Ce Înseamnă GG la Pariuri

GG este un termen pe care cu siguranță l-ai întâlnit la pariurile sportive, chiar dacă, poate, nu ai așa de multă experiență în domeniu. Și, dacă ești la început în lumea jocurilor de noroc, poate că te-ai întrebat ce înseamnă GG la pariuri sportive. În rândurile următoare, îți vom explica tot ce trebuie să știi despre acest tip de pariuri. Îți vom spune ce unde ai parte de cele mai bune oferte pentru pariuri GG, ce înseamnă GG combo, ce alternative există la acest tip de pariuri și ce strategii merg cel mai bine cu el.

Case de pariuri cu cele mai bune oferte la pariuri GG / Ambele Echipe Marchează

Cum am spus deja, pariurile GG sunt prezente în ofertele tuturor caselor de pariuri care funcționează legal în țara noastră. Astfel, dacă vrei să faci astfel de pariuri și să și câștigi un profit frumos, trebuie să analizezi puțin ofertele agențiilor de jocuri de noroc. Pentru a veni în ajutorul tău, am alcătuit mai jos o listă cu cei mai buni operatori unde poți să faci astfel de pariuri.

 1. SUPERBET
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Alte avantaje
  • Bonus fără depunere
  • Cash out
  • Pariuri gratuite
  • Cea mai bună aplicație de pariuri sportive
  • Live Streaming
  • Marje campionate cu multe goluri:
   • Bundesliga: 4,31%
   • Eredivisie: 5,41%
   • Austria: 5,55%
 2. WINBET
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Alte avantaje
  • Bonus fără depunere
  • Pariuri gratuite
  • Cash out
  • Marje campionate cu multe goluri:
   • Bundesliga: 4,00%
   • Eredivisie: 4,99%
   • Austria: 5,03%
 3. FORTUNA
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Alte avantaje
  • Pariuri gratuite
  • Live streaming
  • Cash out
  • Marje campionate cu multe goluri:
   • Bundesliga: 5,07%
   • Eredivisie: 6,91%
   • Austria: 6,86%

În realizarea acestui clasament, ne-am uitat la marjele folosite de casele de pariuri pentru primele trei campionate europene la numărul de goluri marcate în 2022. Am luat în considerare, de asemenea, și alte avantaje foarte importante pentru pariuri GG, precum transmiterea de meciuri live online, includerea de bonus fără depunere și a pariurilor gratuite în ofertele lor sau existența funcției Cash Out.

Ce Înseamnă GG la Pariuri Sportive?

Expresia GG este o prescurtare care vine de la ”Gol-Gol” și care descrie un tip de pariuri. Folosită în contextul pariurilor sportive, GG înseamnă că ambele echipe marchează cel puțin un gol în timpul regulamentar al unui meci ce se joacă la un moment dat.

Și vorbim despre un tip foarte popular de pariuri sportive, care garantat nu lipsește din ofertele celor mai bune case de pariuri online legale în România. ”Ambele echipe marchează” sau ”GG” este un tip de pariuri sportive foarte simplu, foarte ușor de înțeles de către orice jucător, indiferent de nivelul de pricepere în ceea ce privește jocurile de noroc.

ce înseamnă gg la pariuri

Cel mai important, acest tip de pariuri vine și cu cote foarte bune. Chiar și în meciurile unde este destul de evident ce echipă va câștiga și unde favorita are o cotă mică, neatractivă, pariuri GG pot avea cote mai bune. Acestea îți oferă așadar un motiv bun de a paria pe meciuri pe care altfel poate că nu ai fi pariat.

În imaginea de mai sus, avem parte de un exemplu foarte bun de pariuri ambele echipe marchează. Se vede cum Manchester United e favorită în partida cu Leeds și cum cota sa pentru victorie este una de 1,50. Cota e mică și nu merită riscul de a paria bani pe ea, câștigul care ar rezulta cu ea nefiind unul semnificativ. Dar, dacă ne uităm la pariul GG, vedem că lucrurile stau diferit. Conform experților Superbet, e foarte probabil că ambele echipe marchează. Iar cota pentru acest eveniment este una mult mai bună decât cea pentru victoria favoritei. Chiar dacă diferența nu e mare, o cotă de 1,75 este mult mai atractivă decât una de 1,50, mai ales când șansele sunt foarte mari ca evenimentul respectiv să aibă loc.

Cum funcționează GG la pariuri?

Tot din poza de mai sus, se poate observa care este mecanismul unui pariu Ambele Echipe Marchează. Acesta este un pariu foarte simplu, care îți oferă două opțiuni: Ambele echipe marchează (GG) și Nu marchează ambele echipe (NGG).

Așadar, dacă ai întâlnit pariori care foloseau expresia Ambele Echipe Marchează Nu, acum știi ce înseamnă. Se refereau la pariuri GG și vorbeau despre faptul că nu vor marca ambele echipe.

Ce înseamnă GG combo la pariuri sportive?

ce înseamnă gg combo la pariuri
Tipuri de pariuri GG.

Foarte mulți pariori noi se întreabă și ce înseamnă GG combo la pariuri sportive. Vorbim, evident, de o variantă a pariului Ambele Echipe Marchează. Sau, mai bine zis, de mai multe variante. Pentru că popularitatea pariului Ambele Echipe Marchează a făcut ca acesta să fie combinat și cu alte opțiuni, pentru a da naștere unor pariuri noi, interesante.

Așadar, dacă ești curios ce înseamnă GG Combo, răspunsul cel mai simplu este că e vorba de un tip de pariu format dintr-un pariu de tip GG, combinat cu un alt tip de pariu.

Putem avea, de exemplu, 1&GG, care înseamnă că meciul va fi câștigat de echipa gazdă și că ambele echipe marchează. Mai departe, se înțelege că 2&GG este un pariu prin care spui că meciul va fi câștigat de oaspeți și că ambele echipe marchează. GG 3+ reprezintă pariuri în care ambele echipe marchează și în care se marchează cel puțin 3 goluri.

Depinde doar de casa de pariuri câte tipuri de pariuri GG vrea să ofere. Pariurile Ambele Echipe Marchează pot fi combinate cu pariuri 1X2, total goluri, pariuri pe repriză, șansă dublă, interval glouri și altele.

Listă termeni pariuri GG combo

Pentru a înlătura orice nelămurire în ceea ce privește ce înseamnă GG combo la pariuri sportive, am decis să prezentăm această listă de termeni și să îl explicăm pe fiecare în parte:

DenumireExplicație
GGAmbele echipe marchează. Exemple de scoruri: 1-1, 2-1, 3-3
NGGNu marchează ambele echipe. Exemple de scoruri: 0-0, 1-0, 3-0, 0-1
GG 3+Ambele echipe marchează și sunt înscrise cel puțin 3 goluri. Exemple de scoruri: 3-1, 1-3, 1-2, 2-1
NGG 3+Nu vor marca ambele echipe și/sau vor fi cel mult 2 goluri. Exemple de scoruri: 0-0, 1-0, 3-0, 1-1
I GGAmbele echipe marchează în prima repriză. Exemple de scoruri: 1-1 la pauză, 2-1 la pauză.
I NGGNu marchează ambele echipe în prima repriză. Exemple de scoruri: 0-0, 1-0, 0-2
GG&G2+Gazdele marchează cel puțin 2 goluri și oaspeții marchează cel puțin un gol. Exemple de scoruri: 2-1, 3-1, 2-2.
GG&O2+Gazdele marchează cel puțin un gol și oaspeții marchează cel puțin 2 goluri. Exemple de scoruri: 1-2, 1-3, 2-3
GG&2-3Ambele echipe marchează și în total se înscriu minim 2 goluri și maxim 3 goluri. Exemple de scoruri: 1-1, 2-1, 1-2
G2+O2Fiecare echipă marchează cel puțin 2 goluri. Exemple de scoruri: 2-2, 3-2, 2-4
IGG&IIGGFiecare echipă marchează cel puțin un gol în fiecare repriză. Exemple de scoruri: 1-1 pauză, 2-2 final; 2-1 pauză, 3-4 final
INGG&IIGGNu marchează ambele echipe în prima repriză și ambele marchează în repriza a doua. Exemple de scoruri: 0-1 la pauză, 1-2 final; 0-0 la pauză, 1-1 final
INGG&IINGGNu marchează ambele în prima repriză și nu marchează ambele nici în a doua repriză. Exemple de scoruri: 0-0 la pauză, 0-0 final; 1-0 la pauză, 1-1 final; 2-0 la pauză, 2-1 final.

Dacă alegi să faci pariuri GG la Superbet, cu siguranță vei întâlni acești termeni. Sperăm așadar ca lista de mai sus să te ajute să înțelegi mai bine ce înseamnă fiecare.

Când să folosești pariuri GG

Pariurile Ambele Marchează par simple și chiar sunt simple, dar asta nu înseamnă că trebuie să abuzezi de ele. Acum că am aflat ce este și ce înseamnă GG la pariuri sportive, să vedem și în ce situații e recomandat să folosești acest pariu.

Se subînțelege probabil că pariurile GG sunt folosite la fotbal, acesta fiind un sport în care există posibilitatea ca ambele echipe să marcheze, ca doar una să marcheze sau ca niciuna să nu marcheze. La alte sporturi, precum baschet sau handbal, nu are rost să discutăm despre ele, deoarece în aceste sporturi este imposibil ca o echipă să nu marcheze deloc.

E recomandat să folosești pariurile GG la acele meciuri de fotbal în care mari favorite joacă în deplasare la echipe cu forță pe teren propriu. În asemenea cazuri, vei beneficia cu siguranță de niște cote foarte bune, deoarece așteptarea e ca echipa favorită să câștige să domine partida de la un capăt la altul, lucru care ar sugera că nu ar marca ambele echipe.

Meciurile echilibrate sunt alte candidate foarte bune pentru pariuri de tipul ambele echipe marchează. Regula e simplă în acest caz: caută campionatele în care se marchează mult. Astfel, vei fi sigur că, chiar dacă partida va fi una echilibrată, vor marca ambele participante.

Bineînțeles, cel mai indicat să folosești pariurile GG e atunci când statistica îți recomandă să faci acest lucru. Dacă statistica spune că ai parte de două echipe ofensive, cu defensive șubrede, este destul de clar ce trebuie să faci.

Nu în ultimul rând, este indicat să faci pariuri GG atunci când istoricul întâlnirilor directe îți spune că acestea sunt pariuri sigure.

Ponturi Pariuri GG

Pariurile de tip GG nu sunt greu de înțeles și nici de plasat. Un parior începător se poate descurca foarte bine cu ele, mai ales dacă ține cont și de câteva sfaturi. Iată așadar câteva ponturi la pariuri GG, care să te ajute să îți crești șansele de câștig.

Pariază pe ligile în care se marchează mult

Ca să îți faci viața mai ușoară, cel mai bine e să faci pariuri GG pe meciuri din ligile în care se marchează mult. Mai jos, am adăugat un tabel cu primele zece ligi din Europa, în 2022, ca număr de goluri marcate pe meci. Din tabel se poate observa că în Bundesliga, de exemplu, se marchează în mod constant cel puțin 3 goluri pe meci.

CampionatGoluri pe meci
Bundesliga3,17
Eredivisie2,97
Bundesliga Austriacă2,93
Liga Belgiană2,89
Ligue 12,87
Premier League2,83
Liga Scoțiană2,69
Serie A2,65
Liga Portugheză2,53
La Liga2,51
Campionatele europene cu cele mai multe goluri marcate în 2023

Aceasta este o statistică extrem de utilă, dacă vrei să joci GG la pariuri, să înveți ce înseamnă acestea, dar și ca să câștigi bani serioși cu ele. Trebuie spus însă că statistica nu garantează că pariul tău va fi câștigător. Sunt însă șanse mult mai mari ca un pariu făcut pe meciuri din aceste ligi să fie câștigător, decât dacă ai paria pe un meci dintr-o ligă unde nu se marchează foarte mult.

Caută derbyurile de tradiție

cote pariuri dinamo steaua
Unicul derby al fotbalului românesc.

Marile derbyuri, adică acele rivalități de mare tradiție, între echipe precum Steaua București și Dinamo București, Celtig și Rangers, Real și Barcelona, sunt meciuri care nu țin cont nici de forma de moment, nici de locul din clasament. De foarte multe ori, forța care împinge de la spate o echipă implicată într-un asemenea meci este pasiunea suporterilor. Asta înseamnă că un astfel de derby va fi mereu deschis, spectaculos și cu multe, multe goluri.

Este meciul perfect pentru pariuri de tipul ambele echipe marchează. Și, ca să îți dăm un exemplu, să ne uităm la El Clasico, vestitul derby dintre Real Madrid și FC Barcelona. Ultimele lor 5 întâlniri s-au terminat astfel:

El ClasicoRezultatData meciului
Real – Barca3-116.10.2022
Real – Barca0-420.03.2022
Barca – Real1-224.10.2021
Real – Barca2-110.04.2021
Barca – Real1-324.10.2022

Se poate observa așadar că nu e garantat că că vor înscrie ambele echipe, dar șansele să o facă sunt destul de mari.

Statistica te poate ajuta și învăța ce înseamnă GG la pariuri

Când vorbim despre pariuri sportive, statistica e foarte importantă. Și e chiar mai importantă pentru pariurile de tipul Ambele Echipe Marchează. Asta pentru simplul fapt că vorbim despre un pariu simplu.

Dacă statistica unui meci îți spune că ai parte de două echipe care joacă ofensiv, cu atacanți în formă și cu defensive mai șubrede, șansele ca ambele să marcheze sunt foarte mari. E așadar destul de ușor să faci un astfel de pariu când ai statistica în față. În acest caz, statistica e mult mai sigură. Pentru alte tipuri de pariuri, s-ar putea să nu fie.

Pariază pe echipe de mijlocul clasamentului

Ți-am oferit mai sus o statistică a celor mai ofensive ligi din Europa. Te poți folosi de ea și chiar te sfătuim să o faci. Alege așadar o ligă care crezi că îți place cel mai mult. Din acea ligă, alege 2-3 echipe de mijlocul clasamentului. Ele vor fi candidate perfecte pentru pariuri de tip GG.

Vorbim despre echipe care marchează dar care și încasează goluri. Pentru tine, rezultatele lor sunt mai puțin importante. Atât timp cât participă la partide în care ambele părți marchează, tu ieși câștigător.

Ferește-te de meciuri cu echipe de valori diferite

Încheiem lista noastră de ponturi pariuri GG spunându-ți ce să nu faci. În meciuri în care o echipă e mare favorită, fiind una dintre cele de pe primele locuri, iar cealaltă este mult mai slab cotată, ocupând ultimele locuri în ligă, vei avea parte de cote foarte bune la pariul că ambele vor marca. S-ar putea să fii tentat să te folosești de ele, doar că gradul de risc în aceste meciuri este foarte mare.

Poate că vei paria GG, gândindu-te că marea favorită nu va avea probleme dar și că echipa slab cotată va marca măcar un gol de onoare. Se poate întâmpla, bineînțeles, dar sunt șanse mult mai mari ca superfavorita să fie singura care marchează. De asemenea, fix pentru că întâlnește o forță, echipa mai mică s-ar putea mobiliza în apărare. Ea ar putea oferi un joc defensiv de foarte mare calitate, care să o împiedice pe favorită să marcheze.

Se poate observa așadar că riscul este mult mai ridicat decât la un meci între două echipe de mijlocul clasamentului, pe care un rezultat de egalitate nu le-ar ajuta și care nici nu ar juca cu presiunea evitării retrogradării sau a câștigării titlului de campion. Cel mai bine este să nu riști. Evită asemenea partide.

Alternative la pariuri că ambele echipe marchează

total goluri

Ce se întâmplă însă dacă nu găsești pariul GG la un anumit meci? Astfel de situații pot avea loc, mai ales dacă vorbim despre campionate mai puțin cunoscute sau ligi inferioare.

Nu este însă nicio problemă. Și asta deoarece există alternative la pariuri că ambele echipe marchează.

Poți, de exemplu, să alegi pariul ”peste 1,5 goluri”. Sigur, cotele nu vor fi la fel de mari ca la pariuri GG, dar un pariu cum că se vor marca cel puțin 2 goluri în meci este aproape la fel ca un pariu că vor marca ambele echipe. Asta pentru că, dacă vor marca ambele echipe, automat vor fi cel puțin 2 goluri înscrise.

De aici, poți merge mai departe. Dacă ai încredere în norocul tău, poți merge cu un pariu de peste 2,5 goluri sau peste 3,5 goluri. Deja, aici vei avea cu siguranță parte de cote foarte bune.

Nu uita că ai de asemenea posibilitatea de a face combinații de pariuri GG cu alte pariuri.

FAQ

Ce înseamnă GG la pariuri sportive?

Dacă ai început să joci la pariuri sportive, cu siguranță ai întâlnit pariul GG și probabil că te-ai întrebat ce înseamnă. GG este o prescurtate pentru Gol-Gol. Acesta înseamnă că ambele echipe marchează. Astfel, când faci pariuri GG, pariezi că ambele echipe implicate în meciul pe care ai pariat vor marca.

Ce înseamnă GG combo la pariuri sportive?

Dacă te-ai întrebat ce înseamnă GG la pariuri sportive, cu siguranță te-ai întrebat și ce înseamnă GG combo. În acest caz este vorba de variante de pariuri GG. Mai exact, e vorba de pariuri formate din pariuri GG combinate cu alte tipuri de pariuri.

Ce înseamnă 1&GG la pariuri?

1&GG la pariuri înseamnă că meciul va fi câștigat de echipa gazdă și că vor marca ambele echipe.

Ce înseamnă 2&GG la pariuri?

2&GG la pariuri înseamnă că meciul va fi câștigat de echipa oaspete și că vor marca ambele echipe.

Ce înseamnă GG 3+ la pariuri sportive?

GG 3+ reprezintă pariuri în care ambele echipe marchează și în care se marchează cel puțin 3 goluri.

Ce înseamnă Ambele Echipe Marchează Nu?

Ambele Echipe Marchează Nu este o expresie ce înseamnă că nu vor marca ambele echipe care participă la un joc de fotbal.

Unde pot găsi ponturi la pariuri GG?

Chiar în articolul nostru vei găsi câteva ponturi la pariuri GG, care te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele de a câștiga astfel de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *