una de 2,2. Un câștig bun, oricum. În minutul 90+3 FCSB egalează și meciul se încheie 3-3. Dacă nu utilizai cash out pierdeai toți banii!

  • Te-ai răzgândit și nu mai vrei să pariezi. Să spunem că ai plasat un pariu pre-eveniment. Doar că până să înceapă efectiv jocul, te răzgândești. Analizezi mai bine toate elementele, instinctul îți transmite asta, nici nu contează. Cu funcția cash out poți anula practic acel pariu și poți primi banii înapoi.

Cum folosești funcția Cash Out

Acum că am văzut care ar fi cazurile în care funcția de cash out e utilă, hai să vedem și cum o folosești efectiv.

După cum am spus în materialele precedente, cea mai eficientă modalitate pentru a plasa un pariu online este să faci acest lucru pe platforma operatorului, fie că vorbim despre o aplicație pe mobil sau de site-ul pe care îl accesezi de pe computer.

Intri în cont, plasezi pariul și te duci către opțiunile de mai sus. Dacă vrei să retragi banii înainte de eveniment, te duci pe pariu și selectezi butonul cash out. Dacă vrei să profiți de funcție în timpul unui eveniment aflat în desfășurare, trebuie ca din nou să mergi pe pariul respectiv din contul tău și să apeși pe butonul cash out.

Trebuie să fii atent în acest moment pentru că funcția de cash out este accesată numai după ce operatorul o acceptă. Asta presupune ca, după ce ai apăsat butonul din aplicație, să îl și validezi. Ulterior vei fi notificat cu privire la activarea opțiunii și la suma de bani pe care o primești.

De asemenea, este posibil ca în cazul unor evenimente live opțiunea cash out să devină inactivă. Asta se întâmplă, de regulă, atunci când cotele fluctuează destul de mult. Dacă opțiunea devine inactivă nu o mai poți folosi și trebuie să aștepți finalul evenimentului. 

Nu în ultimul rând, poți folosi Cash Out cu diferite strategii de pariuri, precum strategia Easy Money, și pentru foarte multe tipuri de pariuri, precum pariuri Draw No Bet.

Pentru ce sporturi poți folosi Cash Out

Cash Out nu este o opțiune disponibilă pentru toate pariurile din oferta unei case de pariuri online. Însă cele mai importante sporturi au această opțiune activă pentru jucători.

Poți apela la cash out la:

Îți recomandăm să apelezi la această funcție mai ales în timpul evenimentelor în direct, pentru că îți poți limita pierderile sau poți obține cote foarte bune și 100% sigure în cazul pariurilor care merg spre rezultatul ales de tine.

FAQ

Trebuie să conteze funcția Cash Out atunci când alegi o casă de pariuri?

Ar trebui să fie un element pe care să îl iei în considerare atunci când îți faci un cont pentru că, așa cum am spus, este un avantaj pentru jucător înainte de toate. Chiar dacă nu plănuiești să folosești cash out pentru primele tale pariuri este important să știi că ai această opțiune disponibilă și că poți apela la ea oricând simți că este cazul. De asemenea, trebuie să ții cont de un alt aspect. După cum ai văzut, chiar dacă opțiunea de cash out este implementată de toate casele de pariuri importante din România, ea are particularități. Astfel, nu ar fi rău deloc dacă ai stabili de la început ce e important pentru tine la cash out (bani înapoi pe loc, cote variabile etc.) și să ai în vedere și acest criteriu înainte de a lua o decizie.

Poți să folosești Cash Out cu un bonus?

Opțiunea de cash out nu este condiționată de bonusuri. Dacă ai primit un bonus în momentul înregistrării pe o platformă iar respective sumă este în contul tău, în momentul în care plasezi un pariu ce are activă funcția de cash out nu contează originea creditului.

Care sunt dezavantajele utilizării opțiunii Cash Out?

Principalul dezavantaj este că te poate determina să te grăbești și să alegi să îl folosești desi poate nu e cazul. Să revenim la meciul care este 0-0 în minutul 80 și tu ai pariat pe victoria oaspeților. Activezi funcția de cash out desi favorita ta este în atac. Mai este totuși puțin timp și te-ai panicat. Ai recuperat o parte din suma investită și nu e un pariu pierdut complet. Dar echipa ta înscrie și câștigă! Deși nu ai pierdut toți banii investiți, ai pierdut o parte din ei și ai ratat șansa unui câștig important. Având acestă experiență, la următorul pariu nu mai activezi opțiunea de cash out, dar nici echipa ta nu mai înscrie și pierzi întreg pariul. Trebuie să calculezi foarte bine momentul cash out-ului, să nu faci asta fiind panicat și să îți asumi decizia indiferent de rezultatul final.

Care sunt avantajele folosirii funcției Cash Out?

Principalele avantaje ale opțiunii de cash out sunt maximizarea șanselor de reușită și limitarea pierderilor. Așa cum am văzut, poți transforma un pariu care merge bine pentru tine într-unul 100% câștigător așa cum poți transforma un pariu pierdut într-unul care îți aduce totuși înapoi o parte din suma pariată. De asemenea, cash out-ul ajută și la disponibilizarea fondurilor pe care le poți folosi la alte pariuri. De exemplu, ai un pariu în desfășurare cu o miză de 100 de lei cu o cotă de 2. În loc să aștepți finalul meciului și să încasezi 200 de lei, optezi pentru cash out la o cotă de 1,6 și primești 160 de lei.  Banii aceștia îi investești în alte două sau trei pariuri live pe final de meci cu o cotă cumulată de 2,5 și încasezi în final 400 de lei.  

Merită să folosești Cash Out în loc să aștepți finalul unui meci?

Aici ține foarte mult de șansă și inspirație pentru că ambele variante pot aduce câștiguri importante sau pot provoca pierderi neașteptate. Hai să ne gândim la un pariu simplu pe un meci de fotbal. Ai pariat pe victoria oaspeților, dar în minutul 80 scorul este egal. Dacă folosești opțiunea cash out în acest moment vei primi inapoi o parte din suma pariată. În cazul în care meciul se termină la egalitate sau gazdele câștigă, ai reușit să faci un lucru extraordinar pentru că încasezi bani dintr-un pariu necâștigător. Dacă însă oaspeții marchează vei rata o sumă mult mai mare de bani. Dar dacă ai pariat că se termină egal și scorul este 0-0 în minutul 80. Dacă folosești cash out, vei avea un pariu 100% sigur. Ai câștigat, chiar dacă o faci cu o cotă mai mica decât cea inițială, indiferent de ce se întâmplă în continuare. Dacă meciul se termină la egalitate, pierzi o sumă mica, diferența de cote. Dacă însă orice echipă înscrie, ești asigurat cu un pariu câștigător. 

Este Cash Out-ul o opțiune foarte bună pentru cei care pariază online?

Dacă îți place să pariezi online, funcția de cash out este una de mare ajutor pentru tine. Pariurile online, mai ales cele pe meciuri în direct, sunt foarte antrenante pentru jucător tocmai pentru că oferă posibilitatea de a fi un jucător activ. Dacă în cazul unui bilet la pariuri clasic nu poți face altceva decât să aștepți fluierul de final, în cazul pariurilor online ai mai multe opțiuni. Poți, de exemplu, să faci alte pariuri în funcție de cum se desfășoară evenimentul sau poți dubla anumite mize care vor ieși. În acest context, funcția de cash out este un instrument extrem de util pentru că îți permite să maximizezi șansele de reușită ale unui pariu bun sau să limitezi pierderile unuia nereușit.

Ce înseamnă cash out la pariuri?

Funcția Cash Out este o unealtă excelentă, care nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunui iubitor al pariurilor sportive. Aceasta îi oferă jucătorului posibilitatea de a închide anticipat un pariu simplu sau multiplu, adică de a închide pariul înainte ca evenimentul pe care a pariat să se finalizeze. Câștigul pe care jucătorul îl obține în momentul utilizării funcției de cash out depinde de șansele de succes ale pariului plasat. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât câștigul este mai aproape de cota inițială.

Găsim pariuri cu Cash Out în oferta oricărei case de pariuri online din România?

Din păcate, există și case de pariuri online care nu oferă pariuri cu Cash Out. Acesta este unul din numeroasele motive pentru care un jucător ar trebui să cerceteze oferta fiecărui operator înainte de a-și deschide un cont și de a paria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *