Sfaturi Pentru a Câștiga la Pariuri Sportive

Citește 14 sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive precum și alte ponturi care îți vor îmbunătăți șansele de a obține profitul la care visezi. Foarte mulți oameni fac pasul în lumea pariurilor pentru a se distra. Și e adevărat, pariurile pot fi distractive. Însă cei mai mulți încep această călătorie pentru că vor să câștige. Fie că ești un jucător nou sau un veteran al pariurilor sportive, dacă vrei și tu să afli cum să câștigi bani din pariuri sportive, acest articol îți va fi cu siguranță de folos.

Cum să Câștigi la Pariuri Sportive?

Îți spunem însă de la început că încă nu s-a descoperit o rețetă sigură de succes la pariuri sportive. Vorbim totuși despre jocuri unde norocul are un cuvânt foarte mare de spus. Astfel, oricât de bine pregătit ai fi tu, trebuie să accepți că nu vei câștiga de fiecare dată. Totuși, dacă urmezi aceste sfaturi și ponturi la pariuri sportive, dacă le aplici așa cum trebuie, vei putea să micșorezi riscurile și să crești șansele tale de câștig.

14 SFATURI PENTRU A CÂȘTIGA LA PARIURI SPORTIVE:

 1. Găsește o casă de pariuri potrivită nevoilor tale
 2. Joacă doar la casele de pariuri online legale în România
 3. Rămâi informat
 4. Stabilește un buget
 5. Găsește o strategie
 6. Nu juca pe echipa favorită/sportivul favorit
 7. Casele de pariuri cu cele mai mari cote
 8. Folosește-te de ofertele bonus
 9. Evită ”experții”
 10. Nu paria pe ce nu cunoști
 11. Profită de pariurile live
 12. Evită să plasezi pariuri acumulator foarte mari
 13. Încearcă să fii realist
 14. Distrează-te

1. Găsește o casă de pariuri potrivită nevoilor tale

Înainte de a începe să pariezi, trebuie neapărat să stabilești ce îți dorești și de ce ai nevoie ca să îți atingi obiectivul. Ai nevoie de promoții serioase și variate? Ai nevoie de cote mari? Ai nevoie de o platformă care să transmită meciuri live online? Ești mulțumit cu marja oferită la pariuri? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ar trebui să ți le pui. Apoi, pe baza răspunsurilor obținute, poți să cercetezi oferta de pe piață și să alegi acea casă de pariuri care are o ofertă cât mai apropiată de ceea ce cauți tu.

Cele mai bune case de pariuri online

 1. MAXBET
  Bonus de bun venit la pariuri sportive
  800 lei + pariu gratuit de 25 lei la verificare
  Cod Bonus Maxbet
  Avantaje
  • Marjă 5% 
  • Numeroase promoții în bani și rotiri gratuite
  • Piață mare de evenimente
  • Live Chat
 2. SUPERBET
  Bonus de bun venit la cazinou
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Avantaje
  • Marjă 5,1%
  • Transmisiuni live
  • Pariuri cu marjă 0%
  • Serviciul SuperSocial
  • Pariuri unice
  • Cea mai bună aplicație de pariuri
 3. BETANO
  Bonus de bun venit la pariuri sportive
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Avantaje
  • Marjă 5,06%
  • Transmisiuni live
  • Cote foarte bune
  • pariuri cu marjă 0%
  • piață foarte mare de evenimente
 4. FORTUNA
  Bonus de bun venit la pariuri sportive
  500 lei
  Cod Promoțional Fortuna
  Avantaje
  • Marjă 5,99%
  • Transmisiuni live
  • Număr mare de evenimente sportive
  • Cote foarte bune
  • Aplicație de pariuri de top
 5. NETBET
  Bonus de bun venit la cazinou
  Pariu gratuit fără risc de 500 lei
  Cod Bonus NetBet
  Avantaje
  • Marjă 8,4%
  • Transmisiuni live
  • Promoții unice la diferite sporturi
  • Piață mare de evenimente
  • Serviciu de asistență de top

Ca să venim în ajutorul tău, am alcătuit această listă cu cele mai bune case de pariuri online din România în acest moment. Dacă însă nu vei găsi printre ele ceva pe placul tău, nu trebuie să te îngrijorezi. Poți accesa lista întreagă de case de pariuri care funcționează legal în România și sigur vei găsi acolo un operator cu oferta pe care o cauți.

2. Joacă doar la casele de pariuri online legale în România

Acesta nu este un secret, dar este poate cel mai bun sfat pe care ți-l poate da cineva. Dacă vrei să înveți cum să câștigi bani din pariuri sportive, primul pas este să joci doar la acele case de pariuri care funcționează legal în România.

ONJN – pariuri legala

De ce să faci asta? Răspunsul este unul simplu. Doar jucănd la acești operatori care funcționează legal poți să fii sigur 100% că nu vei fi înșelat. Astăzi, din păcate există multe case de pariuri care funcționează ilegal.

Acestea, de foarte multe ori, încearcă să atragă victime cu cote foarte bune sau cu oferte bonus cu mult peste ceea ce găsești la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Ceea ce trebuie să știi tu e că aceste case de pariuri care funcționează ilegal pot oricând să refuze să îți dea banii.

Astfel, dacă scopul tău este să înveți cum să câștigi bani din pariuri sportive, acesta ar fi primul pas. Protejează-te, ca să te asiguri că nu pierzi bani. Nu este greu deloc. Apăsând butonul de mai jos, vei găsi o listă cu cele mai bune case de pariuri online cu bonus care funcționează legal în România.

3. Rămâi informat

Am spus la începutul articolului că foarte mulți jucători, noi sau vechi, sunt mereu în căutarea de sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive. Dacă scopul tău este să înveți cum să câștigi bani la pariuri sportive, atunci și tu trebuie să fii exact ca ei.

Trebuie să nu tratezi pariurile sportive ca un hobby. Mai degrabă, ar trebui să le tratezi ca pe un job. Asta înseamnă că trebuie să dai mereu 100% atunci când pariezi. Trebuie să te informezi, să culegi toate datele relevante, să vezi care sunt cele mai bune cote, care pariuri au cel mai scăzut grad de risc și multe alte astfel de informații.

Acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive. Ca să reduci riscurile și ca să ai șanse de câștig cât mai mari, trebuie să fii întotdeauna la curent cu absolut toate informațiile ce pot influența rezultatul unui meci.

Câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a plasa un pariu:

 • Care au fost ultimele rezultate înregistrate de sportivul/echipa pe care vrei să pariezi?
 • Care este forma echipelor/sportivilor din meciul pe care pariezi?
 • Există accidentări sau suspendări?
 • Cum va fi vremea la momentul disputării partidei și cum va influența ea partida?
 • Care sunt pozițiile din clasament ocupate de cele două echipe/cei doi sportivi?
 • Există motivație pentru câștigarea partidei?
 • Cum s-au descurcat cele două echipe/cei doi sportivi la ultimele întâlniri directe?
 • Poți face un pariu live?
 • Poți urmări partida live?

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le știi. Tu trebuie însă să dezvolți propriul tău sistem cu propria ta listă de informații necesare pentru a paria. Dacă scopul tău este să câștigi bani din pariuri sportive, atunci trebuie să muncești serios.

4. Stabilește un buget

Am spus că trebuie să tratezi pariurile sportive ca pe un job. Asta nu înseamnă că trebuie să investești tot ce ai în ele. Înainte de a paria, este absolut necesar să stabilești un buget. Din nou, scopul tău este să înveți cum să câștigi bani la pariuri sportive, nu cum să pierzi. Dacă totuși vei pierde, pentru că e posibil să se întâmple acest lucru, cel mai bine este să pierzi cât îți permiți să pierzi, nimic mai mult.

Aceasta ar cam trebui de altfel să fie mentalitatea ta la pariuri sportive. Joci doar cât îți permiți să pierzi. Dacă urmezi acest sfat, noi îți garantăm că vei putea să joci foarte mult timp la pariuri, te vei distra și cu siguranță vei câștiga și bani. Când vine vorba de sfaturi la pariuri, acesta este unul dintre cele mai bune.

Cum stabilești un buget

În cazul în care nu ai cunoștințe din domeniu, noi ne-am gândit să te ajutăm și să îți dăm câteva sfaturi despre cum să stabilești un buget pentru pariuri sportive. Este vorba de calcule simple de matematică, deci nu trebuie să îți faci griji.

Începi prin a trece pe o hârtie veniturile tale lunare. Apoi treci cheltuielile. Scazi cheltuielile tale lunare din veniturile lunare. Rămâi cu suma de bani în plus pe care o poți folosi în fiecare lună exact așa cum vrei. ATENȚIE! Asta nu înseamnă că trebuie să folosești această sumă la pariuri sportive.

Recomandarea mea este să împarți această sumă la patru. Rezultatul este suma pe care o poți folosi la pariuri în luna respectivă. Așa procedez eu. Niciodată nu depășesc această sumă la pariuri, chiar dacă o pierd pe toată înainte să se termine luna. Cel mai bine e să aștepți până luna următoare și să joci atunci.

Ai nevoie de foarte multă disciplină dacă vrei să înveți cum să câștigi bani din pariuri sportive.

5. Găsește o strategie sau mai multe strategii și urmează-le

Disciplina nu trebuie aplicată doar în ceea ce privește bugetul, ci și în ceea ce privește strategia aleasă pentru a juca la pariuri sportive. Îți spunem acest lucru doarece aceasta este o măsură de a reduce riscul.

Atunci când schimbi strategiile și joci haotic, ajungi să te bazezi prea mult pe noroc și acest lucru nu e bun. Cel mai bine este să găsești o strategie care funcționează pentru tine și să te ții de ea.

Și poate că acum te întrebi cum poți găsi o strategie bună ca să câștigi la pariuri sportive. Asta, din fericire, nu e un lucru greu. Este destul să cauți pe internet și vei găsi o grămadă de strategii și sfaturi pentru pariuri sportive. De aici, trebuie doar să le testezi și să o alegi pe care care se potrivește cel mai bine cu tine.

În secțiunea de sfaturi și ponturi a site-ului nostru vei găsi mai multe strategii pentru pariuri sportive. Poți folosi strategia Martingale, strategia Easy Money la pariuri sau altele. Ceea ce contează e ca strategia aleasă să funcționeze pentru tine.

6. Nu juca pe echipa ta favorită / pe sportivul tău favorit

În alte cuvinte, încearcă să fii cât mai obiectiv posibil atunci când pariezi. Suntem siguri că ți s-a întâmplat de multe ori să stai și să te întrebi ”cum câștig la pariuri sportive?” iar apoi să îți treacă prin minte să pariezi pe echipa ta preferată. Ai acționat apoi, ai pariat și ai pierdut. Probabil că te-ai supărat foarte tare. Din păcate, vina e doar a ta.

În mințile noastre, echipele noastre favorite sunt mereu cele mai bune. Sportivii noștri favoriți sunt mereu cei mai buni. Ne este greu să ne imaginăm că pot pierde. Și fix din acest motiv tindem să vrem să pariem pe preferații noștri.

Doar că aceasta nu e mișcarea corectă. Când nu ești obiectiv, când nu analizezi cum trebuie un meci, inviți haosul în pariul tău. Adică lași prea multe pe seama norocului. Da, se poate întâmpla să câștigi, dar la fel de bine se poate întâmpla să pierzi.

Exemplu

Sportiva favorită a multor români, Simona Halep a pierdut surprinzător la Roland Garros 2022, chiar în al doilea tur, unde a fost învinsă de  Zheng Quinwen, o sportivă mult mai slab cotată. Înfrângerea Simonei nu a fost însă chiar atât de surprinzătoare. Jucătoarea noastră nu trecea în acel moment printr-o formă foarte bună. Multe pariuri pe Roland Garros 2022 au fost date peste cap în momentul în care Halep a fost eliminată.

Simona Halep pariuri

Dacă scopul tău este distracția, atunci poți paria fără nicio problemă pe echipa ta favorită. Cu siguranță meciul va fi mult mai interesant dacă ai investit și tu o sumă de bani în el. Însă nu e sigur că vei câștiga.

Dacă scopul tău nu e distracția, ci să înveți cum să câștigi bani din pariuri sportive, atunci trebuie să eviți norocul cât mai mult. Trebuie să reduci riscurile cât mai mult și să îți crești șansele de câștig. Pe scurt, trebuie să muncești serios și să fii obiectiv atunci când pariezi. Poți să fii obiectiv când pariezi pe echipa ta? Dacă nu, atunci mai bine nu paria pe ea. Este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care ți le putem da pentru a câștiga la pariuri sportive.

7. Casele de pariuri cu cele mai mari cote

Sigur te-ai întrebat la un moment dat: ”Cum câștig la pariuri sportive bani serioși?” Dacă ai reușit să dezvolți un sistem care funcționează foarte bine pentru tine și care îți aduce mereu un profit serios, poți merge mai departe și să încerci să mărești profitul cât mai mult. Pentru asta, ai nevoie de cele mai bune cote.

Pentru a veni în ajutorul tău, am făcut o listă cu cele mai bune 3 case de pariuri, în ceea ce privește cotele. Alăturat, poți vedea cum se compară cele trei la pariuri pe fotbal, pariuri pe tenis și pariuri pe Formula 1, adică pe trei dintre cele mai populare sporturi printre pariori.

Cum cotele la pariuri sunt mereu în schimbare, te sfătuim să încerci să te ții la curent cu ele cât mai mult posibil. O poți face foarte ușor, urmărind site-ul nostru. Pe www.pariurisijocuri.ro vei găsi mereu cele mai bune cote, actualizate la zi.

casele de pariuri cu cele mai bune cote

8. Folosește-te de ofertele bonus

Dacă joci la case de pariuri cu bonus, trebuie neapărat să te folosești de promoțiile oferite. Dacă ai parte de o ofertă de bonus fără depunere, trebuie să o folosești imediat. Este o ocazie excelentă de a face bani fără a risca nici măcar un leu din banii tăi. La fel și în cazul în care ai de-a face cu un pariu fără risc sau cu un bonus pariuri fără rulaj. Aceste oferte nu trebuie ratate, pentru că te pot ajuta să câștigi mulți bani.

Bonusul de bun venit este bonusul-vedetă pentru cele mai multe case de pariuri. De cele mai multe ori, acesta îți mărește de un anumit număr de ori suma depusă, până la un prag stabilit de operator. Asta înseamnă că pentru o depunere nu foarte mare, poți juca cu de două sau trei ori mai mulți bani. Mai mulți bani înseamnă mai multe pariuri. Mai multe pariuri înseamnă mai multe șanse de câștig.

O altă promoție pe care nu trebuie să o ignori e cea care îți permite să faci pariuri cu marjă 0%. Șansele ca tu să înregistrezi câștiguri mari sunt mult mai bune cu o astfel de promoție.

Să nu uiți însă să fii disciplinat. Citește termenii și condițiile acestor oferte și vezi dacă ele chiar îți pot fi de folos. S-ar putea ca tu, din lipsă de timp, să nu îndeplinești condițiile de rulaj. În cazul acesta, ai pierdut bonusul și poate și bani. În funcție de cum folosești această ofertă, ea te poate ajuta să câștigi bani serioși din pariuri sportive. Și dacă ai ghinion și se întâmplă să nu câștigi, măcar nu ai pierdut prea mulți bani din propriul buzunar. Asta poate fi considerată tot o victorie pentru tine.

9. Evită ”experții”

Mulți jucători la pariuri sportive plasează pariuri în funcție de sfaturi primite de la anumiți indivizi care se autointitulează ”experți în pariuri”. Pe aceștia, cel mai bine este să îi eviți.

Da, știm că e tentant să apelezi la serviciile unui individ care pare să știe despre ce vorbește. Asta este însă o mare greșeală, deoarece nu e altceva decât o scurtătură. Tu, în loc să faci propria ta cercetare, ajungi să te bazezi pe ce îți spune altul. Dar tu nu cunoști cum a ajuns el la respectiva concluzie, dacă a cercetat sau nu evenimentul despre care vorbește și multe altele. Pe scurt, a te baza pe altcineva înseamnă a-ți asuma un risc mult mai mare decât e necesar.

Cum am spus deja, fără muncă serioasă nu câștigi la pariuri. Indiferent de cât de multe ponturi și sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive primești de la alții. Cel mai bine e să cercetezi tu evenimentul pe care vrei să pariezi și să iei tu o decizie. În cel mai rău caz, pierzi pe mâna ta. Este totuși mult mai bine decât să pierzi pe mâna unui necunoscut.

10. Nu paria pe ce nu cunoști

Este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive pe care ți le putem da. Este de asemenea legat cu sfatul de mai sus. Cel mai bine este să nu pariezi pe ceea ce nu cunoști, chiar dacă te-au asigurat ”experții” că ai șanse mari să câștigi.

Multe case de pariuri oferă cote foarte bune pentru acele sporturi mai puțin cunoscute sau pe care oamenii pariază mai puțin. E vorba de sporturi precum snooker sau curling. Mulți oameni se lasă furați de cote, pariază și pierd. Tu trebuie să eviți acest lucru.

Regula pe care trebuie să ți-o impui este una simplă: Dacă nu știu nimic despre acest meci, nu pariez pe el.

Asta nu înseamnă, bineînțeles, că nu te poți folosi de aceste cote mai mari la snooker sau curling în favoarea ta. Dacă faci munca de cercetare, dacă afli tot ce trebuie despre evenimentul pe care vrei să pariezi, poți paria pe el. Dar să nu pariezi niciodată pe ce nu cunoști! Dacă, de exemplu, vrei să faci pariuri Survivor 2024, tot ce trebuie să faci e să urmărești emisiunea, să vezi ce se întâmplă și să tragi niște concluzii. Apoi, vei putea paria.

11. Profită de pariurile live

Pariurile live pot fi o comoară pentru tine. Aici poți beneficia de cote foarte avantajoase, care te pot ajuta să îți maximizezi câștigurile. Însă, dacă vrei să pariezi live, atunci trebuie neapărat să urmărești evenimentul.

Pariurile Live

Urmărind meciul, poți să înțelegi în ce direcție se îndreaptă și poți profita de evoluția cotelor. Să zicem de exemplu că urmărești un meci de fotbal în care o echipă o domină pe cealaltă și o obligă să se apere în propriul careu. În acest caz, sunt șanse foarte mari ca echipa care atacă să obțină un corner. Este așadar o ocazie bună pentru tine să pariezi că acest lucru se va întâmpla.

Sau poate urmărești o cursă de Formula 1 și vezi că vremea stă să se schimbe, că sunt șanse mari să vină ploaia. În acest caz, sunt șanse la fel de mari ca safety car-ul să fie trimis pe pistă. La pariuri pe formula 1 poți paria pe apariția acestui safety car. Și cotele sunt uneori foarte bune, fiind vorba de un eveniment care nu prea ține de sport.

Aceasta este frumusețea pariurilor live. Și tu te poți folosi de ele ca să câștigi sume serioase.

Casa de pariuri cu cea mai bună ofertă de pariuri live

fortuna

Când vine vorba de pariuri live și meciuri live online, oferta Fortuna este una greu de egalat de către alte case de pariuri. Asta deoarece Fortuna oferă peste 420 de mii de evenimente live în fiecare an. Dintre acestea, transmite peste 140 de mii de evenimente sportive în live streaming în fiecare an.

Pentru a le urmări, utilizatorul are nevoie doar de un cont la Fortuna. Apoi, poate să vadă meciurile care îl interesează și să parieze live atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile, prin intermediul aplicației Fortuna, aplicație disponibilă pentru Android și iOS.

Iar dacă cele peste 420 de mii de pariuri live oferite în fiecare an și cele peste 140 de mii de evenimente transmise live nu sunt destul, gândește-te că, pentru evenimentele importante, Fortuna oferă peste 230 de cote pe eveniment. Este o ofertă de care îți este aproape imposibil să te plângi.

12. Evită să plasezi pariuri acumulator foarte mari

Vorbim din nou aici despre tentația unei cote mari. Când pui multe evenimente pe un bilet, cota finală poate să fie una foarte mare. Câștigul tău potențial poate de asemenea să fie unul foarte mare. Dar încearcă să te detașezi și să gândești la rece. Care sunt șansele ca toate acele evenimente să se întâmple exact cum ai pariat tu?

Cu cât ai mai multe opțiuni pe un bilet, cu atât șansele ca el să fie pierzător sunt mai mari. Și trebuie să ne crezi că nimic nu e mai dureros decât să pierzi un bilet pe un singur eveniment. Atunci când pariezi, reducerea riscului trebuie să fie mereu unul dintre obiectivele tale.

13. Încearcă să fii realist

Dacă ai așteptări nerealiste, nu ai cum să câștigi la pariuri sportive. Doar cu disciplină, răbdare și multă muncă poți să înveți cum să câștigi bani din pariuri sportive. Trebuie să înțelegi că nu te vei îmbogăți peste noapte, că nu există scurtături, că nu există experți cu sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive, că nu există pariuri sigure și multe altele.

Pariul sportiv este un joc de noroc. Un joc de noroc! Asta înseamnă că norocul are un cuvânt de spus aici. Mai mic sau mai mare, dar are. Și acest lucru poate influența rezultatul final al pariului, care poate oricând să nu fie pe placul tău.

Dacă vei fi realist, dacă vei avea așteptări corecte, vei putea să te bucuri de pariurile sportive pe care le faci și chiar, în cele din urmă, să câștigi pariurile și să încasezi sume frumoase de bani de pe urma lor.

14. Distrează-te

Ultimul sfat din lista noastră de sfaturi pentru a câștiga la pariuri sportive este să te și distrezi. Chiar dacă tratezi serios acest subiect, chiar dacă muncești din greu pentru a te informa, nu înseamnă că nu te poți bucura de pariurile pe care le faci. Ba chiar trebuie să te distrezi!

Altfel, ce te va mai motiva să pariezi? După ce vei învăța cum să câștigi bani din pariuri sportive, după ce vei dezvolta un sistem al tău care te ajută să câștigi cât mai multe meciuri, dacă nu vei reuși să te distrezi, nici nu vei mai continua foarte mult în lumea pariurilor.

Dacă nu te distrezi, plictiseala se poate instala și dacă câștigi. Iar dacă pierzi, atunci pot apărea sentimente negative, care pot face foarte mult rău. Dacă ajungi într-un asemenea punct, cel mai bine este să te oprești. În România există asociații care luptă cu dependența de jocuri de noroc. Ele te pot ajuta ca să treci peste eventualele probleme apărute, dacă e cazul.

Distrează-te așadar, atunci când pariezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *