Ponturi Handbal

Nu există evenimente pentru astăzi.

Nu există evenimente pentru ziua de mâine.

Pariuri și Jocuri îți aduce ponturi la pariuri pe handbal

Foarte mulți români caută azi ponturi la pariuri pe handbal. Și e ușor de înțeles de ce. După căderea regimului comunist, sportul a căzut și el în România. În unele cazuri, prăbușirea a fost una puternică, un exemplu în acest sens fiind fotbalul, unde țara noastră pare incapabilă să se redreseze. Totuși au existat și sporturi unde căderea a fost mai lentă sau unde chiar am înregistrat o creștere. Vorbim aici, bineînțeles, despre handbal.

La handbal masculin, Steaua București a câștigat Cupa Challenge EHF în 2006. Mai mult, CSM București a câștigat Liga Campionilor la handbal feminin în 2016. Sunt performanțe uriașe pentru un sport care nu prea mai face performanțe. E așadar ușor de înțeles de ce românii urmăresc și de ce fac pariuri pe meciuri de handbal.

Am făcut acest articol pentru a veni în ajutorul celor care vor să parieze pe acest sport. În el, vei găsi azi ponturi la pariuri pe handbal feminin și masculin din diferite competiții, de la cele mai cunoscute, la cele mai puțin cunoscute. Iar totul este gratuit. Nu va trebui să te înregistrezi, să introduci adresa de e-mail sau să plătești pentru aceste ponturi.

Rămâi așadar alături de Pariuri și Jocuri pentru a afla unde poți face pariuri cu cele mai bune cote pe meciuri de handbal, ce meciuri din acest sport să pui pe biletul tău, dar și ce alegeri să faci, pentru ca șansele tale de a câștiga un profit frumos să crească cât mai mult.

De ce ai azi nevoie de ponturi bune la meciuri de handbal

Handbalul nu este un sport greu de urmărit sau de jucat. Regulile sale sunt destul de simple și e destul să vezi o partidă ca să înțelegi în mare ce presupune. Acestea fiind spuse, trebuie să scoatem în evidență faptul că handbalul este un sport mult mai dinamic decât fotbalul. Foarte important, este un sport în care lucrurile se pot schimba foarte rapid, de la un minut la altul.

Așadar, chiar dacă la handbal poți întâlni foarte multe tipuri de pariuri cu care sigur ești obișnuit, de la sporturi precum fotbalul, trebuie să înțelegi că acest sport vine cu particularitățile sale.

De exemplu, și la handbal ai pariuri 1X2. Diferența e însă că, la acest sport, egalul este rezultatul cel mai puțin probabil. Și asta deoarece în handbal se înscriu foarte multe goluri. Se înscrie de asemenea foarte rapid. Dacă o echipă conduce cu 3 goluri și mai este un minut de joc, în acel minut scorul poate fi întors foarte ușor.

În plus, handbalul nu este un sport la fel de puternic acoperit de presa sportivă din țara noastră precum tenisul sau fotbalul. Astfel, ți-ar putea fi dificil să găsești informații și statistici pentru meciurile pe care vrei să pariezi.

Dacă vrei așadar să faci pariuri câștigătoare pe handbal, ai azi nevoie de ponturi bune și solide. Iar noi oferim astfel de ponturi.

Ce fel de ponturi oferim azi la pariuri pe handbal

Cum am spus deja, scopul nostru este să te ajutăm nu doar să câștigi, ci să câștigi un profit frumușel făcând pariuri pe handbal. Astfel, atunci când îți vom oferi ponturi la handbal, primul lucru la care ne vom uita va fi cota pariului. Ne vom asigura că îți vom oferi ponturi cu cote cât mai bune.

Un alt lucru pe care experții noștri au insistat să îl facă este să acopere competițiile majore. Poți așadar să fii sigur că aici vei găsi ponturi la handbal feminin și masculin din Liga Florilor, Liga Zimbrilor, Liga Campionilor la Handbal, alte ligi europene, campionate mondiale și europene, ligile importante ale Europei și altele. Toate cu cote foarte bune, cum am și zis deja.

Experții noștri au insistat să acopere aceste competiții deoarece ele pot fi urmărite de jucători. Iar unul dintre cele mai importante sfaturi pe care ți le dăm noi este să și urmărești meciurile pe care pariezi. Doar așa vei putea să înțelegi cel mai bine cum funcționează acest sport, dar și cum trebuie să te adaptezi pentru a paria pe el.

Nu în ultimul rând, te asigurăm că îți vom aduce ponturi la diferite tipuri de pariuri pe handbal, nu doar tradiționalul 1X2. Aici vei găsi ponturi la pariuri de tipul:

  • Rezultat final 1X2;
  • Sansă dublă;
  • Handicapuri;
  • Total goluri;
  • Pariuri pe reprize;
  • Par/Impar;
  • etc.

Experții noștri iau în considerare toate aceste tipuri de pariuri nu doar pentru a-ți aduce cele mai bune cote, ci și pentru a-ți oferi o doză bună de divertisment. Nu vrem ca tu să te plictisești, făcând mereu aceleași pariuri, mai mult din inerție, decât din dorința de a te distra și de a te simți bine.

Pariuri și Jocuri îți aduce ponturi handbal azi!

Mai trebuie să facem o precizare foarte importantă. Experții noștri consideră că cele mai bune ponturi la pariuri pe handbal sunt cele care au la bază doar cele mai proaspete informații. Astfel, am decis să prezentăm aici doar ponturi la pariuri pe meciuri de handbal care au loc azi și mâine, adică într-o perioadă de 24-48 de ore.

Lucrând doar în acest interval de timp, experții noștri vor folosi doar cele mai proaspete informații. Astfel, vor putea oferi ponturi cât mai sigure la pariuri pe handbal.

Ponturi sigure oferite gratis de experții noștri la pariuri pe handbal

Este foarte important să spunem că în acest articol vei găsi doar ponturi gratis, oferite de tipsterii noștri la meciuri de handbal masculin și feminin care au loc azi și mâine. Nu va trebui să îți faci vreun cont, nu va trebui să îți lași adresa de e-mail sau să plătești ceva. Toate ponturile noastre sunt gratuite!

Tipsterii noștri sunt cu toții foști sau actuali jurnaliști sportivi cu experiență în lumea sporturilor, dar și în lumea pariurilor. Astfel, ei au experiența necesară pentru a găsi informații care poate că nu sunt accesibile publicului larg. Mai mult, ei înțeleg cât de importantă este utilizarea unor cote cât mai bune și știu și unde pot găsi aceste cote.

Când pregătim analizele și ponturile noastre, ținem cont de două lucruri foarte importante. Primul este, așa cum am spus, un nivel cât mai bun al cotelor. Al doilea e însă posibilitatea de a urmări meciurile la TV sau online. Ne dorim ca pariorii să poată urmări meciurile pe care pariază, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă azi în handbal și pentru a avea încredere că le oferim cele mai bune ponturi la pariuri pe acest sport.

Fiecare analiză oferită de experții noștri va avea la bază cele mai noi știri despre echipele și sportivii care participă la meci, dar și statistici actualizate la zi. Experții noștri iau aceste statistici direct de la sursă, cu ajutorul unui program realizat de către programatorii Pariuri și Jocuri. Acesta oferă statistici actualizate în timp real, pentru ca jucătorii să poată lua decizii folosindu-se de cele mai bune informații posibile.

Distrează-te alături de Pariuri și Jocuri!

În încheiere, vrem să îți spunem că, deși ne vom strădui mereu să îți oferim cele mai bune ponturi la pariuri pe meciuri de handbal feminin și masculin care au loc azi și mâine, nu garantăm că pariurile tale vor fi mereu câștigătoare.

Pariurile 100% sigure nu există. Nici ponturi 100% sigure nu există. Și asta deoarece în sport (și mai ales într-un sport atât de dinamic precum handbalul) se poate întâmpla orice. Îți promitem însă că ne vom strădui să îți oferim cele mai bune ponturi la pariuri pe handbal, pentru ca șansele tale de a câștiga să crească cât mai mult.

Vino așadar alături de Pariuri și Jocuri, ca să ne distrăm împreună făcând pariuri pe sportul nostru preferat!