Flaming Hot Slot

flaming hot slot
Flaming Hot Slot Joacă Flaming Hot la Betano

Flaming Hot Slot pe scurt

Furnizor Joc:EGT
RTP:95.52%
Rotiri Gratuite:Nu
Funcția Gamble:Da
Jackpot Progresiv:Da
Linii de Plată Configurabile:Nu
Flaming Hot Specificații

Informații despre Flaming Hot slot

Sloturile cu tematică clasică (fructe și șeptari) își găsesc în Flaming Hot un reprezentat perfect. EGT a conceput un joc de păcănele care respectă tiparele acestui gen. Este un slot cu 5 role și 40 de linii de plată (fixe). Lansat în 2016, jocul nu excelează la grafică sau sunete (nu are nici muzică de fundal).

Animațiile sunt tipice acestui producător de păcănele, adică simpatice și cam atât. Probabil că te întrebi de ce ar trebui să joci Flaming Hot păcănele, nu-i așa? În cele ce urmează o să îți prezentam acele elemente care fac acest slot unul interesant pentru orice jucător de cazino online.

Modul de joc la Flaming Hot

Discutăm de un RTP de 95.52% (nu sună deloc rău) și o volatilitate mică. Ceea ce înseamnă că obții șanse multe de a câștiga, numai că valoarea câștigului este scăzută. Partea cea mai buna la un slot EGT este oferită de Jackpoturile Progresive. Desigur, nu uităm de jackpotul standard (20,000 de monede la o miză minimă și 400,000 de monede la cea maximă).

Plus alte avantaje pe care te invităm să le descoperim împreună pe parcurs. Nu uita că poți juca Flaming Hot online gratis, chiar în cazinourile partenere EGT. Chiar și acesta este un beneficiu oferit de joc, nu?

Cum să joci?

Flaming Hot Pacanele

Îți alegi miza pe care dorești să o plasezi (opțiuni de 40/80/200/400/800 de monede). Valoarea câștigului se modifică în raport de miza aleasă (pariu mare, șanse de câștiguri crescute). Simpla apăsare a unuia dintre butoanele predefinite declanșează învârtirea rolelor. Un anumit număr de simboluri identice sau în combinațiile menționate în tabelul de plăți îți oferă câștiguri. Poți alege să joci o anumită miză (pe care o păstrezi neschimbată) și să folosești butonul Autoplay.

Funcția Gamble

Este o opțiune denumită și Double Up (îți dublezi câștigul). În funcție de miza jucata, numărul de monede câștigate îți permite să joci pentru mărirea mizei (la un pariu minim de 40 de monede, câștigul trebuie să fie de 1400 de diamante, iar la miza maximă de 800 monede, câștigul trebuie să fie de 15000 de diamante). Raportat la câștig primești între 1 și 5 încercări. Daca ai câștigat mult, primești puține șanse. La câștiguri mici, numărul șanselor creste.

Ponturi și recomandări

Valoarea mizei nu are importanță decât pentru câștig (pentru jackpoturile progresive poți paria intre 0 și 1 milion de diamante). Funcția Gamble este avantajoasă doar daca stai bine la capitolul intuiție. Cu cât este mai mare numărul de încercări, cu atât șansele de a pierde banii sunt mai mari. Acest lucru se datorează faptului că nu poți retrage câștigul decât daca ghicești corect la toate încercările. Desigur, nu uita să joci Flaming Hot online gratis pentru a obține mai multa experiență.

Caracteristicile Jocului

Daca vrei să câștigi la Flaming Hot păcănele atunci este necesar să cunoști cât mai multe despre joc:

  • Rotiri Gratuite – Nu vei avea parte de un astfel de avantaj în acest slot.
  • Simbolul Wild – Este chiar un logo cu WILD, care se declanșează pe rolele 2, 3 și 4. Are rolul de simbol înlocuitor, mai puțin pentru Scatter ($).
  • Jackpot cards – Fiind vorba despre un slot EGT, jackpoturile progresive Jackpot Cards sunt prezente. Șansele sunt rezonabile (conform producătorului). Ai la dispoziție 12 cărți întoarse dintre care trebuie să alegi 3 care să se potrivească.
  • Bonusuri – Fiecare suită de simboluri câștigătoare îți oferă un câștig. Acesta va fi mai mare dacă miza jucată a fost mai ridicată. De exemplu, la un pariu de 40 de monede, simbolul Scatter îți oferă 20,000 de monede drept câștig. Daca pariezi 800 de monede, atunci te va recompensa cu 400,000 de monede.
  • Autoplay – Îți permite să joci automat, dar fară să poți modifica miza pe parcursul sesiunii de joc. Plus că, nici nu vei mai beneficia de funtia Gamble.
  • Flaming Hot slot oferă caracteristici unice? Nu, este un joc de păcănele tipic, care nu iese în evidență prin elemente unice.

Alte Jocuri Similare cu Flaming Hot Păcănele

  • 40 Super Hot – este similar acestui slot în privința valorii mizelor și a câștigurilor oferite. Diferă RTP-ul (95.81%) și simbolul Wild (care este un 7 la acest joc de păcănele).
  • Sizzling Hot Deluxe – un slot atractiv de la Novomatic, ce vine cu un RTP de 95.66% (aproximativ egal), dar cu mize mult mai variate.
  • Extra Stars – slot din aceeași categorie (fructe), cu RTP de 95.78%, dar cu linii câștigătoare configurabile, mize mai mici și câștiguri mai puțin consistente decât la Flaming Hot.
  • Rise of Ra – diferit ca tematică (Egiptul Antic), cu o volatilitate ridicată, RTP de 95.97%, 15 Rotiri Gratuite și multiplicatori 3x.

Noi îți recomandam Flaming Hot păcănele pentru că este un slot captivant, plin de energie și foarte dinamic. Plus că, poți câștiga la Jackpot Cards. Iar câștigul standard de 400,000 de monede nu este de lăsat. Te sfătuim să încerci să joci Flaming Hot online gratis pentru a te familiariza cât mai bine cu jocul. În rest, multă baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *