Polonia vs Argentina Cote Pariuri

Meciul de fotbal dintre Polonia și Argentina reprezintă unul dintre duelurile interesante din faza a treia a fazei grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Întâlnirea dintre naționalele lui Messi și Lewandowski va avea loc pe 30 noiembrie, începând cu ora 21:00, ora României, pe stadionul 974 din Doha, cocheta arenă temporară construită din 974 containere de transport. În acest material vom discuta despre cele mai bune pronosticuri și predicții pentru meciul Polonia vs Argentina, îți vom arăta ce pariuri poți plasa pentru a face un profit serios, unde poți găsi cele mai bune cote și îți vom oferi și câteva sfaturi pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

Polonia vs Argentina – Cote pariuri, ponturi, predicții, pronosticuri

Partida din Doha se anunță a fi una foarte foarte interesantă, mai ales că sunt șanse reale să asistăm la ultimul duel dintre liderii celor două reprezentative, ambii aflați pe final de carieră și, foarte probabil, la ultimul turneu major din carieră.

Sunt două echipe care se cunosc destul de bine, având în palmares nu mai puțin de 11 meciuri directe de-a lungul istoriei. Dintre acestea, numai două s-au jucat la un turneu final, iar victoriile sunt împărțite. Dacă Polonia s-a impus în prima partidă cu un spectaculos 3-2 în faza grupelor de la Mondialul din 1974, Argentina și-a luat revanșa 4 ani mai târziu cu un 2-0 în a doua fază a grupelor, conform formatului de la data respectivă.

După ce am trecut puțin prin statistică și am văzut cum s-au descurcat cele două formații în acest an mergem către ceea ce ne interesează, cele 5 pariuri, pronosticuri și predicții pentru meciul Polonia vs Argentina de la Cupa Mondială din Qatar.

Polonia vs Argentina Cote Pariuri 1X2

Pariuri Polonia – Argentina: 1X2mr bit
Victorie Polonia polonia7,90
Meci Egal meci egal4,30
Victorie Argentina argentina1,50
Polonia vs Argentina Cote Pariuri: 29.11.2022

Vom începe cu pariul clasic, accesibil oricărui jucător, experimentat sau nu, anume pariul pe victoria unei echipei sau pe remiză, 1×2. Mr Bit oferă la meciul Polonia vs Argentina cote pariuri foarte bune, și anume 1,50 pentru victoria Argentinei, 4,30 pentru egal și 7,90 pentru victoria Poloniei.

Așa cum putem vedea, Argentina este favorită certă și este greu să ne gândim la alt deznodământ al jocului în condiții normale. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că la ora jocului contextul ar putea fi altul, la fel și cotele. Însă pentru un pariu ante-post este foarte riscant să încerci altceva decât victoria lui Messi & Co.

Cum am spus deja, cele două s-au întâlnit deja de 11 ori. Argentina a câștigat 6 partide, Polonia doar 3 iar două meciuri s-au terminat la egalitate:

 • 11 iunie 1966, Argentina – Polonia, 1-1, Amical
 • 19 decembrie 1968, Argentina – Polonia, 1-0, Amical
 • 15 iunie 1974, Argentina – Polonia, 2-3, Cupa Mondială
 • 24 martie 1976, Polonia – Argentina, 1-2, Amical
 • 29 mai 1977, Argentina – Polonia, 3-1, Amical
 • 14 iunie 1978, Argentina – Polonia, 2-0, Cupa Mondială
 • 12 octombrie 1980, Argentina – Polonia, 2-1, Amical
 • 28 octombrie 1981, Argentina – Polonia, 1-2, Amical
 • 17 ianuarie 1984, Argentina – Polonia, 1-1, Cupa Nehru
 • 26 noiembrie 1992, Argentina – Polonia, 2-0, Amical
 • 5 iunie 2011, Polonia – Argentina, 2-1, Amical

Argentina și Polonia la Cupa Mondială

Nu putem să nu trecem în analiza noastră și primele două etape de la Cupa Mondială. Dacă Polonia a reușit să strângă 4 puncte, dintr-un egal și o victorie, Argentina are surprinzător doar 3 puncte după primele 2 meciuri. Și asta deoarece a pierdut cu Arabia Saudită. Este, poate, cel mai șocant rezultat de la acest Mondial.

Însă Argentina a reușit să își revină contra Mexicului. A arătat în acea partidă că are forța pe care o aștepta întreaga planetă și că poate să învingă pe oricine. Echipa lui Messi va fi foarte motivată în partida cu Polonia. La mijloc nu e doar primul loc în grupă, ci și calificarea mai departe. Iar Argentina vrea să atingă aceste două obiective.

Predicții Polonia vs Argentina: Victorie Argentina, cotă 1,50

Cote la pariuri Polonia vs Argentina: Total Goluri

Pariuri Polonia – Argentina: Total Golurimr bit
Sub 0,510,5
Sub 1,53,25
Sub 2,51,76
Sub 3,51,28
Sub 4,51,10
Peste 0,51,05
Peste 1,51,36
Peste 2,52,11
Peste 3,53,80
Peste 4,57,40
Polonia vs Argentina Cote Pariuri: 29.11.2022

Următorul pariu pe care ți-l recomandăm este pe numărul de goluri ce vor fi marcate în acest meci. Pentru a face predicții cât mai bune pentru partida Polonia vs Argentina, trebuie să ne întoarcem puțin la statistică și să ne uităm la cum au evoluat cele două în acest an.

În ceea ce privește rezultatele din 2022, trebuie spus că avem două echipe a căror formă pare diametral opusă. Dacă Polonia a înotat în acest an, reușind numai 3 victorii în 8 meciuri, Argentina și-a confirmat statutul de favorită la câștigarea Mondialului fiind neînvinsă până acum.

Cu toate acestea, în momentul în care începe Cupa Mondială totul se resetează, iar ceea ce contează este forma de moment și motivația jucătorilor din lor. Și motivația este ridicată în ambele loturi! Dincolo de oportunitatea de a străluci pe cea mai mare scenă a fotbalului mondial, jucătorii celor două formații vor evolua cu gândul la liderii lor, Messi și Lewandowski, cărora vor să le asigure un ultimul turneu final de succes. Pe cei doi jucători îi vor avea în vedere, cu siguranță, și pariorii care se gândesc să parieze pe cine iese golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022.

Va conta, de asemenea, și momentul în care se va juca partida, etapa a treia a fazei grupelor. La o scurtă privire asupra Grupei C putem vedea că dacă Argentina e favorită clară la prima poziție, Polonia se va bate cu Mexicul pentru locul secund și pentru calificarea în faza eliminatorie. Cum sud-americanii ar putea fi deja calificați după primele două jocuri, s-ar putea ca selecționerul Lionel Scaloni să opteze pentru menajarea câtorva oameni de bază, ceea ce ar fi o oportunitate uriași pentru europeni.

Rezultate Polonia în 2022, fără Cupa Mondială

MeciRezultat
Țara Galilor – Polonia0-1
Polonia – Olanda0-2
Polonia – Belgia0-1
Olanda – Polonia2-2
Belgia – Polonia6-1
Polonia – Țara Galilor2-1
Polonia – Suedia2-0
Scoția – Polonia1-1

Europenii nu au obținut decât 3 victorii în acest an, iar în două meciuri nu au reușit să înscrie. Pe lângă rezultatele fluctuante, chiar dezamăgitoare pe alocuri, polonezii arată o slăbiciune în fața echipelor bune. Cu toate acestea, chiar și în fața unor adversari superiori de multe ori ei reușesc să înscrie, ceea ce este foarte important pentru noi.

Rezultate Argentina în 2022, fără Cupa Mondială

MeciRezultat
Argentina – Jamaica3-0
Argentina – Estonia5-0
Italia – Argentina0-3
Ecuador – Argentina1-1
Argentina – Venezuela3-0
Argentina – Columbia1-0
Chile – Argentina1-2

Este evident apetitul ofensiv al trupei lui Scaloni și nu avem niciun motiv să credem că acest lucru se va schimba la turneul final. Dimpotrivă, am putea asista la un festival pe atac mai ales în faza grupelor, acolo unde presiunea va fi ceva mai redusă.

Din oferta celor de la Mr Bit vom alege peste 2,5 goluri în acest meci, un pronostic pentru Polonia – Argentina deloc greu de transformat în realitate. Avem în fața noastră două reprezentative care înscriu goluri, iar Cupa Mondială nu ar trebui decât să îi descătușeze pe jucători.

În plus, am putea avea un scenariu în care, la ora jocului, una dintre echipe va fi deja calificată, iar cealaltă va trebui să atace, să înscrie și să câștige pentru a obține de asemenea calificarea, ceea ce ar face ca recomandarea noastră să aibă și mai multă tracțiune.

Argentina și Polonia la Cupa Mondială

Argentina a marcat 3 goluri în primele 2 meciuri de la acest mondial. Polonia a marcat doar 2. Cele două naționale au arătat însă că au forță ofensivă și marcatori atunci când e nevoie. Cu Arabia Saudită, deși echipa asiatică a fost mai ofensivă, polonezii au fost cei care au marcat de 2 ori, profitând de fiecare eroare din defensiva saudiților.

De partea cealaltă, Argentina a avut 2 șuturi pe poartă în partida cu Mexic și a marcat de 2 ori. Procentaj 100%. Când ai două echipe atât de pragmatice în atac, e clar că partida va fi una cu multe goluri.

Pronosticuri Polonia vs Argentina: Peste 2,5 goluri marcate, cotă 2,11

Cote Spania vs Germania la Pariuri: Ambele echipe marchează – GG

Pariuri Polonia – Argentina: Ambele echipe marchează – GGmr bit
DA2,24
NU1,65
Polonia vs Argentina Cote Pariuri: 29.11.2022

Continuând în aceeași direcție, un alt tip de pariu care reiese din analiza noastră este GG, ambele echipe vor înscrie în acest joc. (Vezi aici ce înseamnă GG la pariuri)

Vorbim, așa cum am văzut, de două reprezentative ce au în loturi atacați de talie mondială, capabili să marcheze în orice meci, astfel că nu este greu de crezut că vom avea o partidă în care ambele porți vor fi străpunse. Nu încape îndoială că o echipă care îi poate alinia în același ”11” pe Messi, Dybala, Lautaro Martinez, Almada sau Paredes are o forță ofensivă ieșită din comun. Dacă adăugăm aici și forma excelentă din acest an avem rețeta ideală pentru un meci în care Argentina va marca.

Apoi, uitându-ne din nou la componența lotului e lesne de observat că defensiva este cea mai vulnerabilă. Chiar dacă jucătorii de acest profil sunt excelenți, comparativ cu cei ofensivi sunt cu cel puțin o clasă mai jos, lucru demonstrat și de anumite meciuri disputate până acum.

Argentina a încasat goluri în 2022 de la echipe precum Chile și Ecuador, care sunt departe de a reprezenta mari forțe în fotbalul mondial, iar acest lucru poate trăda o anumită relaxare defensivă în fața unor oponenți care i-ar putea determina să se relaxeze ușor.

Polonia este într-o situație oarecum asemănătoare, având un lot în care strălucesc jucătorii de atac. Orice adversar ar trebui să se teamă că va primi gol de la o formație care îi poate alinia pe Lewandowski, Milik, Zelinski sau chiar Klich.

De asemenea, defensiva este punctul nevralgic, fără jucători de top și dovedindu-se extrem de fragilă pe alocuri în jocurile din acest an.Prin urmare, nu este deloc exclus să avem o partidă în care ambele echipe vor reuși să marcheze, iar astfel pronosticul pentru Polonia – Argentina să fie realizat.

Predicții Polonia vs Argentina: Ambele echipe marchează, cotă 2,24

Polonia vs Argentina Cote la Pariuri Primul gol

Pariuri Polonia – Argentina: Primul gol mr bit
Polonia3,65
Niciun gol10,5
Argentina1,38
Polonia vs Argentina Cote Pariuri: 29.11.2022

Mergem mai departe cu un pariu ceva mai riscant, dar care în contextul în care credem că se va desfășura acest meci are și el șanse de realizare.

Argentina e disperată. Trebuie neapărat să câștige. E de așteptat așadar să se arunce în atac încă din startul partidei. În aceste condiții ar merita încercat un tip de pariu pe prima marcatoare a jocului, mai ales că Mr Bit vine cu o cotă atractivă pentru Polonia la această categorie.

Recomandarea noastră este să încerci să îl plasezi ca pariu unic, cota fiind ofertantă, iar șansele de concretizare putând ruina un bilet combinat în care celelalte predicții se adeveresc.

Pragmatismul polonezilor poate da roade într-o partidă în care adversarul va ataca în valuri.

Pronosticuri Polonia vs Argentina: Polonia înscrie prima, cotă 3,65

Polonia vs Argentina Cote Pariuri Pauză/Final

Pariuri Polonia – Argentina: Pauză/Finalmr bit
1/113,00
1/x20,00
1/225,00
x/115,00
x/x6,00
x/23,8
2/155,00
2/x19,00
2/22,17
Polonia vs Argentina Cote Pariuri: 29.11.2022

Încheiem seria noastră de pronosticuri pentru meciul de fotbal Polonia – Argentina cu unul ce poate părea anecdotic, dar care merită încercat de unii dintre jucători. Având în vedere analiza noastră, vom merge pe final cu o recomandare de pariu ce are șanse mai mici de realizare, însă una care dacă se va întâmpla îți va aduce un profit considerabil.

Astfel, mergând în continuare pe scenariul conform căruia Polonia deschide scorul, continuăm și putem presupune că europenii rezistă până la pauză, iar în repriza a doua Argentina întoarce rezultatul.

Ei bine, în oferta Mr Bit acest pariu, 1 pauză, 2 final, are o cotă de 25,00! Cota foarte bună îl face un pariu care merită încercat cu o sumă modestă, probabilitatea de succes fiind totuși redusă. Dar cine își asumă acest risc ar putea obține un profit consistent în cazul realizării pariului.

Predicții Polonia vs Argentina: 1 pauză/2 final, cotă 25,00

Înainte de a paria, îți reamintim că cea mai bună decizie pe care o poți face este să pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai jucând la casele de pariuri care funcționează legal poți să fii sigur că nu vei fi înșelat, că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute și că vei juca cu cele mai bune cote la pariuri pe Campionatul Mondial 2022. De asemenea, doar la ele vei găsi pentru meciul de fotbal Polonia vs Argentina cote pariuri de top.

Polonia și Argentina la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Argentina și Polonia se află în poziții diferite pentru acest turneu final, însă pentru prima fază a Mondialului obiectivele sunt aceleași, depășirea fazei grupelor.

Câștigătoare Grupa Cmr bit
Argentina1,50
Polonia2,70
Mexic*
Arabia Saudită20,00
*Mexic nu mai are în acest moment nicio șansă să câștige grupa

Argentina nu e doar favorită să câștige Grupa C, ci e și una din favoritele la câștigarea întregului turneu. În schimb, Polonia are ca obiectiv un parcurs cât mai lung. Asta înseamnă, bineînțeles, trecerea de faza grupelor. Și, dacă va termina pe locul 2, mai departe va da peste câștigătoarea grupei D. Favorită e Franța, în această grupă, însă și Danemarca poate produce surprize. Oricum ar fi, pentru polonezi meciul va fi unul foarte dificil.

Lotul Poloniei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Czesław Michniewicz, selecționerul Poloniei, a anunțat că se va baza la Campionatul Mondial din 2022 pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Wojciech SzczesnyRobert GumnyKrystian BielikKrysztof Piatek
Lukasz SkorupskiJakub KiwiorGrzegorz KrychowiakArkadiusz Milik
Kamil GrabaraMatty CashKamil GrosickiRobert Lewandowski
Jan BednarekSzymon ZurkovskiKarol Swiderski
Mateusz WieteskaMihcal Skoras
Kamil GlikJakub Kaminski
Bartosz BereszynskiSebastian Szymanski
Artur JędrzejczykPiotr Zielinski
Nicola ZalewskiDamian Szymanski
Przemyslav Frankowski
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Selecționerul Lionel Scaloni va merge la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu următorii jucători:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Franco ArmaniNahuel MolinaLeandro ParedesJulian Alvarez
Geronimo RulliNicolas TagliaficoRodrigo De PaulLionel Messi
Emiliano MartinezGonzalo MontielAngel Di MariaJoaquin Correa
German PezzellaNicolas GonzalezPaulo Dybala
Marcos AcunaAlexis Mac AllisterLautaro Martinez
Cristian RomeroGuido Rodriguez
Juan FoythEnzo Fernandez
Nicolas OtamendiAlejandro Gomez
Lisandro MartinezExequiel Palacios
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Polonia – Argentina

polonia

Duelul dintre Polonia și Argentina, oricare va fi desfășurarea lui și oricum vor sta în clasamentul grupei cele două formații, va fi unul de urmărit doar pentru a-I vedea față în față pe Leo Messi, după mulți cel mai bun jucător din istorie, și Robert Lewandowski, probabil cel mai apropiat rival în lupta pentru Balonul de Aur pentru perechea Messi – Ronaldo în ultimul deceniu.

Argentinienii vor să câștige Cupa Mondială și se pregătesc pentru ultimul mare bal internațional a lui ”D10S”, astfel că au nevoie de evoluții consistente pe toată durata turneului final.

argentina

Polonezii își vor lua și ei la revedere de la liderul incontestabil al naționalei din ultimii ani, Lewandowski, astfel că și-au propus să iasă măcar din grupe.

Cei care câștigă în urma acestui duel sunt pariorii, care au parte de cele mai bune cote Polonia vs Argentina posibile.

Probabil că vom avea și un duel de la distanță între polonezi și mexicani pentru al doilea loc calificant din Grupa C, astfel că meciul acesta va avea și un plus de tensiune, în caz că mai era nevoie de ala ceva.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Polonia vs Argentina

Ca pentru toți jucătorii, obiectivul tău este să obții un profit cât se poate de mare din pariurile tale, astfel că trebuie să ai în vedere un lucru extrem de important – cotele bune nu reprezintă decât o parte din această activitate.

Mai jos, îți prezentăm o listă cu 3 case de pariuri la care găsești pentru meciul Polonia vs Argentina cote pariuri foarte bune, dar și bonusuri excelente. Combină aceste bonusuri cu cele mai bune cote Polonia vs Argentina pentru a obține un profit frumușel.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Am încercat să îți oferim în acest material o serie de informații utile, dar este nevoie și de propriul tău research pentru a-ți maximiza șansele de succes. De asemenea, nu uita că avem și o serie de recomandări cu cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială, un detaliu foarte important în economia unei strategii de pariere care să îți aducă bani.

Superbet, Mr Bit și Mozzart Bet sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Polonia vs Argentina cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul de fotbal Polonia – Argentina?

Dacă te-ai întrebat și tu unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022, la fel ca mulți alți pariori, probabil că te-ai întrebat și unde vom putea vedea meciul de fotbal Polonia – Argentina.

Meciul dintre Polonia și Argentina, din Grupa C a Cupei Mondiale din Qatar, va fi transmis în direct în România de Televiziunea Română. De altfel, postul public va televiza integral turneul final din această toamnă.

Partida începe la ora 21:00, ora României, și se va juca pe stadionul 974 din Doha. Va fi una dintre ultimele șanse de a urmări un joc de fotbal pe acest stadion temporar pentru a cărui construire au fost folosute 974 de containere de transport. 

Nu uita însă că poți urmări acest meci și pe platformele caselor de pariuri care transmit meciuri live online. Acestea sunt printre cele mai bune transmisiuni online din lume. Pentru a le accesa trebuie doar să ai un cont la casa de pariuri care transmite. Dacă ai deja un cont, problema e rezolvată.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe cote la pariuri, predicții și pronosticuri precum cele pentru meciul de fotbal Polonia vs Argentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *