Cine Iese Golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 a luat sfârșit. Și ce Campionat Mondial a fost! Cu una dintre cele mai frumoase finale, dacă nu cumva cea mai frumoasă din istorie, ediția 2022 a celei mai importante competiții de fotbal a fost ediția în care s-au marcat cele mai multe goluri: 172. Opt dintre acestea au fost marcate de golgheterul competiției, Kylian Mbappé. Tânărul francez a reușit un hat-trick chiar în finală. Deși a pierdut marele trofeu, a reușit să câștige Gheata de Aur chiar în fața lui Lionel Messi, care a marcat doar 7 goluri. La doar 23 de ani, Mbappé are deja 12 goluri înscrise la două Campionate Mondiale. Cel mai probabil, va reuși să doboare recordul deținut de Miroslav Klose, 16 goluri, poate chiar la următorul mondial. Acesta pare un pariu destul de sigur.


Unul dintre cele mai interesante și cele mai profitabile pariuri pe care le poți face pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 este cel în care încerci să ghicești ce jucător va fi cel mai bun marcator. Fotbalul e un sport de echipă și cele mai multe pariuri sunt pe realizările echipei. Există însă și acest pariu pe realizările unui singur jucător. În rândurile următoare îți vom spune cum să pariezi pe cine iese golgheter la Campionatul Mondial 2022, cine are cele mai mari șanse să obțină acest trofeu și unde găsești cele mai bune cote pentru un astfel de pariu.

Cote golgheter Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Dacă scopul tău este să faci un profit din pariuri pe cine va ieși golgheter, primul lucru pe care trebuie să îl faci este, evident, să găsești casa de pariuri cu cele mai bune cote la pariuri pe Campionatul Mondial din 2022. Pentru a veni în ajutorul tău, noi am făcut puțină muncă de cercetare și am realizat următorul tabel.

În el găsești principalii 10 favoriți la câștigarea titlului de golgheter la Cupa Mondială 2022, dar și cotele pe care Superbet le acordă pentru fiecare.

Golgheter Cupa Mondială 2022superbet
Mbappe2,05
Messi1,90
Giroud15,00
J. Alvarez15,00
A. Griezmann500,00
A. Di Maria750,00
P. Dybala750,00
Cote Golgheter Cupa Mondială 2022: 18.12.2022

După cum se poate vedea, pariul pe cine va ieși golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal beneficiază de cote foarte mari, unele dintre cele mai mari cote pentru orice pariu pe CM 2022. Un simplu pariu pe oricare dintre cei doi super-favoriți, Kane sau Mbappe, îți poate aduce de 10 ori suma investită.

Principalii favoriți pentru titlul de Golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Cum foarte bine se poate vedea în lista de mai sus, principalii favoriți la câștigarea titlului de Golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 sunt, conform experților de la casele de pariuri, francezul Kylian Mbappe și englezul Harry Kane. Experții noștri sunt de acord cu aceste propuneri și îl propun și ei pe Cristiano Ronaldo drept al treilea favorit la câștigarea acestui trofeu.

Kylian Mbappe

NumeKylian Mbappe
Echipa naționalăFranța
Echipa de clubPSG
Înălțime1,78 m
Vârstă23 ani
PozițieAtacant/Extremă
Meciuri/Goluri la națională57/27
Goluri la Cupa Mondială4
Formă în sezonul 2022-2023*10
*Forma jucătorului e notată de la 1 la 10, unde 1 e cea mai slabă formă și 10 e cea mai bună.
mbappe

Ajuns la 23 de ani, tânărul Kylian Mbappe este cu siguranță unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume la ora actuală. Cu o formă excelentă în sezonul 2022 – 2023, în care a marcat deja 10 goluri pentru PSG, în doar 8 partide, acesta este văzut drept principalul favorit la câștigarea titlului de Golgheter la Campionatul Mondial 2022.

Mbappe este un jucător care, din 2015, când a debutat în fotbalul mare, la AS Monaco, continuă să impresioneze. Experții spun că acesta poate să fie sezonul său, mai ales având în vedere că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cei care au transformat titlul de cel mai bun jucător din lume într-o afacere în doi, par să facă în sfârșit pasul înapoi. Tânărul francez poate așadar să ajungă pe prima poziție în lume. O evoluție bună la Cupa Mondială l-ar ajuta cu siguranță.

Puncte forte

Cel mai important punct forte al lui Mbappe este cu siguranță vârsta sa. La doar 23 de ani, acest tânăr jucător încă are foame de performanță, foame pe care jucătorii cu experiență și foarte multe trofee în palmares nu o mai prea simt. Atenție însă! Chiar dacă e tânăr, nimeni nu poate spune că Mbappe nu are experiență.

La AS Monaco a debutat când avea doar 16 ani, în 2015. Au trecut 7 ani de atunci, însă Mbappe a rămas tot tânăr. Asta în timp ce a acumulat experiență la cel mai înalt nivel, jucând în meciuri tari în Ligue 1, dar și în cupele europene și pentru naționala Franței.

Iar partea bună e că Mbappe a reușit să nu cedeze sub presiune și nici să nu sufere accidentări grave. Așa a ajuns acest tânăr să fie considerat unul dintre cei mai buni din lume și chiar foarte aproape de a deveni cel mai bun.

Nu în ultimul rând, Mbappe are în spate o națională a Franței foarte puternică. Cu coechipieri de 5 stele în spate, va fi foarte ușor pentru el să trimită mingea în porțile adverse.

Puncte slabe

Există totuși un ”dar”, când vorbim despre Kylian Mbappe și șansele sale de a deveni golgheter la Campionatul Mondial din Qatar. Sunt șanse foarte mari ca tânărul francez să nu joace pe poziția de atacant central. Cel mai probabil va juca pe extremă.

Și chiar dacă jucătorul celor de la PSG este într-o mare formă, extremele au de obicei șanse mult mai mici să înscrie decât atacanții centrali. Iar Franța are câțiva atacanți centrali de foarte mare valoare în Benzema, Griezmann sau Giroud.

Mai mult, naționala Franței nu a înregistrat nicio victorie în ultimele sale 4 partide.

Ponturi pariuri Golgheter Campionatul Mondial 2022

Ținând cont de aceste informații, sfatul nostru este să nu te ferești să pariezi că Mbappe va câștiga titlul de golgheter la Campionatul Mondial 2022. Francezul este, cel puțin momentan, în cea mai bună formă posibilă. Dacă va continua această formă și la Cupa Mondială, va fi de neoprit.

Înainte de a paria pe Mbappe, urmărește-i cu atenție evoluția de la PSG, pentru a vedea dacă forma sa scade sau nu. În cazul în care nu scade, e destul de clar că trebuie să pariezi pe el.

Nu credem că forma naționalei Franței e un motiv de griji. Francezii au pierdut 2 meciuri și au terminat alte două partide la egalitate în Nations League, dar asta poate să fie și rezultatul faptului că nu au plasat prea mult preț pe aceste meciuri. Înainte de Cupa Mondială, Franța va mai juca două meciuri, cu Austria și Danemarca. Rezultatele obținute acolo vor fi mai relevante.

Harry Kane

NumeHarry Kane
Echipa naționalăAnglia
Echipa de clubTottenham Hotspur
Înălțime1,88 m
Vârstă29 ani
PozițieAtacant
Meciuri/Goluri la națională73/50
Goluri la Cupa Mondială6
Formă în sezonul 2022-2023*9
*Forma jucătorului e notată de la 1 la 10, unde 1 e cea mai slabă formă și 10 e cea mai bună.
harry kane

În vârstă de 29 de ani, Harry Kane este un adevărat monstru în fața porții. Nu ai greși dacă l-ai considera pe atacantul englez o mașină de înscris goluri. Și asta deoarece în fiecare din ultimele 8 sezoane Harry Kane a marcat peste 20 de goluri pe sezon, de multe ori chiar peste 30 și, în sezonul 2017-2018, chiar 41 de goluri.

Nu e astfel de mirare că experții îl consideră favorit la câștigarea titlului de Golgheter la Campionatul Mondial din Qatar, pe aceeași treaptă cu Mbappe. Kane a început bine și acest sezon, având deja 5 goluri marcate în 6 meciuri din Premier League. Dacă duce această formă cu el și la Cupa Mondială, are mari șanse să ajungă cel mai bun marcator. Doar a câștigat deja acest trofeu, în 2018, cu cele 6 goluri marcate la Campionatul Mondial din Rusia.

Puncte forte

Harry Kane este astăzi la apogeul carierei sale. La 29 de ani, acesta are experiență mare dar și sănătatea fizică dată de tinerețe. Iar Kane este un atacant impunător. Cu o înălțime de 1,88 m, acesta se poate bate fără probleme chiar și cu cei mai duri fundași și să câștige confruntările.

Cel mai mare avantaj al lui Harry Kane în acest moment e faptul că a câștigat deja trofeul de golgheter la Cupa Mondială. Știe așadar ce trebuie să facă pentru a câștiga din nou. Și are în spatele său o întreagă echipă a Angliei care va juca pentru el. Asta deoarece Harry Kane este fără dar și poate atacantul principal al naționalei celor Trei Lei.

Puncte slabe

Problema cea mai mare pentru Kane e forma slabă a naționalei sale. În ultimele 4 meciuri, aceasta a marcat un singur gol (chiar prin Kane), pierzând două partide și terminând alte două la egalitate. Îngrijorător este că Anglia a pierdut cele două partide cu Ungaria. În deplasare, a pierdut cu 1-0. Acasă, însă, a fost dezastru. Anglia a pierdut pe teren propriu cu 0-4, într-un meci în care Ungaria trebuia să fie victimă sigură. În acea partidă, Kane a fost titular și a purtat banderola de căpitan.

Ponturi pariuri Golgheter Campionatul Mondial 2022

La fel ca în cazul lui Mbappe, este foarte important de văzut cum se va descurca Kane în campionatul intern, dacă va continua forma bună și dacă va fi ferit de accidentări. De asemenea, trebuie neapărat să urmărești cele două partide pe care Anglia le are în luna septembrie, cu Italia și Germania. În cazul în care naționala celor Trei Lei va continua forma slabă, s-ar putea să fie un semn și în ceea ce privește capacitatea lui Harry Kane de a veni golgheter la Campionatul Mondial din 2022.

Cristiano Ronaldo

NumeCristiano Ronaldo
Echipa naționalăPortugalia
Echipa de clubManchester United
Înălțime1,87 m
Vârstă37 ani
PozițieAtacant/Extremă
Meciuri/Goluri la națională189/117
Goluri la Cupa Mondială7
Formă în sezonul 2022-2023*4
*Forma jucătorului e notată de la 1 la 10, unde 1 e cea mai slabă formă și 10 e cea mai bună.
cristiano ronaldo

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, considerat de mulți drept cel mai bun, Cristiano Ronaldo a ajuns astăzi la 37 de ani. La o vârstă la care alți fotbaliști s-au retras deja de ani buni, acesta continuă să joace la cel mai înalt nivel și să marcheze.

Pentru el, aceasta va fi însă ultima Cupă Mondială. Cum până acum nu a reușit să câștige trofeul pentru cel mai bun marcator la această competiție, aceasta va fi ultima sa șansă. Și avem toate motivele să credem că Cristiano Ronaldo va face totul pentru a câștiga atât acest trofeu cât și Cupa Mondială.

Puncte forte

Atacantul portughez e faimos în întreaga lume pentru ambiția sa, pentru puterea de muncă și pentru disciplina de fier care l-au transformat într-unul din cei mai buni fotbaliști din istorie. O mașină de marcat goluri, având nu mai puțin de 117 goluri marcate pentru Portugalia în 189 de partide, Cristiano Ronaldo a câștigat nu mai puțin de cinci Baloane de Aur, pe lângă numeroase trofee importante.

Anul trecut, Ronaldo a arătat o formă extraordinară, marcând de 24 de ori pentru Manchester United, în 38 de partide. A făcut jocuri foarte bune și pentru naționala Portugaliei, pentru care a marcat 13 goluri în 14 apariții, în 2021. În 2022, a jucat de 5 ori pentru Portugalia și a marcat de 2 ori.

De-a lungul timpului, portughezul a fost locomotiva naționalei sale, reușind să o tragă după el și să o ducă pe cele mai înalte culmi. Cu o asemenea forță a naturii e greu să te pui. Și e greu să crezi că nu poate câștiga titlul de golgheter la Campionatul Mondial din 2022.

Puncte slabe

În ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo, există însă și două puncte slabe de care cei care vor să parieze pe el trebuie să țină cont. În primul rând, Cristiano Ronaldo va avea la startul Cupei Mondiale vârsta de 37 de ani și 9 luni.

Chiar dacă e unul dintre cei mai bine pregătiți oameni de pe planetă, este și el tot un om. Rămâne astfel de văzut dacă corpul său va face față intensității de la Cupa Mondială.

Mai mult, Ronaldo este astăzi într-o formă nu foarte strălucită. Pentru Manchester United a marcat doar 3 goluri în acest sezon, în 16 partide. Iar în multe din aceste partide a intrat din postura de rezervă.

Ponturi pariuri Golgheter Campionatul Mondial 2022

În cazul lui Cristiano Ronaldo e foarte important să urmărești ce va face la Manchester United. Dacă va continua să stea pe bancă, forma lui de la Cupa Mondială va fi cu siguranță afectată. În același timp, însă, portughezul va fi mult mai odihnit, ceea ce îi va permite să își arate valoarea la turneul final. Sfatul nostru este să nu pariezi pe Cristiano Ronaldo înainte de a-l vedea cum joacă în primele meciuri de la Campionatul Mondial din 2022. Dacă va arăta în Qatar o formă bună, atunci poți paria că el va fi cel mai bun marcator.

Alți jucători pe care să îi urmărești

Lionel Messi și Karim Benzema sunt alți doi jucători pe care ar trebui să îi urmărești dacă vrei să faci pariuri pe cine va câștiga titlul de golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Amândoi sunt fotbaliști de mare valoare, cu mare experiență, marcatori înnăscuți.

Lionel Messi a ajuns și el la 35 de ani și se apropie de finalul carierei. Anul trecut, în primul său sezon la PSG, forma sa a lăsat de dorit. Anul acesta, însă, argentinianul pare să își fi revenit. A marcat 5 goluri în 10 meciuri pentru PSG, dar și 6 goluri în 4 meciuri pentru Argentina.

E adevărat că Messi a cam dezamăgit la echipa națională, dar asta nu înseamnă că nu ar putea produce o ultimă surpriză în acest an. La fel ca în cazul lui Cristiano Ronaldo, cel mai probabil, pentru atacantul argentinian acesta va fi ultimul Campionat Mondial. În 4 ediții de campionat mondial, Messi a marcat de 6 ori, în 19 meciuri.

Karim Benzema va împlini și el 35 de ani în acest an. Însă vârsta nu pare să fie o problemă pentru atacantul francez. Acesta continuă să joace la cel mai înalt nivel pentru Real Madrid, pentru care a marcat de 44 de ori în 46 de meciuri sezonul trecut și pentru care a marcat de 4 ori în 6 meciuri în acest sezon.

Sunt șanse foarte mari ca Benzema să fie principala gură de foc a Franței la acest turneu final. Ca atacant central, acesta va fi mult mai bine poziționat pentru a marca decât Mbappe. Și, așa cum a arătat deja, știe să marcheze.

Ca întotdeauna, te sfătuim să faci pariuri doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai așa te poți asigura că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute, fără a avea niciun fel de probleme.

Unde poți face pariuri cu bonus pe cine va ieși golgheter la Campionatul Mondial 2022

Dacă vrei să câștigi un profit serios, mai ai nevoie de încă ceva, pe lângă cele mai bune cote. Mai ai nevoie și de un bonus foarte bun. Acesta îți poate permite să faci un pariu mai mare, care chiar să pună în valoare acea cotă mare pe care ți-o dă un pariu pe cine va ieși golgheter la Campionatul Mondial din 2022. Cu un bonus serios îți poți dubla sau tripla câștigul. Din acest motiv, pentru a te ajuta, am realizat lista de mai jos, cu câteva bonusuri interesante oferite de unele dintre cele mai bune case de pariuri online din România.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cum să pariezi pe cel mai bun marcator la Cupa Mondială din Qatar

Ediția din acest an a Campionatului Mondial de Fotbal 2022 este una cu totul și cu totul specială. Asta deoarece turneul final se joacă iarna, nu vara, ca de obicei. Cupa Mondială din Qatar este programată să înceapă pe data de 20 noiembrie, într-un moment în care cele mai multe campionate de pe glob sunt în plină desfășurare. De acest lucru trebuie neapărat să ții cont dacă vrei să pariezi pe cine va marca cele mai multe goluri la Cupa Mondială.

În mod normal, pentru edițiile obișnuite ale Cupei Mondiale, aveam un istoric al sezonului recent încheiat, de care să ne folosim pentru a culege informații despre jucători și echipe. De data asta, vom avea la dispoziție doar o perioadă foarte scurtă, de câteva luni, pentru a trage o concluzie.

Ponturi Pariuri Fotbal

Asta nu este însă un lucru rău. În primul rând, ne putem da mai ușor seama care este forma reală a fotbaliștilor. De obicei, în luna noiembrie aceștia ajung la un vârf de formă, urmând ca forma lor să scadă, pe măsură ce intră în pauza de iarnă. Numai că acum nu vom mai avea pauză. Astfel, forma din campionat va fi și forma pe care acești fotbaliști o vor avea la Campionatul Mondial.

Mai mult, de data asta atacanții nu vor fi la fel de obosiți. Un atacant principal tinde să joace toate sau aproape toate meciurile echipei sale într-un sezon, fiind o piesă de bază. Asta înseamnă că, la finalul sezonului, acesta este destul de obosit. Acum, însă, nivelul de oboseală nu va mai fi așa de mare, ceea ce înseamnă că jucătorii se vor prezenta la Cupa Mondială cu capacitatea fizică la aproape 100%.

Și mai este un lucru pe care trebuie să îl iei în considerare înainte de a paria pe cine va câștiga titlul de golgheter la Campionatul Mondial din 2022: vremea din Qatar. Motivul pentru care acest Campionat Mondial se joacă iarna este că nu prea se poate juca fotbal în această țară pe timpul verii. Iarna temperaturile sunt mai scăzute, dar asta nu înseamnă că nu va fi tot cald.

Urmărește live meciurile de la Cupa Mondială din Qatar

Sfatul nostru este să urmărești meciurile în care joacă jucătorii pe care vrei să pariezi și să vezi cum se adaptează aceștia la vremea din Qatar. Apoi vei putea trage o concluzie cât mai utilă și vei putea face un pariu cu șanse cât mai mari de a deveni câștigător. Din fericire, poți urmări astăzi meciuri live online de la orice competiție sportivă, deci și de la Cupa Mondială. Iar dacă te-ai întrebat unde vedem campionatul mondial de fotbal din 2022, răspunsul este: la TVR.

Clasament Golgheteri Cupa Mondială 2022

La finalul Cupei Mondiale din Qatar, clasamentul golgheterilor arată astfel:

JucătorȚarăGoluri
Kylian MbappeFranța8
Leo MessiArgentina7
Olivier GiroudFranța4
J. AlvarezArgentina4
Markus RashfordAnglia3
Bukayo SakaAnglia3
Cody GakpoOlanda3
RicharlisonBrazilia3
Goncalo RamosPortugalia3
Enner ValenciaEcuador3
Clasament actualizat: 19.12.2022

Kylian Mbappé a cucerit Gheata de Aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *