Jocuri pacanele EGT pe bani reali – Gratuit EGT în cazinouri online

 • Burning Hot
 • Super Hot
 • 20 Dazzling Hot
 • Shining Crown
 • 5 Dazzling Hot
 • Rise of Ra
 • Flaming Hot
 • Witches’ Charm
 • Retro Style
 • 81 Wins
 • Lucky King
 • Egypt Sky
egt

Gama de sloturi online pe bani reali EGT include păcănele cu fructe, video sloturi, jocuri cu linii multiple și jackpoturi progresive. Încearcă aceste jocuri EGT gratis oricând dorești pe site-ul nostru sau în cazinouri pe bani cu opțiuni de multiplicare și distracție garantată!

Sloturi populare de la EGT


 • Burning Hot – este un slot cu fructe, cu 5 linii de plata și un RTP de 96,45%. Slotul oferă două simboluri Scatter (dolar și steaua mov) și simbol Wild (trifoiul norocos). Se poate paria între 5 și 100 de monede. Jackpotul inclus este de 60,000 de monede. Dispune de runda de Pariere (Gamble). Volatilitatea slotului este mică.
 • Super Hot – se încadrează în gama sloturilor cu fructe și are 20 de linii de plată. Valoarea RTP-ului este 95,79%, în joc fiind prezente și simbolul Wild (septarul) și Scatter (steaua galbenă). Jackpotul inclus are o valoare de 200,000 de monede. Include runda cu potențial de dublare a câștigurilor (Gamble). Volatilitatea este foarte mică.
 • 20 Dazzling Hot – este un slot cu fructe clasic, cu 20 linii de plata și o volatilitate medie. Valoarea RTP-ului este necunoscută. Jocul dispune numai de simbolul Scatter (steaua galbenă). Jackpotul inclus are o valoare de 400,000 de monede (se obține cu o combinație de 77777). Runda Gamble este disponibilă pentru obținerea unui câștig dublu. Volatilitatea slotului este medie.
 • Shining Crown – face parte din gama de păcănele cu bani reali care are 10 linii de plată. RTP-ul are o valoare de 96,37% și este un joc cu coroane. Există două simboluri Scatter (dolarul și steaua mov) și simbolul Wild (coroana). Combinația cea mai valoroasă este 77777, care îți oferă un câștig de 100,000 de monede. Jocul are o volatilitate mică.
 • 5 Dazzling Hot – este un RTP-ul este de 95,74%, iar jocul are 5 linii fixe de pariere. Simbolul Scatter este prezent, fiind reprezentant de steaua galbenă. Jackpotul inclus are o valoare de 100,000 de monede. Se poate paria în runda Gamble. Volatilitatea acestui joc de păcănele cu bani reali este mică.
 • Rise of Ra – RTP-ul este 95,97%, jocul făcând parte din gama jocuri de cazino online pe bani reali care are o volatilitate ridicată. Este un video slot din seria Egypt Quest, care promovează cele 4 Mystery Jackpots ce oferă câștiguri însemnate. Câștigurile sunt de 150,000 de monede (Scatter) și 200,000 de monede (Wild). În joc sunt disponibile simbolurile Scatter (un panou cu hieroglife) și Wild (scarabeu). Jucătorul primește 15 Rotiri Gratuite, cu multiplicatori 3x.
 • Flaming Hot – RTP-ul are o valoare de 95,53% și o volatilitate mică. Simbolurile Scatter (dolarul) și Wild (logo Wild) sporesc câștigurile jucătorului. Jackpotul inclus are o valoare de 400,000 de monede. Runda Gamble favorizează dublarea câștigului, iar acest slot face parte din gama de jocuri EGT gratis cu fructe.
 • Witches’ Charm – este un video slot cu tematică fantastică, dar care are o volatilitate ridicată. RTP-ul are o valoare de 95,97%, putându-se paria pe 15 linii de plată. Jackpotul inclus are o valoare de 200,000 de monede (simbolul Wild- globul de cristal). În plus, simbolul Scatter (coliba vrăjitoarei) îți oferă un jackpot de 150,000 de monede. Sunt oferite 15 Rotiri Gratuite, cu multiplicatori 3x (fiecare nouă re-declanșare oferă 15 noi Rotiri Gratuite).
 • Retro Style – este un joc cu o tematică axată pe automobile de colecție, cu 20 de linii de plată, dar cu un RTP necunoscut. Sunt disponibile două jackpoturi incluse, cu o valoare de 200,000 de monede fiecare. Simbolurile Wild (colecționarul de mașini) și Scatter (ochiul cu logo-ul Retro Style) oferă aceste câștiguri. Sunt disponibile 15, 20 și 25 de Rotiri Gratuite, cu multiplicatori 3x și cu posibilitatea de suplimentare cu un număr egal de rotiri gratis la re-declanșare. Volatilitatea este mică.
 • 81 Wins – este un slot care poate fi jucat gratis, cu un RTP necunoscut și cu o volatilitate necunoscută. Câștigul este posibil pe 81 de modalități, iar cea mai mare valoare este cea oferită de 77777 (obții 32,000 de monede). Simbolul Wild (logo 81 Wins) este înlocuitor pentru toate simbolurile și oferă multiplicatori de2x, 4x și 8x.
 • Lucky King – este un joc care face parte din serie de sloturi online pe bani reali cu o volatilitate mică, dar cu un RTP necunoscut. Tematica este păcănele cu fructe, cu simboluri Wild (regele cu logo-ul Wild) și Scatter (dolarul). Jackpotul inclus are o valoare de 400,000 de monede. Runda Gamble oferă posibilitatea de dublare a câștigului.
 • Egypt Sky – RTP-ul este de 96,3%, iar volatilitatea este medie. Tematica este axată pe conceptul Egypt Quest, iar jackpotul inclus are o valoare de 160,000 de monede. Simbolurile Scatter (oaza cu cele trei piramide pe fundal) și Wild (logo-ul Wild cu Cheia lui Ra) oferă șanse de multiplicare a câștigului. Sunt disponibile 3, 5 sau 7 Rotiri Gratuite și Funcția Wild (se extinde pe toate pozițiile de pe rolă).

Distracția cu păcănele pe bani reali este deschisă jucătorilor în toate cazinourile recomandate. Poți juca aceste jocuri ca la aparate gratis EGT și pe site-ul nostru!

Păcănelele și jocurile EGT


EGT se numără printre companiile de păcănele care au deschis o sucursală în România (2005). Compania furnizează software pentru platformele de casino din 85 de state ale lumii. Furnizorul de sloturi a lansat concepte inovative pe piața păcănelelor la nivel internațional. Prezența celor 4 jackpoturi progresive este un stimulent pentru orice jucător dornic de câștiguri.

Multe dintre variantele de sloturi online pe bani reali EGT au câștigat în popularitate grație acestei caracteristici. Mystery Jackpots reușesc să combine multiple caracteristici din jocurile de noroc, rezultând un produs unic din punct de vedere conceptual. Acestea au împrumutat denumirea de cărțile de joc (Treflă, Cupă, Pică, Caro), dar și elemente din jocul de ruletă.

Recent, EGT a lansat încă un concept similar celui oferit de Jackpot Cards – Egypt Quest. Bonusurile sunt ilustrate de o culoare specifică: Bronz, Argintiu, Auriu și Platină. Până în prezent, din această categorie de jocuri fac parte Egypt Sky, Rise of Ra, Halloween, 20 Super Hot, Burning Hot și Circus Brilliant.

O altă caracteristică regăsită în seria de sloturi pe bani reali de la EGT este cea a rundei de Pariere (Gamble). Jucătorul beneficiază de posibilitatea de a alege o culoare (negru sau roșu) a unei cărți de joc din 3 sau 5 încercări. Jucătorul obține un avantaj potențial de dublare a câștigului realizat în runda anterioară.

Valoarea RTP-ului păcănelor acestui brand este în jurul unui procent de 95%-96%. Pe lângă păcănele cu bani reali, EGT mai furnizează:

 • Mașinuțe de păcănele pentru sălile terestre de jocuri de noroc;
 • Rulete electronice;
 • Software pentru Blackjack;
 • Jocuri de cazino online pe bani reali pentru mobile.

Brandul a lansat jocuri de masă (Keno Universe, Virtual Roulette sau Dynamic Paytable Roulette) și jocuri de cărți (4 of a kind Bonus Poker sau Joker Poker). În privința tipului de păcănele cu bani reali, gama oferită de EGT cuprinde sloturi cu fructe, clasice, cu linii multiple, extra linii și sloturi tip zaruri. Cele mai bine plasate jocuri EGT gratis sau pe bani sunt 40 Super Hot, Burning Hot și Shining Crown.

Cazinourile oferă posibilitatea de testa jocuri ca la aparate gratis EGT, astfel că jucătorii beneficiază de acces la numeroase variante de top. Printre acestea se numără sloturi cu 50 de linii (Magellan) sau cu 100 de linii (100 Cats sau Blue Hearts). De asemenea, brandul mai oferă și păcănele cu 255 linii (Thumbelina’s Dream), 243 de linii (Venezia d’Oro) ori 1024 de moduri de câștig (Aloha Party).

Îți oferim posibilitatea de a testa jocuri ca la aparate gratis EGT pe platforma noastră. De asemenea, oricând poți alege să joci pe bani reali în cazinourile prezentate. Vei beneficia nu doar de bonusuri consistente, ci și de rotiri gratuite pentru aceste păcănele de la EGT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *