Pariuri League of Legends

LoL pariuri Fortuna

Despre ce este vorba în League of Legends?


Povestea jocului care a devenit în timp o legendă în sine a început în 2009, când a fost lansat de Riot Games. Inițial, era un joc cu eroi, multă acțiune și adrenalină și un multiplayer foarte generos (MOBA). În timp, popularitatea a crescut atât de mult că ajuns să fie transmis pe canale de streaming live, precum Twitch și You Tube. Și, de aici, a început legenda League of Legends: Clash of Fates care este atât de bine cunoscut acum drept LoL.

În esență, dacă vrei să faci pariuri League of Legends trebuie să știi că jocul este o combinație între strategie, acțiuni imprevizibile și decizii de moment. Echipele de super jucători de LoL se luptă pe diverse hărți din zona Summoner’s Rift, în care obiectivul este cucerirea bazei inamice (Nexus). Sunt disponibile aproape 150 de personaje care pot evolua pe hărți, jucătorul având la dispoziție opțiunea de a alege dintre acestea un singur campion.

League of Legends selectia campionului

Trebuie completate misiuni specifice desemnate de AI-ul jocului, eliminări de turnuri (care oferă protecție echipei pe hartă) și eliminarea Campionilor, care sunt personaje controlate de ceilalți jucători. Plasarea de pariuri e-sports presupune o mulțime de opțiuni legate de evoluția în joc, de aceea, LoL este unul dintre cele mai îndrăgite e-sporturi din România.

Acțiunea se desfășoară în sesiuni de joc, disponibile în patru moduri: Co-op versus AI, normal, personalizat (custom) și ranked. Jucătorii sunt evaluați în conformitate cu sistemul Elo rating. Hărțile disponibile sunt de tip clasic, ARAM (All Random All Mid) și Tactice (Teamfight Tactics). Jocul oferă 5 roluri de bază: marksman/ADC, support, jungler, tank/bruiser și mid laner/APC. Fiecare dintre aceste roluri implică un anumit tip de campion care dezvoltă anumite abilități.

League of Legends Gameplay

De exemplu, ADC-ul dezvoltă o putere mare de distrugere (attack damage carry), dar are nevoie de suport din partea altui campion. APC-ul are un potențial ridicat de distrugere și pot fi plasați în linia de mijloc, neavând nevoie de suport. Tank este un tip de personaj puternic și care oferă suport contra inamicilor ADC (fără să moară). Astfel de ponturi pariuri League of Legends te pot ajuta să plasezi pariuri cu șanse mai ridicate de câștig.

Cele mai bune site-uri de pariuri la LoL


Secțiunile de e-sports au devenit foarte populare printre pariorii români. Grație acestei popularități, casele de pariuri pe spoturi online au început să ofere mai multe bonusuri și promoții celor care plasează pariuri e-sports. Iată care sunt cele mai bune opțiuni de pariuri esports România și pe care ți le recomandăm cu maximă încredere:

MAXBET

Primești un bonus fără depunere în cuantum de 50 Lei pe care îl poți folosi la pariui e-sports. Nu uita că trebuie să plasezi mize cu valori minime de 1,90 și maxime de 20, iar la biletele multiple, valoarea pe selecție trebuie să fie minim 1,40 (condiții de rulaj 10x, cu termen de îndeplinire de maxim 30 de zile).

Bonus cu Pariuri Gratuite de 100 Lei, dacă pariezi minim 50 Lei în secțiunea de e-sports. Cotele minime și maxime acceptate sunt de 1,85 și 20, iar pe biletele multiple, selecția trebuie să fie de 1,35 (intervalul de valabilitate a pariurilor gratis este de 3 zile).

Bonus de 500 Lei în fiecare zi la plasarea de pariuri e-sports în luna Mai. Jucătorul primește zilnic până la 10 pariuri gratis cu o valoare de 50 Lei fiecare. Promoția se activează cu codul promo Maxbet, la o pariere de minim 200 Lei (cote minime de 1,85 la pariurile single și 1,35/selecție la cele multiple).


FORTUNA

La acest furnizor de pariuri esport România beneficiezi de cote avantajoase la LoL. De exemplu, ai cote bune la câștigătorul meciului, pe o anumită hartă dintre cele trei, plus opțiuni de pariere cu handicap. Bonusul de bun venit are o valoare de 100% din ceea ce depui, până la 500 Lei, așa că te poți delecta cu pariurile tale favorite la League of Legends.


UNIBET

Le oferă jucătorilor cote mărite la parierea pe e-sports, dar și turnee cu premii speciale pentru această secțiune. Dispui de un bonus de recomandare de până la 1500 Lei, plus 100% din prima depunere la Unibet, până la 300 Lei, bani pe care îi poți redirecționa către pariuri League of Legends la acest operator.


NETBET

Primești 50 Lei ca pariu gratis în fiecare săptămână dacă pariezi pe e-sports. Trebuie să depui o sumă de minim 200 Lei, plasezi pariuri ante (single sau combinate) și cu o cota de minim 2. În plus, beneficiezi de un pariu fără risc (la prima depunere) de până la 500 Lei.

Vezi care sunt cele mai bune ponturi pariuri League of Legends și profită de bonusurile oferite de toate aceste case de pariuri sportive din top!

Tipuri de pariuri disponibule la League of Legends


În LoL există campioni diferiți (asasini, vrăjitori, luptători, etc), așa că intensitatea jocului și imprevizibilitatea acestuia îți oferă numeroase opțiuni de pariat. Practic, trebuie să selectezi un joc, dintr-un turneu sau campionat, între două echipe (care își va desemna câștigătorul în urma disputării supremației pe 3 hărți).

League of Legends Tipuri de pariuri

Apoi poți să pariezi pe diverse opțiuni, cum ar fi câștigător Harta 1, câștigător Harta 2 sau învingător Harta 3. Poți opta pentru Handicap Harta pe toată durata sesiunii, Hărți Under/Over ori câștigătorul dintre cele două echipe. Se poate paria pe scorul corect al meciului, pe jucători sau pe câștigătorul turneului. Nu uita de pariurile pe Primul Turn sau Primul Dragon ori Primul Baron!

De asemenea, pariurile opționale de genul Quadra Kill sau Penta Kill sau care este primul campion care cade în luptă. Există o multitudine de opțiuni, fiecare cu o cotă aferentă. Pe lângă pariurile ante, poți plasa și pariuri live, astfel încât să ai parte de mai multă adrenalină. Este recomandat să optezi pentru pariuri e-sports care pot fi ușor de predicționat, mai ales dacă ai studiat echipele și hărțile de joc.

Ponturi pariuri League of Legends


Pentru a înțelege mai bine LoL, primul sfat este să-l joci. În acest mod îți vei putea imagina mai ușor cum pot decurge lucrurile pe o anumită hartă. Desigur, este greu să faci niște predicții raportându-te la ceea ce fac alți jucători, dar, analiză hărților îți va facilita înțelegerea modului de joc.

Abilitățile campionilor, dar mai ales vulnerabilitățile lor sunt aspecte care trebuie luate în considerare atunci când pariezi pe LoL. Un campion este specializat pe distrugerea de turnuri, altul pe uciderea rapidă a dragonilor. Așa că, atunci când pariezi trebuie să știi ce fel de campioni are echipa pe care mizezi.

În plus, nu uita să:

 • Pariezi și pe alte turnee decât cele care sunt considerate importante – acesta este un mod foarte bun de a obține experiență și de a urmări evoluția unor echipe cu potențial în viitor;
 • Urmărești activitatea echipelor pe care pariezi și forma jucătorilor – alege-ți una sau două echipe favorite din Top 10 și vezi cum evoluează în turneele internaționale;
 • Compari cotele oferite de casele de pariuri pentru a vedea care sunt cele mai avantajoase opțiuni de pariere e-sports;
 • Stabilește-ți o regiune cu anumite turnee pe care să mizezi, astfel încât să ai timp pentru a studia mult mai bine echipele și jucătorii;
 • Profiți de promoțiile dedicate jocurilor e-sports de către platformele de pariuri online din România și îmbunătățește-ți rata de predicție plasând pariuri fără risc ori pariuri gratuite.

Îți oferim un articol mult mai cuprinzător cu ponturi pariuri League of Legends, care te va ajuta să înțelegi mai bine modul de pariere în LoL.

Cele mai importante turnee LoL?


O să observi că există o multitudine de turnee de LoL la casele de pariuri sportive din România. De exemplu, în 2020, acestea sunt considerate a fi cele mai importante evenimente la care poți plasa pariuri League of Legends:

 • TCL Summer 2020 – are loc între 14 Mai și 6 Iunie, în Istanbul;
 • OPL Split 2 2020 – se joacă la Sydney, între 14 Mai și 5 Iunie;
 • LJL Summer 2020 – are loc între 14 Mai și 13 Iunie, la Tokyo.

De asemenea, poți plasa pariuri esports România pe competițiile de LoL:

 • League of Legends Championship Series
 • League of Legends Pro League
 • League of Legends European Championship
 • Pacific Championship Series
 • League of Legends Japan League
 • League of Legends Continental League

Practic (pentru o identificare mai simplă), formatul competițiilor este de tip LEC, LCS, LCK, LPL sau Campionate Mondiale, Rift Rivals și MSI (Mid-Season Invitational). Ție nu-ți rămâne decât să îți alegi favoriții și să plasezi cât mai multe pariuri câștigătoare!

Top 10 echipe în LoL


Ierarhia în esports se schimbă rapid, fiecare echipă sau jucător având posibilitatea de a se dezvolta și obține experiență care să îl transforme într-un campion.

Nici League of Legends nu face excepție, așa că, iată care sunt cele mai bune echipe în acest moment (15 Mai 2020):

 1. FunPlus Phoenix
 2. Invictus Gaming (LPL)
 3. G2 Esports
 4. SKT Telecom T1
 5. Griffin
 6. Fnatic
 7. Damwon Gaming
 8. Royal Never Give Up (LPL)
 9. Team Liquid
 10. Flash Wolves

League of Legends este un e-sport care merită atenția ta grație numeroaselor caracteristici prezentate. Mai mult decât atât, beneficiezi de numeroase ponturi pariuri League of Legends pe care le poți folosi în favoarea ta. Agențiile de pariuri sportive, așa cum este Maxbet, îți oferă bonusuri consistente dacă plasezi pariuri e-sports.

În momentul în care ai înțeles cum funcționează jocul și îți alegi niște echipe favorite (din Top 10), șansele tale de plasarea a unui pariuri League of Legends câștigătoare sunt din ce în ce mai ridicate. Bucură-te de aceste pariuri esports România și urmărește online la casele de pariuri competițiile de League of Legends!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *