Pariuri fără Risc la Casele de Pariuri 2021

Chiar dacă nu toți jucătorii la pariuri preferă să joace cu bonusuri de bun venit din cauza cerințelor de rulare și a impedimentelor pe care pot să le creeze atunci când doresc să facă o retragere, există un tip de bonus diferit ce vă avantajează din toate punctele de vedere. Acesta se cheamă pariu fără risc și este adoptat de din ce în ce mai multe case de pariuri din România. Fie că oferă un pariu fără risc pentru primul depozit sau și alte promoții ce includ un astfel de bonus, sunt foarte multe case de pariuri unde putem găsi astfel de oferte ce pot să ne crească semnificativ șansele de câștig. În acest articol vom analiza cum funcționează acest bonus, care sunt cele mai bune case de pariuri cu bonus pariu fără risc, precum și care sunt avantajele față de alte tipuri de bonusuri.

Pariu Fără Risc 2021 la Casele de Pariuri Legale din România


Așa cum am promis, vă oferim și o listă completă a celor mai bune case de pariuri din România unde vă puteți bucura de oferte cu pariuri fără risc. Acestea sunt oferite fie ca bonus de bun venit, adică pentru jucătorii noi, fie ca oferte pentru următoarele depozite sau pentru anumite întreceri sportive. Mai jos, găsiți principalele case de pariuri ce oferă pariuri fără risc și detalii despre cum vă puteți bucura la maxim de aceste bonusuri.

Pariu Fără Risc NetBet

NetBet este prima casă de pariuri din România care a primit licența ONJN pentru a oferi jucătorilor români servicii de calitate. Acest lucru îi face să fie cu atât mai motivați să își mențină renumele iar asta a contribuit la oferirea primului pariu fără risc din industrie. Nu mai puțin de 500 RON sunt oferiți ca pariu fără risc pentru jucătorii noi.

Mai mult decât atât, jucătorii ce joacă pentru prima dată pe mobil se pot bucura de un pariu fără risc suplimentar de 40 RON. Este suficient să plasați primul pariu pe un dispozitiv mobil de pe site-ul NetBet mobil și veți primi acest bonus suplimentar.

Pariu Fără Risc Betfair

Chiar dacă nu este un pariu fără risc propriu-zis, bonusul oferit de Betfair nu este nici unul de tip instant. Astfel, îl încadrăm la această categorie pentru că vă oferă șansa de a primi bonusuri pentru activitatea dumneavoastră și nu se rezumă la unul singur. Folosind codul bonus Betfair atunci când vă deschideți un cont nou, pentru primele 5 pariuri simple de cel puțin 50RON, veți primi un bonus de 100 RON. Indiferent dacă pariul inițial este câștigător sau nu, bonusul se aplică pentru a putea câștiga și mai mult la singura casă de pariuri online din România care oferă și exchange.

Pariu Fără Risc Fortuna

Cei de la Fortuna au început activitatea cu un pariu fără risc de 500 RON la înregistrare. Totuși, pe măsură ce s-au bucurat de mai mulți jucători, aceștia au decis să ofere jucătorilor șansa de își dubla primul depozit. Bonusul de bun venit Fortuna de 100% până la 500 RON este de asemenea foarte folositor pentru că vă oferă șansa de a paria mult mai mult pe meciul acela de care sunteți foarte sigur pentru a vă mări substanțial câștigurile.

Pariu Fără Risc MaxBet

MaxBet este o altă casă de pariuri de top din România care oferă un pariu fără risc jucătorilor săi. Este drept, acesta este nișat pentru jucătorii ce preferă să mizeze pe pariuri de tip eSports. Dar acest lucru nu face ca bonusul să fie mai puțin valoros. Pentru un pariu de minim 50 RON pe eSports, primiți 2 pariuri fără risc consecutive de 50 RON. Pentru a beneficia de acest bonus fără risc, folosiți codul ESPORTS din rubrica Bonusuri Disponibile.

Ce Este un Bonus Pariu Fără Risc și Cum Funcționează?


Chiar denumirea  acestui tip de bonus ne indică de la început cu ce avem de-a face. Este un bonus ce vă permite să plasați un pariu unde nu există riscul să pierdeți. Știm, sună ca ceva prea bun să fie adevărat, dar acest lucru există la casele de pariuri de ceva timp și suntem foarte bucuroși să îl întâlnim în din ce în ce mai multe case de pariuri din România.

Acest pariu poate face fi oferit ca ofertă de bun venit sau oricând în alt moment pe parcursul experienței de pariere la o casă de pariuri. Dumneavoastră trebuie doar să optați pentru acest tip de bonus, să vă plasați pariul așa cum ați fi făcut-o în mod normal și să așteptați rezultatul pariului plasat. Dacă pronosticul se dovedește a fi unul câștigător, încasați câștigurile în mod corespunzător cu cotele și selecțiile pe care le-ați ales, totul decurge normal.

Diferența la primul pariu fără risc apare atunci când pronosticul dumneavoastră este unul pierzător. În loc să pierdeți miza, așa cum ar fi normal în cazul unui pariu standard, datorită acestui tip de bonus de bun venit veți primi înapoi suma plasată pe acel pariu. Acest lucru face ca pariul fără risc să fie extrem de des în oferta de bun venit la pariuri online și pariorii preferă acest tip de bonus pentru că nu vine cu niciun fel de restricție în ceea ce ține retragerea fondurilor câștigate sau condiții suplimentare de rulare.

Afară, pariul fără risc mai este intitulat și cashback, tocmai în ideea că un astfel de pariu îți oferă banii înapoi atunci când rezultatul nu este unul pozitiv. Bonusul cashback la cazinourile online și casele de pariuri din România prinde din ce în ce mai mult teren și are toate șansele să se transforme în tipul de bonus preferat de pariorii români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *