Secretul Pariurilor Sportive

A cunoaște secretul pariurilor sportive înseamnă a-ți îmbunătăți semnificativ șansele de a face pariuri câștigătoare. Asta nu înseamnă însă că vei face pariuri sigure. Dacă vei accepta acest lucru, vei putea foarte ușor să înțelegi și să folosești secretele caselor de pariuri sportive online pentru a transforma acest hobby într-un profit. În rândurile următoare îți voi spune toate secretele pariurilor sportive online, pentru ca tu să ajungi un parior mai bun, pentru a avea parte de mai multe câștiguri dar și pentru a reduce pierderile.

27 Secrete la Pariuri Sportive Online

Care este secretul pariurilor sportive? În primul rând, nu există un secret al pariurilor sportive, ci mai multe secrete. Și pe toate o să ți le spun în rândurile următoare. Totuși, voi începe cu un sfat.

Pariurile sportive online pot fi un hobby foarte frumos și foarte plăcut, dar trebuie practicat cu măsură. Cel mai important, trebuie să pariezi doar legal și doar sume pe care îți permiți să le pierzi. Doar respectând această regulă vei putea să te bucuri cu adevărat de pariurile pe care le faci dar și să înveți secretul pariurilor sportive.

Fără a ne mai lungi, iată 27 de secrete ale pariurilor sportive online care te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele de a câștiga.

Trebuie să ai mai multe conturi la pariuri

 1. SUPERBET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. BETANO
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Betano
  Alte avantaje
  • Live Streaming
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
 3. WINBET
  4.7/5
  Bonus de Bun Venit
  180 lei
  Cod Bonus Winbet
  Alte avantaje
  • Bonus fără depunere la pariuri
  • Bonus fără rulaj
  • Cote mărite
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Foarte multe promoții cu pariuri gratuite

Unul dintre marile secrete ale caselor de pariuri online, pe care trebuie neapărat să îl cunoști dacă vrei să câștigi bani din pariuri este că trebuie să ai conturi la mai multe agenții. De multe ori, jucătorii care intră în lumea pariurilor online, aleg o casă de pariuri și rămân cu ea pe termen lung. Loialitatea nu e un lucru rău, însă în acest caz, alegând o singură agenție, jucătorul își face un deserviciu.

Și asta deoarece jucătorii vechi ai unei agenții au parte de promoții mai puține decât jucătorii noi. Aceasta este una dintre realitățile pieței de jocuri de noroc online. Pentru a atrage clienți noi, casele de pariuri și cazinourile online oferă foarte multe bonusuri de bun venit, fără depunere, la prima depunere și de multe alte feluri. Jucătorul nou are astfel destule motive pentru a se înscrie la o casă de pariuri. Însă, după o perioadă de timp petrecută la acea agenție, va observa că promoțiile primite vor scădea ca număr și chiar și în ceea ce privește calitatea.

Deși nu e un secret, sunt puțini cei care știu că cele mai mari și cele mai bune bonusuri oferite de o casă de pariuri online sunt cele pentru jucătorii noi.

Concluzia așadar e că, dacă îți dorești să ai parte de cât mai multe beneficii care să te ajute să înregistrezi câștiguri cât mai mari, trebuie să joci la cât mai multe agenții și să profiți de promoțiile oferite de acestea.

Atenție! Asta nu înseamnă însă că trebuie să joci la orice agenție. Recomandarea noastră este să joci doar la casele de pariuri online care dețin o licență ONJN, de funcționare în România. Chiar la începutul acestui capitol ți-am pus o listă cu trei dintre cele mai bune case de pariuri online legale în țara noastră. Le poți încerca fără nicio grijă. Toate sunt 100% sigure și oferă numeroase bonusuri interesante.

E mult mai bine să pariezi online decât offline

Poate secretul cel mai mare al pariurilor sportive este faptul că e mult mai bine să pariezi online decât offline. Motivul principal l-am spus deja mai sus. Casele de pariuri online îți oferă foarte multe promoții care te pot ajuta să îți îmbunătățești șansele de câștig, ca să câștigi sume mai mari sau măcar ca să pierzi mai puțin bani.

Pe lângă acest motiv, unul extraordinar, dacă mă întrebi pe mine, mai e și faptul că e mult mai ușor să pariezi online. O poți face de acasă, poți găsi foarte rapid și ușor meciurile pe care le cauți, ai acces la statistici și informații care să te ajute să pariezi și multe altele.

Pariorii mai vechi apreciază nostalgia care vine cu o agenție de pariuri stradală, adică cu locul unde poate că a mers să parieze cu prietenii, unde s-a simțit bine și unde a făcut câteva amintiri importante. Și dacă tu ești genul acesta de parior, nu e nicio problemă. Însă la agențiile stradale nu vei avea niciodată parte de bonusuri. La ele nu vei putea face cash out, nu vei beneficia de promoții de tipul avantaj (pariul tău devine câștigător automat dacă echipa pe care ai pariat marchează un anumit număr de goluri) și altele.

Pariurile Sportive nu trebuie să fie o activitate pe termen lung

Un alt secret important al pariurilor sportive e că această activitate nu trebuie să fie una pe termen lung. Sigur, dacă ești un parior care pariază rar, ca hobby, cu sume mici, pentru simpla distracție, nu e o problemă. Dacă scopul tău e însă să câștigi bani din pariuri, atunci această activitate nu trebuie să se desfășoare pe termen lung.

Motivul e unul simplu. Pe termen lung, casa de pariuri e singura care câștigă.

Că ne place să acceptăm sau nu, jocurile de noroc sunt o afacere. Casele de pariuri intră în această afacere ca să facă ele bani, nu ca să îi îmbogățească pe jucători. De aceea, pe termen lung, doar ele câștigă. Acesta e secretul pariurilor sportive pe care pariorii nu prea vor să îl accepte. Dar e realitatea. Jocul e făcut pentru ca agențiile să câștige, nu jucătorii.

Dacă vrei să câștigi bani din pariuri, dacă vrei să termini pe plus, cel mai bine e să joci cu cap și să te retragi atunci când ești în avantaj.

Nu există pariuri sigure

În anul 2009, Realul lui Raul, Van Nistelrooy, Guti și Benzema s-a făcut de rușine în Copa del Rey, pierzând cu Alcoron, o echipă de liga a treia, cu un umilitor 0-4. De ce îți spun acest lucru pe care cel mai probabil îl știi deja? Îl spune pentru a-ți arăta că nu există pariuri sigure.

Auzim această expresie de multe ori în lumea pariurilor online. Dacă avem un meci în care o echipă e foarte bine cotată iar cealaltă e considerată slabă, imediat pariorii vorbesc despre pariuri sigure. Doar că asta este cea mai mare greșeală posibilă în această industrie.

Vorbim despre sporturi în care se poate întâmpla orice. Și știm că se poate întâmpla orice. În fotbal, de exemplu, ai 11 sportivi care joacă împotriva altor 11 sportivi. Pe teren ai astfel 22 de variabile. Dar asta nu e tot. Lor li se mai adaugă și 3 arbitri. Li se mai adaugă și 2 antrenori care iau anumite decizii pe durata meciului. Vedem așadar cum numărul de variabile în această ecuație e destul de ridicat. Mai departe, e clar că e aproape imposibil să prezici cu exactitate ce se va întâmpla în acel meci.

Așa că cel mai bine este să nu pariezi pe pariuri sigure. Nu fără a face o cercetare amănunțită înainte, bineînțeles.

Nu uita. Dacă chiar existau pariuri sigure, astăzi nu mai existau case de pariuri!

Mai bine fără ponturi cumpărate

În jurul industriei pariurilor sportive a apărut în ultimii ani o industrie a ponturilor. Adică anumiți jucători de pariuri care consideră că se pricep la pariuri sportive le vând altor jucători sfaturi despre cum să parieze, pentru a obține câștiguri mari.

După cum îți poți imagina, aceste ponturi nu sunt ieftine. Nu sunt nici foarte scumpe, dar nici ieftine. Și, cum ți-am spus chiar mai sus, în niciun caz nu sunt sigure!

Dacă scopul tău este să câștigi bani din pariuri sportive sau măcar să nu pierzi foarte mulți bani jucând la pariuri, cel mai bine e să eviți să cumperi ponturi. Nu doar că acestea nu sunt niciodată 100% sigure, dar azi ai posibilitatea de a găsi foarte ușor ponturi gratuite.

Pariuri și Jocuri, spre exemplu, îți oferă în fiecare zi 5 ponturi pariuri cote mari, ca tu să poți câștigurile la care visezi. Vorbim despre ponturi În aceste condiții, de ce să mai plătești pentru ponturi?!

Administrarea banilor e foarte importantă

Administrarea banilor e importantă în orice domeniu, nu doar la pariuri. Mulți jucători nu își fac însă un plan atunci când pariază. De cele mai multe ori, ei pierd. Și nu doar că pierd pariurile pe care le fac, ci pierd și bani. Pierd chiar mai mulți bani decât ar trebui.

Administrarea banilor este secretul jucătorilor de succes din lumea pariurilor sportive. Nu contează dacă ești 100% sigur de un anumit pariu, dacă ai dat peste o oportunitate incredibilă sau dacă ai un bonus excelent. Ca să câștigi la pariuri trebuie să ai un plan bine făcut și să te ții de el. Dacă nu respecți acest plan, sunt șanse foarte mari ca tu să pierzi bani mulți.

De aici, experiența ta în lumea pariurilor o poate lua în jos. Nu doar că nu vei câștiga pariuri, dar nu vei mai avea parte nici de distracție.

Pune accent pe pariurile cu 2 rezultate posibile

Cei mai mulți jucători noi fac pariuri de tipul 1X2. Sunt pariurile cele mai cunoscute și cele mai ușoare. Așa că, într-un fel, e de înțeles. Doar că mulți dintre acești jucători au impresia că aceste pariuri sunt cu un grad de risc mai scăzut. Iar asta nu e adevărat.

Când faci pariuri de tipul 1X2, șansele tale de a câștiga sunt de 33%, pentru că ai 3 opțiuni de pariere. Dacă vrei să îți îmbunătățești șansele de a câștiga, cel mai bine e să alegi pariuri cu 2 opțiuni de pariere.

Un exemplu de pariu cu 2 opțiuni de pariere e cel de tipul GG. Poți afla ce înseamnă GG la pariuri chiar pe site-ul nostru. Pe scurt, înseamnă că ambele echipe marchează. Poți paria că marchează ambele sau că nu marchează ambele. Adică ai două opțiuni. Șansele tale de a câștiga sunt astfel 50%. Nu sunt perfecte și nu îți asigură câștigul, dar sunt mai bune decât șansele de 33% pe care le ai la pariurile 1X2.

Gazdele au avantaj

Unul dintre secretele ignorate ale caselor de pariuri sportive online e că gazdele câștigă mai des. Și asta conform statisticilor. Nu te grăbi așadar să pariezi pe o victorie a oaspeților, dacă ai în față un meci de tipul Wolverhampton vs Manchester City. Da, City ar avea o cotă bunicică pentru acest meci, fiindcă ar juca în deplasare. Și cu siguranță această cotă ar fi mai mică decât a gazdelor, pentru că City ar fi și favorită. Dar garantează asta că echipa din Manchester ar câștiga?

Răspunsul e: NU! Fix asta s-a întâmplat în data de 30 septembrie 2023, când City a făcut deplasarea la Wolverhampton și a pierdut cu 1-2.

Concluzia e așadar că nu trebuie să te grăbești atunci când faci pariuri și că trebuie să ții cont de toate detaliile posibile ale unei partide. Iar această statistică ce ne spune că gazdele au un avantaj trebuie să o ții mereu aproape.

Nu paria niciodată pe echipa ta preferată

Poate că nu îți spun acum secretul pariurilor sportive, dar una dintre cele mai mari greșeli, una pe care foarte mulți jucători o repetă de multe ori, e să pariezi cu sufletul. Nu o fă! Nu o fă niciodată! Nu paria niciodată pe echipa ta favorită!

Când e vorba de echipa ta favorită, nu poți să fii obiectiv. Dacă nu poți să fii obiectiv, nu poți lua decizii corecte. Dacă nu iei decizii corecte, pariurile tale nu au cum să fie câștigătoare.

Din aceste motive, cel mai bine ar fi să nu pariezi pe echipa ta. Mai bine bucură-te de meciul ei și pariază pe alte meciuri. E cea mai bună alegere, una care te va feri și de bani pierduți, dar și de nervi, frustrări și alte sentimente negative.

Dacă pariezi live trebuie să…

… urmărești meciurile pe care pariezi. E obligatoriu. Dacă nu știai acest secret, acum îl știi, deci folosește-te de el.

Pariurile live sunt pariuri care pot fi foarte profitabile și distractive. Au un potențial foarte mare și risc mai redus decât pariurile antepost. Noi le recomandăm pariorilor care vor să câștige bani din pariuri. Însă e foarte important ca atunci când pariezi live să și urmărești meciul pe care pariezi.

Doar așa vei putea interveni în cazul în care apar schimbări care pot duce la pierderea pariului. Ține minte! La pariuri live online, ai posibilitatea de a folosi funcții precum cash out. Acestea îți pot salva pariurile.

Joacă simplu

De câte ori ai făcut bilete cu 10-20 opțiuni? Cu siguranță ai făcut și asemenea bilete de câteva ori, sperând să dai lovitura. Și foarte probabil ai pierdut de fiecare dată. E normal!

Cum am spus deja, vorbim despre foarte multe variabile, adică despre foarte multe evenimente care trebuie să aibă loc pentru ca tu să câștigi. Șansele în aceste cazuri sunt foarte mici.

Dacă vrei să câștigi la pariuri, cel mai bine e să joci simplu. Nu uita! Casele de pariuri au introdus posibilitatea de a avea mai multe meciuri pe bilet și pentru că e în avantajul lor. Nu ai așadar de ce să le faci lor pe plac. Joacă simplu și șansele tale de a câștiga vor fi mai mari.

Folosește statisticile

Poate că ceea ce îți spun acum nu e secretul pariurilor sportive, dar e o informație foarte importantă. Dacă pariezi, trebuie să te folosești de statistici. Acestea sunt foarte importante și, din fericire, astăzi pot fi găsite foarte ușor pe internet. Poți afla informații despre orice sportiv, despre orice echipa sau orice competiție. Plecând de acolo, vei putea face pariurile tale.

Și chiar merită să ai încredere în statistici. Până la urmă, dacă statistica spune că o echipă înscrie de cele mai multe ori în repriza secundă, tu chiar nu ai niciun motiv să pariezi că va marca în prima repriză în următorul meci.

Încearcă să te specializezi pe un sport

Ți-am spus mai sus că ar fi bine să joci simplu. Practic, următorul sfat e o prelungire a aceluia. Cel mai bine e să te specializezi pe un sport. Asta ca să nu alergi după mai mulți iepuri în același timp, deoarece știm cu toții ce se întâmplă în acest caz.

Nu e o problemă dacă te pricepi la mai multe sporturi, mai ales dacă ai timp să le urmărești pe toate și să colectezi informații. Dacă, însă, nu ai destul timp liber la dispoziție pentru a cerceta meciurile pe care pariezi, cel mai bine e să te specializezi pe un sport și să lucrezi doar acolo.

Din păcate, astăzi, avem tot mai puțin timp liber. Așa că trebuie să alegem cu grijă cum îl folosim.

Înțelege că nu te vei îmbogăți peste noapte

Mulți oameni intră în lumea pariurilor gândindu-se că vor da lovitura. Poate au văzut la TV cum s-a îmbogățit un jucător sau poate au auzit de un prieten care a obținut un câștig important după o etapă de Champions League. Oricum ar fi, dacă intri în lumea pariurilor gândindu-te că te vei îmbogăți, te asigur că vei fi dezamăgit.

Ți-am spus deja că nu e bine să joci la pariuri pe termen lung. Dacă o faci, cu siguranță vei pierde bani. Nu vei câștiga. Așa că, dacă nu ți-a spus nimeni acest secret al pariurilor sportive, ți-l spun eu: Nu te vei îmbogăți peste noapte din pariuri.

Cel mai bine e să accepți acest lucru. După ce îl vei accepta, vei putea juca mai relaxat. Te vei distra mai bine și cu siguranță vei obține și mai multe câștiguri. Asta ca urmare a atitudinii pozitive și a lipsei de presiune.

Marja

Marja este secretul pe care casele de pariuri sportive îl țin foarte bine ascuns. Dacă cumva nu ai auzit de acest termen, află că marja este comisionul pe care agențiile îl aplică majorității pariurilor. Este, practic, modul prin care casa de pariuri se asigură că e mereu pe plus.

Acest comision poate să fie de 0% sau chiar de peste 10%. Ca tu să câștigi cât mai mult, acest comision trebuie să fie cât mai mic, preferabil 0%. Din fericire, există agenții care oferă posibilitatea de a face pariuri cu marjă 0%. Dacă ai văzut aceste promoții și nu te-ai folosit de ele, să știi că ai pierdut mult.

Sfatul meu pentru tine este să profiți de promoțiile cu marjă 0%, dar și să joci doar la acele case de pariuri cu marjă sub 7%. Dacă poți, chiar sub 5%. O marjă sub 5% e o marjă foarte bună. Una între 5 și 7% este acceptabilă. Iar una peste 7%, din punctul meu de vedere, este inacceptabilă.

Dacă vezi că agenția la care joci are marje de peste 7%, sfatul meu este să îți închizi contul și să mergi la alta.

Ce trebuie să știi despre cote

Ai auzit despre secretul cotelor pariurilor sportive? Secretul e că nu e bine să pariezi în funcție de cote.

Mulți jucători o fac, din păcate. Poate văd un meci în care favoritul are o cotă foarte mică și pariază gândindu-se că, chiar dacă nu vor înregistra un câștig serios, măcar va fi un câștig. În alte cazuri, poate văd că o echipă despre care știu că e mai bună are o cotă mare și pariază gândindu-se că vor da lovitura. Oricum ar fi, riscul e tot mare.

Cotele nu sunt un indicator al sensului în care o poate lua un meci. Ți-am dat mai sus exemplul celor de la City, care au pierdut la Wolverhampton deși erau mari favoriți. Și acesta e doar un exemplu.

Da, dacă găsești o cotă bună, te poți folosi de ea, dar doar dupe ce ai făcut munca de cercetare necesară. Asigură-te mereu că riscul e cât mai mic!

Pariază doar cât îți permiți să pierzi

Acesta este probabil secretul pariurilor sportive pe care ți l-au spus toți cei cu care ai vorbit despre această industrie. De fapt, e atât de cunoscut încât am putea să ne întrebăm dacă mai e secret.

Din păcate, chiar dacă e foarte cunoscut, mulți oameni nu țin cont de el. De aceea e bine să repetăm cât mai mult că trebuie să pariezi doar atât cât îți permiți să pierzi!

Ți-am spus, jocurile de noroc pot fi distractive dar pot fi și periculoase. Dacă azi pierzi 100 de lei, mâine încă o sută, poimâine 200 și tot așa, în timp poți ajunge la pierderi foarte mari. De aici pot apărea problemele.

Și e mai bine să eviți orice probleme legate de jocurile de noroc. Joacă liniștit, cu un buget. Joacă puțin, cu sume mici și așteptări normale. Dacă vei juca așa, îți vei îmbunătăți șansele de a câștiga. Sau măcar vei reduce din pierderi. Oricum ar fi, va fi bine pentru tine.

Stabilește un obiectiv realist

Am menționat mai sus așteptările și am spus că ele ar trebui să fie normale. Din păcate, prea mulți pariori tind să se mintă singuri. Aceștia visează la câștiguri fabuloase, obținute din bilete cu multe pariuri, cu cote uriașe.

Doar că e aproape imposibil ca cineva să dea o lovitură atât de mare. 99,99% din timp aceste bilete sunt pierzătoare iar dacă se întâmplă să avem un câștigător, te asigur că e vorba doar despre excepția care întărește regula.

Când scopul tău este să câștigi bani din această activitate, cel mai bine e să fii realist. E bine să înțelegi că nu vei da lovitura și că nu vei obține câștiguri uriașe. Însă, dacă vei stabili un obiectiv realist și dacă vei face tot posibilul ca să îl atingi, vei avea un bilet câștigător și un cont mai plin.

Nu juca la recuperare

Acesta este secretul pariurilor sportive pe care doar veteranii îl știu. A juca la recuperare, adică a face un pariu cu speranța că îl vei câștiga și că, astfel, vei reuși să recuperezi banii pierduți pe alt pariu este cea mai mare greșeală pe care o poți face.

Gândește-te că deja te afli pe o pantă descendentă. Dacă pariurile tale nu merg, înseamnă că ceva e greșit în procesul decizional. Poate nu ai făcut cercetarea bine, poate ai folosit informații vechi. În acest caz, cel mai bine e să te oprești din pariat și să vezi care e problema.

Nu are rost să pariezi la recuperare. Nu uita că pariuri sigure nu există.

Joacă pariuri single

Dacă faci un pariu single, înseamnă că faci un singur pariu, cu un anumit grad de risc, pe care îl poți afla ușor. Și mă întorc la exemplul cu pariul că ambele echipe marchează. Dacă pui doar acest pariu pe biletul tău, ai șanse 50% să câștigi.

E mult mai bine decât dacă ai face pariuri de tipul 1X2 și cu foarte mult mai bine decât dacă ai face pariuri combinate, în care mai multe evenimente trebuie să aibă un anumit rezultat pentru ca tu să câștigi.

Când joci pariuri single, practic reduci riscul. Asta e foarte important dacă vrei să câștigi bani.

Nu paria pe ce nu cunoști

Am vorbit despre cei care fac pariuri în funcție de cote. Uneori, urmând aceste cote, ei ajung la sporturi sau la campionate despre care nu știu foarte multe. Și pariază pe ele sperând poate că pariul cu cota de 1,08 va crește totuși valoarea finală a câștigurilor.

Acesta e un mod de a paria cât se poate de greșit. Da, casele de pariuri îți pun la dispoziție tot felul de sporturi exotice și campionate de pe alte continente. Dar, din nou, o fac pentru că e în beneficiul lor.

Dacă tu muști momeala și pariezi pe un sport pe care nu l-ai urmărit niciodată, cel mai probabil pariul tău va fi câștigător. Adică de câștigat va câștiga doar casa de pariuri.

Nu te baza pe favoriți

Când ți-am spus scretul că nu există pariuri sigure în lumea pariurilor sportive, am menționat exemplul Real Madrid vs Alcoron. Acel meci e cea mai bună dovadă că, așa cum nu e bine să pariezi în funcție de cote, nu e bine nici să pariezi doar pe favoriți.

Poate că de cele mai multe ori favoriții câștigă meciurile în care sunt implicați. Dar nu o vor face de fiecare dată. Sfatul meu e așadar să nu mizezi întotdeauna pe ei. Mai ales dacă vorbim de pariuri cu cote foarte mici. Aceste pariuri chiar nu merită făcute, pentru că riscul e mult mai mare decât câștigul.

Dacă te-ai informat corect, ești sigur că echipa favorită va câștiga și vrei neapărat să pui acest pariu pe biletul tău, fă-o. Nu te baza însă niciodată doar pe numele unei echipe. În teren nu joacă numele.

Evită derby-urile!!!

În luna martie 2024, Manchester United aa provocat o mare surpriză, eliminând Liverpool din FA Cup. A fost o mare surpriză deoarece Liverpool ocupa la acel moment locul 2 în Premier League și venea după multe meciuri fără înfrângere, în timp ce United era pe 6, jocul său scârțâia iar forma era una modestă.

Însă Manchester United vs Liverpool a fost un derby. Iar când ai parte de un derby, orice se poate întâmpla.

Jucătorii se mobilizează diferit în astfel de partide, în care de multe ori formele de moment chiar nu contează. În derbyuri, împinși de la spate de sentimente și suporteri, jucători necunoscuți sau cu forme slabe pot deveni vedete. Este cazul tânărului Amad Diallo, care a și marcat golul victoriei celor de la United, în minutul 120+1.

Dacă ai nevoie de dovezi clare că derbyurile sunt imprevizibile, acesta este cel mai bun.

Alătură-te unei comunități online

În lista noastră de secrete ale caselor de pariuri am vorbit și despre ponturi, iar secretul următor face parte din aceeași categorie. Ți-am spus că nu e bine să plătești pentru ponturi. Ca să nu plătești, cel mai bine e să te alături unei comunități online de pariori.

Astăzi există foarte multe astfel de comunități. Ai fie site-uri, fie grupuri de Facebook, fie grupuri de Whatsapp sau Telegram. Oricum ar fi, a te alătura unei astfel de comunități poate fi o decizie foarte bună pentru tine. În primul rând, vei avea parte de ponturi gratis. În al doilea rând, vei învăța de la pariori cu experiență cum să gândești fiecare pariu.

Ai doar de câștigat dacă te alături unei astfel de comunități. Și s-ar putea să îți faci și câțiva prieteni noi.

Ține evidența pariurilor

Unul dintre secretele veteranilor pariurilor sportive online e că ei țin evidența pariurilor făcute. Fac acest lucru pentru a se asigura că evită pierderile mari de bani. Și crede-mă, e foarte că o fac și e foarte important ca și tu să faci acest lucru.

Azi, casele de pariuri online îți pun la dispoziție unelte prin care să urmărești istoricul pariurilor tale. Nu e așadar foarte greu să le ții evidența. Fă acest lucru și asigură-te pierderile înregistrate nu devin o problemă.

Nu repeta greșelile

Dacă te apuci să ții o evidență a pariurilor, ar fi bine să și încerci să înveți din greșelile făcute. Secretul succesului veteranilor pariurilor sportive online e faptul că ei învață din greșeli. E un lucru pe care ar trebui să îl facem cu toții și nu doar când pariem.

Învață să te oprești

Ultimul secret al pariurilor sportive este că, pentru a avea succes, trebuie să fii disciplinat și să știi când să te oprești. Doar pentru că ai înregistrat o serie bună, nu înseamnă că ea va ține la nesfârșit. Dacă ai câștigat o sumă frumoasă și mai ales dacă ți-ai atins obiectivul, cel mai bine e să te oprești.

Oprește-te, retrage banii, bucură-te de ei. Apoi, mai târziu, vei putea paria din nou. Și, cu puțin noroc, poate că vei repeta succesul. Ca parior, e bine însă să ai astfel de momente, în care să te poți bucura de câștigurile tale. Ele te vor ajuta foarte mult mental. Vor face ca tu să te poți bucura de această activitate, să eviți dependența sau depresia.

În plus, așa scazi riscul de a pierde. Nu uita că, pe termen lung, tu nu ai cum să câștigi. Doar casa de pariuri câștigă pe termen lung.

De ce e important să cunoști secretul pariurilor sportive

Poate că te întrebi cu ce te ajută să cunoști secretul pariurilor sportive. Răspunsul e că doar cunoscând secretele acestei industrii poți avea succes în ea. Și lumea pariurilor chiar are foarte multe secrete. De la marjele agențiilor, la bonusurile oferite clienților noi, la ponturi, cote sau tipuri de pariuri, dacă nu înțelegi cum funcționează toate acestea nu ai cum să te ferești de risc și să crești cu adevărat șansele tale de a câștiga.

Am alcătuit această listă cu secrete ale pariurilor în speranța că ea îți va fi de folos. Din păcate, ea nu îți va garanta succes. Acesta este din păcate secretul nefericit al pariurilor sportive: casa de pariuri va câștiga mereu. Știind însă acest lucru, noi vom putea să profităm mai bine de oportunități și să evităm riscurile inutile. Iar dacă la final experiența noastră va fi una pozitivă, cred că vom fi cu toții mulțumiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *