Pariuri pe Tenis – Sfaturi și Pronosticuri

Pariuri pe Tenis - Ponturi Pariuri

Pariurile pe tenis au atins un nivel foarte bun în România, crescând de la an la an. Desigur, nu putem să nu facem legătura evidentă dintre pariuri sportive tenis și prima jucătoare româncă ce a luat locul  WTA, Simona Halep. Dar chiar și atunci când Simona nu joacă, românii continuă să mizeze pe acest sport ce s-a dovedit de multe ori foarte generos cu pariorii. Deși mai apar anumite surprize, putem să ne gândim la destule pariuri tenis sigure ce ne pot aduce un profit foarte frumos.

Articolul de astăzi este dedicat în exclusivitate sportului alb, așa cum mai este uneori numit tenisul. Apropo de această denumire, știți de unde provine? Tenisul a preluat denumirea de sportul alb în special datorită echipamentului ce era obligatoriu să fie alb până aproape de anul 1990.

Unde Plasăm Cele Mai Bune Pariuri pe Tenis?

Pentru a câștiga din pariurile pe tenis este nevoie ca două lucruri să se întâmple. În primul rând, trebuie să vă asigurați că obțineți cotele cele mai bune. Pentru asta, trebuie să alegeți întotdeauna cele mai bune case de pariuri online. Nu vă faceți griji în această privință, noi vă oferim lista cu cele mai bune case de pariuri din țară.

Al doilea lucru de care aveți nevoie pentru a produce pronosticuri pariuri tenis de valoare este o analiză detaliată a fiecărui meci și jucător implicat. Desigur, pariurile nu sunt destinate numai experților în domeniu. Cu ajutorul unor ponturi pariuri tenis și a informațiilor oferite de casele de pariuri pentru fiecare meci în parte, veți putea să vă descurcați excelent.

Ponturi Pariuri Sportive Tenis la NetBet

netbet bonus

NetBet este casa de pariuri cu cele mai bune cote din România și, în același timp, prima agenție online ce și-a deschis porțile pentru jucătorii români. Ei sunt beneficiarii primei licențe oferite de ONJN și au dorit să se mențină în top.

Iată că au reușit să o facă cu succes și nu doar că oferă cote impresionante pentru ca noi să profităm de ele, cei de la NetBet acoperă toate competițiile te tenis din întreaga lume. Oferind atât pariuri live cât și antepost, la NetBet puteți paria chiar de acum pe o victorie a Simonei Halep la Wimbledon. Din păcate, evoluțiile compatrioatei noastre o fac să fie a 8-a favorită, cu o cotă de 15,00.

Ponturi Pariuri Tenis Wimbledon – Betano

betano bonus

Cea mai mare atenție atunci când vorbim despre pariuri pe tenis se îndreaptă către turneele de mare șlem. Iar din moment ce Roland Garros-ul doar ce s-a încheiat, din păcate, cu eliminarea Simonei Halep îm sferturi, toată suflarea se îndreaptă către Wimbledon.

Competiția ce va avea loc între 1 și 14 iulie o are ca favorită pe Serena William. Cei de la Betano oferă o cotă de 5 pentru ca jucătoarea americană să obțină trofeul. În ceea ce o privește pe Simona Halep, aceasta are aceeași cotă ca cea de la NetBet, 15,00.

Cea Mai Bună Strategie Pariuri Live Tenis – Fortuna

Dacă simțiți că este mult prea devreme să vă gândiți la ponturi pariuri tenis Australian Open sau oricare alt mare turneu, poată că este mai bine să schimbați total abordarea și să vă axați pe pariurile live. Fortuna oferă o gamă extrem de variată de pariuri live pe toate competițiile importante de tenis. Turnee challenger, WTA, de simplu, dublu sau mixt, toate pot fi urmărite la Fortuna. Platforma extraordinară oferită vă dă posibilitatea să pariați pe cine va câștiga următorul game, cine va face prima dublă greșeală sau dacă set-ul se va termina cu tie-break.

Bonusuri pentru Pariurile pe Tenis

V-am prezentat cele mai bune case de pariuri online din România unde vă puteți bucura de cote foarte mari și condiții excelente pentru a câștiga frumos din pariuri. Este timpul să vedem și ce bonusuri oferă aceste case de pariuri. Este un fapt știut că profitând de cele mai bune bonusuri, fie că jucați pariuri pe tenis, predicții sportive sau orice alt fel de pariu, vă măriți considerabil șansele de câștig.

NetBet întâmpină jucătorii ce vor să folosească tenisul ca o metodă de a face bani online cu un bonus de 500 RON constând într-un pariu fără risc. Dumneavoastră plasați pariul pe orice meci de tenis doriți, iar în cazul în care acesta este necâștigător, veți primi miza.

Betano vine tot cu un bonus de 500 RON dar, spre deosebire de cel oferit de NetBet, acesta este aplicat direct în balanța dumneavoastră. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a miza mai mult pe meciurile de tenis pe care sunteți siguri pentru a vă mări profitul.

Deși Fortuna este recunoscută ca fiind casa de pariuri ce susține echipa națională de fotbal, aceștia nu se concentrează numai pe sportul rege. Toți jucătorii ce vor să parieze pe tenis pot primi un Fortuna bonus de bun venit de 100% până la 500 RON. Puteți folosi acest bonus extraordinar pentru a vă mări șansele de câștig și pentru a putea paria pe mai multe evenimente de top.

Bonus de bun venit Fortuna

888sport este o altă casă de pariuri ce oferă pariuri diverse pe “sportul alb”. Toți jucătorii noi se pot bucura cu un 888sport bonus de 100% până la 1,000 RON pentru primul depozit făcut. Acesta este unul dintre cele mai bune bonusuri oferite de o casă de pariuri pentru tenis și vă permite să măriți mizele pe pariurile plasate pentru a câștiga și mai mult.

Așadar, fie că pariați pe tenisul masculin sau că o susțineți pe Simona Halep, cote de pariuri foarte atrăgătoare sunt mereu disponibile la casele de pariuri amintite mai sus. Mai mult, cu bonusurile oferite veți avea ocazia să vă majorați profitul și să aveți parte de o experiență de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *