Sfaturi Pentru a Câștiga la Pariuri Sportive

Sfaturi pentru a castiga la pariuri sportive

Încă de la apariția primelor case de pariuri online, pariorii au fost interesați în a afla calea cea mai ușoară pentru a câștiga de fiecare dată atunci când joacă. Desigur, o rețetă a succesului nu a fost încă descoperită, dar sunt foarte multe sfaturi și ponturi pentru pariuri care, dacă le aplici așa cum trebuie, îți pot minimiza riscurile și crește foarte mult șansele de câștig. În continuarea acestui articol vom discuta despre fiecare sfat sau pont în parte și vom analiza modurile în care acesta poate să fie folosit pentru a vă maximiza câștigurile.

Cele mai bune case de pariuri

Case de PariuriBonus Case de PariuriInregistreaza-te
fortunaFortuna100% până la 500 RON
maxbet pariuri sportiveMaxbet100% Bonus până la 700 RON + 150 RON Gratis
BetanoBetanoBonus 100% până la 500 RON
netbetNetBetBonus Pariu Fără Risc până la 500 RON
legal casa de pariuri onlineWinmastersBonus 110% până la 550 RON fără rulaj
BetfairBetfairBonus de 150 RON Fără Risc

Cum să Câștigi la Pariuri Sportive?

Mărește-ți șansele de câștig urmărind instrucțiunile și strategiile noastre.

1. Rămâneți Informați

Atunci când vine vorba de ponturi pentru pariuri sportive, cel mai bun sfat este acela de a rămâne în permanență informat. Ca să reduceți riscurile și să aveți șanse de câștig cât mai mari, trebuie să fiți întotdeauna la curent cu absolut toate informațiile ce pot influența rezultatul unui meci. Dacă vorbim despre fotbal, de exemplu, înainte de a plasa un bilet la pariuri pe o echipă anume trebuie să aveți în vedere rezultatele live, ultimele rezultate între cele două echipe ce urmează să joace, forma în care fiecare dintre echipe se află, precum și alte lucruri foarte importante precum lista celor indisponibili de joc, formula cu care antrenorul decide să înceapă meciul, precum și poziția în clasament a ambelor echipe și motivația pentru a câștiga meciul.

2. Nu jucați pe echipa favorită

cele mai populare echipe de fotbal

Consultați toate ghidurile de pariere online, peste tot veți găsi aceeași informație. Nu contează dacă ești începător sau avansat în a juca la casele de pariuri, niciodată nu trebuie să pariezi pe echipa favorită. Procesul de plasare a unui bilet la pariuri trebuie să fie ceva 100% obiectiv, bazat pe statistici și o analiză pertinentă a tuturor factorilor ce pot influența scorul final. Atunci când jucați pe echipa preferată, subiectivismul vă poate influența decizia și poate transforma un bilet câștigător în unul pierzător doar pentru că ați crezut, uneori poate chiar împotrivă șanselor, că echipa preferată o să câștige meciul.

3. Comparați cotele și urmăriți evoluția acestora

Ca regulă generală, este recomandat să aveți conturi cu mai multe case de pariuri. Există site-uri specializate care vă pot ajuta foarte mult în procesul de a plasa pariuri sportive și a vă da ponturi și sfaturi de foarte mare valoare. Având conturi cu mai multe case de pariuri, puteți avea acces la o gamă mai variată de cote și așa puteți alege să jucați biletul de pariuri care vă poate returna câștigul cel mai consistent. Acest lucru se poate aplică și în cazul pariurilor live, deoarece cotele sunt foarte dinamice și se modifică de la o fază la altă a jocului. Asigurați-vă ca aveți acces constant la un centralizator de cote pentru a plasa cele mai profitabile pariuri.

4. Încercați să găsiți meciuri sau piețe mai puțin utilizate

Nu se întâmplă foarte des dar se poate întâmpla ca uneori, casele de pariuri să ofere cote greșite pentru anumite meciuri sau piețe de pariere ce nu generează la fel de mult interes. De exemplu, dacă alegeți să pariați pe un sport mai puțin cunoscut, precum curling sau chiar snooker, puteți avea ocazia să profitați de o cotă foarte mare pe un jucător sau o echipă despre care dumneavoastră, în urma ponturilor și analizei făcute, să considerați că este favorită. Chiar dacă, de cele mai multe ori aceste pariuri necesită o documentare mai intensă în prealabil, veți observa că această strategie dă roade într-un final și veți ajunge să faceți profit de pe urma ei.

5. Profitați de pariurile Live

Pariurile Live

La fel ca în cazurile piețelor mai puțin utilizate, urmărind foarte aproape cotele pariurilor live, aveți șansa de a vă maximiza câștigurile cu anumite cote ce se pot dovedi foarte avantajoase pentru dumneavoastră. Puteți plasa pariuri destul de sigure cu niște cote atrăgătoare dacă urmăriți cotele live îndeaproape.

6. Evitați să plasați pariuri acumulator foarte mari

Deși cota finală poate să fie foarte atractivă la un astfel de bilet de pariuri, este recomandat să încercați să limitați numărul de meciuri pe care le puneți pe același bilet. Cu cât aveți mai multe opțiuni pe același bilet, cu atât șansele ca acesta să fie pierzător se măresc și ar fi chiar păcat să pierdeți un pariu întreg din cauza unui meci pe care nu ați putut să îl preziceți corect.

7. Asigură-te că joci la o casă de pariuri legală și de încredere

ONJN – pariuri legala

Desigur, de fiecare dată ar trebui să jucați numai la case de pariuri legale dar nu strică niciodată să verificați de două ori corectitudinea agenției de pariuri unde jucați. De regulă, cu cât o casă de pariuri este mai mare și are o tradiție mai bogată în industrie, cu atât va oferi cote mai mari și șanse de câștig jucătorilor neexperimentați pentru a le oferi acestora o experiență pozitivă și un început cu dreptul. Pe de altă parte, jucând la o casă de pariuri cu renume, faceți ca șansele că orice fel de problemă referitor la retragerea fondurilor câștigate să dispară.

8. Asigurați-vă că luați cel mai bun bonus de bun-venit

Sunt destui pariori care preferă să evite bonusurile tocmai pentru că vin cu cerințe de rulare atașate care îi împedică să câștige. Dar dacă alegeți casa de pariuri cu atenție, veți avea ocazia să vă bucurați de un bonus de bun-venit generos care vă va dublă sau chiar tripla balanța inițială, oferindu-vă posibilitatea de a câștiga mult mai mult pe termen lung. Chiar dacă câștigurile generate or să aibă condiții de rulare, puteți îndeplini ușor aceste cerințe plasând pariuri relativ sigure, cu cote mici.

9. Întotdeauna Păstrați Evidența Sumelor Jucate

Atunci când pariați, fie că folosiți ponturi sau nu, trebuie să aveți o evidență clară a sumelor pe care le jucați și să vă asigurați că aveți mereu o bancă de rezervă. În nicio circumstanță nu trebuie jucată întreagă sumă pe care o aveți la dispoziție în acel moment pentru că a face asta v-ar putea pune într-o situație neplăcută. Dacă ați pariat o dată sau de două ori și lucrurile nu merg în direcția în care sperați dumneavoastră, e mai bine să amânați plasarea unui nou pariu, să va dați timp să priviți lucrurile în ansamblu și să identificați eventualele probleme.

10. Distrați-vă

Întotdeauna, procesul de pariere trebuie să fie distractiv. Fie că sunteți abia la început sau deja aveți o experiență îndelungată cu pariurile sportive, toată activitatea trebuie să rămână distractivă. Atunci când alte sentimente negative preiau plăcerea de a juca și paria, este momentul să vă opriți și să căutați ajutor specializat. În România există asociații ce vă pot ajută să rezolvați eventualele probleme apărute cu practicarea jocurilor de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.