Simona Halep – cote de pariuri – Bonusuri pe tenis

Simona Halep pariuri

Simona Halep este mai mult decât cea mai bună jucătoare de tenis pe care România a avut-o în întreaga istorie a să. Pentru români, Simona Halep a devenit un simbol și ocuparea locului 1 WTA a făcut ca popularitatea ei să atinge cote limite la nivel internațional. O altă consecință a popularității Simonei este și diversitatea de pariuri pe tenis pe care casele de pariuri din România le oferă. Fie că vorbim de online sau agențiile clasice de pariuri, Simona Halep are o influență decisivă în numărul de pariuri plasate de jucătorii români.

Plasează un Pariu pe Simona Halep la Cele Mai Bune Case de Pariuri din România

Așa cum am menționat și mai sus, toate casele de pariuri din România au crescut considerabil ponderea pariurilor pe tenis atât pentru meciurile în care joacă Halep dar și pe alte competiții. Este normal să cauți mereu cele mai bune pariuri pe tenis și de aceea, ne-am gândit să facem o analiză în detaliu a caselor de pariuri ce oferă bonusuri atractive și cote competitive pentru meciurile de tenis.

Pariuri Halep la Betano

Tenisul este al doilea cel mai important sport în oferta Betano, după fotbal. De asemenea, Betano se implică foarte mult în sportul românesc prin sponsorizări și contribuții menite să dezvolte sportul la noi.

betano bonus

Dacă dorești să accesezi cele mai bune cote pentru Simona Halep US Open, Wimbledon sau turnee mai mici precum Indian Wells sau turneele challenger, Betano este destinația cea mai bună. Fiecare partidă pe care vrei să pariezi vine cu o multitudine de tipuri de pariuri, atât ante cât și live. De exemplu, poți verifica cota pariuri Simona Halep Australian Open încă de acum și poți plasa un pariu ante cu o cotă de 10.00 pentru Simona.

De asemenea, Betano te întâmpină și cu o serie de bonusuri menite să îți ofere mai multă libertate atunci când pariezi pe jucătorii sau jucătoarele tale preferate de tenis. Primul depozit iți este răsplătit cu un bonus de 100% până la 500 de RON iar după ce iei acest prim bonus, multe altele vor fi deblocate.

Halep Cote de Pariere la Fortuna

O altă casă de pariuri ce este profund legată de sportul românesc și promovarea valorilor din sport, este Fortuna. Sponsori ai echipei naționale, Fortuna sprijină și tenisul prin o serie de campanii și chiar prin avantajoasele cote și oferte.

Simona Halep – Cote Pariuri

Simona Halep a participat la turneul Indian Wells din California, care a avut loc în martie 2019. Casa de pariuri Fortuna oferă multe pariuri pe acest jucător și posibilitatea de a câștiga bani pe pariurile de tenis. În plus, puteți urmări meciurile live ale lui Simony Halep datorită difuzării disponibile pe site-ul web al casei de pariuri.

Dacă ești jucător nou la Fortuna și dorești să pariezi pe meciurile Simonei sau orice alte competiții sportive, te poți bucura de un bonus de bun-venit de 50% pariu fără risc. Cu alte cuvinte, fie că alegi să pariezi pe Simona Halep WTA sau alte competiții și sporturi, jumătate din miza pariată îți este returnată în caz că pariul este necâștigător.

Turnee Importante pentru Simona in 2019

Turneul Indian Wells tocmai sa încheiat, în care a participat Halep. Simona Halep a câștigat aici in 2015 și o nouă victorie exclusă. După ce a pierdut locul 1 mondial Simona este mai determinată ca oricând să revină pe prima poziție.

Pe lângă turneele de Grand Slam precum Roland Garros ce va avea loc in iunie, Wimbledon in iulie sau US Open la sfârșitul lui August, Simona are șansa să se apropie de locul 1 mondial prin a juca la turneele unde s-a simțit atât de bine în ultimii ani. Turnee precum cel de la Doha, unde a ajuns până în finală, San Jose sau Cincinnati sunt exemple perfecte de competiții unde Simona poate acumula puncte valoroase.

Promoții și Bonusuri pentru Pariuri pe Simona Halep

În rândurile de mai sus am prezentat deja câteva dintre bonusurile de bun venit al celor mai bune case de pariuri pentru pasionații de pariuri pe tenis și, implicit, pe Simona Halep. Din fericire, România se bucură de o piață înfloritoare a caselor de pariuri cu promoții avantajoase și toate profită de popularitatea jucătoarei de tenis românce pentru a își promova ofertele. Iată câteva dintre cele mai bune bonusuri pentru pariuri pe tenis pe care le puteți găsi la casele de pariuri legale în România.

Casa Pariurilor Bonus
  • Casa Pariurilor oferă un bonus de 100% până la 100 RON pentru toți jucătorii noi ce vor să își susțină jucătoarea preferată de tenis.
  • SuperBet este un alt brand ce vă oferă sume impresionante de bonus pentru a vă susține favoriții. Aici, aveți un bonus de bun venit în valoare totală de 500 RON, împărțit pe primele 3 depozite. Astfel, pentru primele depozite la SuperBet primiți 50% până la 200 RON iar pentru al treilea depozit 100% până la 100 RON.
  • Unibet este casa de pariuri din România cu cele mai multe sporturi oferite pariorilor. Dacă alegeți să pariați pe Simona Halep la Unibet,beneficiați de bonus de bun venit 100% până la 300 RON la pariuri sportive.
  • NetBet este prima casă de pariuri licențiată de ONJN și asta îi conferă un avantaj considerabil. Aici primiți nu mai puțin de 500 RON pariu fără risc pentru a plasa un pariu Simona Halep sau pe orice alt jucător sau sport doriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *