Care Este Cea Mai Bună Casă De Pariuri Online Din România?

Cea Mai Bună Casă De Pariuri Online Din România

Piața de pariuri online din România a cunoscut o dezvoltare extraordinară după ce ONJN a adoptat legea ce reglementează pariurilor și jocurile de noroc, în 2016. O mulțime de case de pariuri  online au fost înființate apoi, cu scopul de a oferi pariorilor români o experiență cât mai bună și apropiată de ceea ce casele de pariuri din afară oferă.

Diversitatea în ceea ce ține pariurile pe fotbal dar și alte sporturi populare precum, tenis, rugby, hochei sau handbal se află într-o continuă creștere și acesta este un lucru foarte bun atât pentru pariori cât și pentru piața românească. Dar o data cu atât de multe case de pariuri apărute atât online cât și cu agenții teritoriale, jucătorii noi ce nu beneficieaza de foarte multă experiență, au nevoie de ajutor în a găsi acea agenție de pariuri care să le ofere o experiență adecvată.

Din fericire, venim în ajutorul acestora cu un articol complet în care vom identifica acele puncte în care o casă de pariuri trebuie să performeze pentru a fi una de top. Citind acest articol, orice parior va știi cum să identifice cea mai bună casă de pariuri online din România unde să poată plasa biletul zilei.

Criteriile pe Care o Casă de Parirui Online Trebuie să le Îndeplinească

Pentru a fi un site de top, există anumite criterii pe care orice casă de pariuri trebuie să le îndeplinească. Acestea ajută foarte mult la a avea clienți mulțumiți care să recomande mai departe respectiva agenție. Aceste criterii sunt după cum urmează:

Licența ONJN

Înainte de a discuta despre oricare dintre caracteisticile ce fac o casă de pariuri să fie foarte bună sau nu, trebuie să va asigurați că jucați numai la acele agenții care sunt licențiate ONJN, acest lucru fiind foarte ușor de verificat chiar pe site-ul ONJN.

Ofertă de Pariuri și Cotele

Pentru a se adresa unei game cât mai variată de pariori, o agenție de pariuri online trebuie să aibă o gamă variată sporturi și tipuri diferite de pariuri pe care aceștia să le joace. Pentru că gusturile jucătorilor diferă foarte mult, o agenție de succes trebuie să acopere cât mai multe piețe de pariuri.  Desigur, având o gamă variată de sporturi nu este întotdeauna suficient, acest lucru trebuie întărit și cu niște cote foarte competitive care să încurajeze jucătorii să joace pariurile lor preferate din x sau alte sporturi.

Bonusuri

Probabil vă întrebați de ce acest criteriu nu a fost primul pe listă pentru că bonusurile sunt foarte importante pentru pariori. Ei bine, există suficienți jucători care joacă fără bonusuri dar pentru aceia ce preferă un bonus de bun-venit bun sau un bonus gratuit ocazional, acest criteriu este vital. Bonusurile ajută jucătorii să câștige și le dau un plus de balanța pentru a plasa cât mai multe bilete câștigatoare.  În plus, unele agenții vin cu câteva ponturi de pariuri pentru a le oferi jucătorilor un ajutor suplimentar.

Relații cu Clienții

Orice casă de pariuri care se respectă trebuie să pună clienții pe primul loc. Iar cea mai bună metodă pentru a face asta este să le ofere posibilitatea de a contacta departamentul pentru relații cu clienții ori de câte ori au nevoie de asta. Multiple metode de contact aduc un mare plus caselor de pariuri online și clienții mulțumiți sunt cea mai bună reclamă.

Aplicație de Mobil

Pentru că foarte mulți jucători se bucură de pariuri sportive în timp ce merg spre muncă sau în pauză de masă de la serviciu, o aplicație de mobil puternică și rapidă este o cerința obligatorie pentru orice agenție de jocuri de noroc.

Modalități de Plată și Retragere a Fondurilor

Jucătorii vor să poată să plaseze pariuri cât mai rapid, fără să piardă mult timp cu transferul banilor în contul de jucător. De aceea o casă de pariuri de succes trebuie să aibă metode de plată cât mai rapide și flexibile astfel încât jucătorii să poată alege cea mai potrivită modalitate pentru ei.

Alegerea Noastră pentru Cea Mai Bună Casă de Pariuri Online – Fortuna

Aplicând criteriile de mai sus tuturor caselor de pariuri online legale în România în momentul de față, am ajuns la concluzia că Fortuna este cea care îndeplinește cu succes toate aceste cerințe și o face în cel mai profesionist mod posibil. În continuare, vom justifica alegerea făcută prin evidențierea avantajelor Fortuna bet.

Făcând un cont pe eFortuna, nu numai că vă asigurați o experiență de calitate dar veți avea parte de servicii de top în referitor la toate departamentele importante care compun o casă de pariuri profesională.

Bonus Excepțional de Bun-Venit

Toți jucătorii care vor un bonus foarte bun și o experiență grozavă se înregistrează la Fortuna. Pariuri foarte diverse, care pot fi jucate grație pariului fără risc de 50% până la 300 RON pe care pariorii îl pot luă. Dacă primul pariu este necâștigător, Fortuna îți returnează până la 300 RON din sumă pariată.

Pe lângă acest bonus de bun-venit foarte generos pe care îl puteți primi la Fortuna, ofertă continuă cu niște bonusuri speciale dedicate pariorilor.  Cei care preferă să joace cu pariuri de tip acumulator, pot să beneficieze de un bonus de 60%.

De asemenea, pentru că uneori ghinionul lovește atunci când te aștepți mai puțin, dacă plasezi un acumulator cu 4 evenimente la eFortuna și unul singur este necâștigător, vei primi miză înapoi pentru încă o șansa.

fortuna pariuri bonus

Sporturi Oferite și Variante de Pariere

Când vine vorba de sporturi, nicio altă casă de pariuri din România nu se poate bucure de diversitatea celor de la Fortuna Online. Ei sunt, de asemenea, singura agenție de pariuri care este sponsor direct al Naționalei de Fotbal a României, lucru care da un plus de încredere oricărui jucător care își face un cont aici. PE lângă fotbal, veți putea alege dintr-o lista de peste 20 de sporturi, fiecare cu zeci de variante de pariere. Sporturi precum tenis, rugby, darts, snooker, Formulă 1 sau chiar MMA, sunt toate la un click distanță pe eFortuna. Verificare bilet, cashout, cote mărite, acestea sunt câte dintre funcțiile cu care cei de la Fortuna vin în întâmpinarea jucătorilor pentru toate tipurile de pariu, fie că sunt live sau înainte de meci.

Metode de Plată Variuate și Timp Foarte Mici de Retragere a Fondurilor

Încă un aspect care face că Fortuna să fie o agenție de pariuri online de top este gamă varaita de metode de depunere pe care o oferă clienților săi. De la carduri de debit sau credit, portofele electronice precum Skrill sau Neteller, vouchere Paysafe, instrumente de plată prin transfer bancar sau chiar depozit în agenții, toate sunt instante și ușor de utilizat.

În ceea ce privește viteza de procesare a câștigurilor, Fortuna își respectă clienții și le oferă plată în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, dacă ai înregistrat un câștig și nu ai acces la nicio metodă de a retrage online, poți scoate fondurile de la cea mai apropiată agenție de cartier.

Aplicație Dedicată pentru Mobil

Tocmai pentru că Fortuna online înțelege nevoia clienților săi de a rămân în contact cu meciurile preferate, aceștia au dezvoltat o aplicație dedicată pentru mobil ce poate să fie descărcată direct de pe site-ul lor www.efortuna.ro sau din Play Store. Aplicația este compatibilă atât cu sistemele de operare Android cât și iOS și oferă tuturor clienților aceeași experiență grozavă de pariere că și site-ul pentru computer.

Care Este Cea Mai Buna Casa De Pariuri Online Din Romania?

Departament de Servicii cu Clienții Foarte Responsabil

Pentru că își prețuiește clienții foarte mult, eFortuna este concentrată pe a le oferi acestora posibilitatea de a contacta agenția foarte ușor atunci când au nevoie de asistentă. Un număr de telefon apelabil zilnic între orele 08:00 și 22:15 precum și o adresă de email disponibilă non-stop sunt metodele ce poți fi folosite. Reprezentanții sunt foarte amabili și va vor rezolvă orice fel de cerința într-un timp foarte rapid.

Aspect General Foarte Plăcut

În ceea ce ține de aspectul vizual al siteului eFortuna și a aplicațiilor de mobil, totul este finisat cu atenție și casă de pariuri online are un aspect foarte modern și profesional. Culoarea predominantă de galben duce cu gândul la culoarea purtată de echipa națională și face brand-ul Fortuna ușor de recunoscut.

Alte Case de Pariuri Online Legale în România

Chiar dacă eFortuna se ridică la un nivel superior comparat cu celelalte case de pariuri, asta nu înseamnă că nu mai sunt alte agenții care oferă servicii de calitate. Competiția duce la îmbunătățirea produselor tuturor operatorilor de la noi din țara precum Casă Pariurilor, Betano, Unibet sau SuperBet. De asemenea, în funcție de preferințe, anumiți jucători preferă case de pariuri precum NetBet sau 888Sport, de asemenea licențiate ONJN. Care este casă de pariuri preferată de dumneavoastră?

Care Este Cea Mai Bună Casă De Pariuri Online Din România?
4.2 (84%) 10 vote[s]
Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password