Bonus de la Casele de Pariuri

Case de Pariuribonus Case de PariuriInregistreaza-te
fortunaFortuna100% până la 500 RON
BetanoBetanoBonus 100% până la 500 RON
unibetUnibet100% Bonus de până la 300 RON
BetfairBetfairBonus de 150 RON Fără Risc
MaxbetMaxbetBonus 100% până la 700 RON + 150 RON gratis
legal casa de pariuriBaumbetBonus 100% până la 500 RON
WinmastersWinmastersBonus 110% până la 550 RON fără rulaj
legal casa de pariuriCasa de Pariurilor100% până la 200 RON
netbetNetBet500 RON Pariu Fără Risc

Fie că ești un jucător experimentat sau doar ce ai început să joci într-o casă de pariuri, un bonus este oricând binevenit și poate să schimbe total experiența unui jucător. Concepute drept o metodă de a atrage mai mulți jucători și de îi premia pe cei mai loiali, bonusurile oferite de casele de pariuri sunt foarte diversificate iar în rândurile următoare veți avea ocazia să le studiați pe fiecare în parte pentru a înțelege care sunt cele mai potrivite pentru a maximiza experiența dumneavoastră în ceea ce ține de pariuri sportive.

Tocmai pentru că sunt atât de diversificate, vom începe prin a împarți aceste tipuri de bonus în două categorii: bonus gratuit și depozit bonus. Pentru fiecare categorie în parte, vom analiza diferitele tipuri de bonus și în ce condiții acestea se oferă de către agențiile de pariuri.

Bonus Gratuit

Bonus de la casele de pariuri

Acest tip de bonus este oferit de casele de pariuri jucătorilor, de cele mai multe ori, imediat după ce își crează un cont fără depunere, pentru a le da acestora posibilitatea de a plasă un pariu gratuit și de a vedea cum este să pariezi la respectiva casă de pariuri. Deși nu sunt foarte multe astfel de agenții în România care să ofere bonus gratuit fără depunere clienților săi noi, acest tip de bonus este unul foarte apreciat de pariori și îi poate influența pe aceștia cu privire la a face un depozit pentru a jucă cu bani reali.

Tot de un bonus gratuit pot beneficia acei jucători constanți, care fac depuneri regulate într-o anumită casă de pariuri fără a reuși să câștige. Pentru a îi da o șansa în plus, casă de pariuri poate alege să ofere acestor jucători un bonus gratuit prin care își exprimă recunoștința și să îi mărească acestuia șansele de câștig.

Un ultim exemplu de bonus gratuit este acela oferit de unele case de pariuri pentru jucătorii ce își recomandă prietenii să joace în agenția respectivă. De cele mai multe ori acesta este exprimat printr-un pariu gratuit și se acordă în momentul în care prietenul pe care îl recomandați face primul depozit în casa de pariuri respectivă.

Depozit Bonus

Așa cum îi spune și numele, un depozit bonus este acel bonus oferit de către casele de pariuri atunci când jucătorii fac un depozit. La fel ca și în cazul bonusului gratuit, aceste bonusuri au rolul de a le permite pariorilor să plaseze mai multe pariuri sportive și să își mărească șansele de câștig jucând pe fotbal, biletul zilei sau orice formă de pariere consideră că le va aduce noroc. Aceste bonusuri sunt destul de diversificate și unele dintre ele se adresează anumitor jocuri sau piețe de pariuri, iar în continuare vom discută despre fiecare în parte.

Bonus de Bun-Venit

Cunoscut și sub numele de bonus pentru primul depozit, bonusul de bun-venit este, de regulă, ofertă cea mai atractivă pe care o casă de pariuri o deține. Acest bonus este promovat foarte clar pe siteul agenției și oferă jucătorilor posibilitatea de a își extinde balanța totală. De regulă, casele de pariuri oferă un bonus de 100% pentru primul depozit făcut de jucătorii noi dar acesta poate varia de la o agenție la altă.

Bonus la Reîncărcare

După ce bonusul de bun venit a fost primit și jucat, majoritatea caselor de pariuri oferă și un bonus pentru următoarele depozite făcute de pariori. Acest bonus este mai mic decât cel de bun-venit dar are același scop de a mari șansele de câștig ale celor ce plasează pariuri sportive.

Bonus Acumulator

Un alt tip de depozit bonus, bonusul acumulator se aplică strict pariurilor de tip acumulator și este oferit de anumite case de pariuri jucătorilor care aleg să joace 5 sau mai multe meciuri într-un astfel de pariu. Bonusul crește în funcție de numărul de selecții și poate ajunge chiar și până la 100%. Fiind un pariu destul de riscant, acest bonus vine în sprijinul jucătorului și îl ajută pe acesta să își mărească șansele de câștig.

Exemple de Bonusuri Oferite de Case de Pariuri Legale în România

În continuare, va vom prezenta cele mai bune bonusuri oferite de casele de pariuri licențiate ONJN, bonusuri de care va puteți bucură și dumneavoastră creându-va un cont la aceste aceste case de pariuri.

Fortuna

fortuna

O casă de pariuri foarte populară în România, eFortuna oferă un bonus de bun-venit. Primești încă de la înscriere până la 500 Ron (100% din depunerea efectuată) numai introduce acest cod promoțional de primă depunere eFortuna.

Pe lângă acest, clienții Fortuna online pot beneficia de un bonus de 60% pe pariurile de tip acumulator. Cu cât aleg mai multe selecții pentru un pariu acumulator, bonusul crește putând atinge maximul de 60% pentru un acumulator de 14 evenimente.

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor

Ofer un bonus de bun-venit 100% până la 200 RON. Casa Pariurilor online este o agenție de pariuri cunoscută pentru multitudinea de oferte de bonus gratuit pe care le trimite clienților săi prin intermediul email-ului. De asemenea, cei care beneficiază de ofertă Casa Pariurilor se pot bucura de cote foarte avantajoase pe cele mai importante meciuri de fotbal și nu numai.

NetBet

netbet

NetBet ofer tuturor jucătorilor noi, șansa de a juca cu un bonus NetBet de bun-venit. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont chiar din acest site și să urmezi instrucțiunile oferite de NetBet online pentru a te bucura de acest bonus grozav.

Winmasters

Winmasters

Winmasters este printre puținele case de pariuri din România care oferă un pariu gratuit de 40 RON celor care își crează un cont. Jucătorii pot să folosească acest bonus gratuit să plaseze pariuri sportive iar când vor să facă primul depozit, vor beneficia de un bonus de 110% până la 550 RON.

Betano

Betano

Ofertă de bun-venit a celor de la Betano este de 100% până la un maxim de 500 RON și, deși nu se menționează un pariu gratuit, clienții fideli se pot aștepta oricând la bonusuri surpriză sau cote mărite. Suma minima pe care trebuie depusă pentru a beneficia de acest bonus de 100%  este de 25 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.